Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehhh, nem érzitek az iróniát 😊
Indexen hónapok óta nem jártam, ezek szerint jobb is...

tigeroo
úgy hogy plusz egy bizonyíték arra, hogy suttyó kis gecik az indexesek...
tommygear
az meg a másik
sõt a remény rabjai is kurvajó meg a gladiátor is
szégyen egy iromány ez
MR ME
és a Forest Gump-ot?

"Elcseszett mese az amerikai álomról, ami már annyira nyálas, hogy akár Spielberg is rendezhette volna a legjobb tanítványa, Robert Zemeckis <17> helyett. A félhülye Gump (Tom Hanks <18>) táncolni tanítja Elvist, elindítja a Watergate-ügyet, feltalálja a smileyt, rákkonzerv-birodalmat épít a semmibõl és még egy hippicsaj (Robin Wright <19>) is összejön neki egy éjszakára. Meg sajnos 6 Oscar, 3 Golden Globe és 23 további díj."

jó hagyjuk ez buta
nameg index.hu...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
ez most vmi vicc vagy mi?
ha nem hogy, merik odatenni a star warsot?
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jakuza001
LOL ki volt ez a filmkritikusnak magat kiado barom ? 😄

"A remény rabjai (1994)"

"A jeti legendája vagy az antarktiszi náci bázis titka semmi ahhoz a rejtélyhez képest, hogyan lett bebetonozva az IMDb toplista elsõ helyére ez a két és fél órás kínlódás? A Stephen King-adaptáció 12 fesztiváldíjat kapott, pedig nyoma sincs benne horrornak és rettegésnek. Pontozza le mindenki az IMDb-n, hogy az ezüstérmes Keresztapa elfoglalhassa méltó helyét."

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jim Morrison
Na, megnéztem én is az Eredetet.
Mielõtt beültem volna a moziba azon izéltem, hogy úr isten, én most tök hülye vagyok gondolkodtatós filmez. Láttam, hogy csomót spoilerezgettetek, meg mindenki szereti, de nem érti cikkek vannak róla. Azt kell, hogy mondjam, annyira nem volt bonyolult. Teljesen jó kis filmecske volt, tényleg meg lehet nézni legalább egyszer. Leo meg az a kis gyerekszínész maradt 😄 (ezt csak azért mondtam mer mindenki eme kijelentés ellen van 😄)

8-9/10

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MR ME
ja, bár nekem ez inkább bejött mint az, pedig mindenki ki volt tõle nyúlva h mekkora jó...:/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jah, nem rossz, csak a fõszereplõ alig szerepel benne 😊

Jakuza001
Jah olyan volt. Egynek jo tipusu. 😄
Mint ahogy a Kick-Ass is.

N o N a m e
nekem tetszett! Bruce Willises filmeket birom.
N o N a m e
Áh, ez mekkora szar! Kb 1 órát bírtam belõle. Már az elején lehetett sejteni hogy mi lesz a végén. Aztán jöttek az idióta erõltetett párbeszédek (ami lehet hogy a szinkron miatt lett szar) meg azok a kibszott nagy skorpiók, amik nem tudnak elbánni 6 emberrel... 4/10
15 perc után kinyomtam 😄
dartonita
Cop out

Hat ez...borzaszto.Egy orat birtam,aztan inkabb lefekudtem aludni.
Az egyetlen felfedezheto pozitivum Seann William Scott idiotizmusa volt.A film tobbi resze nagyon finoman szolva is felejtheto.Meg nem osztalyozom le,hatha az utolso 40perc fel fogja dobni bar erosen ketlem 😄

desigo
persze,mert nem célom senkit sem lebeszélni róla
de nekem csak egy erõs közepes volt ez a film
Kicsikiraly
A szöveg meg a pontozás valahogy nem vág egybe, szinte csak pozitívat mondasz róla, és öt pontot levonsz?

