Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ma legyürtem a tökéletes trükköt! hát mit mondjak kurvajó film.
1 éve megvan akkor beletekertem két képkockába és nem fogott meg azaz idõszak.
most a sok komment miatt ugy döntöttem elejétõl nekilátok és nem kellett csalódnom!
a két színész rohadt jól eljátszotta a szerepét!
farkas aki elõadni jobban tud míg batman aki nem jól játszották.
a végén meglepõdtem ------------SPOILER---------------
mert nem számoltam,hogy felon = bale szal meglepõdtem nah. (kicsit a vége elõtt picit gyanakodtam rá de aztán meggondoltam magam,mondom ugysincs ikertesója. Mondjuk szemet szurt h egyszer sem szólalt meg ,és a végén meg igen 😊
szóval 10/9et rádobok mert jó a film.
egyébként lehet égõ kérdést teszek fel, de vki nem tudná leírni mi is pontosan a rendezõ dolga?(csak mert istenitik Nolan-t és jó lenne tudni mit is kel figyelni egy filmben
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Óriási film, Tarantino eddigi legjobb alkotása. Láttam már párszor, de még mindig végig tudom röhögni. A színészek pedig egytõl-egyig kíválóak.
8/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Családregény, 1870-es évektõl 1950-ig.
Mindig kicsit vontatottnak és unalmasnak éreztem az efféléket,most nem))
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Bazinga!
Esse rossz. Itt egy õsi japán legendát dolgoznak fel. Van spirit animal, meg ami kell...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a kick/assnak van mondanivalója (hogy a mai ember gyáva) és kész.
a watchmenben pedig van durva társadalomkritika, szimbólumok, metaforák, erkölcsi és morális kérdések... messze több mint egy FILM
Jópofa, egyszernézõs akciófilm a maga humorával...én elvoltam vele
6/10
végig az volt az érzésem hogy ez egy sorozat kezdõ része, viszont annál jobban van összerakva...
http://pspfilez.extra.hu/
Nem volt rossz, bár szvsz. egyszernézõs. Jó iparosmunka. Aki szereti HellBoy-t és az animációs filmeket, annak ez is tetszeni fog (van benne egy egész filmszerû rész, mikor abszolájte vesztésre állnak, az profi).
Jah és persze magyar vonatkozása is van a filmnek, hiszen az ellenfelük ezúttal Báthory Erzsébet személyesen (nodepláne aki(k) mögötte áll(nak)).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Embertelenül hatalmas film, megnézem még a napokban párszor úgy érzem😊
10es skálán fektetett 8as (végtelen😄)
Kellemes anti-szuperhõs tinifilm, de pont ugyanazt éreztem, mint az Inception-nél: manapság a közepesnél jobb, de a kiválótól azért messze lévõ filmeket divat túlsztárolni.
A rendezõtõl, aki az elmúlt évek talán fantasy adaptációját tette le az asztalra (Stardust / Csillagpor), sokat vártam, de nálam leverte a magas lécet: sajnos minden tekintetben gyengébb a film, mint a Csillagpor volt. Kevésbé ötletes, kevésbé sziporkázó, és elég sok a játékidõ tágítását szolgáló üresjárat. Bár a film soundtrackjében is vannak zseniális dallamok, összességében az sem annyira összetett és egyedi.
Persze nem csak lehúzni akarom a filmet, mert azért bõven jobb, mint az átlag hollywoodi szemét, kellemesen humoros pillantok is vannak szép számmal, az akciók kidolgozása is minõségi.
De....
10/7
ui: csak nekem ugrott be rengeteg hasonlóság a Watchmen-nel a film nézése kö
Bazinga!
pedig a színésznõ ha rendesen lett volna 'elkészítve', akkor nem nézett volna ki ilyen rosszul, a Bor Mámor Provance-ban pl. egészen csinos volt.
amúgy nekem a csaj nemjött be, ijesztõ volt (este rámnézne megijednék<#idiota>#idiota>)
Johnny Mnemonic hasonló témában nálam még mindig inkább etalon, bár annak idején asszem bukott.
8/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Másodszorra már nem tetszett annyira, valahogy több hibát vettem észre mint elsõ nézéskor. Viszont a legfõbb negatívum nálam Blanchet, egyszerûen irritál ez a nõ.
