8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Lazarus
    UTsektől mit vársz?
  • CSOCSO
    szal akkor mit kell csinálni?:)
  • Garrett
    és ezt le lehet még szedni valahonnan? ha igen akkor egy Mailt vagy ICQ üzenetet küldj már a címmel lécci!
    vagy bárki más :)
  • Blasta
    Ebben egyet értünk! Az autó versenyekben talán nem is ANNYIRA vészes a telj.csökkenés (persze azért érezhető:-))
  • laja2
    Egyes szám első személyes lövöldözős játékoknál valóban kevésbé kell és látszik az FSAA és az anizo filtering. Autó- és motorversenyeknél viszont szerintem elengedhetetlen, különben a távolabbi vonalak össze-vissza futkároznak, a textúrák "úsznak", magyarul ronda a képminőség.
  • Blasta
    Hagyd a francba a Qunincunx-ot meg az FSAA-t! Szerintem maximális élményt nyújt azok nélkül is és nem kell 50-60%-os teljesítményveszteségel számolnod!!!
  • laja2
    Ime az én véleményem a játékról az installálva kb. 4.5 GB-ot elfoglaló "teljes" béta alapján:

Grafikailag nagyon szép ugyan, de nem jelent olyan minőségi ugrást, mint a Quake3 jelentett annak idején. A gépigényt remélem, még optimalizálják a végleges verzióig, mert 2.4 Ghz-re húzott P4-gyel, 512 MB RDRAM-mal és túlhúzott Ti 4600-as videokártyával 1024x768-ban Qunincunx AA-val ugyan teljesen játszható úgy, hogy a játékban minden a maxon van, de intenziv, közeli csatákban néha-néha lelassul. A 2x anizotropikus filteringet muszáj voltam kikapcsolni, mert kb. 60%-os frame rate-csökkenést okozott. (Nem a gépemmel van a baj, a 3dmark2001-ben a default benchmarkkal 12 ezer az eredmény.)

A játékmenet nem jobb és nem rosszabb, mint az első UT-é. Hát ennyi.
  • Garrett
    hmm most valamit nem értek eddig ezekszerint 2 fajta verzió jelent meg? mert ami nekem van ez volt asszem össz 400 mega körül... de visszaolvasva itt valami ujabb verzió is megjelent.
    Azt honnan llehet letölteni még esetleg?
  • Petyus_
    Mármint e a játék könyvtárában van egy OpenAL könyvtár. :)
  • Petyus_
    Hiba: valsz a könyvtárból az OpenAL-t vagy ilyesmit nem telepítette fel. A 15 nap:
  • CSOCSO
    nah haverom leszedte az ut-t de csak 15 napos probaverzio és nem is indul el mert vmihibát ír ki..mit lehet tenni???
  • Blasta
    Oks!
  • Petyus_
    Igaz, igaz! I'm sorry. :D
  • Blasta
    Mellesleg nem ömlengtem. Elég sok negatívumot is leírtam asszem...
  • Blasta
    Gyermekem.

Ha idáig eljutottál, akkor azt is látnod kellett volna, hogy hülyültem. SŐT! Nem is az UT-ről beszéltem!
    Check it out, aztán beszólni
  • Petyus_
    Hmmm... DoomIII-nak elvileg 800*600-ban elég a GeF3 is. Majd lássuk, ha Carmack tud programozni, akkor TNT2-n is elmegy maxon, csak jól meg kell írni azt a kódot.

Blasta: miért is gagyi? Látom ott ömlegsz a BF1942 topicban, hogy milyen cool az a játék, na ennek fényében különösen érdeklene, hogy miért nem jó az UT2003? :)
  • Blasta
    Írjon egy levélt a [email protected] és 150$-t utaljon át a 476568239837563959437462428294-576574959464398 bankszámla számra és felvesszük a 0day beta testers csoportba.
    Ezután már a gép választja ki az eddig beérkezett 367.132 teszter közül a szerencsés 12-t!

Sok szerencsét!

Én mentem Lamborgini-t venni!
  • Gerry
    Ja, elnézést, nem gondoltam volna, hogy ÖNNEL van dolgom, esetleg megkérhetném, hogy küldjön szerény személyemnek egy dedikált dobozos példányt a játékból? (nagy rajongója vagyok) Nagyon hálás lennék... És ígérem mindenki előtt dícsérném a progit, és ajánlanám, hogy mnjenek és azonnal vegyék meg a legközelebbi boltban!
    Kedvességét előre is köszönöm!
  • Blasta
    Extra kapcsolatom???
    Hát, ugy is lehet mondani...
    Fogalmazzunk úgy, hogy az igazi nevem kezdőbetüi J.C.
    :-)
  • Gerry
    Miféle FULL-t? Még nem jött ki, vagy neked van valami extra kapcsolatod a fejlesztőkkel?
  • Blasta
    Biztos!
    De inkább ne töltsd le! Én már 2 hete tesztelem a full-t!
    Nagyon gagyi :-)))
  • Ams
    mert fölöslegesen nem töltöm le...
  • Ams
    kicsit off...
    inno gef4 4200 64mb elég lessz ehez, s a DOOM III-hoz?
  • Petyus_
    Bitte sehr :)
  • Petyus_
    Jaja, ut2003.uw.hu a keresett link. :) Érdemes letölteni, mert hálistennek csak megnehezíti a várakozást! ;)
  • laja2
    Az UT fejlesztői többször elmondták, hogy a játék sokkal inkább videokártya-függő, mint procifüggő. Tehát hiába van 2.2 Ghz-es P4-ed, a Geforce2 miatt kevés lehet ahhoz, hogy jó képminőséggel játszhasd.
  • Petyus_
    Hát én ilyen grafika mellett nem reménykedem ennél gyorsabb játékban, de neked legyen igazad! Csúcs ez az engine, és ezzel jön az Unreal2, és a Deus Ex 2 is... whooohooooo! Mondjuk Carmack is azt ígéri, hogy GeF3-as konfiggal 800*600-ban high detailen játszható lesz a Doom3.

