PS2emulátor itt!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
hehehe
ha te mondod xDD

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

adam first
Idióta. Inkább vegyél Ps2, azzal az emuval soha a büdõs életbe nem fogod úgy élvezni azt a játékot mint Ps2-n.Egyrészt mert szar az emulátor, másrészt mert fizikailag képtelenség.<#bdead><#wilting>

maffioso
nem tudom miért küldi el kétszer

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
bocs h kéccer irtam

maffioso
bocs h kéccer irtam

maffioso
sikerült elinditani az emut meg bemountolni a lemezt de sehova nem tudok lépkedni pedig bevan állitva a gamepad nem tudjátok mitõl van?

maffioso
sikerült elinditani az emut meg bemountolni a lemezt de sehova nem tudok lépkedni pedig bevan állitva a gamepad nem tudjátok mitõl van?

dinomano
PS2 emu alatt? gondolom max. a Metal Slug-a gondolhatott; az még lehet h. elindul PS2 emun 2 FPS-el... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Nem kéne annyit god of war-ozni :D

PSN ID.: Beegabor

hoppá! Félreirtam
Seth
melyiket te félkegyelmû <#wilting>

szevasztok!
Végigvittem a játékot.
dinomano
az, ha veszel 1 PS2-t...

XBOX-om meg PC-m van de PS2-t már nem hiszem hogy veszek ezért kérdem tõletek hogy jelenleg melyik a legjobb PS2 emu????

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Yakamy
addigra talán lesz is normális, a PCSX2 nekem nem nagyon akar múködni<#hamm>

TDU Nick: heineken53246 TDU Crew: Diamond Image \"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.\"

biomage
ja tudom :-D kb 5 évet

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

dinomano
Hmmm... Arra ott a PS1 emu, PS2 még nem nosztalgia gép..arra még 1 kicsit várni kell...pár év... :-D

biomage
valószinüleg <#smile>

elkéne ásni a csata bárdott :) konzon játékra jó az emulátor meg ara hogy lemásolja, és egyszer ha valaki nosztalgiázni akar tudjok pc játszani velle.

dinomano
Nah, örülj neki, hogy még én vagyok itt az egyetlen aki szóbaáll veled ebben a topicban..nagyon unatkozom, ugy latszik... :-D

biomage
te C64 inditotad el?
én z16 sikerült le vagy maradva <#vigyor1>

dinomano
Nekem nagyon jól telt; sikerült beüzemelnem a régi C64-emen a PS3 emumat; és toltam a Resistance-t... Csak az volt a gáz, hogy minden 3D object-böl sprite-ot csinalt a C64; és kevés volt a 64 kilobyte memo; így 3 masodpercenként leállt a game, és kidobalta a RAMból a cuccot, majd beolvasta az újabb adagot... meg hát nehéz volt Blue-ray drivert találni BASIC alá... :-P

biomage
hu de kihalt a topik

kinek hogy telt az szilvesztere és ki vette meg az uj konzolt?

dinomano
Aham; azert mellekeltel multkor egy linket a PC-s topicban, amin a jatszhato game-ek listaja volt... Kb. 10 régi game-cim PS2-re(abbol kb.5ment gond nelkül; a többinel irtak hogy grafikai bug-ok vannak)... Azota meg 500 game megy... Ha az autopalyak is olyan gyorsan épülnének, ahogy ez az emulator javul szinte percrõl-percre; akkor nagyon jo lenne nekünk... :-P

Hát hogyne. <#hehe>

Papesz

biomage
szép hegyi beszéd volt <#eljen>
na most jó figyelj papesz, amit felvettem DBZ budokai 3, nem gyorsitotam fel egyáltalán, igy vette fel a kodek, érted?
probáltam másik felvevö kodekkel, de ugyan olyan gyors felvételt csinált.
ja és leszarom hogy ti nevetek azzon hogy nem indul el a játék fele mert kb 500 játék játszható erös gépen

Mindenkinek mindent elhiszel, aki a neten publikál?

Csak egy példa: Saját magad mondtad, hogy feltöltöttél a Youtube-ra egy olyan videót, amin háromszoros gyorsítást eszközöltél. Ki hiszi el ezután akár egyetlen szavadat is? Ha olyan jól megy az a hülye emulátor, akkor miért nem olyan videót teszel fel, ami sebességileg real-time?

Ne válaszolj, tudjuk miért. Azért, mert a játszható sebességet a játékok 0,1 százaléka produkálja. (Vagy még annyi se.) Ahogy dinomano is írja alattam, több ezer cím van PS2-re. Akkor most megint mirõl beszélünk? De ha már beszélünk, akkor miért nem ebben a topicban? Láthatod, hogy itt mindenki röhög rajtad, ráadásul mindenkit hidegen hagy, hogy mit csinálsz a fasza emulátoroddal.

