Ólommérgezés támadta meg Bin Ladent is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy beirtam, hogy miert kerult ki ez a cikk ide mar torolni is kell? Nem szidtam en senkit...
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Na megszólalt az ész......
Az oroszokat a mai "Északi szövetség" verte ki Afganisztánból, akkor még nem sok tálib gyerek rohangált a hegyek között.....
Nem kéne minden baromságot leírni, még valaki elhiszi.
Az oroszokat a mai "Északi szövetség" verte ki Afganisztánból, akkor még nem sok tálib gyerek rohangált a hegyek között.....
Nem kéne minden baromságot leírni, még valaki elhiszi.
Riszpekk
LOL! Aszittem a cikk címét olvasva, hogy poénosan írta a szerz?, hogy lel?tték 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ezek túl sok rajzfilmet néztek.
Harakiri nem bánnám ha egy-két érvvel is alátámasztanád amit mondtál, szóval miért is geci az amerikai politika az arabok szemszögéből??
Jaja. Csak a saját vezetőik miatt. Amúgy meg az olajon kívül semmijük sincs.
NEmtom kit érdekel még bin Laden - engem személy szerint nem - hírük nicns róla, most ilyenekkel foglalkoznak - hirtelen neves afgán szakértők kerülnek elő onnan, amit azelőtt a világ végének hívtak...
HArakirinél a pont
KAmu Matyi - keresztes szekták, nem csak szekták, emlékezik valaki pl az aprószentek hadjáratára? a pápa beegyezetth ogy gyerekeket (!) küldjenek harcolni...
HArakirinél a pont
KAmu Matyi - keresztes szekták, nem csak szekták, emlékezik valaki pl az aprószentek hadjáratára? a pápa beegyezetth ogy gyerekeket (!) küldjenek harcolni...
Na azért még ne temessük szegény gyereket, majd ha egy M16-odtól kap mérgezést akkor talán.