Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer megnézni nagyon szórakoztató de mivel már ismered a poénokat többször nem érdemes. Talán majd egyszer megnézem szinkronnal is.
A retro hangulat nagyon bejött.
De akkor már leírom, hogy az utóbbi pár napban mit láttam.
Green Zone:
7/10
Voltak benne jó pillanatok de összességében nem volt nagy szám. A sólyom végveszélybent nem tudja legyõzni. 😊
Public Enemy: Johny Depp az egyik kedvenc színészem, 30-as éveket imádom, nagyon bejött a film, nem unatkoztam bár tudom, hogy sokan lehúzták de számomra 10/10 és tuti, hogy még párszor meg fogom nézni.
The Wolfman: 8/10 néha unalmas volt de azért tetszett. A vége annyira nem kiszámítható.
Prince of Persia(ezt moziban):
Nagy rajongója vagyok a játéknak és elég jól visszaadja a hangulatát a film. Volt pár dolog amin változtattam volna de azért jó munkát végeztek.
9/10
Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében:
Örök klasszikus. Örülök, hogy sikerült megszerezni szinkronnal. Kicsit lassan indul be de 10/10. A zenéje meg mestermû. 😊
Shutter Island:
A végén meglepõdtem de az egész film hangulata jó volt. A szinkron is kiváló Hevér Gábornak köszönhetõen. Régen nem bírtam Leo-t de egész jó színész lett.
9/10
Gamer:
Michael C. Hall miatt volt nézhetõ a film. A dagadt játékos aki egy csajt irányított az vicces volt. 😊
7/10
Ez 1 hét termése de tuti kihagytam valamit.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gyönyörû film, leírhatatlan, a végén zokoghatnékom volt.
Giuseppe Tornatore, Ennio Morricone, Roger Waters, Koltai Lajos
10/10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ez vmi hihetetlen. 160 perc full slow-motion a film, mégis annyira magával tud ragadni. Teljesen hibátlan az összes alakítás benne, Pittnek a nézésétõl a hátamon felállt a szõr. Casey Affleck meg ezzel az egy filmmel, 100 kört ver a Benre(hogy nem kapta meg erre az Oscart komolyan). Tökéletes a zene, a díszlet, a jelmez, minden...
Mondanám h kötelezõ, de itt 10 emberbõl ha 7 bírná a feléig sajnos.
Lenyûgözõ film, Pitt minden új szerepével egyre nagyobbra nõ a szememben.
9/10
Spancserek
Vagy 5-6. alkalom, h újra nézem és még mindig szakadok rajta, ha vki jó vígjátékot akar akk ezt látnia kell 😊 Paul Ruddnak meg big up, mert nagy hülye 😄
8/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Már nyomom is rá a 10eket imdbn😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AKKOR HOGY LEHET 9/10?????? -.-'
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
2/10 jóindulattal.
Az Effektek elmennek. Az eredeti történethez van köze. De vannak benne jelenetek, amin sírva röhögtem...
6 "földhajlító" képes megmozdítani 1 darab követ az szánalmas... De õk legalább egyszerre mozogtak.
Est Sularus oth Mithas!
Eléggé bejött a film. 9/10
A színészek is jók voltak szerintem. Egyszer bõven megéri megnézni de többször nem igazán.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egyátalán miért kell élõszereplõssé tenni a rajzfilmeket? volt már olyan a történelem folyamán amelyik nem lett totális bukta?
amúgy nem b*szzák el a pénzüket, mivel az ilyen filmek mindig egy jó pár talicska pénzt hoz nekik... tudod te hány olyan család van ahol a gyerkõcöt el kell vinni az ilyenekre? 😊 anya, apa, gyerek, az már három jegy, aztán meg kell majd venni dvd -n is, meg a mekiben a happymeal -es játékot ami ehhez kapcsolódik..stb.stb.
Bazinga!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
elég érdektelen egy sztori valóban, én is láttam az 'Incepció' elõtt a trailerét... 😊
Bazinga!
a WB sem tudja már mire b*ssza el a pénzét -.-
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A témája pedig mennyire nem érdekel, így valahol sajnálom, hogy David Fincher rendezi. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Facebook? 😄
9.5/10
Más:
Ugyan ez engem is érdekelne:
"Nem tudja valaki, hogy mi annak a filmnek a címe, hogy... Inception elõtt láttam a moziban a trailerét, röviden valami annyi lehet a story, hogy van pár srác, akik létrehoztak egy facebook copy kozösségi site-ot, meggazdagodnak, de beperlik õket és a gatyájuk is rámegy. Legalább is nekem ennyi jött le belõle, de a címére nem emlékszem már, próbáltam rákeresni, nem igazán jött össze."
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
az elsõ kérdésre megvan a válasz, csak utána kellene számolgatnod.
fõleg azért is mert az elsõ álom nemcsak az autós üldözésbõl áll, volt ott preparáció is, meg vallatás stb...
második: saito emlékszik mindenre, ahogy cobb is, és szerinted miért kereste meg cobb? ha nem sikerült volna akkor nem kutatja fel... ezt saito is tudta. szal pont azért várt mert nem tudta hogy mi történt.
Ki mondta, hogy egyáltalán felébredtek és nem álom volt az egész?
