8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Veriel
    Ja, neztem rola cikkeket, Athlon xp 2100, Geforce 4 TI4600 is keves neki. Na jo, azon mar megy, de nem tul elvezetes a helyenkent 70 fps.
  • Veriel
    Bocs, de eleg vicceset irtal Gabo.

Trefas lenne ez az 1 ev keses, amirol beszelsz. 1-2 honappal vagyunk lemaradva maximum. Ne mondd mar nekem, hogy amcsiban 1 eve lehet 133-mas Northwood procikat kapni... nalunk meg mar lehet...

Gepem: P4 northwood 2.3GHz, P4S533 alaplap (533MHz buszfreki), 2x256 DDR333, Radeon 8500.

Ezen a configon ez a bizonyos veglegesnek viccelt build lebutitva is jatszhatatlan 1024x768 felbontasban. Leirom meg egyszer: jatszhatatlan.

Na. Lehet magyarazni, hogy nyugaton mar P5 van meg 64 bites amd, de azert hulyeseg :)

• Gerry
    AthlonXP 1800+ (szerintem közepes ez is) 512MB DDR GeForce3 Ti200, ezen sem megy tökéletesen, de ez javulhat, ha kijön a végleges, mert azt azért még optimalizálják a srácok (legalábbis remélem), már nem egy programmal előfordult, hogy a béta akadt mint állat, a végleges meg hasított... (Na jó, ez így egy kicsit sarkított, de addig még jön ki újabb nVIDIA detonator is, meg mostanában szeretnék váltani GF4-re...)
  • TneX
    Hát nem éppen közepes....szerintem nem sok mindenkinek van ilyen gépe
  • Bilux
    Melyik pálya az megnézném... mert nekem csak az intro akadozott amiból képeket is linkeltem be...
  • atee
    Unreal : szerintem ahoz nem kellett kulonosebben eros konfig...
    UT: hat ahoz se igazan...ahoz inkabb proci kell..
    UT2003: majd kiderul most tenyleg van 1 map ami akad barhogy butitom :( a tobbi viszont fullosan igaz csak 800*600 ba gordulekenyen fut:) cerka 1500on gf3 ti200 ez ma kozepesnek mondhato eppen..
  • reszcsi
    Persze, nem kell parázni. Ha ez is olyan jól sikerál mint a "régi" akkor pár évig még ezzel játszunk. Emlékszem, hogy örültem amikor 80 frame köré ment az UT, most meg fullon 200 körül nyom egy ati 8500-on :-) Meg amúgy is, az Unreal-ek nem arról volt híres, hogy kis gépigényük lenne. AMikor kijött az Unreal, huhúúú, el se hittük, hogy valaha emberi sebességgel fog futni.
  • Gabo
    Nem akarlak kiábrándítani, de amit te ma high-end konfignak tartasz, cirka 1 éve átlag gépnek számít tőlünk nyugatabbra. Ne a magyar viszonyokban gondolkodj!
    Másrészt ez a játék jól konfigolható lesz. Azaz ha most ezt-azt kikapcsolsz, lejjebb veszed a felbontás akkor is tudsz játszani. Ha pedig erősebb géped lesz, akkor mindent feltekerve élvezheted a jobb látványt. Sehol nincs leírva, hogy mindent 1280x1024-ben kell játszani.
    Egy program fejlesztésének kezdetén az elérhető legjobb, legerősebb konfigot kell megcélozniuk. Mivel mire a fejlesztés eredménye beérik, addigra a megcélzott gép, már szinte mindenki számára elérhetővé válik.

Gondolj bele! Ha nem így lenne, akkor máig nem lennének Dolbyt, T&L-t vagy tömörített texturákat használó játékok. Máig a Voodoo2-esek szintjén lévő grafika lenne a mérvadó.
  • Veriel
    Nezd, en azt se tudom, csevel hogy lehetett 100fps alatt jatszani, azt meg csak ma csinalod meg. Szoval oke, igazad van, de akkor is durva, hgy high-end configgal ennyire nem megy egy game.
    Nem fikazasbol mondom, ugyanis tetszik, inkabb szomoru vagyok.
  • Veriel
    Jol van es ki fog egy olyan gameval jatszani, amire meg fel evig nem lesz videokartya, es utana is 150 ezerbe fog kerulni, amikor kijon (Gef 5.1 vagy Radeon 11 770 :)) )

De amugy komolyan..
  • reszcsi
    Én valami ut2003.uw.hu vagy fw.hu vagy valami ilyesmiről szedtem le.
  • Veriel
    Gep upgrade volt.
    Nos, ez a "full" verzio (:))) ) valoban ugyanugy mehet 800-as es 1600-as procin.

