8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Garrett #1481 akkor reconnect most az előbb a xp .. mint neked -
#1479 Garrett: nekem szarráfagyott az egész XP, nemtom mi volt :( Majd bemegyek, szólja, ha lehet! :) -
Garrett #1478 pill most kijöttem megnézem a scr shotokat meg a mindenható winfos közbeszólt... -
#1476 Hoho :)
Jo, oke, feltetlenul, meg kb ket nap mire ez lejon nekem :D
addig is nem tudnal par sort firkantani?
THX
by kbb -
#1475 Na, szoval felrebeszelek, amikor a hozzajutas ugyeben erdeklodtem, akkor a Built 947-re akartam rakerdezni
by kbb -
#1474 Gyere fel a Vigilante verzióval jáccani éls ott megdumáljuk! :) -
#1473 Hi mindenkinek!
Bocs, hogy igy belefirkantok, de ha valakinek lenne egy par perce, segithetne nekem, megkoszonnem.
Lehet, hogy mar elhangzott, de nagyon gazos lenne most az eges topicot vegigolvasni, de valaki le tudna irni akkor hogy hogy vannak most ezek a kulonfele beta relase-ek?
Hogy melyiknek mennyire korrekt a grafikaja, AI-ja, etc...
Nameg, hogy melyiket erdemes letolteni...
En most ezt a "Vigilante Presents" fele "full" UT 2003-at toltom, nemtom hogy es is mennyire beta... nagyon mi? :)
Szoval elsonek pl, hogy a built 947 VS Vigilante?
Ja igen... Es hogy hol lehet az utobbihoz, illetve az esetleges tovabbi relase-ekhez hozzajutni...
Elore is koszonom valaszotokat!
Udvozlettel:
KBB -
#1472 Na, megy a játék, gyeretek! :)
Konzolt megnyitni TAB-bal, utána "open 80.98.27.207" -
#1471 Hogy kellene csatlakozni? -
Garrett #1470 mind1 akkor gyertek indítom a szervert MOST. -
Garrett #1469 ez mi a fasz?
Én írtam ezt be és nem értem miéert azt tette be...
ez már a 4. ilyen eset... -
#1468 nah akkor próbálkozzunk: 80.98.27.207
kéretik vele nem visszaélni :D
ha 2:30 ig nem jön senki akkor passz.
egyébként viperától is le lehet szedni onnan jön jó gyorsan -
#1467 Nem lesz szerver? :( -
Gabo #1464 http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=937463669
Ide gyere! -
Gabo #1460 ernyo:
Amennyiben Unreal alatt a "régi" Unreal Tournament-et érted, akkor gyere át az Unreal Tournament topikra. Ott meg fogod találni a választ a kérdésedre. Nem is olyan régen írtam le valaki más kérésére.
Amennyiben viszont az UT2003 kalóz bétáról van szó, akkor abban nem fogok tudni segíteni. -
#1454 Ehh... :D Akkor nem akarsz te hostolni? -
#1452 Nehogy letölsd feleslegesen! Gyere chat.gyaloglo.hu-ra, hostolok egyet, kipróbáljuk működik-e! -
#1450 Azzal nem lehet vele multizni, de az ut2003.uw.hu-n van hozzá "crack". Azért tettem idézőjelbe, mert így multizni lehet vele, de a Karma fizika lejön belőle... próbáld ki! Viszont nem hiszem, hogy multiban a különböző buildek tolerálnák egymást...
Nem lehetne megbeszélni, hogy este mondjuk IRCNet UT2003.hu szoba? Vagy lehet gyalogló chat,. vagy akárhol, csak meg kellene beszélni a dolgot. :) -
#1447 Én mennék mindenképpen, de mi az a CD-s verzió? :) Nekem a Vigilante féle van meg, ha az jó, akkor várom az IP-t! :) -
Garrett #1444 nem tudom kinek van meg a CD-s verzió de ma csinálok egy kis szervert este 7-8 tól (vagy ha van szóljatok). Aki akar jönni annak majd küldök ip-t.
Lecc HENT! -
Árnyvadász #1443 Az Unreal II 2003 márciusára halasztódott. UT2003 fronton jelenleg szeptemberi megjelenésről beszélnek, de még a DEMO sincs sehol. Eléggé aggasztó ez. És bár semmi gond nem lenne, ha nem hülyítenék az embert már az idei E3 óta, hogy DEMO és full gém hamarosan mindenki számára elérhető!
De hülyítik.
-
Garrett #1442 asszem tudjátok én mit választok :D -
Garrett #1441 vagy éppen isteníti :DD -
#1440 Hááát, nekem speciel a 947-es build alapján is naggyon teccik a progi, kíváncsian várom a véglegest... -
Gabo #1439 Ahogy nézem a helyzet itt még mindig változatlan. Mindenki gondolkodás nélkül töltöget, majd a kalóz béta alapján lehúrrogja a játékot... -
#1438 nos .. mindenki aki szeretne egy UT2003 szervert kapni az tegye a kovetkezot:
-irjon egy nagyon kedves hangvetelu levelet a Flex komanak ([email protected]) es kerje meg, hogy inditson szervert (ne IRCen meg ne jatekban kerjetek ... email-t neki!)
- ha lehet irjatok meg neki a sorrendet ahogy a modokat latnatok ... es ha csak egy indul netan akkor az a legtobb szavazatot kapott MOD lesz.
Ha elegen irtok (sokan) akkor Flex biztos csinal egy vagy ket (harom?) szervert (en benne lennek CTF, Bomb run, DDominationben is ^.^)
nna ... ennyit tudtam kihozni belole ^.^
[01:58] (AnIMeBOT): vagy adjam meg az emil cimed es akkor kerdezzek toled? ^.^
[01:59] (DF|FlexSD): ja -
#1437 tényleg van most vmioylan verzio ami 2cd-s és nem a rar ok vannak rajta hanem maga a telepítő? -
Garrett #1436 Jah egyébként ez a CD -s verzió nekem nagyon bejön... 1-2 bugot fedeztem fel eddig csak a pályákon, ha az AI-t nem számoljuk!
Szedjétek le és gyerünk hentelni végre! -
Garrett #1435 Timber lesz szerver? Mer ha igen az nagyon királyságos lenne... Ezek a botok sajnos nem állnak a helyzet magaslatán AI ügyileg... -
#1432 Rakás szarnak azért nem mondanám... :) -
#1429 A végleges, csak ősszel fog kijönni, de előbb még kiadnak egy demo-t is. -
#1427 Nem, ez nem a végleges, ez csak egy átverés... -
#1420 biztos szar a procid ^.^ -
tbundy #1419 TaueR: cserélj konfigot! -
#1413 azzal viszont csalodni fogsz ^.^ -
#1411 2 CD-s installba 2.4Gb ... + a ket ISO ha geprol nyomod -
#1407 460 megas demo? mar van olyan is? -
#1405 kamion? ideje kiprobalnom a flashgetet is ^.^ -
Tantitanti #1404 Nem Kötekedésböl mondom de nekem flashget-tel megy meg voda-s net mellett is. -
#1402 #1400-as ... ott a link ... mukodik ... de csak egyesevel tudod az extrarol lekapni ... bongeszobol ... semmi letoltesmanagement nem muxik.