Lehet itt naphosszat filozofálni az egyes verziókon de lehet, hogy még maga Nolan sem tudja, hogy mi is történt valójában 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Ha az álomban 20x annyi idõ eltelik, mint az elõtte való szinten, akkor a következõt nem értem:
A valóságban, a repülõn (mint az a végén kiderül), közel 10 órát alszanak az emberek, tehát a követezõ szinten Juszuf autós üldözésénél 200 óra kell elteljen (azaz egy hét), hiszen ha valóban felébreszti õket a vízbe tolatásnál kb. fél óra autós-üldözés után, akkor az elalvás után 2 perccel kéne felébredjenek. Márpedig fél óránál nem lehetett több az az üdözés, hiszen az alatta lévõ szinten nem töltöttek el fél óra szorozva húsz, azaz tíz órát. Sem pedig az az alattin egy hetet.
- a másik, hogy Saito azt mondja, hogy azért megy velük, hogy a saját szemével láthassa, hogy valóban beadják Fisher tudatalattiának a mesét. És látnia kell, mert a terve azért elég hosszú lefolyású a valóságban, még akkor is, ha sikerül az akció és megváltoztatják Fisher akaratát. Szóval mindenképpen látnia kell, mi történik, hogy aztán a telefonhívással rendbetehesse Cobb életét.
Viszont semmit nem lát az egészbõl, mert meghal, de ettõl függetlenül még az ébredés pillanatában elhisz Cobbnak mindent, minden további nélkül.
A csávót se kérdezi meg, aki valóban látta, mi történt az apa halotti ágyánál. De mégha az el is mondaná neki, akkor is milyen alapon hinne neki? A két szé szeméért?
Kojiro ergo sum.
beteg egy film
2, Múltkor Tylernek jól lefikáztam a Tökéletes trükköt, mert összekevertem a Tökéletlen trükkel, ami tényleg egy szar
3, Igen... a Nolan filmek bepótlása miatt is😄 Holnap vagy holnap után nézzük az Inception-t😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A, megfigyeltem, hogy a moziban 2 és fél órát voltam és kint csak 10 perc telt el, úgyhogy sztem álmodtam az egészet
B, vagy Heath Ledger álmodja Chris Nolant és minket is, hogy moziba megyünk megnézni a filmjeit. Mivel Heath nyugtatókat szedett be és álmában meghalt, ezért a váróba került
Kojiro ergo sum.
Szinkronosan láttuk, mert nem volt kedvünk elmenni a MOMig, de annyira nem volt rossz (mármint a szink).
A film meg zseniális.
Kojiro ergo sum.
Léci jövõ hét keddig ne írjatok sokat, mert számításaim szerint addigra fogom elolvasni ezt a 2000-et 😊
Kojiro ergo sum.
Tudom!<#wink>#wink>
De azért még így is eléggé valósághû!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
És tényleg csak azért mert most annyira felkapott!<#nevetes1>#nevetes1>
Valahogy idáig mindig rossz idõpontot választottam hozzá!
Idáig háromszor aludtam be rajta!
De most végignéztem és tényleg jó kis agyalós film !
9/10
Go Jeff Go!!!!
A The Road eléggé bejött, de kétségtelen témájában egyedül álló ez a film mert pár kisgyerek szemszögébõl mutatja be az eseményeket. És zombik is vannak meg csúnya bácsik cukor helyett fegyverekkel))
Kellemes meglepetés
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
nem volt rosz.
7/10
Lebanon
amúgy is "rajongok" a háborús filmekért)
ezért elfogultan de 9/10
Az egész film egy harckocsiban játszódik, a benne levõk szemszögébõl látjuk az eseményeket, szószerint. Végig igalmas és érdekfeszítõ, igen, így kell egy filmet összehozni!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ez zseniális volt! Nolan filmjei nagyon bejönnek, a Memento is tetszett már, de ez még azt is felûlmúlta. Nálam 10/10.
1.: sztem az egyikük álmában öregedtek csak meg... mondta is hogy leéltek egy boldog életet a nõ agyában de megijedtek hogy mikor a valóságba visszajöttek akkor meg fiatalok... meg az incepciót is hogy elvégezze a nõ álmában kell lenni.. viszont gondolom én a vonatos rész már Cob agyában történt, ezért is jelent meg a vonat a taxis résznél megfúrva a "nagy melót"..
vagy lehet hogy minden álom elõtt "resetelõdik" az életkor... bár ez hülyébb érv.. de ugye kitudja hogy ilyen-olyan lopásoknál is mennyit idõztek el álmokban, lehet azóta már 3x megöregedett volna...kitudja
2.: mondta neki ariadné hogy majd keresse meg saitot, ne maradjon a feleségével... namármost, szerintem a feleségével leélte megint életét, és pont mielõtt lejárt az x év (a nyugtató hatása) felkereste saitot... vagy tán végig õt kereste... mert igaz hogy az öreg felemelte a pisztolyt hogy megölje, de hiába ölnék meg magukat, a nyugtató miatt nem ébrednek fel >>> váróba kerülnek.
pont felemelte a pisztolyt és felébredtek.
szal szerintem kiszámolta cob hogy mennyi idõt kell leélniük, maradt a feleségével is, majd megkereste az ázsiait.
3. errõl is volt szó, pont amikor ariadnét elõször kollektív álomban leviszik
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De hozzáteszem nem keresem az ilyen filmeket.<#ejnye1>#ejnye1>
Pl:Elõtte gyermekemmel néztem a Kém a szomszédban címü filmet!<#nyes>#nyes>
Viszont ha sokat hallok valamirõl az fel kelti az érdeklõdésemet!
Úgy látszik magasabb az ingerküszöböm mint az átlagnak!<#nemtudom>#nemtudom>
Mondom rengeteg mindent láttam már az életben, szóval ujjat már nem igazán tudnak mutatni már az anatómiában sem!