Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja sztem is , sok féle emberrel kell harcolni hogy fejlõdj

Saint of Underworld N/Me

hát azt tényleg nem neten való játékhoz találták ki, ez tény...

biztos mindenki local-ban gyakorol, hogy aztán multiban alázhasson 😄

akár annak is

Saint of Underworld N/Me

ezt vegyük fenyegetésnek?

Srácok! jó lenne , ha jönnétek netre játszani, mert szerintem egyre kevesebben vagyunk fent... 😊

Saint of Underworld N/Me

RelakSfromhome
Jó szórakozást 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Jó szórakozást 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

lol 😊)
lényeg hogy rájöttél 😊

Saint of Underworld N/Me

Hella,

Szal letöltöd, bemásolod a ./UT2003/System könyvtárba, elinditod a gamet, es console-ba beírod: demoplay , leállításhoz: stopdemo, felvételhez: demorec

A .dem-et nem kell beírni konzolba.
Ha valamid hiányzik a demo lejátszáshoz (pl utsecure205), akkor nézz körül az www.ut2003hq.com-on.

Jó demókat szedhetsz sokhelyrõl, így fejbõl talán a www.cached.net jut eszembe, bár itt sok a szemét demo, de azért találni igényeset. Szerintem lassan a www.clanbase.com-on is lesznek, vagy már vannak demók.

remélem tudtam segíteni.
byez.
[Walaki]D`Lair
Magyar UT-bõl....

"Térdre csirkék itt az ISTEN"

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Na mostmár jó ... 😊

Saint of Underworld N/Me

Valaki megtudná nekem mondani,hogy az FSI- szerver még nincs 2199-re peccselve és azért nem tudok belépni, vagy esetleg nállam van probléma?

Saint of Underworld N/Me

Hi all!!! Tagfelvétel van az STG klánban olyan embereket keresünk akik 7köznap esténként is ráérnek ha mecs van és nem utolsó sorban jól is játszanak szal ha szeretne valaki jelentkezni akkor irjon az [email protected] cimre vagy keressen meg irc-en irc.extra.hu #stgclan!!! Thx Bye all!!!
így igaz

Elég valószínû hogy a legutolsõ felülírja a többit
RelakSfromhome
Kérdés. Ahhoz, hogy minden változás átjöjjön, fel kell rakni minden peccset, vagy elég a legutolsót?

Figy ha Crack kell ird be google-ba hogy 2199 patch crack for ut2003 😊
Van már 2199-es patch?
Elkészült az stg klán elsõ videoja ha megszeretnétek nézni töltsétek le innen:
http://www.fpscentral.hu/klanok/stg/ ez még csak a low grafikájú de kint lesz a high is, és azért ne várjatok nagy rendezéseket ugyanis még nem nagyon van használható progi de már készül a következõ ami százszor jobb lesz.
Milyen leleplezésrõl beszélsz?
vki
HI! Lehet hogy ezzel a "problémával" nem ide kellene fordulnom, de hallottam hogy a 3d studiomax 4.0-ás vagy 5-ös verzióval és egy actorx-xel ut2003-as modelleket tervezni. Na szóval honnan lehet letölteni a 3dstudio max-ot, shareware vagy full verzióját, és ezt a bizonyos actorx-et. Ha valaki tud segíteni akkor pls. sürgõsen segítsen. Thnx.

ACER Aspire 5738ZG

RelakS
Fordíccs!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

azt hiszem a deathball, annyiban különbözik , hogy itt a foci szabályai szerint megy, van kapus és csak shield gun-t lehet használni... ha jól emléxem 😊

Saint of Underworld N/Me

l3alF1aKe
movieunreal 2 vagy mi meg bmpavi ezekkel (is) csináltam u s videókat. Talán meg kellene keresni az u2 s verzióikat.

#7317 re vki?.

That\'s All Folk\'s

Bandy áruld el,hogy hogyan lehet ezzel lejátszani? Mert ha sikerülne vele lejátszanom, nagy valószínûséggel meg is lenne a demo felvevés avi-ban 😊

Saint of Underworld N/Me

Van egy progi aminek a neve seismovision ezzel le lehet játszani az ut2003, quake3 stb... .Tehát ezzel minden demot le lehet játszani.Nos innen már valahogy át lehet convertálni avi-ba most ezzel szorakozok.Ha valamire jutottam szólok.Amugy innen letölthetõ a progi: http://www.planetquake3.net/seismovision

Joint ok 😊 Amugy nem lehet még ut2003-ba olyan jó movie-kat csinálni mint ut1 alá mert ott volt demo manager és a karaktereket is nehéz kivülrõl nézni de majd erre is lesz biztos progi.
RelakS
Telepíccs: Legfrissebb videodriver, dx8.1b

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dread azért jó lenne ha elárulnátok , hogy hogy csináltátok , mert ez azért úgy gondolom közérdek...

