215
Mafia: infok, kepek
  • FREAK
    Legjobb példa a Gothic, sehol egy szót sem hallottam róla, pedig ez tényleg lehetne év játéka.
  • FREAK
    Jó, lehet, hogy állat, bár az év játéka cím olyan mint az Oscar díj, általában a legcsöpögősebb filmek kapják.....
    Szóval nálam nem jelent semmit.
  • D3t0nat0r
    Freak: Nem hiszem, hogy unalmas lesz a GTA3, mindenhol istenítik, Gamespy.com on az év játéka lett(ők hírdetnek év játéka címet platformtól/stílustól eltekintve), ráadásul egy PS2 ős haverom ezt nyomja amióta mexerezte, azt mondja megunhatatlan... Én akkor is kivárom a PC- verziót :)
  • FREAK
    Hát nem tudom. Persze megvan rá az esély, hogy a MAFIA unalmas lesz, de ezesetbe a GTA3 BIZTOS unalmas lesz. Az első részt is egy napig bírtam, egy idő után rohadt egyhangú.
  • Anee
    amúgy gondolkozz a 1-2 arról szólt nem hát akkor meg?
    játsz misönt s akkor nem azon van a hangsúly
  • Anee

először játsz vele utánna mond véleményt
  • Nyiri
    Hela!
    En lattam nemegy ingame videot, de nem olyan jo gamenek latszik. De varom nagyon :]
  • FREAK
    Tutira egy F

www.mafiagame.com

Tud valaki pontos megjelenési dátumot?

AMúgy meg biztos verni fogja a GTA3-at, mert az csak autólopásról szól, a MAFIA meg kicsit összetettebb élményt fog nyújtani. Remélem :)
  • Anee
    egy f-el kell irni...
    nemtom a gta3mal szemben szerintem nem lesz esélye túl sok.....MERT AZ BUZIJÓ MÉG FOS CONTROLLERREL IS......de kivcsi vagyok mi lesz......
  • ujedith
    Hibasan irtak
    Egyebkent jobban hiszik a Mafia Official Site-janak, mint a PC Gurunak.
  • Lazarus
    PC Guruban is két eff el írták
  • ujedith
    Lazarus!
    Tenyleg nagyon sajnalom, hogy ki kell abranditsalak szent es meghitt meggyozodesedbol, de a Mafia: The City of Lost Heaven cimu jatekot egy, azaz egy EFF-EL kell irni.
    Az lehet, hogy az idegen szavak keziszotaraban ket eff-el van irva, de a jatek fejlesztoi ezt a nevet adtak neki. Tehat nem maffia, hanem MAFIA!!!
    Ha megsem hinnel nekem, jarj utana..., vagyis nezd meg ezt a honlapot: http://www.mafia-game.com es vizsgald meg a bal felso sarokban levo feliratot. Koszi.
    Na, TSA!
  • Lazarus
    Két eff
  • ujedith
    Orulok, hogy jott egy par velemeny a jatekkal kapcsolatban. Remelem, majd ha megjelenik, kialakulnak majd szemelyes velemenyek is.
    Addig is, MINDENKINEK SIKERES, MAFIAS, es JO SOK FASZA JATEKOKKAL TELI UJ EVET KIVANOK!!!
    B.U.E.K.
  • Crem
  • Crem
  • Crem
    Hali!

Ezt meg az Origo-n találtam...

Mafia: The City of Lost Heaven
    Az akciójáték kategória sok mindent lefed - jelen esetben az egyet fizet kettőt kap esettel állunk szemben, hisz a Mafia: The City of Lost Heaven egyszerre autós és FPS játék is, mivel főhősünknek bizony időnként ki kell szállni a - néha nem is annyira - biztonságos autójából.

