Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
The Expendables
10/7 😄
kellett végre egy ilyen akciófilm, pont most néztem meg a Rambo részeket is ezelõtt, Sly tudja a dolgát 😄

\"Erről van szó!\"

The Expendables

Többet is ki lehetett volna hozni ebbõl a szereposztásból,meg a történetbõl... De igy is marha jó film lett !!!

10/7

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

The Expendables

Soha nem szoktam R5-ös és Screener nyavalyákat nézni, de ezúttal kivételt tettem, ha már a kedves forgalmazók baxnak behozni az országba egy ilyen nagy érdeklõdésre számot tartó filmet... és ha hónapokkal késõbb mégis valahogy vászonra kerül, és nem hozza majd az elvárt számokat, arról csakis a saját maguk töketlensége tehet.

A filmet az óriási hype miatt kíváncsian vártam, bár nálam egy B-kat Jet Li vagy egy max 2-3 normális filmet felmutató Statham soha nem volt igazi akcióász, ellenben mondjuk egy 90-es évekbeli, tényleg akciósztár Van Damme-mal.

Nos a film nem ugrotta meg a lécet, stílszerûen nagyobb volt a füstje, mint a lángja, mégis szórakoztató. A történet egy faék bonyolultságával vetekszik, a szereplõk rutinból hozzák az elvárhatót, az akciójelenetek döntõ többsége viszont tényleg szépen kivitelezett, látványos csihi-puhi.

Ami talán a legjobban megmosolyogtatott, az Dolph Lundgren nagy-buta-barom stílusú antijátéka: a korábbi önmagát teljesen kifigurázó, bárgyú óriást direkt faarccal játszó színész önmaga paródiája. Remélem Rourke-hoz hasonlóan kiszabadul végre a videótékák bûvkörébõl, és kap 1-2 normális filmben is vmi karakterszerepet.

Jó volt Arnoldot és Stallonét együtt látni, de nem lehet nem észrevenni, hogy a sminkek ellenére mennyire elszaladt már az idõ: nem hiába, lassan 30-40 éve vannak a pályán.. Ebben a jelenetben látszott igazán az, hogy de kár hogy 15 éve nem hozott össze velük egy McTiernan kaliberû rendezõ egy puskaporszagú akcióorgiát.

A film egyszerû, de látványos akció-móka, egy fokkal sem több, de számomra az utóbbi miatt kicsit csalódás.

10/7
[HUN]Crassus
basszus lehet valami amit írtál a spoileredben!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

franc0
The Expendables (2010)

Az iménti "spoileres" dolgot nem kell olyan komolyan venni. Én van 4 cikkben olvastam errõl a film elõtt, amikor megnéztem, akkor csodálkoztam, hogy "ja, csak ennyi?".

Kellett már egy ilyen film. Néhány akciójelenetet kénytelen voltam megmosolyogni, de ezúttal nem gúnyosan, hanem jólesõ nosztalgiával. Külön tetszett hogy helyenként a kamerakezelés is oldschool volt (persze nem a végén...). Fasza mozi, mindenképp érdemes megnézni.

7/10

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ejj mi történt a logóddal?😄 Lejárt a viájpí?😄
Amúgy azt ne mondd, hogy az egy medve voltOo

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Utolsó léghajlító (3d???): Ma néztem meg ezt a filmet. 3D-s vetitésre ültem be. Ebben a Filmben egy darab 3D-s jelenet nem volt!!!!! az elõzetesek 3d-sek voltak de a film nem!!! ha levettem a szemüveget ugyanazt láttam. Hatalmas átverés ez a film!! 1 db másodpercnyi térhatást nem érzékeltem. a terem közepébõl néztem amugy az Arénában. még azok a jelenetek se voltak 3d-sek amikor felénk repülne vmi. Sima 2d-s film volt 3d-s film áráért.

ProGabe
+1, ez k*rva jó volt!
ezt mindenkinek látnia kell, aki igazi kikapcsolódásra vágyik, és nem bugyit hord!

