8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • hun-ter
    meddig tart a meccs mert lassan megyek szlip? sajni keveset aludtam hajnalban:(
  • Garrett
    meccs van majd utánna. Hajrá ZTE
  • CSOCSO
    ahamm....majd meglesem
  • Petyus_
    Csocso: ami nekem van az két cue-bin páros, a telepített cucc olyan 2 giga küröl van. Ez a híres nem-build-947 Vigilante verzió. :)
  • CSOCSO
    nekem a a 46 darabos rar verzi van meg.-..
  • CSOCSO
    akkor mégis van 2 cd-s verzio?:)) mert ami nekem van azt lehet telepíteni 2 giga után:) mert az csak sok filet meg egy setup exe-t ad.. ami feltesz meg 4 gigát..
  • a shot
    dash meddig hagyod fennt a jatekot a neten?
  • hun-ter
    jah ezert halott most mindenki... akkor uncsizom egyet addig
  • a shot
    remelem nézitek a ZTE meccset
  • Petyus_
    Én csinálok szervert szívesen, de ADSL-el nem lenne az igazi.. a meccs után benézek mi a helyzet! :)
  • hun-ter
    en meg azt hittem hogy mar reg jaccotok:)
  • CSOCSO
    Sziasztok ekkor mégegyszer megkérdezem..van már olyan 2cd-s verzi amiről azonnal felteszi a gamezt? és ha igen hány megát rak fel?
    mert nekem most az van amin 900 mega rar file van.. abbol kitesz több mint 2 gigát a gépre és onnan még 4 gigát telepít ki a gépre..szal ez igen gáz hogy kell 6 giga az ut2003 nak.. köszi választ
  • Garrett
    Ha ma este lesz szerver akkor ip-t ide pakoljatok be lécci. Ha nem lesz semmi akkor egy kis mohaa után csinálok én...
  • Petyus_
    Hmmm... most olvasom, hogy az X-Box Live novemberben indul... én azt hittem, hogy mi PC-sek leszünk az Unreal Champonships netkód bétateszterei :), de ezek szerint nem?

Jöhetne már az a demó...
  • a shot
    te dash ez ugye nem időkorlátos
  • Gerry
    Szerintem nem lenne túl jó, ha két 650MB-os file-t valaki felrakna valahova, mert abból csak szívás lenne mind fel-, mind letöltésnél... Nem véletlen, hogy 10-20MB-os darabokban van fönt minden a neten, ami ISO...
  • a shot
    én most éppen örülök hogy egyaltalan le tudom tölteni...
  • Timber
    nem lehetne, hogy valaki vegre magat az ISO-t rakja ki valahova? ^.^

utalok reszletzve tolteni
  • a shot
    király már töltöm is kössz dash
  • Gabo
    dashed_:
    Nincs semmi ellentét a két kijelentés között. Minden nézőpont kérdése. Saját véleményem szerint az UT jobb mint a Q3:A. Objektíven nézve egyenrangú. Egy quaker pedig a Q3:A-ra fog esküdni.
  • a shot
    dashed csak nekem mond meg az ftp-t! ok?
  • hun-ter
    heh fenebe lekestem a flemrol:)
    ha minden jol megy jovok en is ket emberrel este. csak birja a server...
  • Gerry
    Sejtettem, hogy hasonló a helyzet, de nem hagyhattam ki ezt a sz*r poént...
  • Gerry
    Mi ez? Valami időzáras FTP-d van?
  • a shot
    dashed már nagyon várom a linkedet.........still
  • Gabo
    dashed_:
    Pont ezen a fórumon folyt a legkeményebb vita arról, hogy az UT vagy a Q3:A a jobb. Sokan már a megjelenése előtt temették az UT-t. Ennek ellenére még mindig itt van. A Q3:A scene iszonyat hamar lepukkant. Az UT-s csak mostanában pang egy kicsit az UT2003-ra várva.
    A két játék ha objektíven nézzük akkor legalább egyenrangú. Nekem az UT jobban bejött és maradtam annál. Ennyi...
  • Gerry
    Ja, asszem engem is inkább az U2 fog meg jobban, de azér a Doom-ot sem vetem meg... Arról, meg hogy melyik a jobb télleg nem érdemes vitát nyitni!
  • Gerry
    Na ez is igaz, a legtöbb fejlesztő ezzel védekezik. Mármint, hogy "Kész lesz, amikor elkészül..."

