8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
djcom #972 Most akkor megy a neten vagy nem?Letöccsem vagy ne? -
Gabo #971 Az Amerikai Hadsereg és a Rainbow Six új része is ezt az engine-t foja használni.
De azt hiszem én önmagáért fogom szeretni az UT2003-at. -
#970 Megnéztem az UT2003-at egy P4- GF4 ti4600-os gépen!
Á L L A T ! ! ! ! !
UI: Nem szeretem az ilyen tipusú gamékat ( nincs sikerélményem, mindig leaprítanak) de ha végigondolom, mennyi game lesz ami ezt a motort használja akkor fülig ér a szám!:)))))) -
Godzzo #969 Szerintem azert ez egyaltalan nem nez ki rosszul, a DOOM III persze le fogja nyomni gfx -ben siman, de majd meglatjuk (mindenesetre jelen pillanatban ez a legszebb gfx -et produkalo jatek engine szerintem...) -
Godzzo #968 Ez azert egy kicsit tulzas :)) -
Godzzo #967 Mar kijott a full early access :) Hat szerintem nagyon jol nez ki, bar meg jatszani nem tudtam vele, csak spectator kent neztem vegig a palyakat :) -
Gabo #966 Bilux:
Ez még nem a végeleges "fullgáma"!
Az UT-nál is használtak mindenféle tömörítéseket a progi egyes állományaira. Nagy valószínűséggel a full verzió az UT2003 esetében is fog ilyet tartalmazni.
Azt hiszem senki nem várhatja azt, hogy egy lopott béta mindent tartalmazzon és hibamentesen működjön. Ez minden nyavalygónak jusson az eszébe, mielőtt elhamarkodottan kritizálja a játékot. (Ugye manhattan és G. Joe?) -
Gabo #965 veszett:
Nem a kalóz verziók alapján kellene véleményt alkotni. De már ezt is mondtam... -
Gabo #964 Akkor szépen sorjában...
nForceMan:
A hivatalos infok szerint az UT2003 támogatni fogja az Dolby Digital 5.1-es hangzást. Persze ehhez meg kellene várni a hivatalos verziót is. Mint ahogy azt néhány napja már mondtam. -
reszcsi #963 Ja, most szólt a haver hogy lerántotta. CSAk nem tudom hogy jut el hozzám, csupán 170 km-re vagyunk egymástól. Suxxxxxx. -
#961 Én sem ájultam el tőle! -
Pontius #959 Senkinek sem megy az UT2003 neten? Szőrnyű Nekemse. Tegnap probálgattam haverrral de nem akart összejönni. Mindig CRITICAL EROR-t ir -
djcom #958 Thank U! -
Bilux #957 De én fel is telepítettem! -
Bilux #955 Nem pesti vagyok... -
Bilux #954 dj ez a fullgáma! a parszt 4giga eh... de megéri! -
laja2 #953 Gyerekek, nagyon kéne ez a 927. vagy hanyas full verzió (a korábbi demó már megvan). Ha valaki felirná nekem CD-re, és találkozhatnánk valahol Bp. belvárosában holnap (szerdán) valamikor, adnék érte egy kis pénzt... ha érdekel, irj: [email protected] . -
djcom #952 Érdemes lerántani? -
#946 Sziasztok! Honnét lehetne letölteni a full-t? -
atee #945 #684 -
atee #944 invez lehet egyszeruen:) olvass lejebb -
Pontius #943 Hehe Az uccsót töltöm. Else hiszem. -
Pontius #942 oke.Köszi, hogy mégegyszer feltöltöd. Rendes tőled! -
Pontius #940 reggelig? -
Pontius #939 És itt meddig lessz fent???? -
Pontius #938 Kösz már jön is! Jah meg rájöttem hogyan kell használni a jelszót meg a past! hehe Köszi! Az is müködik! -
Gabo #937 Miért is? -
Gabo #936 A legjobban az a kijelentése tetszett, hogy jelenleg nincs olyan konzol, ami elég erős lenne az UT2003-hoz. A PC-s játékoknak leáldozott topikban kíváncsi lennék mit szólnának ehhez a fanatikusok. -
Pontius #935 KÖSZIIIIIIIIIIII -
Pontius #933 melyikei: a 45, a 39 és a z első 21 -
Pontius #931 reszcsi ha nem tudnáb kilyött az UT2003 Build 947-es FULL VERZIÓ!!!! Mindenki ezt próbálja most beszerezni mindenhonnan. Te is inkább erre törekedj ne pedig a nyüves Demóra!! -
Gabo #930 Ha valakit érdekel Mark Rein válaszolt néhány felvetett kérdésre a hivatalos fórumon:
http://www.ina-community.com/forums/showthread.php?s=88180740b20a5971674b273f50a6b9ca&postid=2330570#post2330570
Bocsi, de fehér ember nem linkel! -
reszcsi #929 Mi 7végén nyomtunk vele LAN-on, jó volt, de nagyon gáz így hiányos texturákkal, átkonfigurálhatlan irányítással, stb. Mikor jön már ki az a nyűves demó végre ! inverz egeret akarok ! és ut2003-mat ! -
Pontius #928 Valki irjon egy címet! Vagy xentrix! Nem todnád ujra felrakni a szerverre??? -
#927 1000 thnx!
Este kiprobálom.
Kérdezném, miért kell ezt igy bonyolitani? De mind1! thnx -
Pontius #926 Valaki seggítsen!! Honnan tudnám továbbtölteni az UT2003-at?? Megszakadt a letöltésem. Még az első 23 file hiányzik! Valaki seggítsen! Nem indul ujra a tegnapi server???? Jólenne -
#923 Be van állitva a fire az erérre, mégsem tudok csatlakozni :((
Kivülről nézem hogy rohangálnak a többiek. -
Gabo #922 Emberek egy költői kérdés:
Mi lenne, ha az aktuális játékot inkább IRC-n beszélnétek meg?
Nem kellene haszontalan infokkal szétfloodolni a topikot!
(Erre a topikra szintén vonatkozik.) -
#919 hogy a pöcsbe lehet specből belépni a játékba?
Bármit állitok, bármit nyomok csak kivülről hajlandó mutatni!
-
TneX #911 De akinke nincs meg a játék az nem tud menni,vagy ez nem érdekel senkit?:)))) (bocs,fiúk,unatkozom!):))))