A játékban egyébként egy taxisofőr szerepében díszelgünk, ki egy képzeletbeli, a '30-as évek Chicagójára vagy New Yorkjára emlékeztető, tizenkét négyzetmérföldes városban teljesít szolgálatot. A méretes város igazán színesre sikeredett és nem kelti az unalmasan ismétlődő elemekből álló betondzsungel érzését. Különféle városrészek, mint előkelő negyed, szegénynegyed, Chinatown vagy Little Italy követik egymást.

Az autós küldetésekben a feladat alapjaiban igen egyszerű: el kell jutni a város bizonyos pontjaira, mégpedig általában meghatározott időn belül. Ha nem ismertjük jól a várost, nem sok esélyünk lesz a pontos megérkezésre. Miután nem a Carmageddon egy kiegészítőjéről van szó, a gyalogosokon való átgázolást, a piros lámpa és forgalmi rend figyelmen kívül hagyását kifejezetten zokon veszik a hatóságok, és üldözésünkre indulnak, így célszerűbb megkeresni a rövidebb, de szabályos utat.

A küldetések másik csoportjában autónk nélkül, amúgy FPS módra kell a városban kóricálnunk. Miután veszélyes időket élünk, nem járkálhatunk csak úgy, fegyver nélkül. A Mafia: The City of Lost Heaven fegyverarzenálja igen széles és korhű: a baseballütőtől a pisztolyokon, puskákon és a Molotov-koktélon át a kor szimbólumává váló dobtáras Thompsonig számos eszközzel takaríthatjuk az utat magunk előtt. A nagy tűzerejű fegyverek jelenléte ellenére nem mindig célszerű ezeket bevetni. Ha például a feladatunk egy nyilvános helyen lézengő fickó kiiktatása, sokkal célravezetőbb a pofát a baseballütővel megdolgoznunk, mint Hicky módjára megszórni a Thompsonból. A "sportos" megoldás sem fog visszhang nélkül maradni, de azért jóval több esélyünk lesz elmenekülni a helyszínről. Akadnak missziók, melyekben egyáltalán nem viselhetünk fegyvert, ellentétben az ellenfelekkel. Ekkor Thief módjára kell megbújnunk a setét sarkokban, és ököllel megnevelni az arra tévedő rosszfiúkat.

A H&D fejlesztett motorja nagyon realisztikus megjelenítést tesz lehetővé. Mind a hatvan autó a megszólalásig hasonlít az utcákon - vagyis immár csak a közlekedési múzeumokban - látható járművekhez. A sérülések kezelése szintén nagyon életszerű, a behorpadt kasztnitól a kilőtt abroncsig minden roncsolódás másként befolyásolja az autó stabilitását.

Az egyjátékos küldetések mellett multiplayerben is játszhatunk, méghozzá összesen nyolc módban. A játékok egy része az autós, más része az FPS játékverziót fedi le. Előbbiben a helykeresgetés mellett hagyományos, a város elkerített szakaszaiból kialakított pályákon kell száguldoznunk, utóbbiban a megszokott lehetőségek mellett különleges deathmatch missziókban tehetjük próbára ügyességünket.

A Mafia: The City of Lost Heaven sikere borítékolható, hisz egyszerre három csoportot, az autós játékok, a First Person Shooterek és a gengsztervilág kedvelőit is megcélozza. A változatos küldetések és a szép grafika pedig hab a tortán.

Rendszerkövetelmény: még nem ismert.

Tényleg jó game lesz!:)))))
  • PyRex
    http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=15913

Itt egy hir rola, itt irtak az SG-n. A megjerlenes persze mar picit csuszasban van :)))

PyRex
  • PyRex
    Hi

Barki ujat, vagy fontosat tud a game-mel kapcsolatban, engem is erdekel :)

PyRex
  • ujedith
    Remelem nincs meg egy ilyen topic.
    Ha megis lenne a Red Factionbol, vagy a Max Payne bol is lattam vagy otot.
    Naszoval, a MAFIA egy qrva jo jateknak igerkezik, remelem az is lesz...
    Johetenek a velemenyek, infok stb.