Az UT-t meg nem lehet igazán sem a Q3A elé, sem mögé rangsorolni (szerintem legalábbis), mert mindkettőben vannak olyan dolgok, amik a másikból hiányoznak, a Kvék az Kvék, az ÚTÉ meg ÚTÉ... Én midet nagy élvezettel nyomtam, meg még nyomom is, főleg haverokkal LAN-ban...
  • Gabo
    Gerry:
    A D3 az eddigi infok alapján csak single player lesz. Így nézve, nem esik egy kategóriába az UT2003-mal.
    Az Unreal rajongóból is van éppen elég ezen a bolygón. Amit eddig látam a Doom 3-ból az alapján messze nem az esetem a progi. Sokkal kellemesebnek tűnik az U2 világa, hangulata.
    Szóval a ki kit nyom le, egyenlőre eléggé elméleti feltételezés.
  • Timber
    ne kezdjunk bele izlesek es pofonok vitakba ^.^

en azt a jatekot varom ami a Q1/QW-t le tudja nyomni. mert olyan meg nem szuletett ^.^ szoval stfu ... ^.^
  • Gabo
    Gerry:
    Ha kicsit figyeltél volna, az elején az összes feltételezett kiadási dátum nem hivatalos forrásból származott. Sem az UT2003, sem az U2 fejlesztői nem adtak hosszú ideig időpontot.
    Az UT2003-ról is csak mostanában adtak viszonylagos dátumot.
    Ha emlékszik még valaki, mindig azt mondogatták: "Kész lesz, amikor elkészül."

Garrett:
    A Q3:A-t már az UT is lenyomta...
  • Gerry
    Hát, én nagy "Kvékkedvelő" vagyok, de az U-t is naggyon szeretem, főleg a sima U-t, szerintem nem rosszak a pályák, főleg a kültériek... Egy-egy pálya pedig, ha "kvékes" kicsit, az nem baj, de jobb, ha nem mosódik össze a két játék az tény... Szerintem a Doom III pedig később jön ki, és azt úgyse nyomja le (eladásokban legalábbis biztos) sem az UT2003, Sem az U II, mivel sokan a régi Doom folytatását várják attól a játéktól, és asszem nemkevés Doom-rajongó rohangál kicsike kis bolygónkon...
  • Garrett
    az tényleg elég gyenge. Egy sniper rifle sokkal jobban tetszene.

Az a Lava giant nevű map. CSak ki lett belőle hagyva a REDEEMER :( ,no meg persze fel lett ujítva a pálya.
  • Timber
    volt egy CTF palya ... benne volt az UTben is ... most ilyen lavas ize lett ... az nekem tisztara Q1 feelinges ... (nem mintha hatrany lenne) ...

Nekem ossz vissz a sniper lecserelese a L.Gunra nem tetszett
  • Garrett
    vagy türelem és nem lesz semmi :D
    Én nem vagyok ennyire optimista.

Annyira le akarják nyomni a Q3 vagymi Doom3 at, hogy a végén el fogja veszteni az eredeti UT feelinget...

Már most is az a Inferno pálya tiszta olyani mintha pl a Q3A ból importálták volna...és ez nem jó jel szerintem.
  • Gerry
    Ja, sajna, de a sima Unreal II is csak később jön ki... Mi lenne, ha egyszer végre egy fejlesztő tudná magát tartani a beígért megjelenési időhöz? (Mondjuk ilyenről én még nem hallottam... )

Ez van, türelem Unreal-t terem, vagy nem így van a mondás?
  • Garrett
    márciusra halasztódott :D
  • Garrett
    Ott fennvan még!
  • Timber
    nekem is oke ... csak akkor megent le kell toltenem ^.^

sajnos helyhiany miatt torlodott >.<

a viperanal meg mindig ott van? mert akkor ma este izzitom a Macro Express-t azt lekapom amig alszom ^.^
  • Gerry
    Sajna rám ne számítsatok, mert nincs otthon NET-em, csak LAN egy haverral... És úgy néz ki, hogy nem is lesz egy darabig, mert egyik szolgáltató sem épít ki semmiféle ISDN-nél gyorsabb hozzáférést, az pedig elég sovány, és drága is...