A pályák szerintem is kiba jók, a menü nyilván nem ilyen lesz gondolom tömörítve lesznek a fileok , stb. De összességében zsír király lesz, csak jönna már ki! :)

Ebből az engine-ből már simán ki lehet nézni azt az E3-as Unreal2 videót a hatalmas külső tereppel meg a "low-poly" járművel (nem egy MOHAA-féle tank ).

Csak jönne már az UT2003, az U2, a DX2...
  • Ron Ragm
    pffff
    nem szép dolog gyári példányt leszedni:D
  • Blasta
    Nekem magyon véglelgesnek hatott ez a verzió. Nem hinném, hogy a fegyvereken még sok változtatás lesz!
    És félkész pályát sem nagyon láttam. De lehet, hogy bennem van a hiba.
    Az a poklos pálya mennyire zorallul néz már ki???
    Látta valaki???
  • Petyus_
    Most hogy játszogattam vele azért az AI nem kevés optimalizárásra szorul, egyrészt magsabbra állítva iszonyat visszaveszi a teljesítményt (ezt ti is tapasztaltátok??), másrészt nem elég jó. :D Én elég láma FPS-es vagyok de a Godlike AI-t simán leírtottam. :)
  • Petyus_
    Miért nem megy a net? :(
  • Blasta
    Én nem tudom neten küldeni, de már Lan-ban nagyon kiprószálnám...:-D
  • Petyus_
    Ja, nagyon király, csak sehol nem találok servert. :( Ti szoktatok játszani? Hol találok szervert? IRC, web, vmi?

Felraktam a multi crackot, így se talál szervereket, viszont eltűnt a fizika. Úgyhogy visszaraktam az eredetit, de ha játszunk egy multit akkor elfelejtem a fizikát. :)
  • Blasta
    Ugye milyen frankó?

Nekem mondjuk először qrva lassunak tünt a Q3 után (a haveromnak is ez tünt fel leghamarabb)
    , de 110%-os speeden már nagyon frankó.
  • Petyus_
    THX, THX, ez megvan! :)

És nem tudsz egy helyet ahol vannak (vagytok) magyar gamerek? :) IRCen van #ut2003.hu, de elég kihalt. :(
  • Petyus_
    Letöltöttem ezt a 15 napos trial verziót, ISZONYAT KIRÁLY! AZ ArmyOps kicsit csalódás volt, többet vártam az Unreal Warfare engine-től, de az UT2003 levett a lábamról! :)

Gyönyörű grafika, és nekem a fizika is iszonyat bejött, ahogy hátraveti a rakéta a csávót, ahogy leesik, hát nem a régi szép félig a falban a csávóka időket idézi! :) Meg ahogy a Flakgun lövedéke visszapattan a falról, a rakéta füstcsóvája, iszonyat király! A figurák árnyéka meg... szóval zsír nagyon. :)

A gépigény: nekem 800*600*32-ben minden fullon viszonylag normálisan megy (van egy pálya, ami nagyon akad, az a mindenféle tükröződéses cucc, nem tudom a nevét, de a többi tökéletesnek tűnik). 1800+, 512 DDR266, GeF3 Ti200@GeF3.

Na abbahagyom az ömlengést, de az Epic-id harcnak ez a legújabb állomása érdekes, mert a Doom III biztos szebb lesz, de ez is GYÖNYÖRŰ, és a gépigénye szerintem bormálisabb. Szóval nagy harc lesz.

Az UT2003 nagyon bejön mint játék is, király a hangulata botok ellen is (a botok meg jó kemények :D), a pályák faszák, isten a zene, szóval nagyon jó. Nekem az UT anno kimaradt az életemből, de ez fenomenális. Nem tudom fognak-e maradni Q3 játékosok. :)

Na, lényeg: lehet-e ezt a verziót multiban kenni neten?
  • nyunyu
    Nem tudjatok, hogyan lehet OpenAL nelkul elinditani a jatekot?

Osszeakad az OpenAL a Hercules Fortissimo II-es hangkartyammal, emiatt szall el allandoan az UT2003-am
  • SGP
    El tudná küldeni valaki mailban az utolsó 65-ik filet? Csak 5mb

[email protected]

Köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt olvastátok?:

Késik az UT 2003
    [FPS-Central]
    8:42 by G-San | Vélemények [0]

Valószínűleg mégse kapjuk meg az UT 2003-at idén nyáron, ugyanis az Epic-es Mark Rein elejtett néhány szót az Infogrames fórumában. Elmondta, hogy a híresztelésekkel ellentétben a játék még nem készült el. Először a demót szeretnék kiadni (ami még mindig nincsen teljesen kész), és miután ez megvolt, a játékosok visszajelzései alapján szeretnék jobbá tenni a teljes verziót. Tehát minden arra mutat, hogy nem fognak elkészülni augusztusra a végleges verzióval.

Szóval, igazam van a Build 947 Full-al kapcsolatban: nem az igazi.

i2k
  • Blasta
    Akkor kapcsold ki az FSAA-t meg az aniso-t és nem lesz gond! Úgysem látszik :-))))))