Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hun-ter
ja kösz én meg rte.hu-val próbálkoztam, áh akkor elnéztem ok
Dikkma
Én mindig vagyok, ha otthonról netezem. De én nem UTzem soha 😊
Egyébként akkor biztos lehetsz benne, hogy jó csatin jársz, ha látsz 2-3 IRC botot, köztük egy Runtime nevût.

HUNter:
Ha játszunk, akkor mindig fent szoktunk lenni IRC-n. Szóval ha UT-zni vágysz, akkor nézz fel a csatinkra. De ez nem #RtE.hu hanem csak simán #RtE. Ha jól tudom a magyar IRC szerverek bármelyikérõl elérhetõ a csati. Szóval: irc.extra.hu, irc.sote.hu, irc.elte.hu. Valamelyikrõl egész biztos eléred.
Gyere fel bármikor, amikor játszani szeretnél. Ha én nem is vagyok elérhetõ, a többiek között biztos akad valaki, aki szívesen játszik.
A helyzet az, hogy otthonról nem igazán szoktam fórumozni. Viszont szinte biztos, hogy péntek és szombat este a neten lógok.

Érdekességként íme a hétvége legkellemesebb meccsének a statisztikái:
http://www4.ut.ngworldstats.com/games/team/194/117/138/222/7830/1022966601937/

Szeretem, amikor egy csapatban megvan az összhang. Itt megvolt!

hun-ter
mirc-en vagytok mindig ha ut-ztek ugye? #RtE.hu?
Dikkma
ma is volt 23:48-ig, de majd gyere fönek.
hun-ter
amúgy más is megkereshet icq-n aki akar mert szivesen bõvíteném egy-két jófej emberrel a listámat😊 fõleg aki ut-s!
hun-ter
GABO!
ha leszel és akarsz ut-zni akkor írd meg ide hogy mikor lennél!
és ha fentvan az icq-d akkor légyszi keress meg!
köszi😊
hun-ter
jaja hasonlít😊) marha jól néz ki szerintem
RelakS
Olyan, mintha Gordon Freeman átment volna a hadseregbe 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hun-ter
heh bocs kicsit nagy
hun-ter
új képek! ez nagyon állat model...azt hiszem ez lesz nálam a nyerõ😊)
hun-ter
nem akar valaki jönni ut-zni? gyakorolnom kéne hogy formába rázzam magam, mert azért béna nem vagyok és ez most dühít😊
hun-ter
mi a szarnak menjek ut-zni? hogy égessem magam: bazz komolyan mondom úgy játszottam mintha elõször nyomnám és tök tapasztalatlan volnék, egyszerûen nem éreztem a játékot😞 q3-azni jobban tudok az a baj...
hun-ter
ha jobban megnézed tükrözõdik😊
Dikkma
Az ötös képen valami eszméletlenül bután néz ki a vér. Olyan, mintha az UT-t látnám.
Azért nem lesz 'rossz' 😊)
hun-ter
gabo írj majd ha leszel!!!
hun-ter
😊 na mindegy majd ott leszek
azért benézek
wow az 5-ös kép marha jó!😊
6 új képecske a leendõ kedvencünkbõl!

http://www.homelanfed.com/index.php?id=6951

A 2. képen látszó modell eléggé esélyes arra, hogy kedvencem legyen. Azt hiszem vele szívesen lecserélném a jelenlegi Warmachine skinemet.
A 3. képen elég szép bump mapolt textúrázás látszik. És elnézve a képet el lehet mondani, hogy mostmár nem csak a Q3 engine tud lekerekített felületeket.
A 4. képen pedig némi önárnyékot vélek felfedezni. Lehet, hogy nem annyira hangsúlyos, mint a D3 videókban ami látszott, de szerintem ott van.

Én csak pénteken leszek ismét, de a többiek is talán kaphatóak egy-egy játékra.

hun-ter
ezer bocs talán majd holnap(vagyis ma)
nem értem rá bocsi😞
HUNter! Nézz fel a csatinkra, ott megtalálsz!

HUNter:
Veterán vagyok, de nem vérprofi. Nekem FUN play-en van a hangsúly. Ráadásul a klánom tagjai is hasonló szemléletûek.
Szóval a játék tudásod miatt ne izgulj! Bele fogsz jönni.
Ha minden igaz ma este fent leszek, olyan 22:00 körül. A csatinkon megtalálhatsz, de azért elõtte ide is írok majd. (Csak nem akarom teljesen szét offolni a topikot, mert a végén Dikki fenékbe fog billenteni. )
Gyere majd és akkor lesz !

hun-ter
heh nemtom q3-ban jobb vagyok...sokkal jobb!
azért még lehet hogy belejövök a 2003-ba😊 ha akarod jácchatunk majd írj ide vagy rakd fel az icq-dat
hun-ter
ok megnézem akkor hogy mi van
Volt icq-m, csak még nem raktam fel az utolsó (kb. fél évvel ez elõtti ) újrainstall után. Most megint rendszer install elõtt állok, tehát van rá remény, hogy utána ismét fel fogom tenni.
Viszont mIRC-cel el tudod érni a csatinkat és a többiek biztos tudnak segíteni ha valami kérdés merül fel.
Sajnos én egyenlõre bent figyelek a melóhelyemen. Itt pedig se irc, se icq, se netes játék. Pedig bérelt vonalon keresztül tarolnék mindenkit.

