8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#1529 Ha már mindenkinek sikerült letöltenie nem kellene összejönni nyolcan tízen egy gyenge double domination erejéig? -
#1527 óh béby te vagy a cssúcs -
#1525 nos akkor honnajnt töltögethetem eme verziót? -
#1524 ja bocs az 1.3gigásra gondoltam sorry, -
#1522 hmm:))) -
#1521 Honnan tudnám letölteni a 947-es verziót 100%-osan, hiba nélkül. Valaki plíz homályosítson már fel. Plíííííííííííízzzzzz -
#1520 jah hat en beleneztem a manifest.ini-be is tobbek kozott de ugy tunik ez elkerulte a figyelmemet:) -
#1519 Ja, télleg igazad van, már én is többször 947-est írtam 927 helyett, pedig már rájöttem, én is hogy elírás, de valahogy a 947 jobban kézre esik a numerikus billentyűzeten...
Na, mindegy, bízzunk benne, hogy hamarosan itt a final! -
#1518 heh teleg jovan en is csak az alapjan beszelek, amit olvastam... gondoltam nem eliras:) -
#1515 Nem hinném, az a Matrox, meg a 128MB ram naggyon kevés, meg lehet próbálni, de minden minimális grafikai beállítás mellett is csak szaggatva menne szerintem... Nomeg a proci sem egy mai darab már... -
#1514 Qrvára nem zavar, KBB tegnap ezt kérte ha jól értettem...
-
Cobra11 #1513 ja ez kérdés akart lenni. -
Cobra11 #1512 1ébként a vigilante menne 1 ilyen gépen: p3 667 mhz (nincs túlhúzva), asus cusl2-c, matrox g400 (16 mb vram), 128 mb ram, 60 gb maxtor ide hdd (7200 rpm) -
Cobra11 #1511 nem zavar, hogy ez a build 927? -
#1510 http://7wrz.uw.hu/dd/ut2k3full.html - állítólag működik. -
#1509 hogy erted hogy nincs?
ott nincs ahol nezted?
mert amugy letezik! -
#1508 hehe lehet hogy ma este nem uncsizom?:)
tudok is hozni egy emberket en is -
#1507 szoval ti neten ezzel a Vigilante verzioval jatszotok? mert akkor lekapom ujra es benne lennek en is egy gigahentben ^.^ -
#1505 vigilante a 947es verzio, az kell
lassan megy alatt a szaggatast erted?:)
amugy nalam is bugos de a masik verzio megszarabb szal ez van -
#1503 vagyok*
fuh pedig nem reg keltem:) -
#1502 hmm aha szal asszem en is faradt vagy... oks akkor holnap este:D -
#1501 es holnap megint lesz server?
csak hogy akkor mennek en is szaggatni meg benazni:) -
Garrett #1500 nem is az vagy te te ez voltál:
itt épp gőzfürdőzöl
-
Garrett #1499 jah. Bombing run botok ellen próbáltam. Nem nagy élmény.Az assault régen tényleg király volt.
A kis pályák miatt viszont itt inkább DM csaták lesznek!
-
#1498 elvileg assault helyett lesz a bombing run bar a ketto nem egeszen ugyanaz de jo lesz ez is biztos
en meg ugyis inkabb DM-es vagyok:) -
Garrett #1497 kb... :D -
#1496 konzolosok kapjak be mint mindig! -
Garrett #1495 én asszem már csak holnap este... most fejeztem be a dolgomat és kurva fáradt vagyok...
csekkoljátok az FTP-n a képeket.
Nem nem lesz Assault mod. Vezethető járművek meg sz.tem csak az konozols versioba lesznek... -
#1494 na jo szal majd ha vki szeretne gamelni akkor irjon es inditom vagy o indit nekem 8 csak kene jaccani:) -
#1493 akkor ma mar nem nyom senki gamet? picit lemaradtam vele pedig sziveen mentem volna en is...
amugy nalam duron750,gf2mx200noname,128sd: minimumon meg jacchato ha viszont 640*480-ra vezsem a res-t akkor ekson kozben akad:/ mondjuk igy meg nehez meglatni a tavolabbi ellenfelet na mindegy azert nem adom fel ilyen aprosag miatt:)
viszont asszem most inditok servert (195.228.238.177) ha vioszont nem jon senki nem fogok egesz eccaka egyedul tokolni az ures mapon!:) -
#1492 Na az a sárga az én volnék. :)
Cserébe két sztárfotó Garrettról :)
És télleg kira a játék! ;) -
#1491 A játékban tényleg nem lesz Assault MOD?? Ezért nagy kár lenne... S ha jól emlékszem, vezethető járműveket is ígértek: ez már benne van az újabb bétákban?? -
Garrett #1490 ha jó jó ha nem nem:
a képek közül néhány jobb ott van a
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/ut2003/ ban -
Garrett #1489
lessétek meg én innen szedtem.
Na ma henteltünk egyet végre valhallára! :D
képeket holnap beteszek, vagy még most a SG ftp jére...
Élmény:
Kurva jó! A legtöbb pálya játszható face to face ben is.. nem kell sokat keresgélni.3 an voltunk most és így is elég pörgős volt a játék. :D
Van egy pálya pl ami csak egy kör az egész.. ott lehet brutális dolgokat...
A beszólások külön poén: Kaptam egy rakátát mira a csávóm beordít: I CANT FEEL MY LEGS!!
Súúlyos :D
Grafika: őőő had ne mondjak semmit :D
talán csak annyit hogy 1024x768 ban high on el tudtam most játszadozni egy Gef4 mx 440 en.
Egyéb:
a füst elég király mint effekt. remélem a mellékelt képeken látszani fog a következő:
A Shock rifle-vel nagyot durrantassz a füstbe akkor a keletkező nagy gömb magábaszívja a füstöt!!
A rakéta pedig kör alakban taszítja :D félelmetes!
Remélem mindenki kedvet kapott hozzá és nem vár márciusig a demora... -
#1488 fxp-zheto? Nem vagom mi az... de ha neked nem lenne nagy gaz(gondolom az) tudnek adni elegendo extra reg-et, oda is lehet FTP-vel felnyomni...
by kbb -
#1486 Ha valaha is az fonn volt, azt mar regesregen toroltek az UW-rol... egyeb 5let?
Valaki mas?
by kbb -
#1485 KBB: ut2003.uw.hu-n a build 927 van asszem. :) -
#1484 Aha, ertem, de tudnal segiteni abban, hogy honnan tolthetnem le a 927-est?
Elore is kossz!
by kbb -
#1483 Flex neha kicsit fura ^.^
meg most epp kiment az egyik vinyoja is ... szoval hisztis a draga ... ^.^ -
Garrett #1482 mármint:
Akkor most lehet reconnect.
Nekem is az Xp fagyott szét.
lányos zavaromban beszelni se tudok :D