Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hell yeah!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történelmi kérdésben/történetekben ami mondjuk max nem pár éve volt a TÉVÉBEN!!/igen könyvekrõl ne is beszéljünk/ azokról megint lövetük nincs!
Annyira gáz,hogy épp amerikában "döntik el" melyik film jó és melyik rossz? pffff nevetséges!
és egy kép a szellemi szinvonalról:

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Pedig egy harmatos film. Az persze senkit nem erdekelnek mit alakitanak egy mitoszon, az mar annal inkabb, hogy 10 evente egy ilyen tortenetrol szazfelekeppen akarjak lehuzni az uj rokabort.
Itt lehet latni, hogy mennyire szinvonaltalan es otlettelen neha a filmes piac.
Raadasul az a gond ezzel, hogy az otlettelen tortenetirok azt hiszik, mekkora furmanyos forgatokonyvet keszitettek el az uj megkozelitesnek koszonhetoen.
A szinvonalat kozben terelik szepen lefele, hogy az eredeti regenyt atirjak, valami formedvenyes kusza halmazza.
Érdektelen de pofás film, Junonak jó beszólásai voltak, Ellen Page jól nyomta.
5/10
http://videodrome.freeblog.hu/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az zseniális:)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amit levág a kongresszusi meghallgatásán, vagy elõtte az Expo-n, brrrr.
Szvsz ez csak egy álca kifele, mert belül õ szenved és haldoklik... nem paraszt egyátalán. Lazának laza, de hát ettõl jó arc:)
Az elsõ részt túlhypeolt, a közepesnél csak kicsit jobb iparosmunkának tartom, de sajnos a második sem javított a megítélésemen.
Tony Stark elsõ részben még a maga módján szimpatikus volt, a másodikban a forgatókönyvírók sikerrel átlendítették a ló másik oldalára: felfuvalkodott pojáca lett, amit a nézõ csak távolságtartással szemlél.
A történet és a motivációk is kissé nyögvenyelõsre sikerültek, amin az akciók korrekt kidolgozása sem segít túlzottan.
Egyszeri popcorn szórakozásnak megfelel, de egy fél óra múlva már arra sem emlékszik az ember, mit is nézett.
10/5.5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mondjuk ez meg olyan, h egy Robin Hood naná h bukta a tengerentúlon, mert a hülye jenkik leszarják az európai folklórt de az angolt meg aztán a legmagasabbról.
Pandorum
7/10
érdekes egy film :D végét nem igy képzeltem el
pl. elég csak megnézni jeanne d' arcot, az excalibur legendája, druidák, herkules, trója, sherlock holmes, amikor megállt a föld, superman, stb.
ízlések és pofonok :)
az meg hogy vitatott kit érdekel? ez LEGENDA! ezt semmilyen történész nem fogja lerombolni, meg vitatni a hülyeségeivel. Herkules is legenda, senkit nem is érdekel, h nem is létezett, meg nincsen félisten, meg Zeusz sincsen.
azt a legnehezebb megszokni a filmben, h átmagyarázza az egész legendát.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
most irod , hogy ez az elõzményeket mutaja be igy meg örülök neki és örülök annak is,hogy nem egy újradolgozást kaptunk hiszen mint mondtam Kevin Costner féle Robin Hood sztem rohadt jó lett! Megse birom mondani hányszor láttam, tv-ben ment akkor megnéztem sokszor :D
Ez így volt jó ahogy volt. Végre nem non stop harc és látványfilm, de kellõen volt adagolva a nagyon! látványos attak pont megfelelõ ideig. A zene, a szereplõk, szövegek, látvány, történések és a hangulata:
10/10 , sokkal jobb volt mint az 1 pedig az is minõségi volt.
igaz, h az egész dolog talán csak korabeli mesemonda, de Ridley Scott pont azt a részét próbálta bemutatni, ami aztán az egész mítoszának legvitatottabb és legérdektelenebb pontja.
de semmi gond nem lett volna, h a tisztelt rendezõ bácsi olyan címet ad, amibõl talán kiderül h végig elõzményt látunk, és nem várja a naív közönség, h majd õ fák tetején nyilazza a lovaskocsikat, amit ugye elvárunk a mítosztól. ez egy hatásvadász és undorító dolog volt sztem.
amúgy jó film, sokat szexelnek benne :) szerintem nem csak a nõ hibbant hanem a rendõr is, mindenesetre érdekes film
Itt mindenkinek bejott. 5en neztuk mindenki csak jot mondott rola.
Mivel disney film nem akarok belekotni mindenbe... volt egy-ket dolog amit mashogy csinaltam volna de emiatt legyen mondjuk 8/10
Nagyon jo film de nem volt tokeletes szamomra.
/a csaj tenyleg szep volt :D /
és nekem semmi bajom nincs a Costneressel, sõt mai napig megnézem akárhol, akármikor adják.
te miért nem akarsz egy még jobb robin hood filmet látni?
hát az összes pozitívum törölve, jöjjön a cudar valóság.
elsõ kérdésem: ennek mi a fuckért nem az lett a címe h RH - A kezdet? mert ebben 2,5 fél óra alatt 2 perc amit az igazi RH-ra szenteltek.
baszki ennyi idõt elbasztam egy tök más sztorira? hát köszi Ridley Scott, te most átírtad a picsába a Robin legendát mert olyan király rendezõ vagy!
második kérdésem(márcsak spoilerbe merem):
na szóval nem rossz film, ha abszolút elfelejtjük, h kirõl kéne szólni, látványos és végülis egyszer mindenképpen meglehet nézni a baszott hibái ellenére is, na de mint Robin Hood...hát egy dupla nulla!
és igen Kevin Costner ismét megvédte a címet, reméljük ez még egy darabig így marad! Cate Blanchettet meg vki üldözze már el Hálivúdból.
Azta! Ennél semmilyenebb filmet még nem láttam... csak úgy eltelt és annyi... semmi extrát nem nyújtott... Egy szemfényvesztõ, egy szerelem, egy tragédia, egy kis epikusság... nah de várjunk... nézzük csak meg az utolsó 10 percet... AZAQRVA!:D:D:D
Ennél nagyobb átverést még nem láttam filmben! Fantasztikus:D Tényleg azt gondoltam, hogy lapos a film, de az utolsó néhány perc adott az egésznek értelmet:)
tökéletes/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
8/10
hát mit mondjak kurvajó kis akció-film , pár jópofa poénnal fûszerezve!
Elsõre Travoltát megse ismertem :|
kopaszon körszakállal,nekem durva volt :D
jól játszotta a szerepét.
szóval na ami jó az jó, ez jó volt :D
sokkal rosszabbra számítottam. a látvány rendben volt, egy-két butaság, nameg Dinsey...
nem kellett volna sokkal több ahhoz, hogy ebbõl a forgatókönyvbõl kihozzanak egy jobb filmet. az már más lapra tartozik, hogy eleve rosszul választották meg az alapszitut. semmi "homokszörny", semmi epic "boss"
a végét viszont nem értettem valamit, valószínûleg csak egy szkript-beli hanyagság az oka. szóval
aztán utána Kingsley visszateszi a dugót és láss csodát: RESET WTF????? :S
talán ha a "prinsz" megöli a nagybácsit, visszateszi a dugót, aztán rátapasztja az ujjacskáját, akkor nem lett volna ennyire logikátlan ez az egész? egy fél kib*szott mondatot nem tudott volna odahányi valaki, aki kompetens volt a forg. könyv alakításában? Jerry Bruki, mi a fsz van veled?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.