8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#367 Aszondják "késő este" jön ki... nah most attól függ milyen idő szerint nézed, szal bármi lehet ;) -
#361 Uh.. tényleg... nemtom! -
#359 24-én, vagy 29? -
Pontius #358 Reméllem igen :c)) Méghozzá multis -
#356 De ott már 918-nál tartanak. -
Pontius #349 Nemértem a kérdést!! :c)) Fejtsd ki bővebben!! :c)) -
Pontius #347 Na megtaláltam:
http://www.aortaweb.hu/apollo/gamez.php -
#344 wowowoo
milyen performance test? -
#340 Köszi!
(Új vigyorok a láthatáron? )
-=RelakS=- -
-
#338 Szkrinsotot html-el kell
< img src="http://www.supergamez.hu/pics/sg_logo.gif" >
Csak ki kell venni a space-t a kacsacsőrök mellől, szal egybe kell! -
#337 HMM... SZMÁJLI
De újat még ígysem tudok berakni (pl screenshotot, ha nagyon hülyülnék )
Mellesleg itt:
http://www1.giga.de/stories/0,1617,28092,00.html
van 3 db érdekes videó az UnrealTournament 2-ről, ha még nem látta volna valaki (kiírásnak nem hinni, 5.0.1-es divx csak a finale-nak kell ) -
#336 wazze!!!!!
Én eddig nem a supergamezből jöttem, hanem a pcworldből, ezért nem volt szájlibeszúrás linkem...
DIKMA: pofás a címsorod :) -
#334 HMMM.... -
#333 A kijelentkezés helyett szmájli beszúrásnak kéne lenni. -
#332 Gáz...
Az egész elcsúszott... -
#331 Vazze...
A szövegelő ablakom így néz ki: (kb)
+---------------------------------------------+
I Bejelentkezett felhasználó: relaks I
I Hozzászólás: I
I +-----------------------------------------+ I
I I I I
I I I I
I +-----------------------------------------+ I
I +--------+ +--------+ I
I I Mehet! I I Törlés I I
I +--------+ +--------+ I
I Kijelentkezés I
+---------------------------------------------+
Ennek ellenére nem vagyok regisztrálva?!?
Akkor hogy? -
Gabo #330 Az Unreality.org hírei szerint az UT2003 kiadását halasztották Júliusra. A kiadó szerint azért, hogy minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak.
Ahogy az oldalon mondták: "Aha... Amíg a demo úton van... Addig túl fogjuk élni... MUSZÁJ!"
Infok itt:
http://www.unreality.dk/
Legalább egy kis haladékot kapok a gép upgrade-re. -
#326 Nm.:)
Ha LESZ akkor majd ADUNK letöltési helyet, ok? ;)) -
#324 TöltÖTTT de abbahagyta mert rájött hogy nem az, ami. Mert aszitte hogy U2. De nem az. Mert FAKE. Ezért NEM is tölti le.
A konzolokkal kapcsolatban igazad van.
De U2 ALPHA letöltési helyet sem tudunk mert fél éves. -
#321 Ö. Az X-Box is win.
Egyébként ebbe ne menjünk bele, de ha elgondolkotok, X-Box egy hw, nem kell megcsinálni, hogy mindenen fusson, ATi, nvidia, meg minden szar kártyán, meg minden procival. -
#320 registrald magad! Amugy a Mehet! negyzet alatt van: smajli beszurasa -
#319 ja. azok smilek!!! csak regisztralt tagoknak van! -
#318 Hát a mutogatós vigyorokra gondoltam. -
#317 alapvetoen nalam sem fut semmit fos a vindozon kivul( az is fos)! Csak a netes gepen van minden xar! -
#316 milyen kepeket?
-
#315 UBI: pl mert X-Boxon nem fut Winfos, meg Virusirtó, meg mittudoménmégmiafranc.
Mellesleg hogyan tetté be képeket?!?
-
#314 Ajanlom a kovetkezo videjot, ha meg nem toroltek:
ftp.supergamez.hu/upload/ubi/CPU_Cooling.avi
Amugy P4 2.0Ghz (400 Mhz FSB) miert nem lett tesztelve???? He! Mondjad! Kicsit beegett volna az AMD!!!!!! Amit a fenti videjo is megerosit!!!!!!!!
Amugy csak a kodtol fugg, hogy hogy fog futni! Erdekes, miert van az, hogy X-Boxon szebb jatekok vannak, mint a 3dmark, es gyorsabb is, pedig csak egy P3 733 Coppermine van benne, meg egy integralt nvidia vga! Raadasul ddigital hanguak!!!! Kerdezem en!!!!!! -
#313 Mondtam, a 918-as build bench 49.3 fps-t nyomott egy GF4 Ti4200 + AthlonXP 2100+ + Epox alaplap + 512 mega PC2100 DDR sdrammal.
800x600-ban. 32 bitben. -
#312 A 2003-nak, a kepek lattan milyen gep kell??
www.unrealtournament2003.com
p5,gf5,2gbram????? -
#311 Itt SENKINEK nincs meg az Unreal 2 mivel NEM jelent meg mivel 2002 DECEMBERÉBEN jelenik meg tehát mi OLVASOTT teszteredményeket írunk ide tehát NEM fogunk letöltési címet adni mivel NINCS. -
Gabo #310 Pontius:
El olvastad az előző hozzászólásod és a mostani között lévő szövegeket? Még nem lehet letölteni, mert még meg sem jelent!!! -
Gabo #309 magus:
Ahogy Dikk is mondta, az Anandteches dolog egy bench progi, akár a 3D Mark. Arra találták ki, hogy az ultratáp gépeket is le lehessen izzasztani vele. Szerintem ne is keressétek, mert közkézen nem lelhető fel. -
#308 nekem tok mindegy hogy 320*200csak mennyen -
#306 Hm, módosítom az itt elmondottak hatására az előrejelzésem, magus gépén menni fog 30-40 fpst, de lesz hogy 15nél nem lesz több, ebben biztos vagyok.
Ja és milyen felbontásban? Hát 800x600+. Lehet azt lejjebb is venni.
Sőt, ez full detail. Nem lesz itt gond. veszek én is nemsokára GF3 :o) P3-700 meg még elég neki. -
#305 :) -
#304 Én manapság is mindent 640x480, Savage4 rulz
CS-t azé' 800x600 ;)) -
#303 Ráadásul annyira vidkártya limitált, hogy ezt majdnem egy 800-as procival is kilöki, amit 2100+-os AthlonXP-vel, tehát vidkártya kell alá nem proci.
Tehát GF3/GF4, nem MX400. Sőt, nem is GF4 MX4x0! -
#302 Rajtam kívül mindenki videófalon játszik?!? Én 14colon 640/480-ban egész jól elrinyálok. -
#301 De TERMÉSZETESEN ez egy bench, ami a lehető legjobban megdolgoztatja a gépet... a full játékban nem mindig lesznek ilyen komplex scenék. Mondom, sztem indoor egy TB900+gf2 megy 30 fps-t. Ellenfelek nélkül. Kinn biztos, hogy kevesebb. De hát még csak 918 build, nem is végleges!