552
Mese melyet mi írunk
  • magus
    Hogy Sirron átváltozik farkassá, mint egy régi eddig elfeledett erő. Melyenk ő birtokában van...
  • CSOCSO
    farkasos változat???? nem végom miről ebszélsz:)
  • CSOCSO
    milyen farkasos? várj olvasom
  • Break
    dikkma, van kedved?
  • magus
    Hacsak vki be nem száll...
  • magus
    Grask nem fél ork...Hanem csak félork formában van. nem az a valódi alakja. Mondta is milyen nehéz igy varázsolni...

Akor jó lesz a farkasos átváltozás? a karkötője változtassa át, vagy maga változzon át?
  • CSOCSO
    az utcso ketö nem tetszik annyira.. tul hamar kezdett el varázsolni az a segg.. Grask meg nem fél ork hanem valami felsőb faj de mostmár midnegy..mostmár ember de én tuti átváltoztatm..egyet kérek hagy én hozzam vissza a testvérét..tehát ne csináljatok grask el semmit!!köszike puszika:)
  • Break
    nagyon yó eddig!!
  • Dikkma
    Hétfőn és kedden is FREAK van?
  • Dikkma
    Fogalmam nincs. Másnak dőlt betűs az SG, neked kétszer kell mindent beírnod... :))
  • magus
    Mindent kétszer kell beirnom,
    DIKKMA!!!!
    miért kell mindent kétszer beirnom?
  • magus
    Ha nem tetszik szóljatok...
  • magus
    Tényleg ez lesz:)
  • magus
    Az üzenet tiltott HTML kódot tartalmaz. A hozzászólásod nem jelenik meg.
  • D3t0nat0r
    Csak arra gondoltam, hogy esetleg lehetne a történeteket ilyen, Esetleg ilyen betűkkel írni de a default betűméret túl kicsi, olvashatatlan lenne.
  • magus
    jajó, de mit? Lovag kiejtve, mondjuk, hogy előtrö Sirronból egy eddig ismeretlen erő, és mondjuk átváltozik farkassá változik? Ez tetszik?
  • D3t0nat0r
    Ez így nem néz ki jól, növelni kéne a betűméretet, de így már sok lenne vele a macera. Mind1, 5let ejtve :)
  • FREAK
    ???
  • D3t0nat0r
    Kicsit merész ötlet, de talán írhatnátok GothicE ben :)

így nézne ki:

Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy ... ,,, ??? !!! Valami ilyesmi
  • FREAK
    magus : legyen meglepő és mulatságos

találj ki valami teljesen váratlan dolgot (szerintem)

AZ is jó, ha megjelenik az ismeretlen lovag, csak kicsit sablonos....
  • Hmuda
    Bocs ez FREAK-nek és Sephinek ment.
  • Hmuda
    Tetszik. : )))
  • magus
    Köszike:)
    Mi legyen?Mnem akarom nagyon elbszni... Esetleg egy újabb szereplő? aki előtör az uccso pillanatban?
  • FREAK
    Ha nem gond, én imádom megtörni a cselekményt, és áttérni a másik szálra. Szóval most is ezt fogom tenni, a csata végét majd valaki más fejezze be.
  • FREAK
    Ok, én jövök.
  • magus
    Akkor teremtsünk egy kis rendet...Szrintem legyen naphoz kötve mert el fog uralkodni a káosz, és aki most jár ott először az bele fog irni mert látja a többiek példáját. A szabályokban is ugy van hogy egy nap csak egy. Szerintem ez igy nagyon jo, hogy naphoz van kötve. Aki mondjuk nem tud 2napig a géphez jutni, az akkor meg szivni fog..
    Akkopr Sephi beszállt
    A sorrend 1 hétre előre..., remélem most jó
    Kedd(azaz ma):FREAK
    Szerda:magus
    Csütörtök:GAMECUBE
    Péntek:CSOCSO
    Szombat:Sephi
    Vasárnap:Hmuda
    Hétfő:FREAK

És akkor plz ehhez tartsátok magatokat...

A történetről egy kicsit:Szerintem nagyon nagyon jó:) Csak mielőtt írnuk azért olvassuk el figyelmesen az előzőeket, hogy ne legyen kavaropdás. Eddig se volt, és ne is legyen plz...
  • FREAK
    rollin' on the floor laughing
    ROTFL

Hogy én mennyire utálom ezeket a köcsög megfejthetetlen mozaikszavakat......
  • Laalee
    nagyon vicceset jelent kb :)

amugy en is a vasarnapi mesere leszek kivantsi :)
  • FREAK
    Nyugi már, nem kötekedni akartam..... Sorry....

Mi van a gyíkkal? Nem állat? Nem értem
  • Sephi
    Oszt most nah veletlenul irtam Sirant! Ne legyel mar ilyen okos!
  • Sephi
    Gyik bazz! Ket labon jaro aranyos szorny nah! Nem allat bazz!!!
  • FREAK
    Viszont nem vágom a sorrendet. Hányan vagyunk összesen?
  • FREAK
    Hi

Sirronból Sirran lett, Hio-Dwen legyőzte az állatoktól való félelmét, amikor felült a gyíkra, a világ legerősebb mágusa megy egy büdös félork aki leüti az áldozatait :)))))

A Káosz Káosza visszatér :))))))) Nekem tetszik, de mostmár maradjunk a humorosabb vonalnál, mert innen nem lehet visszakomolyodni :)
  • Sephi
    Nos nem tudom ha ize jo hogy irtam de egyszeruen nagyon teccik nekem is! En irnek tobbet de felek leterhelem a nepet!

Jah es ne legyen mar naphoz kotve! mindeki ir amikor tud vazz... persze csak azok akik be vannak iratkozva :)
  • Sephi
    Akko most mikor irhatok en?
  • CSOCSO
    freak siess!!
  • CSOCSO
    hehe HMUDA!!!kurva jo lett!!egyre jobban tetszik az a rohadt mese:) agyon zoralkodo!!nem bírom ki azt az egy hetet!! egymás után jöjjön mindenki!! tehát akár már irhat is a köv mert nem bírok várni.. és 24 ora van arra hoyg a soron köv. vagy irjon vagy jelezze hoyg nem tud irni... okay?na csumm hja és tetszik a testvéres dolog!!igy a legjobb!!!
  • Hmuda
    Wow! Most veszem csak észre, hogy 300 az egyém.! : )))
    Break: kösz.
  • Break
    yó lett :))
  • Break
    jójó!!