DFTBA &#3232;_&#3232;

desigo
Brooklyn's Finest

Bûnügyi dráma rendõrökkel,gengszterekkel,aljanéppel.
Az elsõ fele nagyon tetszett de a végét egész másképp képzeltem el.
Talán több akció jót tett volna neki.Richard Gere nagy szenvedést és életunást elég jól elõadta.Don Cheadle és Wesley Snipes amikor együtt szerepeltek az viszont atom jó volt.
Ennyi Brooklynos film után nem hiszem,hogy él abban a kerületben tisztességesen még valaki xD
bár közel 3 millió emberbõl talán pár tucat

7/10
MR ME
na ezt belesem

am A-Team annyira sztem nem is volt rossz, egyszer nézhetõ meló utáni "nézzünk má vmi filmet"-nek jó volt

desigo
Youth in Revolt

Egy szerény szûz srác élete nagy szerelmének meghódítása mindezt egyre nagyobb lázadó tettekkel.A képregénybevágások és a zenéje nagyon jó volt.
Plusz tetszett a srác gonosz alteregója is akit ugyanaz a színész alakított.Egyébként lassan zajlottak az események túlságosan is.

5/10
<#eljen> na én is beraktam a sorba a többi film mellé...
kaposi1
Ma de-t néztem !
Szerintem bõven megér egy megnézést!
Idáig engem is elriasztott a sok negatív kritika!
De ezek után azt kell hogy mondjam hogy kellemesen csalódtam benne!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Montanosz
The 39 steps

Izgalmas angol kémfilm.
Tisztára Leslie L. Lawrence)) Könnyed, humoros, pergõ eseménnyel))
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Gurren
izgalmasnak nem mondanám, de egy esti idõtöltésnek elmegy.

N o N a m e
izgalmas? leköti az embert?
tommygear
kaka
Gurren
van benne 1-2 jó jelenet, de azokon kívül teljesen középszer.

N o N a m e
huh. jó topiknak néz ki, eddig nem láttam, kösz a sok kcsgnek akik teleflame-elték, nélkülük nem találtam volna ide!

+ fav

Ma este akarom megnézni "A titánok harca" filmet, aki már látta, spoiler mentesen elmondaná mi a véleménye róla?
Jim Morrison
<#integet2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Grove4
<#eljen>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

precision
ty

Bazinga!

Kandurex
most

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tigeroo
olyan gyerekes ez az egész... nem levágós hogy 1 regé az összes... PONT ide jönnek PONT azok a fórumozók PONT most...

csak az a szánalmas benne hogy saját regével nem meri ezt a fesztivált csinálni 😛

Grove4
OK mostmár egyértelmû, hogy 1 (multi)reg az, aki csinálja a feszkót.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

itt meg mi történik?

egy faszom moderátor mikor néz már be ide?:@

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Te sem vagy különb

|Gigabyte P35-S3|Intel Core 2 Duo E6600|2x1GB/800 Kingmax|Asus 8800GTS/320MB|
Grove4
Kuss már, végre vége lett.

Sziasztok! Jó reggelt!

Martyrs
Üdv!

Tudnátok ajánlani nekem pár igazán jó horrort/thrillert?

Köszönöm!

Üdv!
kaposi1
De a "hozzászólásokat" bizony tudnád gyomlálni!<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tikal
Kick Ass

unalmas... unalmas volt, de nagyon, alig tudta fenntartani az érdeklõdésem a film, volt három akció jelenet, a többi meg párbeszéd, egy két poénnal... nálam nem ütött ez a film, 6 pont...
volt egy két jó zene is, meg egy hans zimmer utánérzés egy jelenetnél 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
nem tudok letiltani embereket.........
-.-
kibaszottul unalmas vagy ugye tudod? Túl hosszú a nyáriszünet? Inkább készülj szeptemberre és hagyd békén az ittenieket köszi😊

ON: Amerikai szépség

Bár még mindig megy a tvben, nincs vége, de így 25ödszörre is 10/10
Fantasztikus ez a film... gyönyörû, szomorú és teljes mértékben igaz.

Tyler1
Nagyfiúk

Borzalmasan gyenge poénos Sandler film.
4/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.