hun-ter
icq-d nincs?
hun-ter
vkk-s mapok mennyire fontosak?
HUNter:
Pont az van leírva, hogy interneten hogy lehet elkezdeni. Keresd meg az említett topikban az 1600-as hozzászólást (minõ véletlen, pont én követtem el), minden le van írva! Annyi változott, hogy a Hunrealworld oldal már nem él. De ami ott fent volt, máshol oldalakon is fent van (m-portal, hivatalos UT oldalak stb.).

hun-ter
jó már rájöttem
hun-ter
a non.umod és az umod között mi a különbség?
hun-ter
LAN-ról
hun-ter
azt mondtam neten nem játszottam még vele nem hogy teljesen hülye vagyok azért tapasztalatom van valami...😊)
Nézz át az Unreal Tournament topikba! Kis keresgélés után megtalálod a részletes leírást, és hogy mit merre kell tenni a sikeres kezdés érdekében.

hun-ter
tudom hogy égõ de ez van😊)
hun-ter
ok köszi
neten még nem játszottam ut-t😊
HUNter:
UT + 4.36-os patche + Bonuspackok 1-4. Ez a minimum. A hivatalos oldalakról ezek letölthetõek. Utána érdemes elnézni a vkk.hu-ra és a szervereikrõl szóló dolgokat átfutni, esetleg az extra pályákat leszedni. (Elõszeretettel vendégeskedünk náluk.)
Aztán ha ez megvan érdemes valamelyik IRC csatit felé venni az irány. Pl. irc.extra.hu szerveren a #RtE felé.
Mondjuk én valószínûleg csak este leszek fent, de ha bemondod, hogy játszhatnékod van, akkor biztos találsz társakat hozzá.

hun-ter
nya lécci mondj valamit hogy hova menjek az UT-mmel!😊)) meg hogy miket rakjak föl? ti mivel szoktatok?
Egyébként a beidézett hírben (d.e. egyébként már olvastam az Unreality.org-on ) emlegetett Curse3-ról van egy kis videó (6 M😎 a hcgamer letöltési szekciójában. (Ha már tudtátok akkor bocsi!)
Egyébként !
Elõre rettegek attól, hogy mennyire nem fog menni a gépemen.

hun-ter
rohadék matáv!
Dikkma
Régen sem láthattál, meg a közeljövõben nem is fogsz.
I. Albérlet:

1. modem 56k
2. lassú gép

II. Otthon

1. isdn
2. fagy, csak sw renderingben jó.

Az I-es és II-es pontokból júli 1. után vedd ki az 1-es pontokat, na, akkor meg már lógni sem fogok a csatin :o))
hun-ter
na és hova kell mennem? ja és miket tegyek fel? nincs fent jelenleg az egy. a demot várom😊
Hogy nehogy eléhezz, gyere inkább te is UT-ni néha!
Dikkma is állandóan ott lóg a csatinkon (bár játszani mostanában nem nagyon láttam ).

hun-ter
igen-igen már marhára várom én is!!!! most EZT várom leginkább...aztán ott lesz még az NWN is😊 mondjuk az más tészta(de éhes vagyok már)
Dikkma
"UT2003 demo infok...
Birdy, 10:08 - Játék: MOHA - (7 komment)

(BluesNews) Mark Rain megint elkottyantottt egy-két infót a várható UT2003 demoról:
Az E3 alatt bemutatott verzió lesz nagyjából a végleges demo. Ez tartalmaz két DM map-ot (Antalus és Curse3), egy Double Domination map-ot (Suntemple), egy CTF map-ot (Chrome) és egy Bombing Run map-ot (Endagra). De lehet, hogy ez még vátozik. Nem tervezünk szingli kampányt betenni a demoba.
Ami még változik a E3 demohoz képest, a végleges szerver- és statisztikafigyelô
A demo és a végleges verzió közti idô nincs kôbevésve. A reakciókból fogjuk eldönteni, hogy szükségesek-e még változtatások vagy esetleg kiadjunk-e egy újabb demót.
Pár nappal a Windows verzió után jön majd a linux verzió."

Forrás!
hun-ter
HCGamer:
"Az olasz Multiplayer.it gaming site exkluzív hírként számol be arról, hogy az eddig grafikus motornak, vagy játékengine-nek hitt Unreal Warfare mégiscsak játékprogram lenne. Ezt pediglen arra alapozzák, hogy a helyi illetõségû Infogrames-tõl szerzett megjelenési listán 2003-ra van belistázva a fentebb nevezett cím PC, PS2 és Xbox géptípusokra. A hír eddig szól, és nem tovább, innentõl kezdve vadul kezdhetjük törni a fejünket rajta, hogy ha egyáltalán igaz amit állítanak, akkor milyen programra kell számítanunk. Netán a multit és single játékmódokat egyesítõ gaméra? Huh, belegondolni sem merek... 😊"

ehh Unreal Warefare egy külön játék lenne? Lehet hogy csak elírás...
hun-ter
hcgamer: 1-2 hét és kint van a demo!😊)
24.-ét nem mondták fix-re, csak egy feletébb valószínû idõpont volt. Valamikor az E3 utánra mondták a dolgot, de nem a fejlesztõ és nem a kiadó adta ezt a dátumot!
Egy biztos a demo hamarosan ki fog jönni.

hun-ter
heh akkor meg ne ígérgessenek!
Zrasf
Nem tom már hol olvastam. A másik meg h a demóval elvileg készen vannak, akkor meg mire várnak ?