Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Elcseszett mese az amerikai álomról, ami már annyira nyálas, hogy akár Spielberg is rendezhette volna a legjobb tanítványa, Robert Zemeckis <17>17> helyett. A félhülye Gump (Tom Hanks <18>18>) táncolni tanítja Elvist, elindítja a Watergate-ügyet, feltalálja a smileyt, rákkonzerv-birodalmat épít a semmibõl és még egy hippicsaj (Robin Wright <19>19>) is összejön neki egy éjszakára. Meg sajnos 6 Oscar, 3 Golden Globe és 23 további díj."
jó hagyjuk ez buta
nameg index.hu...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"A remény rabjai (1994)"
"A jeti legendája vagy az antarktiszi náci bázis titka semmi ahhoz a rejtélyhez képest, hogyan lett bebetonozva az IMDb toplista elsõ helyére ez a két és fél órás kínlódás? A Stephen King-adaptáció 12 fesztiváldíjat kapott, pedig nyoma sincs benne horrornak és rettegésnek. Pontozza le mindenki az IMDb-n, hogy az ezüstérmes Keresztapa elfoglalhassa méltó helyét."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mielõtt beültem volna a moziba azon izéltem, hogy úr isten, én most tök hülye vagyok gondolkodtatós filmez. Láttam, hogy csomót spoilerezgettetek, meg mindenki szereti, de nem érti cikkek vannak róla. Azt kell, hogy mondjam, annyira nem volt bonyolult. Teljesen jó kis filmecske volt, tényleg meg lehet nézni legalább egyszer. Leo meg az a kis gyerekszínész maradt 😄 (ezt csak azért mondtam mer mindenki eme kijelentés ellen van 😄)
8-9/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hat ez...borzaszto.Egy orat birtam,aztan inkabb lefekudtem aludni.
Az egyetlen felfedezheto pozitivum Seann William Scott idiotizmusa volt.A film tobbi resze nagyon finoman szolva is felejtheto.Meg nem osztalyozom le,hatha az utolso 40perc fel fogja dobni bar erosen ketlem 😄
de nekem csak egy erõs közepes volt ez a film
DFTBA ಠ_ಠ
Bûnügyi dráma rendõrökkel,gengszterekkel,aljanéppel.
Az elsõ fele nagyon tetszett de a végét egész másképp képzeltem el.
Talán több akció jót tett volna neki.Richard Gere nagy szenvedést és életunást elég jól elõadta.Don Cheadle és Wesley Snipes amikor együtt szerepeltek az viszont atom jó volt.
Ennyi Brooklynos film után nem hiszem,hogy él abban a kerületben tisztességesen még valaki xD
bár közel 3 millió emberbõl talán pár tucat
7/10
am A-Team annyira sztem nem is volt rossz, egyszer nézhetõ meló utáni "nézzünk má vmi filmet"-nek jó volt
Egy szerény szûz srác élete nagy szerelmének meghódítása mindezt egyre nagyobb lázadó tettekkel.A képregénybevágások és a zenéje nagyon jó volt.
Plusz tetszett a srác gonosz alteregója is akit ugyanaz a színész alakított.Egyébként lassan zajlottak az események túlságosan is.
5/10
Szerintem bõven megér egy megnézést!
Idáig engem is elriasztott a sok negatív kritika!
De ezek után azt kell hogy mondjam hogy kellemesen csalódtam benne!<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Izgalmas angol kémfilm.
Tisztára Leslie L. Lawrence)) Könnyed, humoros, pergõ eseménnyel))
8/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
+ fav
Ma este akarom megnézni "A titánok harca" filmet, aki már látta, spoiler mentesen elmondaná mi a véleménye róla?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
csak az a szánalmas benne hogy saját regével nem meri ezt a fesztivált csinálni 😛
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Martyrs
Tudnátok ajánlani nekem pár igazán jó horrort/thrillert?
Köszönöm!
Üdv!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
unalmas... unalmas volt, de nagyon, alig tudta fenntartani az érdeklõdésem a film, volt három akció jelenet, a többi meg párbeszéd, egy két poénnal... nálam nem ütött ez a film, 6 pont...
volt egy két jó zene is, meg egy hans zimmer utánérzés egy jelenetnél 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha már ennyire jó film az EREDET
http://www.sg.hu/cikkek/76066/tenyleg_ilyen_jo_az_eredet
#57121:
http://www.sg.hu/cikkek/76060/adam_sandler_evek_ota_nem_volt_ilyen_sikeres
ON: Amerikai szépség
Bár még mindig megy a tvben, nincs vége, de így 25ödszörre is 10/10
Fantasztikus ez a film... gyönyörû, szomorú és teljes mértékben igaz.