8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
dashed_ #1892 amivel losz elvileg azzal tudsz beallni...
vagy pedig amikor krealod a gepet akkor a player beallitasnal a Spectatort allitsd false-ra -
#1890 MarkRein[Epic]: It's very possible it could be ready as early as today or as late as Friday
MarkRein[Epic]: GIdenJoe--> The demo is just under 100Mb zipped
MarkRein[Epic]: Balton--> 4 maps: 2 DM, 1 CTF, 1 BR (Bombing Run)
MarkRein[Epic]: Sorcerer--> The full game isn't done yet but this is a very important step toward getting it done.
MarkRein[Epic]: Dopefish--> Only 1 model in the demo. That was the only way to keep it under 100Mb.
MarkRein[Epic]: Phenom--> No the demo won't have all the weapons
-
#1889 Cloud nah -
#1888 Ha! Lesz Final Fantasy mod hozza:) Mar latom! clound szeleteli Sephiroth-tot :))) -
tbundy #1887 a végleges jönne már ki a héten... -
#1886 ezen a héten kijön a DEmo!!! -
#1885 az unreal 2003 az a Unreal tournament utódja lesz. az Unreal2 meg a sima unreal utódja...
basszatok le ha rosszul mondtam. -
#1884 Egyébként a rezgő mobil a zsebemben már nekem is okozott meglepetéseket :)) De én infarktust kaptam tőle :))) -
#1883 A napokban nagyon a szex körül mocorog a fantáziád, legalábbis az üzneteid alapján. Mi történt ? Vagy mi nem ? :)))) -
#1882 :))) -
#1881 "Amúgy az unreal2003 az valami GOTY kiadás?:)(unreal2+ut2k3)"
Összevontam a kellemeset a hasznossal. Olyan ez, mint a rezgő mobil.
-
#1880 ha az kijön azzal elvegetálok egy darabig.. fél év... utánna jöhet bármi más.. :D
jah bocsi egyébként csak ööö biztos leterhel a suli, és azért nem olvasom végig figyelmesen :D -
#1879 Garett megrágom,mer nem eszed:)A demo E3 óta "jön",csak nem érkezik meg(az ígéretek szerint).Fogod?:)
Egyébként nincs miért morcogni,a vmirevaló gamák nagyrésze mögött ott virít a delayed felirat,mostanában ez a sikk(na jó,a bf42 talán kijön rendben). -
#1878 a Demo ??? kétlem ugyanis még most is foltozgatják... E3 óta max a béta van kint... -
#1877 Ön nyert!Különböző leaked bétákkal már igen,a demoval még nem(biztos eldugták előlem a köcsmők) :))Pedig már a E3 óta kint van...
-
#1876 ja ja
én is letöröltem... kellett a hej :D
DE Sylvie ha kijön a game szeretettel várunk :D -
dashed_ #1875 Fogadunk hogy nem jatszottal te meg az ut2003 Demoval ???? -
#1874 Kevered.Az ut2k3 az a játék,aminek a demójával május óta játszunk,már meguntuk,és le is töröltük :)
Amúgy nem tudom mit parázol,benne van a nevében:)
Amúgy az unreal2003 az valami GOTY kiadás?:)(unreal2+ut2k3)
-
#1873 Az unreal2003 ugye az a game, amelyik március elején kijön.
Ja bocs, júniusban.
Illetve rosszul tudom, augusztus...
Milyen hónap van most? :() -
dashed_ #1871 az is beta.. pontosabban a build 927es -
#1867 Pontosan a rongybaba mozgásához hasonló lesz ha meglövöd az ember magyarul ahol a gólyó belecsapódik, ott fog elmozdulni stb... és majd mikor az unrealban nekivágsz egy vázát a fölfhöz az is így fog viselkedni. :) -
#1865 Érdekesség: kijött egy uj actor demo szintén a karma fizikai modell-t prezentálván. itt lehet tesztelni majd az Ut ben lévő rongybaba effektet :D
link: lásd www.hardwired.hu -
#1864 VId kártya vásárral meg várjátok meg az uj trident kártyákat! -
Gabo #1863 Most még tök nyugis voltam. Képzel el, ha ideges lennék. -
Árnyvadász #1862 Gabo nyugalom!:)) -
Gabo #1861 Öregem, kicsit félre értettél. Nem azért nem kísérletezek egy bétával, mert voodoo3 van a gépemben. A v3 odejo gépében van.
