Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UT2004-el van problémám.
Röviden:
Sima Single player instant action-ban toltam, és laggol a játék. Tehát idõszakosan mintha beragadna amit nyomok neki, és azt csinálja egy darabig. tehát pl. futok, közben oldalaznék, és lõnék, de ez minhta beragadna és csak másodpercekkel késõbb csinálja meg, addig irányíthatatlan. valami beállítás módosítás esetleg segítene?
Ötlet?
Köszi.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Régi nagy kedvencem a game .
Olyan problémára keresem a választ és a megoldást amely nem szokványos .
Kollégákkal szoktunk játszani a céges belsõ hálón munkaidõ után 1-2 havi rendszerességgel .
A gond az hogy átszervezték a hálónkat és nem lehet semmilyen játékot telepíteni .A rendszergazdák keze meg van kötve sajna .
Másolt verziókkal amit nem kell telepíteni tudunk gond nélkül nyomulni viszont ilyen nem sok van ami bejön .
A klasszikus UT-val nyomtuk eddig mert abból megvan a nem telepítõs verzió .
Az UT2003-hoz viszont eddig nem találtunk .
Létezik-e vagy ha az elkészítési lehetõséget megosztaná aki tudja .....
gondolok itt arra hogy valamilyen célszoftver ajánlás ,vagy mire kell figyelni ,beállítások ,stb .
Azon gondolkoztam hogy régebben a rip játékok is ilyenek voltak hogy nem kellett telepíteni és azokat is elkészítette valaki valahogy .
aki tud segítsen bármi érdekel :
célfórum ( programozói-, hacker- fórum );esetleg játékállomány elérhetõsége ha létezik ilyen verzió ; szoftverajánlás szal bármi ami segíthet .
Elõre is kösz és bocs a hosszú léért .😊
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
Dedikalt szerver indításához, beállításához
valami leírást tudna valaki adni?
Linuxosat, ha lehet.
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Sima UR-m van és semmiképpen nem akar fullScreen-ben futni. Csak abalakban.
THX!!!
Fákjúal!
azért lehet szétlõni, hogy megvédhesd magad ellene(de hogy miért nem robban, legalább egy kisebbet, ha szétlövöd<#nemtudom>#nemtudom>) és szerintem mindig le lehet lõni
a bombing runról csak annyit tok, hogyha csak belövöd 3 pontot kapsz, de ha beugrassz vele, akkor 7-et(hmm, lehet hogy ez csak a 2004-ben van így...)
hát a harmadighoz sajnos nem tok mit írni, én inkább csak multiztam<#kacsint>#kacsint>
a nukleáris rakétát miért lehet szétlõni, illetve mennyire sérülékeny, illetve ha nem távirányításos módban repül is le lehet lõni ?
a bombing run módban mi alapján ad több vagy kevesebb pontot egy "zsákolásra" ?
végül kampányban hogyan szerezhetek újabb embereket az esetlegesen elvesztettek helyére, és mi a fenének van benne olyan hogy az egyik ember lesérül, és mi van ha nem gyógyítom meg ?
Ha akartok valahol dumálni akkor gyertek Team Speakre.
Az IP: 195.56.146.104:28980
Password: olg
bf3: bubi22
ut2004hez meg keresni kell online enabler-t, és mehetsz tört szerverekre játszani vele.
sztem érdemes beszerezni ut2004-et, nem csak mert jobb, hanem mert sokkal több magyar játszik vele. a dm és ictf szerver majd mindig tele van.
v beszerzed eredetiben, már nincs olyan aggasztó ára, és akkor válogathatsz a rengeteg szerver közül 😊
Jó lenne, ha valaki leírná a teendõket... 😊
Elõre is THX
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De olyan rossz, hogyha ilyen évente megjelenõ játék összes multiplayere átáll mindíg a legújabbra.
DE azért jó az amerikaikkal is 😄
Most vettem a játékot és k**va jó!!!
Állandóan MULTIPLAYER-k
De nem találok magyar szervert? Van?
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
a 2004 ára 10990 és van cd-s vagy dvd-s változat
a 2003nak az ára 3990
de ha gondolod nézd meg itt:
link
Egy haveromnak kéne egy serial number, nem tudna valaki adni egyet. Nem neten játszana vele.
thx
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a gép meg 2,8-as P4, Ti4200-al.. tudja vki mi lehet?