8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Árnyvadász
    Nem az sajnos nem Unreal motor. Lightech engine továbbfejlesztett Jupiter kódnévre hallgató finomság dübörög benne. Bár ha annak a teaser-nek a high detail gépigényét megnézzük, akkor lelehet vonni a következtetést. Miszerint 2Ghz P4, 256MB Ram és GF4. Az Unreal motor meg szebb, ennek következtében erősebb gép kell hozzá, bár azért várjuk ki a végét. Nyilván opimalizálnak a programon. Az biztos, hogy egy Radeon 9700-es-nek meg sem kottyan az új motor. De aggodalmora semmi ok, mivel a tesztek alapján még egy GF3 is medium beállításokkal mondjuk egy DM pályán eléri a 140 Fps-t!! High-on ez leesik 70-80-ra. Na de majd ha kijön minden kiderül. Szeptember végén meg kell, hogy jelenjen. Jó lenne már mert május óta erre várok. :)
  • dashed_
    vagy egyszeruen nem jon be neki
  • Veriel
    Igen, újra kell installálni az AlAudiot, ott van valahol az Unreal Setupban.
  • Veriel
    Allítólag azzal megy. Én megvárom a 9700k-t, addig nem hiszem, hogy nagy unrealezés lesz :(
  • Veriel
    AA-t is ezért nem játszom.
    Érdekes viszont, hogy a NOLF2 demo nagyon szépen megy, pedig az is unreal.
  • Veriel
    2.3GHz
    de állítólag 1000 felett nem számít sokat az Unreal engine-nél (nem annyit, mint pl. a Quake esetén).

Mondom, hogy nem elég hozzá, bent 35-60 fps, kint 20.
  • dashed_
    szerintem az a radeon eleg kell hogy legyen.. milyen procid van???
  • Veriel
    Őszintén szólva nekem sincsem hozzá gépem, legalábbis a béta és az AA alapján (ugyanaz az engine, ha jól tudom). Radeon 8500-zal élvezhetetlen a low FPS miatt. Szerintem csak 9700-zal vagy az NV30-cal lesz játszható, bár gef4-en nem láttam, de nem szoktam hinni mostanában a "nálam futt detailon gond nélkül fut" szövegeknek, mert... (na nem folytatom, mert flame lenne belőle :) )

Ennek ellenére úgy látom, hogy remek kis game lesz, és ha rendesen fog szaladni nálam, akkor játszom vele ezerrel, ez szinte biztos.
  • The Garrett
    Meg ahogy tester is jól látja a helyzetet, Sok Gamernek nem lesz meg a vas ami kell a élvezetes játékhoz. Talán ezért is nem lesz olyan elterjedt.
  • The Garrett
    Leírni azért nem kéne a game-t egy elvileg csak bétatesztereknek kiadott eléggé kezdetleges béta után...

Nekem már van benne egy - két MP tapasztalatom és igencsak pörgős lesz a játékmenete. Az Meg hülyeség hogy a csicsás texturák miatt nem látod az ellent. MERT MINDEN PÁLYÁN világosan lehet látni hol van ember és hol díszlet.
  • The Garrett
    hát akkor holnap csinálunk egy IRC szobát megbeszélünk egy nagy gamet és nyomulunk egyet. OK?
  • l3alF1aKe
    nos képek demo meg az itt elhanzottak alapján leirhatjuk a játékot asszem...ez nem UT teljesen máés...és nem jön be....viszlát-)
  • The Garrett
    Over on the UT2003.com they've released the official minimum system specifications needed to play UT2003. There are:
    Operating System: WIN 98/ME/2000/XP
    CPU: Pentium III or AMD Athlon 733MHz processor (*Pentium® or AMD 1.0 GHz or greater RECOMMENDED)
    Memory: 128 MB RAM (256 MB RAM or greater RECOMMENDED)
    Hard Disk Space: 3 GB
    Audio System: Windows® compatible sound card (*Sound Blaster® Audigy(tm) series sound card RECOMMENDED) (NVIDIA® nForce™ or other motherboards/soundcards containing the Dolby® Digital Interactive Content Encoder required for Dolby Digital audio. Also RECOMMENDED)
    Video System: 3D Accelerator card with 16 MB VRAM (*32-128 MB VRAM RECOMMENDED) 16 MB TNT2-class DirectX® version 6 compliant video card. (*NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon RECOMMENDED) DirectX® version 8.1 (Included on game disc)
    Quite a few heavy specs there, especially 3GB for just the one game, time for an upgrade?

