Unreal Tournament 2003

Oldal 1 / 165Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heló. én azt kérdezném hogy tudja e valaki hogy mi az a shield jump mert a trialos assaut pályákon mindenki bazinagyokat ugrál vele és én nemtudok.
PAtr0n
Hali mindenki!

UT2004-el van problémám.
Röviden:
Sima Single player instant action-ban toltam, és laggol a játék. Tehát idõszakosan mintha beragadna amit nyomok neki, és azt csinálja egy darabig. tehát pl. futok, közben oldalaznék, és lõnék, de ez minhta beragadna és csak másodpercekkel késõbb csinálja meg, addig irányíthatatlan. valami beállítás módosítás esetleg segítene?
Ötlet?
Köszi.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Super Saiyan
valaki jön netezni?

>:C

Super Saiyan
hehe, erre várhatsz 😄DD

>:C

Hali ,

Régi nagy kedvencem a game .
Olyan problémára keresem a választ és a megoldást amely nem szokványos .
Kollégákkal szoktunk játszani a céges belsõ hálón munkaidõ után 1-2 havi rendszerességgel .
A gond az hogy átszervezték a hálónkat és nem lehet semmilyen játékot telepíteni .A rendszergazdák keze meg van kötve sajna .
Másolt verziókkal amit nem kell telepíteni tudunk gond nélkül nyomulni viszont ilyen nem sok van ami bejön .
A klasszikus UT-val nyomtuk eddig mert abból megvan a nem telepítõs verzió .
Az UT2003-hoz viszont eddig nem találtunk .
Létezik-e vagy ha az elkészítési lehetõséget megosztaná aki tudja .....
gondolok itt arra hogy valamilyen célszoftver ajánlás ,vagy mire kell figyelni ,beállítások ,stb .
Azon gondolkoztam hogy régebben a rip játékok is ilyenek voltak hogy nem kellett telepíteni és azokat is elkészítette valaki valahogy .

aki tud segítsen bármi érdekel :
célfórum ( programozói-, hacker- fórum );esetleg játékállomány elérhetõsége ha létezik ilyen verzió ; szoftverajánlás szal bármi ami segíthet .

Elõre is kösz és bocs a hosszú léért .😊
mivel nem origi a játék, ezért nem tudsz a master serverhez csatizni..

gertrud
Rgötön hiba is jelentkezett nálam: Authentication Failed amikor a master szerverhez akar csatlakozni... Router port-megniytás kell, vagy mi?

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

gertrud
HAli! Kis help kéne! Ut2003 szeretnénk barátommal tolni, lehet ezt valamien formában neten keresztül? Mert ugye van host meg minden hülyeség! Köszi elõre is!

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

malefic
Hi!
Dedikalt szerver indításához, beállításához
valami leírást tudna valaki adni?
Linuxosat, ha lehet.

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

ffxi
HELP!!!
Sima UR-m van és semmiképpen nem akar fullScreen-ben futni. Csak abalakban.
THX!!!

Fákjúal!

köszi, sok minden megvilágosodott. akkor érdemesebb belevetõdni mint belelõni

Hali, elég rég játszottam már vele, de azért megpróbálok válaszolni:

azért lehet szétlõni, hogy megvédhesd magad ellene(de hogy miért nem robban, legalább egy kisebbet, ha szétlövöd<#nemtudom>) és szerintem mindig le lehet lõni

a bombing runról csak annyit tok, hogyha csak belövöd 3 pontot kapsz, de ha beugrassz vele, akkor 7-et(hmm, lehet hogy ez csak a 2004-ben van így...)

hát a harmadighoz sajnos nem tok mit írni, én inkább csak multiztam<#kacsint>

három kérdésem lenne:

a nukleáris rakétát miért lehet szétlõni, illetve mennyire sérülékeny, illetve ha nem távirányításos módban repül is le lehet lõni ?

a bombing run módban mi alapján ad több vagy kevesebb pontot egy "zsákolásra" ?

végül kampányban hogyan szerezhetek újabb embereket az esetlegesen elvesztettek helyére, és mi a fenének van benne olyan hogy az egyik ember lesérül, és mi van ha nem gyógyítom meg ?

bubi
Csá!
Ha akartok valahol dumálni akkor gyertek Team Speakre.
Az IP: 195.56.146.104:28980
Password: olg

bf3: bubi22

hy nekem + van eredetibe a 2003 csak elhagytam a cd -key nem tudna valaki segíteni ,hogya kaphatnám vissza? Nem nemekarok 2004 ezni és megveni sincs pénzem a 2003 at. A haer mondta hogy õ 1 szer megtalálta a cd key 1 eredeti cd -n de nem tudja má, hogy hol. És ti esetleg nem tudjátok ? Elöre is kösz mindent
Kössssszencs!!!!!!<#taps><#wave><#wink><#eljen>
ut2003-al nem tom, már rég játszottam vele, de asszem ott valami kis file van amivel lehet peccselni a játékot, és demoként kezeli, és így kienged online játékra. (ha nem így van akkor sry 😛)
ut2004hez meg keresni kell online enabler-t, és mehetsz tört szerverekre játszani vele.
sztem érdemes beszerezni ut2004-et, nem csak mert jobb, hanem mert sokkal több magyar játszik vele. a dm és ictf szerver majd mindig tele van.
v beszerzed eredetiben, már nincs olyan aggasztó ára, és akkor válogathatsz a rengeteg szerver közül 😊

