8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Cobra11 #1086 Szidjátok a gagyi pályákat, de úgyis fog megjelenni hozzá pálya nem? Hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem! -
rusland #1085 olyan lenyeges kulonbsegre gondoltam mint amit a HL es a CS kozott van
de itt csak grafika mas a jatekmenet nemvaltozott de a gagyi palyak miatt rosszabb mint a sima UT velemenyem szerint
nincsenek nagyon uj MOD-ok
-
Gabo #1084 Tnex!
Remélem látunk még a csatinkon! Tudom, hogy nem vittem túlzásba a chatelést, de amikor játszani megyek fel, akkor nem vagyok túl bőbeszédű. Olyankor a fegyvereké a szó. -
Gabo #1083 Milyen lényeges különbséget vártál? -
TneX #1082 Én sem vagyok elájulva től,a grafika is rosszabb lett mint vártam.Még az a prealfa-béta-gamma unreal2-es E3 verzióban is szebb volt a grafika mint itt szerintem.Nembaj,de a zene az legalább bejön. -
rusland #1081 haaaaaat... nemvagyok elajulva tole
lenyeges kulonbseg nincs az elodjehez kepest -
rusland #1080 mar megcsinaltam -
TneX #1079 Amugy meg állítsd be a lövés gombot az egérre,mert alapból a joy-ra van állítva. -
TneX #1078 Bazmeg erre a kérdésre kábe cask 5000000000000 szor válaszoltak már!Mi a faszér nem lehet visszaolvasni??? -
rusland #1077 hogy a rakba kell vele jatszani ugyanis specben tudok mozogni de mit nyomjak hogy jatszak? -
#1075 Igen, mert valaki okos kitalalta, hogy 25 fps felett mar folyamatosnak latod.. Ez hulyeseg.
70 felett mar jo. Nem tudom, hogy kell megnezni unreal 2003-ban, de azt latom, hogy a mostani gepem nagyon nem eleg hozza... -
atee #1073 ne essunk tulzasokba ...
40-50 kozott az rosszul megy...
humm
kulonbe nemtudom az fps szamot nem neztem.
Nem szaggat ,folyamatos a jatek. -
atee #1072 THX :))
Mukodik -
#1071 Mar megszoktam, hogy a "tok jol megy" azt jelenti a forumon, hogy elindul a game ;))
Szoval, fps fixen 75 felett van? Az a tok jol megy.
50-75 kozepesen megy
40-50 rosszul megy
<40 szaggat
-
atee #1069 Ja persze csak a demo..:( mert a full gama nem indul ....:( az elobb leirtak miatt -
atee #1068 Celeron Tualatin 1200/1500 es gond nelkul megy...
GF3 TI200 tamogatassal. -
gtom #1067 NA HALI MINDENKINEK! LEHET HOGY MOST UTOLJÁRA ÍROK IDE BE!(sajnos)sux MATAV
gtom voltam -
#1066 Gepigenyes kerdesek: nyugodtan kezdjetek el p4-re vagy athlon xp-re sporolni, mert az alatt felesleges installozni szerintem. -
#1065 Hat a main theme zene eleg jora sikerult, meg kell hagyni. Nekem bejon, es van meg nehany jo zene a jatekban.
A hangefekktek viszont szarok, remelem, ezek nem a veglegesek. -
atee #1064 en csak spect vagyok bent nem indul a gama...??? :((
miert? -
#1060 Nekem van hozza Radeon, 8.5k :)
Viszont az tulzas, hogy egyforman megy. Legalabbis, 1000MHz-es P3-mal szaggat 1024-ben. -
#1059 egyébként nem jósolok nagy jövőt ennek a gaménak.....nálam kicsit mongyuk szaggatott, grafika, hangok jók voltak, csak a játék volt szar -
#1058 De azért nem voltál gyenge! :D -
#1057 :DDDDD
Azért ez nem teljesen igaz. Ugyanis ahhoz, hogy tudjam mire adta a választ, 5 hozzászólást kellett volna visszaolvasni.....
-
Cobra11 #1056 Letöltöttem az aebis.warez.hu-ról és egy csomó fájlnál crc-t jelez a winrar 3.0 magyar. Másnak is vagy csak nekem? -
#1055 nemhiszemel. eddig a rekord atee volt, aki két hozzászólással alatta nem olvasta el a problémájára a választ.
viszont Goodwill rekordját már csak beállítani lehet ezentúl, max. akkor lehetne megdönteni, ha a kérdésében megadná a választ is :D -
#1053 Nem megy ez a szutyok.... :
"Can't find file for package 'ALAudio'
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine"
miez?
-
#1050 Na, safe mode-ban hang nelkul elindult.
Ismet egy game, ami miatt uj procit vehet az ember... -
#1049 Na, safe mod -
#1048 Help.
Nekem azt irja ki, cannot find package AlAudio. Nem indul el :( -
#1047 Fent van! -
#1046 Most megyen fel az Uploads\MiQ-ba
Kb. 15 perec. -
#1044 SF is lesz UT2k3-ra -
#1043 elvileg az in jön uj ut re..ugyanis az uj infnek már honapokkal ezelöt ki kellett volna jönni..sőt béta gamez van belőle de csak pár embernek van meg..és nem adták ki azóta..tuti hogy átteszik az uj ut re..de akkor remlélem sok újítás lesz benne... -
#1041 amugy meg töltsétek le pár nap mulva az operation defend freedomot.. az oylasmi lesz mint az uj infiltration... -
#1040 Én az Infiltration-t várom már nagyon nagyon.. a to meg az sf nem rosz de nem az igazi... -
Fikusz #1037 Megnéztem az állitólaf full UT 2003-at..hát nem tudom..nem kötözködés képpen mondom mert az első részt imádtam, de ez gyenge :(
A gépigény nagy..a grafika meg nagyon gyenge.
Nem tudom , de nállam maxra húztam az összes video meg detailt meg mindent..igaz csak 800*600 ban ment.
Na jo egy pálya tetszett.
Mondjátok lécci hogy valamit elqrtam a beállitásoknál vagy még nem a teljes verzió :( -
Cobra11 #1035 A Build 947-hez. -
Cobra11 #1034 Mi az optimális gépigény? -
Godzzo #1033 Allat, csak nagyon legyengitettek a fegyvereket :(( Es nehez atszokni ra egy real fps -rol :(