552
Mese melyet mi írunk
-
#340 Hogy Sirron átváltozik farkassá, mint egy régi eddig elfeledett erő. Melyenk ő birtokában van... -
#339 farkasos változat???? nem végom miről ebszélsz:) -
#338 milyen farkasos? várj olvasom -
Break #337 dikkma, van kedved? -
#336 Hacsak vki be nem száll... -
#335 Grask nem fél ork...Hanem csak félork formában van. nem az a valódi alakja. Mondta is milyen nehéz igy varázsolni...
Akor jó lesz a farkasos átváltozás? a karkötője változtassa át, vagy maga változzon át? -
#334 az utcso ketö nem tetszik annyira.. tul hamar kezdett el varázsolni az a segg.. Grask meg nem fél ork hanem valami felsőb faj de mostmár midnegy..mostmár ember de én tuti átváltoztatm..egyet kérek hagy én hozzam vissza a testvérét..tehát ne csináljatok grask el semmit!!köszike puszika:) -
Break #333 nagyon yó eddig!! -
#332 Hétfőn és kedden is FREAK van? -
#331 Fogalmam nincs. Másnak dőlt betűs az SG, neked kétszer kell mindent beírnod... :)) -
#330 Mindent kétszer kell beirnom,
DIKKMA!!!!
miért kell mindent kétszer beirnom? -
#329 Ha nem tetszik szóljatok... -
#328 Tényleg ez lesz:) -
#327 Az üzenet tiltott HTML kódot tartalmaz. A hozzászólásod nem jelenik meg. -
#326 Csak arra gondoltam, hogy esetleg lehetne a történeteket ilyen, Esetleg ilyen betűkkel írni de a default betűméret túl kicsi, olvashatatlan lenne. -
#325 jajó, de mit? Lovag kiejtve, mondjuk, hogy előtrö Sirronból egy eddig ismeretlen erő, és mondjuk átváltozik farkassá változik? Ez tetszik? -
#324 Ez így nem néz ki jól, növelni kéne a betűméretet, de így már sok lenne vele a macera. Mind1, 5let ejtve :) -
#323 ??? -
#322 Kicsit merész ötlet, de talán írhatnátok GothicE ben :)
így nézne ki:
Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy ... ,,, ??? !!! Valami ilyesmi -
#321 magus : legyen meglepő és mulatságos
találj ki valami teljesen váratlan dolgot (szerintem)
AZ is jó, ha megjelenik az ismeretlen lovag, csak kicsit sablonos.... -
#320 Bocs ez FREAK-nek és Sephinek ment. -
#319 Tetszik. : ))) -
#318 Köszike:)
Mi legyen?Mnem akarom nagyon elbszni... Esetleg egy újabb szereplő? aki előtör az uccso pillanatban? -
#317 Ha nem gond, én imádom megtörni a cselekményt, és áttérni a másik szálra. Szóval most is ezt fogom tenni, a csata végét majd valaki más fejezze be. -
#316 Ok, én jövök. -
#315 Akkor teremtsünk egy kis rendet...Szrintem legyen naphoz kötve mert el fog uralkodni a káosz, és aki most jár ott először az bele fog irni mert látja a többiek példáját. A szabályokban is ugy van hogy egy nap csak egy. Szerintem ez igy nagyon jo, hogy naphoz van kötve. Aki mondjuk nem tud 2napig a géphez jutni, az akkor meg szivni fog..
Akkopr Sephi beszállt
A sorrend 1 hétre előre..., remélem most jó
Kedd(azaz ma):FREAK
Szerda:magus
Csütörtök:GAMECUBE
Péntek:CSOCSO
Szombat:Sephi
Vasárnap:Hmuda
Hétfő:FREAK
És akkor plz ehhez tartsátok magatokat...
A történetről egy kicsit:Szerintem nagyon nagyon jó:) Csak mielőtt írnuk azért olvassuk el figyelmesen az előzőeket, hogy ne legyen kavaropdás. Eddig se volt, és ne is legyen plz... -
#314 rollin' on the floor laughing
ROTFL
Hogy én mennyire utálom ezeket a köcsög megfejthetetlen mozaikszavakat...... -
#313 nagyon vicceset jelent kb :)
amugy en is a vasarnapi mesere leszek kivantsi :) -
#312 Nyugi már, nem kötekedni akartam..... Sorry....
Mi van a gyíkkal? Nem állat? Nem értem -
#311 Oszt most nah veletlenul irtam Sirant! Ne legyel mar ilyen okos! -
#310 Gyik bazz! Ket labon jaro aranyos szorny nah! Nem allat bazz!!! -
#309 Viszont nem vágom a sorrendet. Hányan vagyunk összesen? -
#308 Hi
Sirronból Sirran lett, Hio-Dwen legyőzte az állatoktól való félelmét, amikor felült a gyíkra, a világ legerősebb mágusa megy egy büdös félork aki leüti az áldozatait :)))))
A Káosz Káosza visszatér :))))))) Nekem tetszik, de mostmár maradjunk a humorosabb vonalnál, mert innen nem lehet visszakomolyodni :) -
#307 Nos nem tudom ha ize jo hogy irtam de egyszeruen nagyon teccik nekem is! En irnek tobbet de felek leterhelem a nepet!
Jah es ne legyen mar naphoz kotve! mindeki ir amikor tud vazz... persze csak azok akik be vannak iratkozva :) -
#306 Akko most mikor irhatok en? -
#305 freak siess!! -
#304 hehe HMUDA!!!kurva jo lett!!egyre jobban tetszik az a rohadt mese:) agyon zoralkodo!!nem bírom ki azt az egy hetet!! egymás után jöjjön mindenki!! tehát akár már irhat is a köv mert nem bírok várni.. és 24 ora van arra hoyg a soron köv. vagy irjon vagy jelezze hoyg nem tud irni... okay?na csumm hja és tetszik a testvéres dolog!!igy a legjobb!!! -
#303 Wow! Most veszem csak észre, hogy 300 az egyém.! : )))
Break: kösz. -
Break #302 yó lett :)) -
Break #301 jójó!!