Also, in other UT2003 news it Angel Munoz over at CPL made a statement saying:

If a final version of UT2k3 is not available by Tuesday, October 7th, 2002 we will not use it at the Winter 2002 Event.

EZT egy másik topicban találtam.
  • The Garrett
    ehhe :D Milyen monitorod van? Hátha amiatt nem megy! :D
  • dashed_
    szerintem o is tudja ,csak azt hitte vicces lesz es felvag azzal hogy nekije dzsiforsz negye van
  • The Garrett
    DC ről
  • KBB
    THX

by kbb
  • Petyus_
    megnyitod tabbal a konzolt, és open 11.11.11.11 (a 11ek helyett megy az ip ;))
  • KBB
    Figyitek, ha csinal valaki egy halozati jatekot, akkor arra hogy lehet csatlakozni? Nem tudtam hova ip-t irni... hogy kell?

Es nem tudja valaki, honnan lehetne letolteni a 927 Betat?

thx

by kbb
  • EmThor
    no állitólag 'középút' gépigény:733proci (p3 szint gondolom) 128 mega ram 3. generációs vid. kártya. (no ha első a tnt 1 második a tnt 2 és a harmadik generáció a gef 1 ;D )
  • The Garrett
    szept 27 én :D
  • EmThor
    ja béta sux meg no optimalizésön. karma fizikát is bele! meg javítást! DE MIKOR?
  • The Garrett
    basza tényleg törölték sorry :(
  • The Garrett
    milyen letöltőprogramod van? bár lehet hogy tényleg törölték.. pill megnézem.
  • The Garrett
    a VIpera warezon is fennvan csak nem tudom a címet fejből :(
  • Blasta
    Itt ha jól emléxem fenn van:
    http://rescue.uw.hu
  • EmThor
    gyűccsünk aláírást t optimalizésöné ,vagy inkább a demóé
  • EmThor
    szóval szarul megy az ut de nyomjuk azé full grafikával! FRAMERATE IS LIFE
  • The Garrett
    nah visszakaptam az UT zt ugyhogy holnaptól leeht majd nyomni!
  • dashed_
    most megnezdem de en latom hogy ott fent lenne ut2003..
  • dashed_
    nalam megy az apollo.. igy probaltad?
    http://www.aortaweb.hu/apollo/fooldal.php
  • EmThor
    tényleg hangulatos a game ezerrel de a gépigénye még mindig nem fér a fejembe.... 800*600 full minden semmi anti alaising és jön egy kis csata azt leesik 15-20frame-re mondjuk 30-40ről. BÉTA SUXX!!!!!! (1800+,256sd,inno gef4 4200)
  • The Garrett
    hu asszem még a apollon és a viperán is fennvan.
  • yellowcab
    Le lehet tölteni valahonnan?
  • The Garrett
    Akkor ha van kedvetek (és visszakapom a CD-met akkor akár ma nyomhatnánk megint egy 4 fős kis battle-t. (többre nem futjaa netem. De ha valakinek van valami király kapcsolata az csinálhatna egy jobb szervert is!
  • Blasta
    Hát be is baszott volna, ha egy 3 éves játékot nem vert volna látványilag....:-)

Amúgy nekem csak 110%-os speeddel jött be a gém! 100%-on marha lassu....
  • dashed_
    amugy nemtom mi koze ennek a demonak az ut2003hoz... 2 eve is volt ez a demo mar..
  • dashed_
    mibe??? ut2003-ban vagy u2-ben?
  • EmThor
    isten ez a physics demo. d emi köze az ut hez??? vagy az unreal 2höz??
  • dashed_
    szedd le a cracket hozza es nem lesz 15napos korlat..
    pl
    innen