Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/7 😄
kellett végre egy ilyen akciófilm, pont most néztem meg a Rambo részeket is ezelõtt, Sly tudja a dolgát 😄
\"Erről van szó!\"
Többet is ki lehetett volna hozni ebbõl a szereposztásból,meg a történetbõl... De igy is marha jó film lett !!!
10/7
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Soha nem szoktam R5-ös és Screener nyavalyákat nézni, de ezúttal kivételt tettem, ha már a kedves forgalmazók baxnak behozni az országba egy ilyen nagy érdeklõdésre számot tartó filmet... és ha hónapokkal késõbb mégis valahogy vászonra kerül, és nem hozza majd az elvárt számokat, arról csakis a saját maguk töketlensége tehet.
A filmet az óriási hype miatt kíváncsian vártam, bár nálam egy B-kat Jet Li vagy egy max 2-3 normális filmet felmutató Statham soha nem volt igazi akcióász, ellenben mondjuk egy 90-es évekbeli, tényleg akciósztár Van Damme-mal.
Nos a film nem ugrotta meg a lécet, stílszerûen nagyobb volt a füstje, mint a lángja, mégis szórakoztató. A történet egy faék bonyolultságával vetekszik, a szereplõk rutinból hozzák az elvárhatót, az akciójelenetek döntõ többsége viszont tényleg szépen kivitelezett, látványos csihi-puhi.
Ami talán a legjobban megmosolyogtatott, az Dolph Lundgren nagy-buta-barom stílusú antijátéka: a korábbi önmagát teljesen kifigurázó, bárgyú óriást direkt faarccal játszó színész önmaga paródiája. Remélem Rourke-hoz hasonlóan kiszabadul végre a videótékák bûvkörébõl, és kap 1-2 normális filmben is vmi karakterszerepet.
Jó volt Arnoldot és Stallonét együtt látni, de nem lehet nem észrevenni, hogy a sminkek ellenére mennyire elszaladt már az idõ: nem hiába, lassan 30-40 éve vannak a pályán.. Ebben a jelenetben látszott igazán az, hogy de kár hogy 15 éve nem hozott össze velük egy McTiernan kaliberû rendezõ egy puskaporszagú akcióorgiát.
A film egyszerû, de látványos akció-móka, egy fokkal sem több, de számomra az utóbbi miatt kicsit csalódás.
10/7
Az iménti "spoileres" dolgot nem kell olyan komolyan venni. Én van 4 cikkben olvastam errõl a film elõtt, amikor megnéztem, akkor csodálkoztam, hogy "ja, csak ennyi?".
Kellett már egy ilyen film. Néhány akciójelenetet kénytelen voltam megmosolyogni, de ezúttal nem gúnyosan, hanem jólesõ nosztalgiával. Külön tetszett hogy helyenként a kamerakezelés is oldschool volt (persze nem a végén...). Fasza mozi, mindenképp érdemes megnézni.
7/10
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Amúgy azt ne mondd, hogy az egy medve voltOo
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ezt mindenkinek látnia kell, aki igazi kikapcsolódásra vágyik, és nem bugyit hord!
óriási tesztoszteronbomba, tele egy csomó akciófilmes klisével, szar effektekkel (😄, mondjuk ezek simán beleillenek ebbe) na és ami a lényeg, hogy láthatjuk ezeket a kivénhedt kutyákat együtt 😄
minden nagyon rendjén van ebben a filmben, kellõen jó a felvezetés, nem érezni, hogy ész nélkül puffogtatnak. az akciók természetesen nagyon ott vannak a szeren, csak kapkodja a fejét az ember. a zene néha a Batmanak taktusait idézi, ami nem baj, sõt! jók a beszólások, bár lehetett volna több egysoros is. a Commandoban Schwarzi 5 perc alatt elmond annyit, mint amennyit itt hallhattunk.
ebben a filmben még a csajok is igazi nõk, nem valami kis szõke plázap*csák
egyedül azt sajnálom, hogy 1-2 akciósztár kimaradt, na majd a folytatásban...
ez nem igazán spoiler, de nehogy sírás legyen miatta:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Még az is nagyobb spoiler, amikor feszt leírják, hogy "jó volt a csavar a film végén" (nyilván, hiszen tudom, hogy nincs vége a filmnek még valami csavar jön), olyankor mégsem háborog senki.
szerinted mennyien vannak akik direkt nem nézik meg erre te meg beböfögöd? ott a SPOILER tag.......szánalom vagy
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
24 colos monitor nem az igazi😉
az meg,hogy van aki 1 héten belül kétszer nézi meg mégdurvább
Remek film, a Budapest poén mindent üt.
Nekem 9/10
up in the air - szar
hogy sikerült pont két ilyen fos filmet letöltenem... : \
A film eredetije már 10-20 éve sem tetszett. Egyrészt unalmas, másrészt rém röhejes a májkrém fejû gyerek harci technikája, ami a végsõ összecsapásnál egy kabaréba illõ harci jelenetben csúcsosodik ki. A nyomi gyereket a nõies, retardált mozgásával nem lehet komolyan venni.
Nem is tudom, mi vitt rá, hogy megnézzem a remake-et. Ehhez képest azt kell hogy mondjam, viszonylag élvezhetõ filmet kaptam. Sikerült a fontosabb eseményeket úgy követni, hogy azok teljesen más köntösben jelenjenek meg. A kis Smith gyerek a várttal ellentétben elviselhetõ volt, Jackie Chant meg már ismerjük, bár itt jóval visszafogottabb. Mondjuk a 140 percet hosszúnak éreztem, és épp ezért nem is hiszem, hogy újra végignézném azért összességében pozitív a mérce, és egy fokkal jobbnak éreztem mint az eredetit.
5.5/10
A remek nyelvi lelemennyel kivalasztott magyar cim ellenere ez egy hihetetlenul gagyi vigjatek.A fohosno ba'jai sem tudjak feledtetni az idiota gyermeteg poenokat,es az unalmas cselekmenyt.Danny de Vito hogy mit keres itt,az rejtely.Senkinek nem javaslom,kiveve ha mondjuk egy csaj sex elott meg akarja nezni.
3/10
szted minek kellett volna,hogy legyen a filmben?
Csak azt nem értem, hogy ez miért nem zavarja azokat akik látták a sorozatot?...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
õszintén, emlékeztek az elsõ debütáló duplarészére? azis full tele van mindenféle hülyeséggel... mégis nekem a sorozat is, így a mozifilm is bejött. aki meg azzal jön hogy szar a sorozathoz képest az nagyon vak szvsz
szvsz a sorozatot csíptem
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
életem elsõ filmje ami végig lett pofázva 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
LOÁL, ez klafa 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na gyerekek, ezért nézzetek utána a dolgoknak, mielõtt hülyeséget kérdeztek! <#fogmosas>#fogmosas>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Miért kell az angol nevén nevezni egy egyszerû rövidkardot egy magyar fórumon, fõleg úgy, hogy egy római kardról beszélünk, tehát ha hitelesen akarsz fogalmazni, akkor inkább a latin nevét kellene leírnod.
</grammarnazi>
Old school, fasza egysorosokkal, meg jó akciókkal.
Sly mintha új lenne.
A filmben voltak apró hibák, pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik, hogy Lundgren a végén megint közöttük, mint régi jó haver. "Kemények vagyunk, fátylat a múltra"-alapon? Mert sok idõ nem telhetett el, nem hiszem, hogy rehab után lennénk már. Meg az õ szembeszegülésén, meg akcióján nagyon lehetett érezni, hogy csak azért van benne, hogy benne legyen.