Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez szerintem méltó felújítása a sorozatnak...nekem legalább is bejött..(mondjuk a sorozatban Murdock sokkal jobban tetszett, de ez sem volt gyenge)
http://pspfilez.extra.hu/
ON:
Ninja Assassin
A harcjelenetek nagyon tetszettek annak ellenére is, hogy sok túl sötétben játszódott. A ninja kultuszt amúgy is szeretem, kicsit lehetett volna abból több mint a gagyi fbi -os cia -s v. milyen szálból. Ez az egész film gyenge pontja szerintem. Próbálták modern környezetbe helyezni az õsi kultúrát, ami nem is lenne baj, de elég gagyin lett megoldva. Nagyon rámentek a véres jelenetekre, meg a special effectekre, a normális történetre meg már nem maradt pénzt és/vagy idõ. Kár érte. Ezzel együtt egyszer nézhetõ a film, láttam már rosszabbat is.
5,5/10
Bazinga!
(de azért még lesz 4. része is-.-)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
na off vége tényleg, unalmas vagy már
kicsit "fura", hogy ahol te megjelensz egybõl megy az off meg a flame... had ne emlékeztesselek a Lost -os dedós LOK -ozásotokra, amiben te fõkolompos voltál
CSOCSO ezt is nyugodtan töröld és sry, nem írok többet
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha magadra vetted akkor az már jelent valamit 😊
Bazinga!
Hagyjátok abba! Ma még nagyon a banhamákra akarsz kerülni, mindjárt jönnek a moderátorok és megoldják. Reméljük.
A filmeké a téma.
valaki az egy kosaras naplójához nem tud magyar feliratot, egyet találtam, de az nagyon csúszik.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
tyler.: nem! Van elõtte még1 filmje, azt próbálom beszerezni!
1985 - Karatetigris (No Retreat, No Surrender)
Ivan
1984 - Monaco Forever
színész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ma 20:44 | privát | válasz erre | #1636
Nem tesztek semmit ellene?
Válasz 'stonesour2' üzenetére (#1634)
© stonesour2
ma 18:35 | privát | válasz erre | #1634
Szépen kérem az sg moderátorait, hogy valamit lépjenek tommygear nevû felhasználó ellen! Folyamatosan zaklat engem privát üzenetekben, azt állítja, hogy valakinek az alregje vagyok, fenyegetõzik, megpróbál lejáratni a fórumtársaim elõtt. Kérném mielõbbi kitiltását, ill. figyelmeztetését! Köszönöm szépen
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
kiskoromban benyomtam VHS-en... véletlenül... elsõ szexuális élményeim között maradt meg<#idiota>#idiota>
Sajnos ez nagyon gyenge lett.Pedig örültem volna egy korrekt filmnek mert régen néztem sorozat összes részét.A szereplõk még jók lettek volna de az egész történet a buta vihogások az erõltetett poénok a gagyi CGI lehúzta.
4/10
Karatetigris!
fura volt JCVD-t látni a 2.filmjében illetve fura volt látni õt kikapni hiszen a filmek döntõ többségében mindig õ hagyja el gyõztesen a ringet!
10/8 jókis film...
na off vége tényleg,mert ha még1et irok énse lszek különb nálad XD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ez a három alreg 1 emberé, a héten 2 alregét is bannolták de csak nem adja fel, szánalmas sajnos a gyerek annyi az élete hogy egyik regbõl kilép a másikba be, senki ne foglalkozzon vele és ne idegesítsétek magatokat rajta
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Igaz ez minisorozat, de hátha valaki átsiklott felette hogy Ken FOLLETT: A KATEDRÁLIS c. könyve alapján készült és nálam
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/