óriási tesztoszteronbomba, tele egy csomó akciófilmes klisével, szar effektekkel (😄, mondjuk ezek simán beleillenek ebbe) na és ami a lényeg, hogy láthatjuk ezeket a kivénhedt kutyákat együtt 😄

minden nagyon rendjén van ebben a filmben, kellõen jó a felvezetés, nem érezni, hogy ész nélkül puffogtatnak. az akciók természetesen nagyon ott vannak a szeren, csak kapkodja a fejét az ember. a zene néha a Batmanak taktusait idézi, ami nem baj, sõt! jók a beszólások, bár lehetett volna több egysoros is. a Commandoban Schwarzi 5 perc alatt elmond annyit, mint amennyit itt hallhattunk.

ebben a filmben még a csajok is igazi nõk, nem valami kis szõke plázap*csák

egyedül azt sajnálom, hogy 1-2 akciósztár kimaradt, na majd a folytatásban...

ez nem igazán spoiler, de nehogy sírás legyen miatta:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Stallone - Schwazenegger - Willis jelenet vágása nagyon csapodár volt, aminek szerintem igen hülye oka van: nekem úgy tûnt, hogy nem volt ott mind a 3 egyszerre. Willis-t csak hátulról látjuk, amikor Sly-val beszél, nincs nagytotál, stb.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ez azért durva volt.
Dynamic
Úgy csinálsz, mintha elárulta volna, hogy az inas a gyilkos. Szerinted aki nem látta, konkrétum nélkül, az ominózus mondatból mire számít? Aki nem látta fingja nincs, hogy ez mit jelent, hol lesz, és mikor. 100 emberbõl 100-nak tuti akkor fog leesni, amikor már megtörtént. Akkor meg...?
Még az is nagyobb spoiler, amikor feszt leírják, hogy "jó volt a csavar a film végén" (nyilván, hiszen tudom, hogy nincs vége a filmnek még valami csavar jön), olyankor mégsem háborog senki.
tommygear
jaja énis simán mentem volna rá moziba, de hát elbaszták
bár lehet még ígyis elmegyek
tigeroo
ígyvan! az anyja csipáját neki!
Hát az lett volna SPOILER, ha azt írom, hogy meghal a végén Stallone, nem ez. <#puszi> Amúgy nem értem mi ez a személyeskedés, azt írtad, hogy már láttad, de én úgy érzem, hogy itt valaki hazudik. Nem kicsit, nagyon. Mindegy, ha nem tetszik, majd a mod kitörli.
[HUN]Crassus
tegyél rá még egy lapáttal te majom.......

szerinted mennyien vannak akik direkt nem nézik meg erre te meg beböfögöd? ott a SPOILER tag.......szánalom vagy

[HUN]Crassus
ez a film EPIQ! kell a széles vászon feeling😛😊
24 colos monitor nem az igazi😉

nekem nem mond semmit 😄
Fent van youtubon is(6000-ren látták már), nem kell a sírás.
[HUN]Crassus
a hazai filmforgalmazok egy faxkalapok.......Októberben jön moziban?! na menjenek a picsába! bevételen majd érzékelhetõ lesz ám......

az ilyet nem tudom megérteni sose 😄 hogy bírjátok 1-2 hónapon belül kétszer is megnézni ugyanazt a filmet? nekem is van egy két kedvencem de azért az elsõ és a második megnézést közt 2 hónap elteljen kicsit kevés 😄
az meg,hogy van aki 1 héten belül kétszer nézi meg mégdurvább
tommygear
The.Expendables.2010.DVDSCR.XviD.AC3-ViSiON

huhúúúú
[HUN]Crassus
btw a film 8/10 1-2 trükk elég gyíkra sikerült,de hatalmas film az nem vitás! megnézem moziban is 100%

[HUN]Crassus
köszönjük,hogy megosztottad a poént.......:S😞((((

Expendables

Remek film, a Budapest poén mindent üt.

Nekem 9/10
i love you phillip morris - erõtlen
up in the air - szar

hogy sikerült pont két ilyen fos filmet letöltenem... : \

Dynamic
The Karate Kid(2010)

A film eredetije már 10-20 éve sem tetszett. Egyrészt unalmas, másrészt rém röhejes a májkrém fejû gyerek harci technikája, ami a végsõ összecsapásnál egy kabaréba illõ harci jelenetben csúcsosodik ki. A nyomi gyereket a nõies, retardált mozgásával nem lehet komolyan venni.
Nem is tudom, mi vitt rá, hogy megnézzem a remake-et. Ehhez képest azt kell hogy mondjam, viszonylag élvezhetõ filmet kaptam. Sikerült a fontosabb eseményeket úgy követni, hogy azok teljesen más köntösben jelenjenek meg. A kis Smith gyerek a várttal ellentétben elviselhetõ volt, Jackie Chant meg már ismerjük, bár itt jóval visszafogottabb. Mondjuk a 140 percet hosszúnak éreztem, és épp ezért nem is hiszem, hogy újra végignézném azért összességében pozitív a mérce, és egy fokkal jobbnak éreztem mint az eredetit.

5.5/10
A másik meg, hogy mindenféle jármûvet használtak de azt a bizonyos furgont 10 perc után ott kellett hagyni, mert csak.

