Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bazinga!
sok jó filmet lehúznak ott
(uhh most látom a topikot...költõi kérdés volt!!<#idiota>#idiota>)
amúgy viccet félretéve, sztem csak a saját ízlésedre hallgass...
kritikákat énis olvasok, de vaktában lövöldözni a pontokkal (meg fikkantani) felesleges
vhogy az imdbre keveredtem és Schwarzi filmjeit nézegettem
picit ledöbbentem amikor az Ítéletnap adatlapjára tévedtem
5.4 pont? hmhm...
ezzel ki mennyire ért egyet? csak mert nekem az egyik kedvenc Schwarzenegger filmem, nálam egy 7 -es simán van
Bazinga!
mártírok viszont nagyon állat, izgalmas, eléggé kemény látvánnyal, végén jó kis csavarral, nagyon jó film volt!
Amúgy 5/10 itt is..
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
spoiler:
volt egy-két logikai elem ami szerintem felesleges volt.
a kettyós morpheus volt a legalja. hogy annak a kis tölteléknek mi értelme volt, azt nemtudom...
vagy a legvégén amikor megölik a 3. ragadozót, a csaj lelövi utána a lénynek még volt lélekjelenléte visszalõni rá... na ott kínomban felröhögtem...
idén pedig a kick/ass után másodjára lõtték el a rendezõk a "say hello to my little friend" poént...
de legalább elismerik õkis hogy mekkora kultfilm a scarface 😊
egy karakter sem volt szimpatikus, a katanás tagnak volt 1 jó jelenete és ennyi.
1x meglehet nézni, már maga a predators univerzum miatt, nemvolt ANNYIRA gas film.
ámbár:
ha pedig azt nézzük hogy a predator univerzumban mennyi potenciál van (ez esetben lett volna), akkor: 5/10
shame on antal nimród 😞
Jó volt, viasaton, reklám nélkül simán jó volt😄
Edward Norton itt is hatalmas fazon, mint mindig😊 Viszont a magyar szinkron undorító volt... no de mind1😄
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
na az ilyen vicces niggáktól megy fel az agyhugyvizem
de a cop outban pl nagyon nagy arc volt a feka 😄
hát srácok van olyan akinek ez bejön?:S
kajak meguntam azt kinyomtam a fenébe :S
pedig martin lawrence miatt azt hittem vmi fasza kis vigjátékot kapok
gyártási éve: 1954
rendezte: Akira Kurosawa
hossza: 03:26:40
értékelése: 10/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szvsz kiváló akció vígjáték! Az asszonnyal végig röhögtük az egészet. Diaz és Cruise nagyon jó színészek.
7.5/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A legdurvább film, amit életemben láttam. Ki az a beteg, aki ilyet ki tud találni? Ehhez képest cannibal holocaust, taxidermia és társaik estimesék. Hihetelen. Pontozni nem tudom és nem is akarom.
nice legs. what time to open?
Rettentõen unalmas, vontatott szar, ami túl sok hypot kapott. Ne nézzétek meg.
3/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez van, különbözõek vagyunk.
a sok amatõr lépcsõn meg lifttel megy lejjebb egy szintet xD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hát pont errõl beszéltem, ez nekem picit illúzióromboló, hatásvadász "Hálivudi" elem, ami ront az összképen (nálam)
Bazinga!