552
Mese melyet mi írunk
-
#259 en nem tudtam hogy ma vagyok, elnezest utoljara azt olvastam hogy csut. leszek
elnezest nem keszultem
akkor ma kimaradok... sajnalom, szegyellem is magam miatta.
meg a sztorit se lattam:((8
elnezest -
Break #258 már készül a mű, vagy még vársz GC-re?? -
#257 nembaj holnap én irok ehh ehh akkor mindenki 1 szereplöt hoz be? -
Break #256 még ír6, a múltkor freak is 23 óra akármennyikor írt -
#255 GAMECUBE se irt ma... -
#254 Csak az a baj, hogy nem vagyunk7en:(
Az lenne, hogy arra atz egy topicra adnál vmi felhatalmazást vagy mi?
Amugy ma nem leszek dc-n:( -
#253 mégem. megvárom a többieket. -
#252 Na ez egy jó ötlet! Regisztrálom is és szétküldöm a kódot a többieknek és csinálok egy topicot a sajátokban ezzel az accal. -
#251 egyébként létrehozhatnátok egy "Mesemondó", vagy "Történetíró" nevű regisztrációt, a 7 készítőnek mindnek meglenne a jelszava hozzá, és ezen a néven írhatnátok be a napi történet-darabkát, és mind a 7 ember tudna moderálni abban a topicban, de ez tényleg csak egy alternatív javaslat, szerintem egy ilyen hülyegyerek nehogy már lerombolja ezt, vagy akármelyik másik kezdeményezést egyetlen dagadt embereket ábrázoló képpel, azért minket sem ilyen fából faragtak meg satöbbi, nyugi és hajrá .. :-) -
#250 hm? :)
van egyébként egy topic, called @moderator, én oda nyomnám a helyetekben a szöveget..
ma 9 utána leszek csak, ha addig huligánkodnak, várjatok meg. de nem kell felhajtás.
magus, DC ma? -
Break #249 várjuk... -
#248 Ma GAMECUBE jön... -
#247 Azért én bízom Dikkmában... -
#246 dikkma se tud szaz fele figyelni
-
Break #245 de arról volt szó, hogy hátha te nem vagy itt, betegség akármi, dikkma meg mindig itt van, mert hiszen ez a dolga... -
#244 de ott en is torolhetek mindig mert ott en vagyok a moderator? stimi? tehat ott nem kell irogatni Dikkmanak mert en is kitudom torolni! -
#243 mi a fasz voltam en? -
Break #242 dikkma meg ált. nincs "szabin" -
Break #241 jó, rendben elba*tam, elnézést, icram volt, oké, nem kell rögtön a torkomnak ugrani!!!! -
#240 Ha kiakar baszni akkor meg oda megy, és még nehezebben fogják a modeárotork észrve venni, és Dikkma se elérhető mindig! -
#239 de nem felesleges!! mert majd mondjuk hogy ott nezzetek ide berakunk egy linket es kesz -
#238 ICRam indított topicot a saját forumokban. Az ötlet dícséretes, de sajna felesleges(azért kösz IC), merthogy oda senki nem jár, és ha a topictulaj szabin van, akkor meg ba****tjuk. -
#237 Minden jó, de
KI MONDTA, HOGY NEKEM VAN SAJÁT TOPICOM?ÉPP AZT MONDTA, HOGY EZ "LOPOTT" ÖTLET, ÉS A JÓ ARCOK MIATT ITT LESZ A TOPIC!
Nincs saját forum...Legyen? -
Break #236 bocs, de neveket télleg nem tudok, egy pár ember összerondította a tört. topicot, és már dikkma kitörölte, de közben magus létrehozott egy újat a saját fórumban, hogy ott majd lehet moderálni, de közben még fel is akrta adni az egészet, de nem adta (ugye így van????!!!!) és most folytatják, és minden szép és jó, csak az a baj, hogy nem az!! de a sztori jó...:))) -
#235 Egy dory-boszi nevű senki berondított. Ennyi. Láttam a GyU topicot is. Vannak még fogyatékosok. -
#234 Egy álnéves gyerek perverz, NAGYON PERVERZ undorító képet rakott be a folytatásos történetbe, mire mindenki telirkálta. Persze ők csak azzal hogy milyen hülye az a csávó, de akkor is. Most már kilett moderálva mert szóltam Dikkmának.
Ok, Nem hagyjuk abba... -
#233 Egyébként a lényegről lemaradtam! Valaki összefoglalná mi történt itt? Nevekkel, ha szabad kérnem. -
Break #232 ámen
ezt most nem cikizésnek szántam, igazad van!!! -
#231 kolyög=kölyök -
#230 Ha lesz mégegy ilyen akkor csak mégjobban kéne írni! Nehogymár feladjátok pár parasztkölyög miatt! Szeretném ha együttesen fejeznénk be! -
Break #229 na nehogymá abbamaradjon...olyan yó ötlet, és sztori is yól indult...ti ne törődjetek senkivel, csak írjatok, dikkma (vagy magus - most végülis nemtom mi van) meg majd moderál -
Break #228 de szerintem ők épp az sg-n akarják, hiszen mégiscsak ez a leglátogatottabb fórum Mo-n, és azért egypár jófej is van itt (azért nem egypár, hanem JÓpár) :)))) -
#227 1. Az ötlet onnan van:) Csak gondoltam mi is játszhatnánk ilyet...
2.Itt os moderálják, de még ey ilyen és abbahagyjuk szerintem...
Amugy ott már nem lenne érdekes. Ez is a supergamez forumainak szintjét emeli/csökkenti. Ugy enm lenne olvasóközönség. De lejhet az lesz a sok köcsög miatt... -
#226 Némi kis segítség:
- Hozzátok létre ezt a fórumot ott, ahol ezt tolerálni fogják, pl. szerepjátékos, fantasy vagy egyéb oldalak. Az sG-n naponta annyi faszfej fordul meg, hogy lehetetlenség ilyet normálisan csinálni!
- Vagy rakjátok át a saját fórumokba és akkor a téma gazdája tudja moderálni a neki nem tetsző egyének irományait! -
#225 Köszönjük Dikkma.
Topic ujrainditva... -
#224 Ehhh... bocsika emberek, de csak most jutottam gép eé. Rendberaktam, az ip feljegyezve, sőt Dory-Boszi-é is. Ugyanis ő az. -
#223 Topic visszavonva. Amugy csak ugy megjhegyzem, mivel nem regisztráklt felhasználó, vki innen...Az emberek olyan primitívek...;( -
#222 AKKOR HMUDA IRJATOK MAR A TORTENET AZAZ KOPIZZATOK BE A SAJAT FORUMOS TOPICBA! A tortenet neven van!!!!!!!!! -
TneX #221 Johet:))) -
#220 na megcsinaltam a Topicot a sajat forumon (A Történet cimmel) lehet odamenni irni es ha gaz van szoljatok es en torlom is :)
HAHO!! Menjetek TOrtenet irni mert engem is erdekel :))