552
Mese melyet mi írunk
  • Break
    aranyos emberek, csak kár, hogy undorítóak :)))
  • balumaci
    ezek a kedves nagyszülei!!
  • Break
    nyliván ez a legigényesebb képe a gyereknek...biztos videója is van, meg tud élő webcam-et...
  • TneX
    Na ja,csak azért ez már undorító,hogy valaki képes ilyenre...
  • Hmuda
    Nyugi skacok. ezzel csak saját magát járatja le.
  • balumaci
    Dikkma,töröljed,mert majdnem hánytam,amikor megláttam!!!!
  • TneX
    Dikkma csinálj már valamit ott könyörgöm!
  • Break
    valakik nagyon csúnyán belerondítottak a történet topicba...dikkma lécci...meg fogod ismerni, ki volt az...és a történet elemeit vastag betűkkel, ezt kérte hmuda...

amúgy szerintem eddig nagyon yó, csak így tovább...(alakul ez :)))
  • Blasta
    Állat! Szerintem is hosszabbra kellene hagynotok! A városban kis kémkedés, kurvázás stb..
  • Hmuda
    Na csakhogy a játékos elemeknél maradjukn:

Akkor Sirron fogta az URIZIELT és iszonyu sok Newtont nehezitett Ur-Shak-ra, akinek fejében lévő agyveleje ugy loccsant ki mintha egy vulkán tört volna ki. A vér orcájára fecskendeződőtt, mire megvakul egy időre, és közben levágta egy templar... : )))
  • FREAK
    Nem rossz, de komolyan.
  • magus
    Nem lenne unalmas?
    Akkor Sirron fogta kétélű kardját és iszonyu sok Newtont nehezitett ork ellenfelére, akinek fejében lévő agyveleje ugy loccsant ki mintha egy vulkán tört volna ki. A vér orcájára fecskendeződőtt, mire megvakul egy időre, és közben levágta egy barbár...:)
  • Hmuda
    oops. kicsit elkéstem. Szerintem nyujtani kéne a storit mint az epres rágót.
  • magus
    Ne rövid sztori legyen szerintem:)
  • Hmuda
    Akkor még ráérünk. Szerintem kicsit még szöszmötölhetnek a városkában kicsit. : )))
  • Blasta
    Jaa! Rövid sztori kell? Azt nem tudtam! Akkor csihi-puhi bele
  • FREAK
    Rövid sztori kell, nem?
  • FREAK
    Eddig vagyunk vagy nyolcan, ha mindenki beledob egyet, az elég lesz.
  • magus
    Üdvözölte, csak máshogy:) De mondjuk ha mennek kalndozni, azért mé kéne egy pár név...
  • FREAK
    Nem, nekem tetszik, bár én még üdvözöltem volna rég nem látott barátomat a félelf helyében, de amúgy jó :DDDD

Az egy szereplő is jó, ezt csak előre mondom, hogy mások se kezdejék el szülni a neveket.
  • magus
    Hát én még nem mondtam el semit, csak hogy van egy ellenség Anaruth vagy ki:)
  • Blasta
    Szerintem még nincs gáz!
    Csak jól folytassátok és ne rohanjatok a sztorival, hanem szépen lassan, részletesen!
  • magus
    MI AZ A GLUGG OTT???????
  • magus
    Vmit elrontottam?:)Csak egy uj szereplőt hoztam, hogy azért valahogy kinézzen az, hogy ott az a félork, meg a barbár...Nagyon rossz lett?
  • Blasta
    Nincs itt semmilyen káosz! A szokásos akcio-krimi, fantasy köntösben! Innen már csak a low budget akciófilmek kliséit kell véletlenül összeválogatni és végigment a sztori! Nem a fikázás kedvéért, de dobjatok bele valami extrát is srácok, és kicsit komolyabb párbeszédeket és korrekt jellemábrázolást! Hátha születik egy új Skander Graun (vagy hogy hívták) Nem vagyok fantasy fan, író sem vagyok, de a jó sztorikat szeretem és remélem kialakul valami érdekes ebből! Kiváncsi vagyok arcz!!!!
  • Hmuda
    Na ez se rossz. Nagyon tetszik. Na megyek Gothicozni!
  • FREAK
    Na már van moderálnivaló a sztoriban :D
  • FREAK
    Jaj neee........
    GAMECUBE-ra hárult a feladat hogy rendet teremtsen az egyre növekvő káoszban :))))
    Bevallom őszintén, elvesztettem a fonalat.

Kéne egy új szabály.... Mindenki csak EGY új nevet (szereplőt) hozhat be a történetbe. És utána kénytelen a már létezőket használni. Mit szóltok hozzá?
  • magus
    Nem csak a barbár sráccal:)
    sajnálom, de hát ennyi tellett tőlem...
  • FREAK
    És nem jó neki? :)
  • Blasta
    Megerőszakolta valami majdnem kopasz informatikus Ogre!
  • FREAK
    Én még nem jöttem rá, de biztos valami borzalmas dolog történt szegény barbár sráccal :D
  • FREAK
    Hát ha valaki kitalálja :DDDDDDDD
  • Hmuda
    Freak: nagyon tetszik. Remélem majd megtudjuk, hogy miért fél az ösvényektöl. : )))
  • FREAK
    És meg vagy elégedve az alapokkal? :)
  • magus
    ja:)
  • FREAK
    ma ugye magus jön?
  • Dikkma
    mert csak egy url-en lehetsz bejelentkezve. A SuperGamez urljei, amikről én tudok : www.supergamez.hu, www.supergames.hu, www.sg.hu, www.swhw.hu . És Hmuda a supergames.hu -t linkelte be. Te pedig a supergamez.hu -n vagy bejelentkezve.
  • FREAK
    Na
    Megírtam a részemet. Lehet tovább kavarni a sztorit.
    Remélem, nem lesz káosz a vége.
  • CSOCSO
    okay... megnéztem és tetstzik egyet meséljetek el ha a linkre kattintok a Hmudanal akkor nem leszek bejelentkezve! nyah ez hoyg lehet?