8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • CSOCSO
    mi számít gyengébb gépnek? pl az én 600 as gef2-m mel ellátott p3?
    256 ram al? mert ez lowest ban 3-10 fps a harcban és anélkűl 20..mondjuk ugy hogy akkor látom csak rózsaszinnek a számokat mikor a gamma elkezdődik és meg nem nyomom a lövés gombot:)
  • CSOCSO
    hehh én elvertem őket 10 frame/sec el is:) sőt nem egyszer elértem killing spree-t
  • Ams
    Kurva jó, 1280*1024-be sem tud menni 20 fps alá. :D
  • TneX
    Mégszomorúbb dolog:
    Levettem 800*600-ra,16 bitbe,minden extra lekapcsolva és elértem a 25-30 fps-t...na igy már sikerült a skillemet is kihasználnom valamennyire...:)))
  • Rincewind
    Szomorú dolog történt:
    A CTF pályán felmentem a legmagasabb pontra (ahonnan az egész pálya belátható) és leesett az fps 10-15-re... :/
  • Rincewind
    játék közben tab
  • Ams
    konzolt hogyan hozom be?
  • Lacc
    A Battlefieldnél nem nagyon van cd-kulcs ellenőrzés de ha van is akkor kikerülték mert simán tudok játszani bármelyik magyar serveren most is :D De amúgy ha szigorú lesz akkor szvsz 100% hogy lesz server oldali törés.
  • Ams
    biztos lesz... :)
  • SarkanyfuaRUSH
    Már megtaláltam tuti CD kulcs ellenőrzés lesz u.u. mint Battlefieldnél. Szóval szerintetek lesz szerver törtés ?
  • Ams
    s a konzolt hogyan? :DD
  • SarkanyfuaRUSH
    Egy hiba van csak, hogy az online játék valószínűleg Cd-kulcsos lesz. Tud valaki erről biztosat? Illetve szerintetek itt is lesz szerver törés ha lessz ellenőrzés ?
  • Rincewind
    konzolba:
    ''open x.y.z''
    x.y.z = a szerver IP-je!
  • Ams
    hogy lehet csatlakozni szerverre?

play on-line/lan ---> ???
  • Rincewind
    Ja a focis mod a legfaszább! :))
  • Rincewind
    kösz
  • Lacc
    Ha valaki indit egyet jó lenne kipróbélni az a focis modot is mert szerintem nagyon fun :)
  • Rincewind
    Szerver van?
  • Petyus_
    Egyébként ez a textúrás dolog érdekes, a bétában még másfél gigát foglaltak a textúrák, és ha emiatt megy most ilyen brutálisan gyorsan a játék, akkor szerintem tök felesleges a nagyobb textúrákat erőltetni.
  • Petyus_
    Nekem Athlon XP 1800+, 512MB DDR2666, GeF3Ti200@220/470: 1024*768 Benchmark 100/43.
  • Xboxman
    1024*768 Benchmark!

Flyby: 135.995819
    Botmatch:51.393997
  • radical
    Tompább lett a hang és 2 fpsel gyorsabb.
    Asszem visszakapcsolom inkább.
    Egyébként azt vettem észre, hogy a botmatch mindenkinek 35-38fps között van, csak a flyby megy 100 fölött a gyorsabb kártyákon. Na ezt kellene kielemezni hogy miért...
  • Inquisitor
    Ha kikapcsolod a lövésnyomokat és LOW-ra teszed a hangot, akkor se javul?
  • radical
    215/485-re
  • radical
    Fent voltam egy DM serveren ahol 16an voltak és mindent eggyel max alá véve átlagban 18fps-sel ment.Nagyon gáz.
  • Inquisitor
    Szerintem nagyon jó a kártyádhoz képest. Fel van húzva?
  • Inquisitor
    "... meg nem a haver gepe a szar hanem a WinXP meg a 40.41es beta driver. "
    Na most a Read Me-ben kerek-perec benne van, hogy a demo NEM MEGY a 40.xx driverekkle!!! Ezért kérték a T. Usereket, hogy downgrade-eljék a drivert a 3x.xx-re.

