552
Mese melyet mi írunk
-
#178 itt -
#177 hol az első rész? -
#176 Nah ne legyen bold? Én nem szállok be, mert vizsgaidőszak van, és annak is örülök, ha pár topicot át tudok nézni mielőtt lefekszem :-( -
#175 Ja és azt is kössük ki, hogy mindenki saját belátása szerint írjon, csak maradjon meg a fantasy környezetnél és nem szabad senkit leugatni, ha hülyeséget írt, csak finoman a tudtára kell hozni. : ))) -
#174 Lécci írjon már a következő, mert érdekel a folytatás! : ))) -
#173 de legyen vastag!!! vegyél szemüveget:) -
#172 és mivan ha szombaton senki nem ir?? akor én irhatok nyugodtan vasárnap? -
#171 nekem jó! -
#170 Dikkma: Beszállsz?:)Akkor meglennénk...
Ja amugy plz ne legyen vastagon, mert olyan nehéz ugy olvasni!Inkább a téma hosszu cimébe irjuk bele, hogy oda nem szabad irni... -
#169 Persze beszállhatsz -
#168 ma FREAK jön., ha ma nem ír akkor én jövök Holnap! A szabályok a két topic elején találhatóak. Plz ne szegje meg senki! -
#167 Nekem nem jó. Ugy beszéltük meg marad a régi lista...
Szerda:Hmuda
Csütörtök:FREAK
Péntek:magus
Szombat:GAMECUBE
Vasárnap:CSOCSO
Hétfő:PyReX
ÉS EZ A VÉGLEGES LISTA!
jó ez? -
#165 Na jó, akkor ma én jövök. -
#164 Hoppá, akkor most én jövök, mi? -
#163 Én hogy a szarba lettem második, amikor negyediknek jelentkeztem? :)
Asszem mégiscsak végigolvasom az egészet.......
Különben sem stimmelnek a napok, ha én vagyok a második, és ma csütörtök van...... -
#162 Hát a legutolsó lista ez volt, de szerintem még lesznek megbeszélések:
"1.Hmuda-Hétfő
2.FREAK-Kedd
3.magus-Szerda
4.GAMECUBE-CSüti
5.PyReX-Péntek
6.Skorpio7-Szomat
7.CSOCSO" -
#161 kb. hatvanig vágom, az utána következőt nincs kedvem elolvasni
hanyadik vagyok? -
#160 Olvasd el a "Folytatásos történet", vagy ennek a topicnak az első hozzászólását. -
#159 Jó reggelt, írótársaim
Valaki foglalja össze a lényeget, nincs kedvem száz hozzászólást végignyálazni -
#158 Pont erre gondoltam. : ))) -
#157 Látom megvan. Majd meglátjuk, hogy a többiek milyennek találják. Mindent kösz. -
#156 Menjél aludni, én is azt teszem. :) -
#155 Mert azt hittük, hogy szerinted ez nem ide való topic. De ezt hagyjuk. Lécci nevezd át a másik alcímét. : ))) -
#154 Miért kéne? -
#153 örülök, hogy nem kell költözni. -
#152 na most király : ))
Mindenki nevében mondhatom, hogy KÖSSZ! -
#151 Szerintem a másiknak az alcíme legyen ez:
A Folytatásos Történet topic alapszabályai az első üzenetben láthatók! Kérjük a betartását.
Ez szerintem jo lenne. Ezt a topicot egyenlőre hagyjuk. És lécci, vágd már ki a nem odavágó beszólásokat a másikból. Gondolok itt alkoholistára és a balumaci félékre, ok? : ))))) -
#150 Elolvastam elejétől.
:)))))))))))
Akkora macók vagytok, mitn az állat :)))
Akkor én olyan formában szállok be a kezdeményezésbe, hogy felteszem a kérdést: ennek mi legyen címe, alcíme, a másiknak jó-e az, és minden nap benézek, hogy mi van, és ha vmi olyan van akkor vágom. Vagy akkor saját topicok közt lesz?
A strongolás a ? -
#149 Na, nyögd már ki! -
#148 Költözzünk? -
#147 Hm mi? -
#146 Hm? -
#145 Hehe, pont erre gondoltam, hogy valaki csináljon egy topicot a saját fórumokban. Ha gondoljátok, megcsinálom én. Szépen beírom a szabályokat és a a történet első részét. Na vélemények? -
Break #143 alkoholista is belerondított! -
Break #141 hehe, nekem csak 7-én van először :)) -
Nuki #140 Esetleg van mégegy hely? Be tudnék szállni még? -
#139 Bazz holnap már suli! : (((
Most megyek aludni, mert valahogy vissza kell szokom a koránkeléshez. : (((
Na csá everybody! -
#138 Én már írtam mailt... -
#137 Hehe, épp most akartam megkeresni, hogy csináljon már valamit. : )))
Más: szerintem mindenki egyetért abban, hogy ha valami majom beír a másik fórumba, akkor azzal egyáltalán ne törődjünk. Mindenki tudja, hogy ki az, aki még ír. Csak azoknak az írásait folytassuk. -
Break #136 nem tudom, rajtam kívül megtette-e vki, de én szóltam dikkmanak, hogy jöjjön el ide...