Én csupán elvből nem vacakolok ezekkel a bugos vackokkal. Én ki tudom várni azt, hogy kijöjjön a teljes progi. Nincs se kedvem, se türelmem egy pre verzióval vacakolni, amit egyáltalán nem a nyilvánosságnak szántak. -
Árnyvadász #1860 Hát igen. Voodoo3-al a mostani legújabb játékok, már nem muzsikálnak. Nekem még év elején az volt. Tényleg jó kártya, de eljárt felette az idő. Sajnos ez van. Bár megmerem kockáztatni, hogy az idei év játékait elviszi valahogy, de persze minden Voodoo-t kötő problémákkal. 256*256 textúrák, 16 bit , nincs AGP textúrázás, 2-szeres AGP... De ahogy láttam a Gamestarban, általában a Voodoo3-nak befelegzett... Hiszen hiába volt mellette akár 1Ghz-es proci is, már nem hozza azt a teljesítményt. De hát ne is várjuk egy DirectX 6-os kártyától ezt. Mert még a 7-es DX alatt okés volt, a kezdeti 8-asok alatt is elfogadható, de a már kiélezett DirectX 8-as játékokhoz (kiélezett: felhasználják a mai DirextX8-as effekteket) nem igazán alkalmas a Voodoo...
Egy GeForceMX400-as jó választás lehet. Olcsó és ebben az évben még eldöcögi a játékokat. Persze butítva de akkor is jobb, mint egy Voodoo... No de mind1--- -
#1859 talán mert a voodoo 3 már csak barlangokban található... :D bocsi ha ezzel megsértettelek. de cseréld le szerintem sürgősen. -
Gabo #1858 Amíg nincs full verzió, addig nem is kísérletezek ezzel. Addig ott van a jó öreg UT multi-ra. -
Árnyvadász #1855 Basszus. Alig bírom kivárni a DEMO-t. Még két hét és egy pivivel több. AZtán meg az lesz, hogy megjön és nem fog tetszeni, mert már annyira vártam rá.... Remélem nem. Na mind1. Nem rinyálok itt. Vagy mégis? :))) -
Gabo #1854 odejo:
Várd meg a full verziót!
Ez ami jelenleg kökézen van egy bugokkal teli béta kalóz változat. A végleges játékhoz ígértek némi támogatást a régebbi kártyákhoz is. De így se várj csodákat! -
dashed_ #1852 direct connect
"programok beszerzese" alatt talalsz rola topicot -
#1849 DC ről... máshol nincs fenn. De szerintem mostmár várd meg a full-t 27 én kijön.. Adidg nem érdemes a betat leszedned. -
djcom #1843 ok -
#1840 Játszottuk neten is. 1 ember csinál szervert a másik meg beírja a konzolba hogy open ipcim -
djcom #1839 Help!
Lehet a 2 cd-s verziót neten játszanni?Haverom azt mondta,csak helyi hálózatot támogat,azért nuke.HELP ME!!!!! -
tbundy #1838 jó, hogy mindig pozitívan szólsz mindenhez -
#1835 Ja, én sem arról beszélek, amikor befordulsz a sarokba, hanem amikor akció van, és valami effect befigyel. -
#1834 Tester, mondtam, hogy geforce4-gyel (meg az mx-szel is) állítólag játszható. Bár ez a "játszható" szó mindenkinek mást jelent, vannak, akik szerint a 40-50 is játszható, nálam a legalsó határ a 70.
Viszont, elképzelhetőnek tartom, hogy gef4-en megy annyival. Radeon 8500-zal viszont nem, és nem hiszem, hogy annyira optimalizálnák a véglegeset, hogy duplájára nő az FPS. Ezért felejtős. Szépnek szép, lehet csinálni frankó screenshotokat...
-
Árnyvadász #1832 Olvastam arról is, hogy 128MB-os Vkártyákkal jobb teljesítményt fog nyújtani a program és a memórai sávszálesség döntő tényező. 550Mhz-es memória órajel már ok. A GeForce3-nak van 460Mhz. Tehát az már majdnem:)