Papesz

dinomano
... Hmmm.... Nem tudom, én maradok a PS-nél akkor is... Nem erdekel; hol tart az emulator..nem mondom azt, hogy nem szeretem az emukat; sok régi game-et (SNES, SEGA MEGA DRIVE game-ket)emun toltam végig... De mint sokan itt a konzolforumon érdektelenek az emulalassal kapcsolatban... Multkor neztem a PC-s topicban a forumod, mellekeltel vmi linket; amin kb. 10 game volt felsorolva ami ment emun... Az eleg keves... a több szaz/ezer PS2 cimhez kepest...

biomage
hm talán megkelene nézned a linket a #595 hozzászólásnál nem ugy tünik hogy 20 fps en repeszt és hát a hang ugy megy mint a konzolon

dinomano
Hmmm...1 picit alljunk meg: EMULATOR...ez a szo nekem azt jelenti: a jatekok 90%at (minimum!) korrektül + faxa sebesseggel futtatni tudó program... A jelenlegi PS2 emu ettöl azert eleg messze van... Az, hogy az FFX neha kepes 10-20 fps fölé ugrani; akadó hanggal... Hááát; nem tudom...és akkor hol vannak emulacio tekinteteben a mostani, ujabb game-ek... Black, Killzone stb...

biomage
dino téged kedvelek a legjobban te tényleg :)

megint sacolgatsz ahogy eddig is teted, fél évvel ezelött ezt irtad:látom, még megy ez a PS2 emulalas topic... :-P Lehet Photoshop-olni tovább... Kb. 4-5 évig még bizti enm elsz normalis sebesseggel müködö PS2-emu... :-P
<#nevetes1>

dinomano
különben is, a halálom ez a "kiirom a configom az alairasomba" PC-s szokas... :-D

dinomano
Vigyazz SETH! Ne keveredj vitaba BIOMAGE-el, lealáz itt mindenkit IQ-ra... :-P Azt felejted el BIOM., hogy mire lesz 5 fps-t produkalni kepes PS3 emu; addigra 30e ft lesz egy PS3... :-P

biomage
gondoltam hogy arol van szó de amire a ps3 emu müködni fog adigra a hardver nem lesz fél millio forint

Seth
ami a ps3 emuláláshoz kell majd ^^

biomage
nem tüntem el csak nem irtam, egyszer már mondtam hogy fav a topik <#crazya>
Skynet nem tudom miröl beszélsz milyen fél millios gépröl van szó?

dinomano
Szerintem SKYNET Biomage-nek akarta cimezni, igazabol az ö okoskodasanak szól ez... Szerencsere eltünt innen Biomage; a JATEKOSOK topic-jaban "osztja az észt", és szamolgatja az FPS-eket, egytizedenkent... :-P

Izé...

Ezt most miért mondod nekem?

Papesz

Skynet
Én a bejáratott helyemen 2-3 hónapja vettem egy fél éves 50004-est 20 pénzért memóval joy-al tök hibátlanul 8 pénzért belekerült chip visz mindent elsõre gyk 28-ból fullos ps....
Az új itt 25 körül mozog az is megáll 35 körül chippelve...
Kb ennyit ér a számítógépem amirõl pötyögök:)
Egyszer eszembe jutott anno a ps2 emu aztán le ismondtam róla amikor a haverom erõmûvén aktív 10 fps-t lehetett produkálni...Aki komolyabban foglalkozna ps2 game-kal jobban jár ha megveszi a gépet és nem emulátorra vár..
Alig várom majd a Ps3 emulátort....Meg a kis félmillás pc-k mellett csücsülõ kisgyerekeket akik kapnak majd vagy 1-2 fps-t...:)
Shortstop
ettõl a gamma szótol mindig bepörgök... mi a férfinemiszervért nem lehet kiírni hogy játék???????<#violent><#violent>

Tinman
Már a Tecskóban is :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Anubys
Ebben a pillanatban kaptam valakitõl... Anyám, borogass! :)

"Üdv!
Meg tudod mondani, hogy milyen PS2 emulátort használsz? Jól megy minden gamma?"

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
PS2 meg 27.9k a Saturnban... Ennyibõl még a memória + videókari sincs meg pöcébe... :)
De figy, tényleg mibõl gondolod, hogy valakit is érdekel, hogy mit sikerül kicsiholni a pécébõl? Nekünk ott az eredeti gép, aki még pécézni akar, az nem itt van... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

dinomano
vagy egyaltalan 10 éves, BIOMAGE? :-P

dinomano
"Biomage altal megnyitott temak : 2006. 11. 05. - Paradicsom miért zöldség? "

... Nah, nincs kerdesem... :-P

dinomano
Nabazz... Hmm... 40e volt a PS-em+vettem egy közepes-gyenge hasznalt PC-t 40e-ért kompletten..Igaz, 2004es game-ek mennek PC-s gamekböl max; de az is valami...és volt 80 a kettö együtt... :-| Nah akkooo' most miröl beszelsz? :-P

biomage
40.000 szép ár lenne ha tudnék pc játékal is játszani

Elnézést, te most csak adod a hülyét, vagy TÉNYLEG az vagy?

Tudod egyáltalán, hogy hány forintért lehet olyan PS2-t venni, ami viszi a PS2 játékokat? Újonnan 35 - 45 ezer forintért. Használtan meg még olcsóbban. Akárhogy számolom, ez a fele sincs az általad beírt árnak.

Én továbbra is azt mondom, hogy menj vissza a másik topicba, itt már sikerült teljesen nevetségessé tenned magad. Legutóbb éppen azzal a hózzászólással, amire éppen most válaszoltam.

Papesz

biomage
aha élek

biomage
elnézést de tudjátok egyáltalán hogy hány forintért lehet olyan gépet ösze rakni ami már jó viszi a ps2 játékokat meglepödnétek
20.000ft a CPU + 15.000FT hozá alaplap + 25,000FT megfelelö vga kari + 15.000+15.000FT 1GB ram ez öszesen kb 100,000FT :)