552
Mese melyet mi írunk
  • Dikkma
    azért a giliszta súlyos :o)
  • Dikkma
    CSOCSO, király lett! És hosszú! Sok a "..." de nem érdekes.

Ha kiadjuk a Best of SG zenei cd-t, lesz rajt multimedia track, a fórumozók által írt játékkal, meg kézikönyvben lesz ez a történet :o)
  • CSOCSO
    nah irtam, remélem midnenkinek tetszik és remélem jo egy évig fogjuk irni..bár jo fatasy lehet de nemhinném hogy gyürük ura szerű film is készül belőle..bár én örülnék amikor a film végén: forgatokönyvet irta: Mágus,Hmuda,Freak,CSOCSO....stb stb:))))
  • CSOCSO
    jolvan irok én mert gc nemhiszemhoyg akar most irni:) már csak 1 orája van de ugysem fog irni szal irok valami jot és hosszat!
  • Hmuda
    Tudom, de nemhiszem, hogy majd egy babonás faluban szivesen fogadnak egy ilyen ördögi teremtményt (csak hogy a lakosokat idézzem : )))).
  • magus
    De nem támadta meg
  • Hmuda
    Miért, te örülnél neki, ha egy haverodról kiderülne, hogy néha átváltozik farkassá és vérfürdőt rendez? : )))
    Ugye te sem. : )))
  • Break
    yó ez magus...nekem teccik!

(ez lehet, hogy nálam is azért van, ahogy magus mondta, hogy "nem olvastam túl sok fantasyt")
  • magus
    Hát ebből is látszik, hogy nem olvastam túl sok fantasyt, én alakváltónak képzeltem el, de nem baj, jo igy is:)
    Amugy nagy gáz ha vkinek a haverja vérfarkas?
  • Hmuda
    A téma kínos. Elvégre nem átlagos dolog, hogy valakinek a haverja vérfarkas. : )))
  • magus
    Kínos? Miért kynos a főszereplő...
  • Hmuda
    Egész jó. : )))
    Rövid és velős. Már van is ötletem, hogy mi miatt van az egész. Kérhetem az egybegyülteket, hogy próbálják kerülgetni a témát a főszereplők, mint egy kínos dolgot? : )))
  • magus
    Sajnálom ennyi tellett tőlem. Ez volt az a "nagy" ötletHa nem tetszik moderáljátok ki
  • CSOCSO
    nemtom mi a geci van de jo lenne valamit csinálni..irjon a következő... ki jönne most?gc? se magus se gc nem irt..holnap irok nyugika!
  • Break
    na mi lessz már, hát senki sem ír? freak írása van napok óta! :-((
  • CSOCSO
    mondjátok meg hoyg amit irtam az gagyi??vagy hasonlo?? mert szvsz nem nagyon.. és tudjátok mennyit ültem felette???kb 10 percet!!!ennyi időtök nincsen?
  • CSOCSO
    március 2. án legyen a varázslás akkor leszek 18:)
  • FREAK
    Szerintem írjál, GC eddig se írt.
  • magus
    Hééé

áljj
    tegnap nem tudtam egirni
    plz ma este8ig hadd irjak én!!!
    GAMECUBE
    plz ma hadd irjam én 8ig!
  • FREAK
    Fenbe :)
  • Sephi
    Fracba.
  • Break
    #315-ös üzenetet kukkantsd meg!! :)
  • Hmuda
    Ma magus jön.
  • Sephi
    Pah... akkor en mikor irok!?
  • magus
    jaja
  • FREAK
    Mondom, nekem mindegy, egész nap a neten ülök, de azok miatt, akik pl. netcafe-ból jönnek fel tényleg lassabban kéne haladni.

Szóval jó ez így, pont az benne a kihívás, hogy egy héttel később a kialakult sztorit kell folytatni, nem a pillanatnyi ihletet leírni. Amúgy meg bárki nyugodtan írhat hosszabb részeket, akár több oldalt is, ha olyan sok ötlete van.
  • magus
    Éppenezért ne legyen ez... Igy szerintem tök jó. Nem mindig tudunk ittülni, meg akik olvassák. Elég nagy zavarodás lenne, hog y most kiét irjuk.
    De max az lehet hogy du 3ig ez éjfélig meg ő, de ennél többet ne már...
  • FREAK
    Nekem 8, csak szar lesz annak, aki kihagy egy hetet.
  • Sephi
    O csinajuk man ugy hogy naponta ir aki tud... igy nem fasza hogy egy heten egyszer... elmulik az ihletem:)))
  • Sephi
    Helyes.
  • FREAK
    Na, akkor megegyeztünk.
  • Sephi
    Te meg hajja man meg vazz :)))))
  • Sephi
    Ahh baratom mondom ne hari nem kotekedni akarok... de most tenyleg... szal ez a kis mondat hogy "Olvashatnál több fantasy regényt is, ha ez neked már krimi...... " kicsit hujenek tunik mert le merem fogadni hogy tobbet olvastam mint te. Es ha igazan erdekel 5 darab fantazia meset irtam ha netan erdekel az egyik keresel ra a " Kene irni egy jatekot nem" cimu topicra:) Es szerintem ugy nehez fantazia regenyt irni hogy mindekinek mas mas a velemenye ugyhogy inkabb nem szolok tobbet bele :) Mindeki irja ahogy csak akarja!
  • FREAK
    Te meg ha jól sejtem, félreértettél valamit. Grask nem a rituálét kezdte el, hanem csak simán visszaváltozott emberré, vagyis nem volt túl korán. A fő varázslat még ráér, majd talán március körül :)
  • FREAK
    Tudod, ha valaki valami sötét tervet akar véghezvinni, és nem akarja, hogy az egész vidék rárontson amikor elkezdi a rituálét, akkor titokban kell csinálnia...... Namármost Grask azt hiszi, hogy megidézett szörnyecskéje végzett a két főhőssel, vagyis már csak egy ember lehet, aki tud a jelről, a fogadós..... Eredetileg azért nem ölte meg, hogy tényleg sima rablásnak tűnjön (részeg félork feldúl egy fogadót, mindennapos eset). De így már kénytelen megölni.

Olvashatnál több fantasy regényt is, ha ez neked már krimi...... A fantasy nem abból áll, hogy hirtelen jön egy szörny, és mehet a véres bunyó hajnalig.....
    Nekem sem tetszik a te részed, de nem kritizálom, látod, tudtam vele mit kezdeni. Ha nem tetszik, ahogy a történet halad, ki lehet szállni, vagy lehet saját ízlésed szerint folytatni. Csak plíz ne kezdjük el a fikázást.
    Én előre megmondom, hogy ha lehet fordulatokat és meglepetéseket fogok a sztoriba tenni. Majd a többiek írják a saját kedvenc részeiket : harc, barátság, esetleg szerelem, mágia.....
  • Dikkma
    letürülni

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sephi
    Baszus nem akarom most kotegedni de mijaz hogy megijedt a fogadostol es viszamegy megolni? Most baszus krimit irunk vagy fantazia meset? Mindgyart aszt irod hogy visza kene menni leturulni a kilincsrol a ujlenyomatot nehogy Derrick felugyelo megtalaj. Eszmeletlen... ez akkor is hujeseg . Es ha mar fantazia akkor legyen meg a szereplo garda es nem tulsagosan elmokaznia storyt!
  • Sephi
    Nema! ne valtozzon at! Ez hujeseg!!
  • CSOCSO
    tőlem..
  • Dikkma
    nincs kedvem, örülök ha néha be tudok ide nézni minden nap vmikor este. A napokban megy tönkre az életem, nem szeretnék mesét írni.