Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kész, Tony Jaa-nak vége, mindent lerombolt magáról, amit felépített az elsõ (nemzetközi) filmjeivel. Az OB3 egyszerûen rossz és élvezhetetlen, csak így egyszerûen. Láthatóan az agyára ment az a magányos remetés buddhista misztikus baromság, ami már az OB2 forgatását is hátráltatta, de most már totál elment az esze. A film nagy része (a másfél órából kb. 80 (!) perc) dögunalmas maszlag, és az a kevéske harcjelenet is borzasztó rossz (talán csak egyet kivéve: a hollóembert (?) játszó Dan Chupong jelenete, amikor a király embereit kifekteti; kár, hogy a végén, amikor már Jaa-val küzd, mennyire elrontották az egészet). Unalmas, kínkeserves lassú, semmitmondó, egyáltalán nem ajánlott. 2/10
Aztamindenit! Végre egy film, amiben jót alakít Angelina😄
Egyébként nagyon meghökkentõ volt az egész... amilyen lassan és altatósan indult a film, úgy vettem észre pár perc múlva, hogy nem vagyok képes abba hagyni és már végig is néztem 2 és fél órát. Bár a végén voltak benne már olyan részek, amik nem kellettek volna és sokkal drámaibban is le lehetett volna zárni, de tekintve, hogy megtörtént események alapján készült... talán kellettek ezek bele😊
Nagyszerû film, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a kicsit melankolikusabb filmeket.
9/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De mint mondtam nekem mindegy. És ha lehet ezzel lezárnám ezt a gondolatmenetet, tehát nem várok választ.
Go Jeff Go!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én ezt nem értem,ebbõl is látszik sokan kákán is csomót keresnek.
Itt nem a hangzáson van a súly hanem ez a címe és kész. Vagy már megszoktátok,hogy mindenféle szar névvel ellátják a kreatív emberkék a filmeket,és már kivagytok éhezve,hogy lehessen fikázni. Ez tipikus nyuszi esete a sapkával!
Eredeti cím,plusz mellé a jelentése miért nem jó ez? Mindenki tudja mirõl van szó,megnézik a plakátot aki véletlenül nem ismerné és ugyanúgy beül rá. Ennyi!!
Go Jeff Go!!!!
az ágyútöltelékek meg szájberlegenda volt csak, h vmi izomszagú címet találjanak ki, de filmhez köze sincs és még nevetséges is ráadásul.
angoloknak jó a cím , nekünk nem?:S
faszt érdekel a cím ha a film jó!
most a párizsból szeretettel címû filmnek a címét olvasva azt hittem,hogy vmi szar romantikus film 😄 aztán nézem trailer-t John Travolta -fasza akció jelenetek,poénok 😄 megnéztem és fasza volt, de cím alapján megse néztem volna XD
szóval cím tökre lényegtelen sztem 😄
bár ha kurva jó címe van vminek akkor könyebben rávesz h nézzek vmi trailert vagy a filmet.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hell yeah!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történelmi kérdésben/történetekben ami mondjuk max nem pár éve volt a TÉVÉBEN!!/igen könyvekrõl ne is beszéljünk/ azokról megint lövetük nincs!
Annyira gáz,hogy épp amerikában "döntik el" melyik film jó és melyik rossz? pffff nevetséges!
és egy kép a szellemi szinvonalról:

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Pedig egy harmatos film. Az persze senkit nem erdekelnek mit alakitanak egy mitoszon, az mar annal inkabb, hogy 10 evente egy ilyen tortenetrol szazfelekeppen akarjak lehuzni az uj rokabort.
Itt lehet latni, hogy mennyire szinvonaltalan es otlettelen neha a filmes piac.
Raadasul az a gond ezzel, hogy az otlettelen tortenetirok azt hiszik, mekkora furmanyos forgatokonyvet keszitettek el az uj megkozelitesnek koszonhetoen.
A szinvonalat kozben terelik szepen lefele, hogy az eredeti regenyt atirjak, valami formedvenyes kusza halmazza.
Érdektelen de pofás film, Junonak jó beszólásai voltak, Ellen Page jól nyomta.
5/10
http://videodrome.freeblog.hu/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az zseniális😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amit levág a kongresszusi meghallgatásán, vagy elõtte az Expo-n, brrrr.
Szvsz ez csak egy álca kifele, mert belül õ szenved és haldoklik... nem paraszt egyátalán. Lazának laza, de hát ettõl jó arc😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az elsõ részt túlhypeolt, a közepesnél csak kicsit jobb iparosmunkának tartom, de sajnos a második sem javított a megítélésemen.
Tony Stark elsõ részben még a maga módján szimpatikus volt, a másodikban a forgatókönyvírók sikerrel átlendítették a ló másik oldalára: felfuvalkodott pojáca lett, amit a nézõ csak távolságtartással szemlél.
A történet és a motivációk is kissé nyögvenyelõsre sikerültek, amin az akciók korrekt kidolgozása sem segít túlzottan.
Egyszeri popcorn szórakozásnak megfelel, de egy fél óra múlva már arra sem emlékszik az ember, mit is nézett.
10/5.5
mondjuk ez meg olyan, h egy Robin Hood naná h bukta a tengerentúlon, mert a hülye jenkik leszarják az európai folklórt de az angolt meg aztán a legmagasabbról.
Pandorum
7/10
érdekes egy film 😄 végét nem igy képzeltem el
pl. elég csak megnézni jeanne d' arcot, az excalibur legendája, druidák, herkules, trója, sherlock holmes, amikor megállt a föld, superman, stb.
ízlések és pofonok 😊