Saint of Underworld N/Me

Szerintem Driver hiba, de lehet , hogy rosszul gondolom 😊 nekem is ez volt a problémám és a megfelelõ driver megtalálásával megoldódott 😊

Saint of Underworld N/Me

Hali all!!! Hát az STG klánnak sikerült megcsinálni a .dem-bõl .avi-ba atkonvertálást.Szal néhány napon belül elkészül a The First STG Muvie ááááááááááááá de állat 😄!!! Na szal ha valakit érdekelne akkor én nem tudok erre választ adni de az stg klánból valaki biztosan.Amugy mindenkinek mondom hogy tagfelvétel van nálunk ha szervetne valaki jelentkezni akkor irjon ide [email protected] vagy az extrán #stgclan szobában a jelentkezõket valszeg én tesztelem!!!
Hm...hát megpróbáltam egy progival... hát igen akadozottan vette fel a dolgot... Vajon a nagyok hogy csinálják? 😊

Saint of Underworld N/Me

Petyus_
Ahhoz kevés a proci szerintem.. legalábbis én próbálkoztam vele és nem igazán jött be. VIVO-s videokártya a jó megoldás egy videjó közbeiktatásával. S semmi többet nem tok mondani.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

nemtom' de engem is érdekelne 😊

Dantor
esetleg indíts egy felvevõ-progit, ami rögzíti a képen látottakat és játszd le a demot.
Más ötletem nincs. Keress rá google-n 😊
Van valakinek arra ötlete, hogy Demo-filet , hogyan tudnék átkonvertálni Avi-kiterjesztésre?

Saint of Underworld N/Me

Davidus
Úgy látom nyomtál war3-at😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Majd biztos nyomozgatok😊 Meg amugy sincs senki az ismeröseim között aki ut2k3-at nyom.

V9ykn8_TZL0

Dantor
Jógyerek vagy te, ne hagyd magad 😊
Én igazából nem is vettem észre, hogy mit kérdeztél, ezért nem is nagyon kommenteltem.
De itt van egy jókis magyar liga-oldal: http://www.pro-gaming.hu/index2.html

Ha érdekel, nézd meg. Ezt találtam most így hirtelen 😊
Davidus
Szerintem akkora láma lehetsz hogy még a piramist se találod el 2 méterröl a face3-on.

V9ykn8_TZL0

Büszke lehet magára.
idejöttél normálisan, kérdeztél valamit, jött pár ötlet és annyi. nemtom mit vársz. te ülsz a géped elõtt, onnan cseppet könnnyebb megoldani a problémát.

Már mondtam, ha tudunk segítünk (márha normálisan kérdez valaki), de amit itt az utóbbi pár kommentben elõadsz....

szal, vagy vegyél vissza, vagy télleg menj máshova rinyálni.

bye.
.Sputn1K.
Galy
Mekkora bunkó vagy te!!

😄DDDD
ember, ilyenkor dolgoznak meg suliba vannak az ut2k3-zók... 😊

Saint of Underworld N/Me

l3alF1aKe
megkérdezném, hogy a deathball miben különbözik a bombing run tól?
Esetleg hasonlatos az UT s deathball hoz? Félreértések elkerülése végett, 2k3 as db t még nem láttam, igy csak az UT s hoz tudom hasonlítgatni. Annál pedig szerintem jobb a beépített br. Netem csak 2-3 hét mulva lesz normális, tehát érthetõ az érdeklõdésem eme elõrehaladott állapota azt hiszem. Válaszokat elõre is kösz.

That\'s All Folk\'s

akarom mondani: sforce.geco.hu:9999

a deathball szerver ip-jét megtaláljátok itt: sf.hq.hu

vagy beírjátok konzolba, hogy: open sfoce.geco.hu:9999

a szerverek kb. este 18h-tól futnak

Dantor
akkor ezen az oldalon (http://www.elderscrolls.com/index.php?url=/art/trib_screenshots_01.htm&bg=04) az elsõ oszlopban felülrõl a 4. kép.
most nincs fent a morrowind, cd-t meg kölcsönadtam így nem tudok belõle shotot csinálni.
a tapasztalatoknak le kell ulepedniuk. pl ha tanulsz, a legtobb info ejjel alvas kozben rogzul. Ezert emlekszel tobbre masnap, mint mikor pont abbahagyod a tanulast.