8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Timber
    igen itt is megvan es ugyan azokat a linkeket hasznalja mint a masik
  • Petyus_
    A fejlesztők azt mondták, hogy minimum GeF4 Ti4200 az ideális kártya (minden maxon), de ezzel is némely pálya akadni fog... ez van. A játékfejlesztők nem kapcsolnak, hogy kisebb gépigénnyel esetleg lehet több pénzük maradna a gamereknek játékra. :D Mondjuk EZT speciel meg fogom venni... csak jönne már a demó! :)
  • Petyus_
    www.freeweb.hu/rescuewt lenne a jó link, ha működne a freeweb...
  • Timber
    fejenallva biztos jobbra ... de most, hogy normalisan ulok maris balra lett O.o
  • Timber
    ott jobbra ... menu ... jatekok ...

ja es meg valami ... mivel EXTRA-s a link ezert szepen egyesevel kell leszedni es se Gozilla se flashget se lofasz se mukodik .. csak egyesevel.

Kiveve ha vagy olyan 'smart' mint en es hasznalsz Macro Expressz-t ... es a windowsod se fagy szet ha 89 Explorer ablakot nyitsz meg ^.^
  • Timber
    Tehat innen lehet lekapni ezt az installalhato mar majdnem vegleges verziot.

Megprobalom FLEXet ravenni, hogy csinaljon egy MP szervert ... de csak ha eleg nagy az igeny ra (azaz min. 20-25 ember) ...
  • Garrett
    ERRE ITT ÉS MOST RÁCÁFOLOK. nekem amig nem GEf4 em volt leszedtem a legelső bétát és
    egy 1 Ghz es Cerkon TNT2 m64 el 192 mega rammal elindult!!!!!!
    ÉS 1 vs 1 et játszottam is haverral.
    Amikor viszont már nagyban ment a tűzharc stabil 5-6 fps volt....

Most a Gef 4 mx 440 emmel 800x600 ban kipróbáltam azt A CDs verziót és nem akadt egy pillanatra sem!!!!!!

a Régebbi verzió viszont igen... ugyhogy kell valami fejlesztésnek lenni benne szerintem mert nem cseréltem semmit a gépemben.
  • Gabo
    Követ nem hajigálok, lefeljebb a Flac Cannonnal prököl majd oda!
    De csupán egy elírásér, még senkinek nem onottam a vérét.
  • rusland
    figyeljetek evvel a betaval nemlehet szervert csinalni mondjuk egy dedikáltat?
  • Árnyvadász
    Ajjaj..... Reign..... Kész.... Szóval Rein mielőtt megkövezne mondjuk Gabo vagy vki más... Hiába no... a Warcraft III hatása az megvan :))) Cool....
  • Árnyvadász
    :)) Egyébként ez nem jövőbe látás. Ezek tények, melyeket Mark Reign mondott el személyesen. Egy vele készített interjúba. Na így ok?
  • Árnyvadász
    Igen valóban futni fog TNT2-n is. De hogy!

Minden grafikai beállítás LOW és a felbontás 320*200 vagy ehhez hasonló...

Tehát ezzel semmire se mész... Hacsak nem akarod kifolyatni a szemed. Ennyi
  • Garrett
    még van 4 file a 2. CD ből holnap asszem megkeresem azt az atomerőművet és HENTelünk egyet ok?
  • Timber
    nos ... ez az allitolgaos Viligante (vagy milyen) release ez NEM A FULL!!! EZ A BETA INSTALL VERZIOBAN ES IDOKORLAT NELKUL!!!
  • Rozsomák
    én leszedtem egy full-t a rescue warezrol 2CD-s és minden működik rajta rendesen csak kevés a memóriám és a játék betöltése után lefagy
    333Mhz, 192Mb RAM SUXXX :((((
  • rusland
    a en inkabb nem szedem le
  • Garrett
    Hm asszem leszedem, és legalább ki lehet írni ujrairhatóra... :D
    Haverokkal meg elhentelgetünk vele amig megjelenik a Full...
  • Timber
    allitolag de ... csak kiszedve belole az idolimit meg rendes installer is van benne
  • rusland
    ez nem aza 14 negy napos szar?
  • Timber
    van benne single de nem ajanlott ... ugyanis a csapatod AIja kegyetlen szar. Eltevednek, nem tudnak kijonni a vizbol, nem tudnak lifttel menni stb... es meg csak le sem tudod oket loni

volt, hogy az elso 2 perc alatt mind az 5 'beszorult' egy liftnel .. nem tudtak ott mit is kellene csinalni ... hiaba adtam ki barmilyen parancsot ... csak alltak es korbe korbe futkaroztak.
  • Timber
    nagyon remelem ez nem a vegleges es meg csak kozeleben sincs ^.^