Kérdés: Én vagyok vak, vagy tényleg tök mindegy mire állítom a grafikát. Merthogy úgy néz ki ugyan az marad. Ergo a demoban csak eleve a low dolgok vannak benne, hogy ilyen kicsi legyen?
    Csak mert ebben az esetben érthető ha mindenkinek gyors ...
  • radical
    Lefuttattam Benchmark.exét 1024*768-ban.
    Flyby: 71.293015
    Botmatch: 37.073997

Gépem: Cel1200@1500,512SDram,GF3ti200,XP,Det.2832
    Ez jónak számít?
  • radical
    Nekem is!
  • Falabu #2071
    FASZOM AZ XP-be!!!!
  • Rincewind
    Adrenalin és egyéb kombók

Ha 100 az adrenalinod, akkor négy féle speciális cuccot lehet előhozni, amelyek aztán addig működnek, míg el nem fogy az adrenalin. Az adrenalint a kis kapszulák felszedésével lehet növelni (asszem 3-at ad) valamint ellenfelek likvidálásával (ami 10-et, ha jól emlékszem).

BERSERK
    :: Back, Back, Fwd, Fwd ::

INVISIBILITY
    :: Left, Left, Right, Right ::

BOOSTER
    : Back, Back, Back, Back ::

SPEED
    :: Fwd, Fwd, Fwd, Fwd ::

Valamint vannak egyéb speciális mozgások, amiket adrenalin nélkül is elő lehet hozni:

DOUBLE JUMP
    ::Jump, then jump again at the top of the first jump ::

DODGE
    :: Double tap Strafe Left or Right ::

DODGE JUMP
    :: Perform dodge, then jump before you land ::

WALL JUMP
    :: Run along a wall and jump into it. Press jump and opposite strafe when you hit the wall. (If the wall is to the right, jump+strafe left and vice versa) ::

LIFT JUMP
    :: When very close to the top of a lift, jump and you recieve a great deal more momentum, propelling you alot further ::

SHIELD JUMP
    :: Charge up the primary fire mode of the shield gun, look towards the floor and release. After the kickback, jump again to pull off the shield jump ::

Remélem sokaknak tudtam ezzel segíteni!
  • Morpheus
    Hát mit mondjak, már azt hittem a beta alapján, hogy ezzel se nagyon fogok játszani, de a demo alapján megéri majd áttérni az első részről erre. 1024*768-ban 2*AA-val tökéletesen fut. Míg a beta még 800*600-ban se nagyon akart menni normálisan.

Morpheus
  • DF|Sylvie
    Azadrenalin mire jó?
  • zippofcy
    Na! En nem kulonbozo batchfileokkal futtattam a benchmarkot mert mi ertelme lenne? Mindegyikre kulonbozo erteket irna ki! Egyszeruen a System alkonyvtarban van a benchmark.exe nevu file, elinditottam es utana mar csak a felbontast kell kivalasztani (szinmelyseget nem lehet, szvsz 32bit) Igy futtassatok ti is mert kulonben mindenkinek mas eredmenyt fog adni ... vagy igy is? .. ehh ... szoval ... :)
    Tehat ez lefuttat SOK benchmarkot egymas utan es a VEGEN kiad egy winfos ablakot benne ket ertekkel: Flyby & Botmach. Na ez az osszesitett ertek. Szvsz meg nem a haver gepe a szar hanem a WinXP meg a 40.41es beta driver ... ha meg sokan lefuttatjak igy a benchmarkot meglatjuk telleg CPU limitalt-e (szerintem a botmach MINDENKEPP az)
  • DF|Sylvie
    Már a demoja is ver mindent.
  • DF|Sylvie
    Félelmetesen jó lesz ez a játék.
  • asysoft
    Basszus, ez a szerver nem enged fel. Pedig már csak 12% van hátra:-))
  • Jinchuu
    Benne van a karma-fizika és nagyon jól működik. :)) Az emberek nagyon szépen esnek össze, fennakadnak a korláton stb. Nagyon jó.
  • asysoft
    A karma-fizika az egy külön engine, ami az "általános" fizikáért felelős. A füst gomolyog, ha egy rakétát átlősz rajta??
  • Xboxman
    me too