8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Cobra11
    Szidjátok a gagyi pályákat, de úgyis fog megjelenni hozzá pálya nem? Hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem!
  • rusland
    olyan lenyeges kulonbsegre gondoltam mint amit a HL es a CS kozott van
    de itt csak grafika mas a jatekmenet nemvaltozott de a gagyi palyak miatt rosszabb mint a sima UT velemenyem szerint
    nincsenek nagyon uj MOD-ok
  • Gabo
    Tnex!
    Remélem látunk még a csatinkon! Tudom, hogy nem vittem túlzásba a chatelést, de amikor játszani megyek fel, akkor nem vagyok túl bőbeszédű. Olyankor a fegyvereké a szó.
  • Gabo
    Milyen lényeges különbséget vártál?
  • TneX
    Én sem vagyok elájulva től,a grafika is rosszabb lett mint vártam.Még az a prealfa-béta-gamma unreal2-es E3 verzióban is szebb volt a grafika mint itt szerintem.Nembaj,de a zene az legalább bejön.
  • rusland
    haaaaaat... nemvagyok elajulva tole
    lenyeges kulonbseg nincs az elodjehez kepest
  • rusland
    mar megcsinaltam
  • TneX
    Amugy meg állítsd be a lövés gombot az egérre,mert alapból a joy-ra van állítva.
  • TneX
    Bazmeg erre a kérdésre kábe cask 5000000000000 szor válaszoltak már!Mi a faszér nem lehet visszaolvasni???
  • rusland
    hogy a rakba kell vele jatszani ugyanis specben tudok mozogni de mit nyomjak hogy jatszak?
  • Veriel
    Igen, mert valaki okos kitalalta, hogy 25 fps felett mar folyamatosnak latod.. Ez hulyeseg.
    70 felett mar jo. Nem tudom, hogy kell megnezni unreal 2003-ban, de azt latom, hogy a mostani gepem nagyon nem eleg hozza...
  • atee
    ne essunk tulzasokba ...
    40-50 kozott az rosszul megy...
    humm
    kulonbe nemtudom az fps szamot nem neztem.
    Nem szaggat ,folyamatos a jatek.
  • atee
    THX :))
    Mukodik
  • Veriel
    Mar megszoktam, hogy a "tok jol megy" azt jelenti a forumon, hogy elindul a game ;))

Szoval, fps fixen 75 felett van? Az a tok jol megy.
    50-75 kozepesen megy
    40-50 rosszul megy
    <40 szaggat

• atee
    Ja persze csak a demo..:( mert a full gama nem indul ....:( az elobb leirtak miatt
  • atee
    Celeron Tualatin 1200/1500 es gond nelkul megy...
    GF3 TI200 tamogatassal.
  • gtom
    NA HALI MINDENKINEK! LEHET HOGY MOST UTOLJÁRA ÍROK IDE BE!(sajnos)sux MATAV
    gtom voltam
  • Veriel
    Gepigenyes kerdesek: nyugodtan kezdjetek el p4-re vagy athlon xp-re sporolni, mert az alatt felesleges installozni szerintem.
  • Veriel
    Hat a main theme zene eleg jora sikerult, meg kell hagyni. Nekem bejon, es van meg nehany jo zene a jatekban.

A hangefekktek viszont szarok, remelem, ezek nem a veglegesek.
  • atee
    en csak spect vagyok bent nem indul a gama...??? :((
    miert?
  • Veriel
    Nekem van hozza Radeon, 8.5k :)

Viszont az tulzas, hogy egyforman megy. Legalabbis, 1000MHz-es P3-mal szaggat 1024-ben.
  • Goodwill
    egyébként nem jósolok nagy jövőt ennek a gaménak.....nálam kicsit mongyuk szaggatott, grafika, hangok jók voltak, csak a játék volt szar
  • G. Joe
    De azért nem voltál gyenge! :D
  • Goodwill
    :DDDDD
    Azért ez nem teljesen igaz. Ugyanis ahhoz, hogy tudjam mire adta a választ, 5 hozzászólást kellett volna visszaolvasni.....
  • Cobra11
    Letöltöttem az aebis.warez.hu-ról és egy csomó fájlnál crc-t jelez a winrar 3.0 magyar. Másnak is vagy csak nekem?
  • Dikkma
    nemhiszemel. eddig a rekord atee volt, aki két hozzászólással alatta nem olvasta el a problémájára a választ.
    viszont Goodwill rekordját már csak beállítani lehet ezentúl, max. akkor lehetne megdönteni, ha a kérdésében megadná a választ is :D
  • Goodwill
    Nem megy ez a szutyok.... :

"Can't find file for package 'ALAudio'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine"

miez?
  • Veriel
    Na, safe mode-ban hang nelkul elindult.

Ismet egy game, ami miatt uj procit vehet az ember...
  • Veriel
    Na, safe mod
  • Veriel
    Help.

Nekem azt irja ki, cannot find package AlAudio. Nem indul el :(
  • MiQ
    Fent van!
  • MiQ
    Most megyen fel az Uploads\MiQ-ba
    Kb. 15 perec.
  • DeXoSZ
    SF is lesz UT2k3-ra
  • CSOCSO
    elvileg az in jön uj ut re..ugyanis az uj infnek már honapokkal ezelöt ki kellett volna jönni..sőt béta gamez van belőle de csak pár embernek van meg..és nem adták ki azóta..tuti hogy átteszik az uj ut re..de akkor remlélem sok újítás lesz benne...
  • CSOCSO
    amugy meg töltsétek le pár nap mulva az operation defend freedomot.. az oylasmi lesz mint az uj infiltration...
  • CSOCSO
    Én az Infiltration-t várom már nagyon nagyon.. a to meg az sf nem rosz de nem az igazi...
  • Fikusz
    Megnéztem az állitólaf full UT 2003-at..hát nem tudom..nem kötözködés képpen mondom mert az első részt imádtam, de ez gyenge :(
    A gépigény nagy..a grafika meg nagyon gyenge.
    Nem tudom , de nállam maxra húztam az összes video meg detailt meg mindent..igaz csak 800*600 ban ment.
    Na jo egy pálya tetszett.
    Mondjátok lécci hogy valamit elqrtam a beállitásoknál vagy még nem a teljes verzió :(
  • Cobra11
    A Build 947-hez.
  • Cobra11
    Mi az optimális gépigény?
  • Godzzo
    Allat, csak nagyon legyengitettek a fegyvereket :(( Es nehez atszokni ra egy real fps -rol :(