UT2004? Nem hangzik rosszul, de sajnos nincs meg. Ugyanis az a baj, hogy nem tudom elindítani. Hogy kell? És még valami, nem válaszoltál az elõbbi kérdésemre, hogy lehet interneten játszani?<#help>
játsz inkább az ut2004-el, ott jobban van élet

Szeretnék a neten veletek játszani, de nem tudom hogy kell. minélelõbb válaszolj! Joe4
Szeretnék a neten veletek játszani, de nem tudom hogy kell. minélelõbb válaszolj! Joe4
Lest4t
Hello all. Szeretnék játszani ezzel a játékkal a neten, de nem igazán tudom, h miket kell letöltenem, és hogy egyáltalán tudok e játszani a nem eredeti cdmmel...
Jó lenne, ha valaki leírná a teendõket... 😊
Elõre is THX

tbundy kár hogy nem jössz mert nem tudod mit hagysz ki!!!<#vigyor3>
köszönöm a lehetõséget, de maradok az UT elsõ részénél <#kacsint>

tbundy ha van kedved te is beszálhatsz ám!!!!<#awink>
Kedves Martin Rome! Örülök hogy játszanál velünk és szivesen is várunk, de ha tudsz jobb lenne ha szednél még embert magad mellé, mert mi ugy szeretünk játszani hogy eggyütt vagyunk ellenfelek ellen. Amúgy a játék az általában hétvégenként szokott lenni, remélem addigra lesznek még akik játszanak melletted!
ennyi elõnyt adsz nekik? <#kacsint>

Martin Rome
hy én kilálnék gyak egyedül vagyok😊

Sziasztok! Mi olyan csapatokat keresünk akik kiállnának ellenünk egy Unreal Tournament 2003 zászlórablásra!!! A csapat 4-6 fõ között legyen! A részleteket majd megbeszéljük!!!!
Kaplan
Nyugi! Én is kerestem magyar IP-t de már nincs mindenki átált az UT2004-re.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

andriska
Na,végre mûxik.Igaz felrakatam egy-két dolgot:de bonus pack,epic bonus pack + patch,úgyhogy megy.De nagy a pangás.3 játékmodhoz be sem hozott egy szervert sem.Nem tudnátok jó IP címeket írni?Ha lehet fõleg magyarokat.Elõre is thank!

Kaplan
andriska , szerintem rakd fel az összes patchet amúgy semmi bajom nem volt a multival , pedig semmit nem raktam fel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

andriska
Hi!Felraktam,de multiban nem akar menni.ki írja,hogy ez+az hiányzik.Miket szedjek le hozzá,hogy minden szerveren mûködjön?

Kaplan
Sajnálom , hogy így eltünt mindenki az UT2003 magyar szerverekrõl. :-(

Kaplan
Az kár!
De olyan rossz, hogyha ilyen évente megjelenõ játék összes multiplayere átáll mindíg a legújabbra.
DE azért jó az amerikaikkal is 😄

átállt sztem mind ut2004-re...

Kaplan
Hello!
Most vettem a játékot és k**va jó!!!
Állandóan MULTIPLAYER-k
De nem találok magyar szervert? Van?

tomasz
Magyarul a 2004???ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem hiszem???Még magyaritás sincs az én tudomásom szerint nincs!!!!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

Adam5
mi van???
a 2004 ára 10990 és van cd-s vagy dvd-s változat
a 2003nak az ára 3990
de ha gondolod nézd meg itt:
link

Mint Lacc bátyó írta kint van a 2004, magyarul baromira NEM 10.000 az ára! Ha jól emléxem 3.990-en.

Adam5
Csak tudod nem mindenkinek van most kapásból 10000-re...

Lacc
Hát teljesen logikus hogy megveszed mikor most jött ki a 2004 😄
Adam5
eggyáltalán neten gamelnek még vele?

Adam5
készülök rá hogy megveszem eredetibe
vannak még serverek a neten belõle?

Bandew
Hali!
Egy haveromnak kéne egy serial number, nem tudna valaki adni egyet. Nem neten játszana vele.
thx

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

megoldódtam 😊
Sikerült akárkinek is 2004demoban az új fegyvereket külön bindelni? próbáltam már getweapon és dupla switchweapon paranccsal is, de semmi. Getweapon után a neveket mondjuk csak tippeltem, de elég sok változatot kipróbáltam már, és nem megy 😞 A másik, hogy ha vmelyikõtöknek logitech cordless egere van, nem volt-e gondja a scrollal...nekem semmit nem reagál, és ahogy elnéztem a tech fórumot, igen sok más logitechessel is ez a helyzet 😞((
volt egy windows installom.újra akarom tenni.elég ha a legújabb peccst teszem fel hozzá, vagy végig kell peccselni az összessel mint régebben?

Kéne kis help! UT2k3 meg-megáll 10 másodpercre kb... ha texture quality highesten van, akkor percenként többször is, high-on már csak mondjuk 3-4 percenként... minden más maxon van mindig, amikor 2 megállás között éppen megy, akkor 60-70 fps..
a gép meg 2,8-as P4, Ti4200-al.. tudja vki mi lehet?

Oldal 1 / 165Következő →