552
Mese melyet mi írunk
-
#300 Na akkor be is rakom a történetet. Mondhatom eléggé megcsavartam. : ))) -
Break #299 mi az hogy sokan!!?? eddig ha jól tudom egyedül én mondtam, hogy sz.tem még nincs elég tapasztalatom (bár fantáziám az van bőven ;-)))))) -
#298 Szerintem azzal hogy a bérgyilkosnak a kezén volt a jel, ezért ő a kisebbrendű mert a főgonosz nem foglalkozik ilyen pitiáner alakkokkal... Sztem a tiédnek kéne lenie:) de ha nagyon akarod még átirhatjuk a többi részletben... Szerintem a te gonoszodnak kéne az enyémet szolgálnia:))
amugy, most hogy igy olvasom, sokan kiszállnak...Mert nem olvastak elég ilyan kjönyvet... Hát én se olvastam tulsokat. Gyűrűk Ura elős rész meg 10db kaland játék kocskázat. Kiszálljak?:))
Ma akkor Hmuda, utána Freak ésÉn, GAMECUBE. CSOCSO -
Break #297 sz.tem is yó 5let, ír6sz!! -
#296 Hm, ez nem irc, nem egészíti ki a nicket :D -
#295 Én megengedem, h -
#294 Mivel ma nincs senki, kérek engedélyt, hogy tovább vihessem a storyt. Ne legyen senki naphoz kötve. : ))) -
#293 Sracok, a hetfo, azaz MA szabad! Irtam mar lejjebb is csak elsiklottatok felette. Sorry, de az ilyen jellegu torteneteket en csak max olvasni szeretem, irni nem tudom. Igy inkabb nem ronditok bele, nem akarom elcseszni :)
PyRex -
#292 GRASKnek azé kell a valamihogy ltrehozza a te gonoszodat aki szolgálja GRASK ot... a többit találd ki..de GRASK legyen a főgonosz please! -
#291 csocso ez ROTFL :)))??? mi az a ROTFL? -
#290 Ez jó regényben = egy jó regényben -
#289 Jó lesz ez így..... Ez jó regényben sohasem az a főgonosz, akire végig azt hitted.
Csak annyit kell tenni, hogy az egyiket jó fényben feltüntetni, aztán jöhetnek a meglepetések.
Nekem viszont az a bajom, hogy baromi rövidek a részletek. Féloldalas részletek lennének optimálisak szerintem. És ne kapkodjunk, legyen részletes helyzetleírás meg hosszabb párbeszédek. -
#288 CSOCSO: Van egy kis baj. Te behoztad a szereplődet a nagy varázslót... Ami üti az enyémet, mert én már kitaláltam a "főgonoszt"
Anaruth személyében... Akkor döntsük el:
1.Egyiket kiiktatjuk(ha igen melyiket?)
2.Az egyik a másik szolgája. -
#287 ha neked jo akkor jönnél kedden... -
#286 En is akarok irni bele:) Hogy kell bejelentkezni?! -
Break #285 jójó, jó ez csocso!! -
#284 Remélem nem nagyon lesz megcsavarva a stori PyReX által, mert már fogalmazódik az agyamban egy két dolog erröl az új karakterről. -
#283 Csak azt kérném, hogy ne netes slengben írjuk a szövegeket, hanem, mintha egy könyvben szerepelne. Magyarán sokat ront az összkéen, hogy: emléxik.
Ja és Dikkma: lécci szedd már le a strongot a szövegemről. -
#281 na kész!!irtam!!! remélem nem lett rosz behoztam a szereplömet annyit kérnék ne basszátok el a történetet!!rendesen csavarjuk meg a történetet és ne legyen vége soha hlyeségeket sem rjunk meg baromságokat sem..és oda ne is ijunk semmi máson kívl mint a történetek ide meg jöhet minden más ( vélemény kérlemény stb:) -
#280 Nekem sincs tul sok, csak a Gy.u. Mega kaland játék kockázat. de abból sok... -
Break #279 kiváncsi vagyok!! :)) -
#278 Már várom a folytatást. : ))) -
#277 ma én gyüvök -
Break #276 nem, kössz, nincs még annyi "olvasási élményem", hogy bármennyire is tájékozott legyek egy fantasy világban, meg hamarosan nem lesz itthon net, úgyhogy csak hétfőnként fogok tudni majd írni, meg kéthetente pénteken, azt se mindeg...úgyhogy kössz, de nem :-((( -
#275 Break beszállsz? -
#274 szerintem a 7 emebr 7 nap az pont jo hisz egy nap alat uyis net elé kerüsz de ha most meg van szabva hogy délelött ez ir aztán ez az szar mert lehet hoyg az első csak délután lesz.. aztán ha mondjuk én este 12 kor tudok csak irni akkor a kövtkező már másnap és akor csuszik az egész!! ez igy jo ahogy van..és azhem még én sem hozom be a szereplőmet... -
Break #273 szerintem nem a napokat kéne +határozni, hanem csak a sorrendet, és ha valaki akár említés nélkül is kimaradna, akkor aut. a következő emberke jönne -
#272 Na ezért nem tul jo:( Egy ember még kéne. Vki? -
#271 Nem muszály behoznod. Csak ha szükséges a történetbe. Csak ugy ne hozz be. Én se hoztam be...Nem illet a szerepre... -
#270 Na ize. Nem tudtam, hogy ez ilyen stilusu tortenet lesz, szoval a hetfo szabad... :)
PyRex -
#269 Itt van a történet. -
Viking #268 Mondjuk a folytatasos mese topicbol valts at folytatasos tortenet topicra! -
#267 skacok, azert egy linkkel megdobhatnatok a nagyerdemut, hogy hol is irjatok... -
#266 Mondjuk ez így jo, mert van egy teljes napom az írásra. -
#265 Hé, most veszem észre! Ki van kedden? -
#264 Szerda:Hmuda
Csütörtök:FREAK
Péntek:magus
Szombat:GAMECUBE
Vasárnap:CSOCSO
Hétfő:PyReX
-
Break #263 ki jön utánna (GC után)?? -
#262 találd ki ird le egy lapra elolvasni kb 5 perc és majd beirod 5 perc alatt!!tedd má meg!!be kell hoznod egy szereplöt... -
#261 hehe, en nem akarom csak ogy osszedobni, mellesleg 8kor valtas va jon teso
-
#260 akkor olvasd elés van pár orád hogy kitalál!!csumm!!!