Addig oké, de hol volt az a bizonyos összeszereléses dolog? Amikor néhány vasdarabból összeraktak egy autót, vagy kompresszorból fegyvert építettek? A filmben gyakorlatilag minden készhez kaptak csak lõniük kellett.

dartonita
Minden kut Romaba vezet:
A remek nyelvi lelemennyel kivalasztott magyar cim ellenere ez egy hihetetlenul gagyi vigjatek.A fohosno ba'jai sem tudjak feledtetni az idiota gyermeteg poenokat,es az unalmas cselekmenyt.Danny de Vito hogy mit keres itt,az rejtely.Senkinek nem javaslom,kiveve ha mondjuk egy csaj sex elott meg akarja nezni.
3/10

ya akkor a kérdés © Reg5-hez.:
szted minek kellett volna,hogy legyen a filmben?
tigeroo
he? MINDEN benne van ami a sorozatban. hannibálos tervek (ismertetve), ártatlanok védelme, poénok, ügyeletes királylány akit meg kell menteni a hétfejû sárkánytól...
Nem a gagyiságon van a lényeg, hanem hogy a sorozat lelkét kivágták a fenébe. Innentõl lehet akármilyen vicces és jajdeszép, ha az a bizonyos "MacGyver-feeling" nincs benne. Tehát ez egy Szupercsapat névvel eladott szipmla akció múvi.
Csak azt nem értem, hogy ez miért nem zavarja azokat akik látták a sorozatot?...

Tatyla
/agree

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
amúgy a mostani a-team mozifilm csak annyira "gagyi" amennyire a sorozat. nemtudom mibe vagytok...

õszintén, emlékeztek az elsõ debütáló duplarészére? azis full tele van mindenféle hülyeséggel... mégis nekem a sorozat is, így a mozifilm is bejött. aki meg azzal jön hogy szar a sorozathoz képest az nagyon vak szvsz
RaZoK
kinek a pap, kinek a paplan

szvsz a sorozatot csíptem

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Tatyla
pedig szerintem egy teljesen jól sikerült szórakoztató film

8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

RaZoK
fújjj...az nagyon rossz 😄

életem elsõ filmje ami végig lett pofázva 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

desigo
The A-Teamet hányszor állítottad meg ? <#idiota>
donyyy20
Miért nézel olyan filmet amit csak 3.jára tudsz végignézni?

Markus Schulz For President!

[HUN]Crassus
inkább õsturul legyek mint újdávid😛

PetruZ
Í(gy) J(ártál). 😊
Az már annyira a magyar nyelv része, mint a lol😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

PJack
win<#hehe>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Hegi90
_ASD:SDA:_D_SA:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe
😄!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
az hagyján, h ezt a gladiátor szóval egyetemben verik belénk jobb általános iskolákban, de azokután h itt õsturul szíveddel véded a magyar nyelv ékességét, benyomsz egy "fail"-t 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Blasta
"betonfail"
LOÁL, ez klafa 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hegi90
betonfail, a latin neve is gladius.

Na gyerekek, ezért nézzetek utána a dolgoknak, mielõtt hülyeséget kérdeztek! <#fogmosas>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<grammarnazi>
Miért kell az angol nevén nevezni egy egyszerû rövidkardot egy magyar fórumon, fõleg úgy, hogy egy római kardról beszélünk, tehát ha hitelesen akarsz fogalmazni, akkor inkább a latin nevét kellene leírnod.

</grammarnazi>

sadvagabond
The Expendables 8/10

Old school, fasza egysorosokkal, meg jó akciókkal.
Sly mintha új lenne.
A filmben voltak apró hibák, pl:
Sly megkapta ajándékba a képet, amit a csaj festett. Azzal nem kezdtek semmit, vagy csak én siklottam el fölötte? Mert annak akkor lett volna bármi jelentõsége, ha fel is varratja magára.
A másik, hogy Lundgren a végén megint közöttük, mint régi jó haver. "Kemények vagyunk, fátylat a múltra"-alapon? Mert sok idõ nem telhetett el, nem hiszem, hogy rehab után lennénk már. Meg az õ szembeszegülésén, meg akcióján nagyon lehetett érezni, hogy csak azért van benne, hogy benne legyen.

PetruZ
A "realisztikus csata" fel sem merülhet olyan jeleneteknél, ahol egy római gladius-szal (rövidkard) egy nem is különösebben izmos csapásra kettévágnak egy emberi combot. Sry, még csak gusztunstalan sem volt, sõt, a vér kifejezetten eltúlzott volt. 😊