En most 2.3-mas P4-en neztem, Radeon 8500-zal, es kibaszottul akadnak egyes palyak. Jatszhatatlan. Szoval ez meg nagyon beta :((
  • atee
    Meg lehet ezt is szokni majd:)
    1 enlore meg jobban bejon a regi UT:)
    Fegyverek maskepp mukodnem a sniper kifejezetten gagyi lett:(
    Rakasi jobban tetszik mint a regiben

• andriske
    Krinyo a rottander.hq.hu-ról próbáld meg leszedni én onnan szedtem le (0day appz)
  • Krinyo
    Valaki mondana nekem egy helyet ahonnan letudnám szedni?
    nehogy megin aszondjátok privátról szedtétek...
  • rusland
    nemtom sztem a sima UT 2x jobb elmeny mint ez de ennek jobb a grfakoja
  • rusland
    es miko lessz a vegleges
  • rusland
    nalam valami 15napos baromsag van
  • Gabo
    "Kész lesz, amikor elkészül."
    Egyébként már én is türelmetlenül várom.
  • gjoecrow
    Azt mondták a készitők, hogy olyan szinten optimalizálták a játékot, hogy egy tnt2-n el fog futnin játszhatóan! Erre befizetnék
  • reszcsi
    No hétvégén kipróbáltam ezt a "teljes" verziót, apán szegény gépem (AMD 1.2, 512MB RAM, Geforce2MX400) azóta is levegő után kapkod. Remélem a véglegest tényleg optimalizálják, vagy csúnya idő jönnek a pénztárcámra ...
    Mikor jelenik már meg végre az a fránya hivatalos demo ?
  • Gabo
    Mit vársz egy nem hivatalos béta verziótól?
    Mint már annyiszor elmondtam, ki kell várni a hivatalos változatot. Csak az alapján lehet korrekt véleményt alkotni.
  • rusland
    es raadasul 8playeren mar akadozik
    gepem AMD_athlon_XP 1.6 gf2_Ti_550_Xp 256DDR_ram
  • rusland
    milyen demo?
  • andriske
    Megvan ez a setup factory. djcom leírnád hogy pontosan hogyan kell?
    Az elkészítéssel nem lesz gond van a 4 gigáson kívül más vinyóm (1g,1.7g) az elkészítésnél tudok is csinálni annyi helyet ami elég lesz(remélem)
  • Veriel
    Azt kell mondjam, ez a zene rohadt jo.
  • Veriel
    Sok hiba van. Neha a hullak sem tunnek el, ottmaradnak allva, vagy a levegoben.
    Ez meg tokre nem az az engine, aminek a demojat lattuk, amikor a lepcson gurul lefele a test.

Viszont, szerintem nagyon jo lesz.
  • rusland
    van valami hiba neha eltunik a textura es helyette buborekok lesznek
  • rusland
    en is
  • djcom
    Én privát ftp-ről szedtem.
  • Krinyo
    honnan szedhető le?
  • djcom
    Ez igaz,de a Setupfactorynak is kell ám hely,amíg 2,5gigát feldolgoz!!!
  • MiQ
    Ezt meg mire alapozod? Ha fent hagyod azt is amirõl installálsz, akkor igazad van, de ha végeztél az installal, akkor maga a játék „csak” 2,5 GB-t foglal.
  • djcom
    Ja..Arra nem figyeltem.Hát akkor ez így nem ok.
  • G. Joe
    Már csak azt a problémát old meg, hogy 4 Gb-os a vinyoja, és kb ugyanannyi hely kell a gamenak! :P
  • djcom
    Setupfactoryvalcsinálsz egy telepítőt,1,1 giga lesz,utána kettédaradolod,utána write cd.(jobb ötletem nincs.Én is így csináltam)
  • G. Joe
    sehogy!
    Neked sehogy :P Mivel több mint 4Gb helyet igényel a winyon!
  • Veriel
    30 fps az meg villog, mint allat
    -------

Grafika: en eleg finnyas vagyok, meg lehet nezni mas forumokon, de nekem tetszik a grafika. Sot.
    Kell hozza gep, az teny, de szep.
  • Gabo
    rusland:
    Ha ilyen különbségekre vágysz, akkor nézd meg az Infiltration, a Strikeforce esetleg a Tactical ops. modokat UT-hez.
    Az UT2003 esetében szó nem volt egetverő különbségekről. A lényegen egy online orientált FPS esetében nem sokat lehet változtatni. Az UT-ban bevált dolgokat emelték át, kiegészítették néhány új ötlettel, játékmóddal, finomítottak a játékegyensúlyon. Az egésznek adtak egy új engine-t jobb grafikai képességekkel, jobb netkóddal és voice chat támogatással (legalábbis a fullba ígérték, hogy lesz ez is) és kicsit elmentek a csapat orientált játékmódok felé.
    Még újabb mod-kat pedig majd a közösség fejleszt. De azon se nagyon csodálkoznék, ha néha jönne egy-egy hivatalos Bonus Pack is. Pályákkal ugyan ez a helyzet.

Szerintem pont az a jó, hogy nem akartak túl nagy, lényegi változásakat.
  • rusland
    az is igaz