8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#778 Van valami lehetőség arra, hogy ne ilyen TOP ELIT módban harcoljanak???? -
#777 P4 1.6
ASUS G-force TI 4600
512ram
Full minden és tiszta!:))
#775 Állat!!!!
Ti4600 :)))))))))))))))))))))) -
#771 lehetnem csak egy hét van hátra. olvasgass. -
#765 öö nem volt public a cím.
Nah, milyen? -
Pontius #763 Nekem nem jó!! Légyszi töltsétek még fel valahova!! Léci léci léci -
gtom #756 Hol lehet letölteni -
#752 én tölthetném, de isdn száx :D -
Pontius #750 Én még nem hallottam róla semmit, csak amit ide leírtatok! Ezért pár forráscímet irjatok már ide nekem, különben nem hiszek nektek!! -
gtom #741 Mikor jön ki a játék? -
#740 Én jobban várom rá a MOD-okat mint a gamezt:) Pl az Infiltration-t :)) de azért remélem a gamez is jó lesz csak venni kell majd egy uj gépet:) -
#733 sztem is az hibádzik... -
#732 Ha már SD -
#731 Ramot bővíthetnéd... -
#729 Hééj, szerintetek ezen mit dohogna? -AMD xp 1.7GHz -256 SDram -GEF4 TI4200? -
#728 lényeg hogy mennyen nem? -
Gabo #727 Ha majd a hivatalos oldalon/fórumon látom kiírva, akkor elhiszem. Addig minden csak találgatás. -
Pontius #726 Hehe. UT2003 megjelenés: 2002.jul.31
Alig 1 hónap
http://www.ebgames.com/ebx/categories/products/product.asp?pf%5Fid=220226&siteID=CSS8s15VpG4-3VTNH0XFt6VsBOqjaorCJw
Itt a forrás :c) -
Pontius #725 Mi a helyzet a 900 megás verzióval??? -
#722 Thx! -
UnConnecteD #721 rotator - fireburner-rel -
#720 Milyen progival írtátok fel az iso-t? -
#717 A nem szaggat be az 50 fps-t jelent? :)
Ertem, szoval venni kell hozza egy p4 2.4 Ghz-et... -
#716 az én cerka tualatin 1200+256sd+fgef2 mx400 on 800*600ban kibaszott jol megy. csak ha sok ember van akkor szaggat be. csak a texturaillesztés szar meg látom magam előtt a szar árnyékomat a levegőben meg ilyenek -
#715 Es mennyire jatszhato?
-
#713 Ugye ez csak a demo? -
#706 honnan van meg?: -
#705 ami nekem van az nem iso -
#704 ahogy eszrevettem ket verzio letezik ... de nem biztos. ami nekem van az egy 496 MB-s ISO ... az megy XP alatt es valami TK adta ki. -
#703 98alatt sem megy. ugyanazt irja ki. a butterflyos az szar. esetleg más? -
Garrett #702 nekem megy XP alatt is hiba nélkül. -
#701 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ami a butterfly.uw.hu-n van az jo? nem engedi futtatni. azt rija ki hogy nem win32. csak 98 alatt megy vagy mi? -
#700 kösz a linket;D
most csomagolom ki -
nyunyu #699 Mit kene elismerni rajta?
Jatszottam egy keveset a Q3:A-val, de nem fogott meg, az only DM hozzaallas.
Aztan 1 evvel kesobb a Q3:TA-val is egy keveset.
Jatekelmenyben/jatekfajtakban ekkor kezdte megkozeliteni az eredeti Q3:A elott picivel kijott UT-t!
(Pontositok, inkabb kiadtak felkeszen a Q3:A-t, nehogy elfelejtse a nep a Quake nevet, mert mar mindenki regota UT-zik helyette)
UT2003: nem tudom, szerintem nagyon Q3:A-s feelingje van, nem szeretem az ennyire arcade jatekokat... Lassu vagyok hozzajuk, meg taktikazni is szeretnek...
Majd meglatjuk, milyen lesz a vegleges... -
Gabo #698 Freak:
Azt elimserem, hogy a Q3:A DM-re jó. De minden másban alulmarad az UT-vel szemben.
Kipróbáltam a demot és a full verziót is, de nem tudott igazán meggyőzni. -
#697 milyen érdekes
az ellenkezőjét meg gondolom az UT-sek nem ismerik el :DD -
Gabo #696 AAS:
A hivatalos demo majd ilyen lesz... -
Gabo #695 A Q3:A-t már az UT is lenyomta. Ezt csak a quakerek nem ismerték el eddig.
Mellesleg ideje is egy újabb multiplayer királynak születnie. Egyébként azt hiszem tényeleg rátapintottál a hangulat lényegére, ez Arcede a javából. -
#693 Nos nekem elegge bejott ez a felkesz verzios jatek is ^.^ nagyon fasza lett a hangulata ...
a fegyverek jok (hisz nagyjabol maradtak a regiek), a palyak jok, a zene isteni ... szoval nagyon nagyon jo kis jatek lesz belole ^.^
De leginkabb a q3a-t tudna lenyomni ... mostani gammak kozul szinte semelyiket (mas a stilusa ... ez olyan arcade) ... de mint ahogy Godzzo mondta ... UT engine ala a legjobb fejleszteni ^.^ -
BaliHB #692 Bár ezt már asszem ajánlottam, de ha kell valakinek, akkor itt talál letöltésre linket:
http://www.tar.hu/ut2k3demo