8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#1760 Bazges!
A hétvégén újra raktam az XP-t, mert már nagyon köhögött, meg az a 15 napos UT béta sem akart már menni, lévén lejárt az idő!
DE AZ MIÉRT VAN, HOGY XP ÚJRAINSTALL UTÁN (értsd: mindent letöröltem, csak a filmeimet hagytam fenn) SEM AKAR MENNI????
Tudtommal install után kezdik el ezek a preogik számolni a próbaidőt! Akkor ez most hogy van??? -
#1759 hmm nem tudom nekem 2 éve még nem volt netem... ugyhogy nekem uj :D -
dashed_ #1758 megneztem de szerintem semmivel sem ujabb mint ami 2 eve volt.. legalabbis en nem vettem eszre. -
#1757 azaz -
dashed_ #1755 ki irta???
amugy lehet hogy ez egy ujabb verzio.
amugy szerintem meg nem nagy szam.. 2 eve talan de most..... -
dashed_ #1754 ki irta???
amugy lehet hogy ez egy ujabb verzio. -
#1753 Sunday 25 August
Interactive Karma Physics demo released
-
#1752 oh basszuskulcs.. akkor miért most írták hogy most adták ki? -
dashed_ #1751 igen es kb 2 eves. -
#1750 ftp://www.clanbase.com/pub/actordemov101.zip
HUUUUUUUUUUUUUU CARMA ENGINE BEMUTATÓ.. de nem csak mezei. Egy szoba tele tárgyakkal. kicsit nehéz az irányítás, de lehet dobálni a tárgyakat a szobában !!!!!!!!!!!! DURVAAAAAAAAAAAA -
Gabo #1749 Azon meg megint ne csodálkozzon senki, hogy egy béta az egyik gépen hasit, a másikon meg akadozik. De azt hiszem párszor ezt már elmondtam. -
Gabo #1748 Wonderer:
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel. Így is mindenki fejetlenül el kezd minden szart letölteni, mielőtt egyáltalán körbenézne. A hivatalos oldalakon, fórumokon semmit nem írnak arról, hogy megjelent volna a full vagy a demo. Dátum sem szerepel sehol. -
#1746 Hi!
No meglestem föpösöt. Van vmi dm pálya vmi kis lávás ott max 80fps amúgy 50-70 volt viszont a december megfektette a gépem 800*600ban max minden hajóra a pálya közepén felmegyek azt megy az eksön és 13 fps (1800+,256sd,gef4 4200) -
#1745 ja köszi -
#1744 JAh nem tudom valamelyik nao ki kéne próbálni a cooperative league-t
Ittt botokkal + riöl pléyerekkel lehet egyzserre nyomni? -
#1743 stat fpst beírod a konzolba -
tbundy #1742 itt található
http://www.fraps.com/ -
#1741 fraps progit vagy mit hol találok? amúgy a képek meggyőzőek ;) Majd mérek fps-t többet tudok...
Addig is gyűjtsünk aláírást az optimalizációért -
tbundy #1740 a berángatás az csalóka, mert nekem is ha többen harcoltak előttem, megakadt néha, de az fps alig esett le. ezért várom, hogy optimalizálják a véglegest. ha az fps megvan, akkor se szaggason be
én az fps mérést a fraps progival mértem. -
#1739 hát nem tudom nekem nem akadt ennyit mondhatok...
de asszem 16 bitben nyomtam meg AA egyéb nyalánkságok kikapcsolva.
Keresd vissza itt a régebbi scr shotjaimat. Olyan kép mellett ment nekem folyamatosan a game.. de mondmo sok playerrel még nem volt tesztelve. -
#1738 3dmarkaba 8179et nyom ez tragédia..... még mondjuk csak most megyek fps-t mérni de hát láttam hogy néha berángatta. mondjuk lehet hogy nem 947es buildem van de valószínű hogy az -
tbundy #1737 hmm, elég fura, többet kellene nyomnia a gf4+xp1800 párosnak sztem -
#1736 ezt nem hiszem el. nálam akad néha még 800*600ba 32biten full minden. Powered by inno gef4 4200 ,xp1800+ ,256sd... -
tbundy #1735 mennyik voltak a pingek általában?