Ettõl függetlenül nagyon jó filmnek tartom, és sokféle érzelmet kiváltott belõlem.
7/10
(és aki ezt összehasonlítja Forresttel, az hülye!!! de végülis vannak akik a tükörtojásban is látják Jézust...)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nah végre megnéztem... nagyobb durranásra számítottam, de nem volt rossz. Voltak benne logikai bukfencek, de elnézzük... A Mátrixnál jobb volt és ez az egész álom az álomban dolog magával ragadott végülis. Eleinte féltem, hogy nem fogom érteni, mert eléggé zavaros volt, aztán eszembe jutott, hogy ki a rendezõ és mondtam magamban.... a végére úgy is kiderül minden... így is lett😄
SZVSZ még mindig a Memento a legjobb Nolan film, azután rendesen kattogott az agyam, hogy akkor most mi is volt ez az egész... aztán jön a ranglétrán A tökéletes trükk és aztán ez... majd a Batmenek... a többi filmjét még nem láttam😄
Szóval jó volt jó volt, de azért volt egy kis túlkapás is a dologban😄
7/10
BTW: Marion még mindig az a tipikus bûbájos Francia ideálnõ😊
Érdekes film de nem is tudom olyan furcsa volt.
Nehéz pontot adni rá.
7/10 Nicolas Cage miatt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az amerikai "remake" jobb sokkal. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem az, de csak véletlenül hasonlít a történet 99%-ban a Kimba a fehér oroszlán c. animera. 😉
PSN ID.: Beegabor
1:17 -nél az a "CGI"... micsoda cyclops 😊
minnél több trailert nézek annál több olyan film van amit NEM várok 😊
Bazinga!
újabb social networkös izé...
Bazinga!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor legyen 8 pont. 😄
De nekem tetszett.
Vannak filmek amikre nem szoktam ilyen jó pontot adni. pl 666 A gyermek 1/10-nél többet nem ér.
#56952: Aviátor nekem a szép repülõs jelenetek miatt tetszett de már rég láttam ezért most nem pontozom.
de azért kicsit gondolj már bele, 9 pont az majdnem 10, egy hajszálnyival kevesebb a 'TÖKÉLETES' filmnél... nálam ez csak olyan film lehet amit egynél többször is meg lehet nézni 😊
egy 9 pontos vígjátéknál olyan poénok vannak, amiken sokadjára nézve is szakad az ember
a Hot Tub Time Machine -ban egy ilyen poén sincs (sok poénon még elsõ nézésre sem tudtam elmosolyodni), a színészi alakítások gyengék, John Cusack mint 'fuckoló' ex nagy partyface... hát rohadtul nem hiteles
de persze ahogy érzed 😊 nem az a baj, hogy tetszett neked a film, hanem az itt a probléma szerintem, hogy minden filmet felülpontozol... ha ez a hot tub izé 9 pontos akkor egy nála 3-4x jobb vígjátékra (igen, vannak olyanok) hány pontot adsz a 10bõl? 😊 20 -at? 😄
Bazinga!
még jó, hogy nem cibáltál el rá 😄 majd ha nem lesz más, "kikölcsönzöm" és megnézem 😊
Bazinga!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
pl Csízmás kandúr
De nekem az örök kedvencem az Oroszlánkirály bár az nem japán. 6 évesen láttam elõször. Nem egy buta mese, van benne dráma is.
Ami még jó a Cápamese. Korrekt történet, nincs összecsapva mint a legtöbb rajzfilm.
azért a mai gyerekek nem is kapnak igazi rajzfilmet mint anno mi régen kaptunk :S vuk-ot is számítógépes technikával felujítják,most jön a hupikék törpikék,maci laci (már kész az alvin és a mókusok) :S hol van már az igazi rajzfilm ??? mondjatok egyet amit az elmult 5 évben készítettek és ne ilyen astro boy és hasonló szg-es trükkös mesét mondjatok.
mert nincs egyszerüen nem csinálnak egy jó rajzfilmet sajnos!
a mai gyerekek akkor kapnak igazi mesét ha anya és apa letölti a régieket!