1. fegyver sebzesek szerintem nagyon gaz
    2. ai = ritka szar
    3. texturak hianyoznak vagy szarok

Ha ez nagyon full akkor nagy csalodas lesz a dologbol ...
  • Veriel
    Nem baj, pont akkor jön ki a Radeon 9700 is :)
  • tbundy
    sajna még 1 jó hónap a full final final.
  • Gabo
    Az is csak egy béta! Ezzel minden elmondtam...
  • l3alF1aKe
    töröld le, és várj nyugodtan a full ra-)
  • papa
    imadok lovoldozni
  • ayden
    Hi, na ma kipróbáltuk ezt az "új, FAKE" UT2003-at LAN-on és ment már az eddigieket nem próbáltuk ugyhogy lehet hogy ez most csak nekem új.
    e mind1
  • Gerry
    Na, megnézem ezt az Engine.dll-t... Hátha segít... Köszi Csao, megyek haza!
  • Gerry
    Igen, de az nekem netre akar fölmenni, és kéri, hogy mit tárcsázzon... Hát legfőképpen semmit, mert otthon nincs netem... Nem tudja valaki odaadni a módosított File-okat, csak nem túl sok...
  • Gerry
    Próbálta már valaki LAN-on a 947-est, mer nekünk aki join-ol, azt kidobja a Windowsba... Van valami spéci beállítás, vagy egyéb, ami ezt orvosolja?

Ja, van telepítve IPX/SPX, és TCP/IP is, mégpedig 192.168.0.xx-es IP címekkel, 255.255.255.0-as SUBNET MASK-kal amin eddig minden jól ment.
  • ayden
    Hm, ez érdekes én úgy emlékeztem a régiben nem engeb be odáig hogy creatoljak gamet meg mindent be is állithatok, ezért jöttem azonnal ide mert annyira megörültem neki aztán utánni visszamentem jáccani és kiderült hogy még szarabb mint ami volt(hullák állnak, meg jobban szaggat).
    Na mind egy majd holnap azért megizzasztom a multiját is, talán kisajtolok belőle valamit
  • Gabo
    Emberek, olvasgassátok már egy kicsit a hivatalos hírforrásokat!
    Nem kell bedőlni minden marhaságnak és gondolkodás nélkül minden vackot letölteni. A hivatalos demo hamarosan meg fog jelenni. Azt pedig hamarosan követni fogja a valódi UT2003. Addig pedig lehet gyúrni a régivel.

Egyre inkább bizonyítottnak látom azon elméletem, hogy a sávszélességgel arányosan csökken a (L)user IQ-ja...
  • ayden
    Hi, szóval van valami új UT2, 2CD és elég fullosnak mézki.
    Valaki már próbálta vagy vannak már tapasztalatok?
  • djcom
    THX!
  • djcom
    Hát asszem én is re-elek egyet oda.Jobb mint a ***ftp-je?
  • djcom
    Egyébként melyik oldalról szedted le?
  • djcom
    THX
  • djcom
    Dashed:Nem raknád fel arra a bizonyos ftp-re?
  • djcom
    [ UNREAL TOURNAMENT 2003 FINAL ] ßßß²²²²ŰŰŰŰŰ
    Ű²²²ßß http://www.unrealtournament2003.com/ ßß²²²Ű
    ²²ß ß²²
    ²ß RELEASEDATE: 7/31/02 OFFiCIAL...: 8/25/02 ß²
    ² RiPPER.....: VGLiSO TYPE.......: Shooters ²
    CRACKER....: VGLiSO FORMAT.....: BIN/CUE
    ² SUPPLIER...: ViGiLANTE RARCOUNT...: CD1: 55x15 ²
    Ű² CD2: 34x15 ²Ű
    Ű² Enjoy this quality release with all the full options! ²Ű
    ŰŰ² Extract -> Burn -> Install ²ŰŰ
    Ű²Ü * Online Play Works *

Szerintem final.Legalábbis azt írják.
  • skorpio7
    Szerintem azért várjunk vele .
    Mindenesetre az egyik "helyen" már fent van a következő címmel .

Unreal Tournament 2003 Build 947 Full Game

Szóval ez valamivel újabb változat , mint ami eddig volt .