nekem P!!! 1.2GHz, gef3 ti 200, 384 MB ram, és 1024/32 folyamatos, 30-50 fps általában -
#1734 mikor 4 en játszottunk és én csináltam a szervert (chelllo) néha felment 10 000 re :D
de lehetett játszani túlnyomórészt. -
#1733 1gHz Celeron 256 MB ram, Gef4 mx440
1024x768 ban nyomtuk itt nemrég neten (lejjebb tettünk be scr sdhotokat is) és nekem akadozás nélkül ment. 1x akadt meg mikor egy nagyon durva füstös fényes helyen egyszerre 4 en lövöldöztünk..
FPS t nem mértem de gyöny9rűen ment. -
#1732 oké akkor áruld el milyen géped van és hogy milyen beállításokkal játszol mert mondjuk 640*480ban nekem is jól megy 16 biten nincs semmi extra... -
tbundy #1731 a multira leszek kivancsi, milyen pingek lesznek neten -
#1730 Nekem faszául ment. Igaz a pályákat tényleg sokáig töltötte és nem lett még tesztelve mondjuk egy 10 playeres nagy tűzharcban. -
tbundy #1729 én is bizok benne, nem akarok idén új gépet venni...
A fejlesztők is azt írták valahol, most a visszajelzések feldolgozása van folyamatban, aztán annak alapján finomítanak még a dolgokon.
van még munkájuk rajt -
#1728 Szerintetek a full jobb lesz? Mert pölö betölt 1 pályát ez a béta azt még tölt 1 csomót holott már lehetne nyomni a gammát... Hát mennyire bíztok az optimalizációban? Mert én nagyon... -
#1727 kösz akkor majd mérek vele föpösöt -
#1725 ez ami most jott ki ez a vegleges? -
tbundy #1722 az is csak beta :)
a hivatalos megjelenés szept 27.
amúgy jó jatékot addig is vele -
tbundy #1720 dashed_: (persze nem kötözködés képp) kiváncsi lennék, hogy próbálsz kívülálló lenni a két játékkal szemben (UT, q3) ami eleve szubjektiv.
amúgy 1-t értek Johny D-vel. -
#1715 stat fps - ezt írd be a konzolba (TAB) -
#1713 Hi!
No megszemléltem a gammát! xp1800+ ,29.80driver ,256sd ,inno gef4 4200 ,nem rossz ;) Grafika gyönyörü. Anisotropic filteringet ugye nem támogat? anti alaising elfelejtve ;) 1024*768ban picit néha beakad szal 800*600 full minden úgy király viszont a fulltól sokkal többet várok optimalizáció terén mert ez egyenlőre tragédia...
Kérdés: Hogy mérek fps-t a progival??? -
#1710 HI!
Letezik meg mukodo RIP letoltohely?
Ha igen leci irjatok le. eleg surgos lenne
THX -
Gabo #1709 Marci:
A multiplayer DeathMatch eddig szerinted miről szólt?
De a SSam-mel ellentétben itt a lényeg nem az, hogy tengernyi szörnyet kell lemészárolnod a pálya teljesítésének érdekében, hanem hogy egy te érd el a többi játékossal szemben a jobb pontszámot.
Ez egy multiplayerre kihegyezett játék. Nem az a dolgod, hogy egy teljesen valószerűtlen labirintuson verekedd át magad, valami mondva csinált cél érdekében.
Itt a lényeg azon van, hogy az adott pályát, fegyvereket te használd ki a legjobban. Hogy te érd el a legtöbb pontott, illetve győzelemhez segítsd a csapatod. -
#1708 Szóval itt az a bizonyos cikk .:
UT 2003 (PC) Final Release Date
Is the wait for Unreal Tournament 2003 soon finally over? Infogrames Nordic dropped us an email today, stating it would hit store Shelves 27th of September (this year, "of course"). The mail also contained the word "Final Releasedate".
Posted 20-Aug-2002
The releasedate is for Scandinavia, but will probably be the same all over Europe. We have no word of a US date, but normally games tends to be released earlier in US.
Update: Preacher from Unreality.dk got an update from Mark Rein (Epic Games Inc.), who states that the release date still is "when it's done".