Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
édesjóistenem...

most látatlanban megmondom hogy ez a film (ha tényleg elkészül) akkor tiltólistás lesz jó pár országban

ez az Uwe Boll se tudja már máshogy felhívni magára a figyelmet... mi lenne ha egyszer egy jó filmet csinálna? 😊

Bazinga!

CSOCSO
naaaaggyyyyon duuurva a kulonbseg!!!!! BD-m lenne beszreznem. de igy marad a 720p mkv
RESIDENT EVIL 3D - AFTERLIFE. Meglepõen szórakoztató szar.
Ams
Most voltam vetítésen, és iszonyat jó a 3d-je, a film kevésbé de 1-nek jó, és Milla még mindig odabasz. 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

tigeroo
hát azért durva hogy tényleg 2010 ben még hónapokat kell várni a filmekre. aztán csodálkoznak hogy mindenki inkább otthon szedi le a filmeket(+500p minõségben, ugye...)
SötétBarom
Szégyen. SZÉGYEN.

Gondolom a Tront sem fogják játszani.. Milyen szerencse, hogy felhúzták azt a szart, az avatarral hülyére tudták kaszálni magukat.. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tigeroo
milyen eljárás ez?
SötétBarom
Az hogy van elgondolva, hogy az Incepciót nem lehet megtekinteni IMAXben?????!!!!!

F E L V A G Y O K H Á B O R O D V A ! ! !

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tommygear
tommygear
akkor elég köpedék lesz a szinkron gesztesivel
Tyler1
én filmdroidon olvastam de azóta rákerestem és elég sok site-on is írták. nemtudom Arnie-nak miért nem lett volna jó Revicky, Slynak meg Gáti...
de hát ez van ha forgalmazót is úgy kell összeguberálni egy filmnek :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tommygear
honnan az info?
mert kering a neten egy ilyen hülyeség, hogy sly lesz gesztesi arnold meg gáti oszkár
biztos nem gáti lesz arnold hangja arra a 2 mondatra 😄
(legalábbis nagyon remélem)
Tatyla
én már a 2 után úgy döntöttem elég ha dvd-n megnézem vagy hd-ben...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tyler1
omgomgomgomg!!!!!!!<#wow3>
Sly szinkronja Gesztesi lesz 😮 szinkron nálam kilõve! nem igaz, h egy ilyen filmmel a létezõ összes hibát megcsinálják a b*zi magyarok!

ProGabe
õõõ, az úgy volt,hogy... <#miaz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]Crassus
jaja Resident-et az Avatar systemmel forgatták! az fain lesz!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kicsikiraly
"3-dik" ??!!

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kandurex
jól hangzik, zsír, na akkor azt megnézem a héten,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tyler1
nem, azt 3d-ben forgatták.

Kandurex
Az új Resident film is konvertált?

Kandurex
ühüm, kösziek...értem....csak azért kérdeztem, mert láttam, hogy az új Harry Potter film is konvertált 3D lesz...szóval akkor inkább 2 -be nézem 😞

hát sztem alapból rohadt sok különbség lehet,hiszen ha egyforma lenne akkor bízony nem vennének több millás 3d-s kamerákat 😊
de #58270!
Tyler1
3d utómunka: mélységélességgel ellátott konvertáció, legtöbbször sötét és részletesebb jeleneteknél összemossa az egész képet. szemedet, agyadat megöli, szóval 70%-a nem is nagyon bírja.
3d-ben forgatott: igazi real 3d hatás, éles, eredeti színárnyalatok megmaradnak, szemkímélõbb, és fényévekre van a konvertált szaroktól.

ProGabe
Iron Man 2

hádde nem is volt benne 3 percenként akcijó, meg nem is volt benne csöcs, meg kiforduló belek. mijezaszar? ^^

nagyon tetszett! hihetetlen egészet alkot ez a film, akárcsak az elsõ része (és ezáltal a kettõ együtt). kicsit mondjuk nekem már sok a shield, tehát már túl comic-os (érted komikus <#idiota>). tipikusan egy olyan dolog, ami gyerekesnek hat annak, aki nem képregényen nõtt fel

RDJ tényleg tökéletes a szerepre, Rourke és Rockwell parádéznak, Johannson pedig több, mint gyönyörû 😊

várom a 3-dik részt és az Avangerst!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
jelenleg(!) ég és föld. az utómunkálatokkal összefércelt 3D egy határ szar, lásd Clash of the Titans

a mostani konverziók 6-8 hét alatt mennek végbe. f*sz tudja, hogy hogyan csinálják, a lényeg, hogy szarul 😄

ahhoz, hogy jó legyen, szó szerint mindennek el kell készíteni a 3D-s modelljét. a Harry Potter VI elsõ X percét is így csinálták, nem is volt sokkal rosszabb, mint egy eleve 3D-ben forgatott film

Cameron számításai szerint a Titanic 3D-s változata fél, háromnegyed éves munkálatokat igényel, na meg a rendezõt. ennek nem úgy kéne mennie, hogy Béla, aki keni-vágja a programokat nekiáll filmet csinálni 😊

Kandurex
hali,

Van különbség a 3D filmek minõsége között, értem, hogy az egyik pl. digitális utómunkaként kapta meg, míg másikat elve így készítették?

PetruZ
De legalább volt benne elégséges - még ha nem is a várt minõségû, de legalább látványos - akció, amit elvárhatott az ember, ha egy Jaa-filmet akar nézni. Az OB3 totális fail minden téren. 😞
Tatyla
már a 2 is olyan szar volt hogy én szégyelltem magam...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tyler1
örüljünk h Svárci még akármilyen szerepet is elvállal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az h Dolph nem is lett rossz fiú, és elpoénkodják az "árulását" sztem fantasztikus lett. pozitív csalódás volt nekem, h nem játszották meg ezt a nagymami lerágta klisét.

desigo
Én is megnéztem.
Jó volt együtt látni a régi akciófilmek sztárjait együtt.
A történet semmi extra csak a színészek miatt kuriózum a film.
Schwarzi meg Bruce Willis kb teljesen fölöslegesen szerepelt benne arra a kis idõre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén meg Dolph Lundgren visszatérése és mosolyogva a többiekkel bandázása kifejezetten nem tetszett
soo277
Én megnéztem az The Expendables,hatalmas, a legjobbb, vissz mindent szerintem
10/10

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

tigeroo
kúrvanagy ökörség lesz a machete, de tuti hogy megnézem moziban 😄
desigo
Jim Morrison
akkor én nyertem?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PetruZ
Ong Bak 3 (2010)
Kész, Tony Jaa-nak vége, mindent lerombolt magáról, amit felépített az elsõ (nemzetközi) filmjeivel. Az OB3 egyszerûen rossz és élvezhetetlen, csak így egyszerûen. Láthatóan az agyára ment az a magányos remetés buddhista misztikus baromság, ami már az OB2 forgatását is hátráltatta, de most már totál elment az esze. A film nagy része (a másfél órából kb. 80 (!) perc) dögunalmas maszlag, és az a kevéske harcjelenet is borzasztó rossz (talán csak egyet kivéve: a hollóembert (?) játszó Dan Chupong jelenete, amikor a király embereit kifekteti; kár, hogy a végén, amikor már Jaa-val küzd, mennyire elrontották az egészet). Unalmas, kínkeserves lassú, semmitmondó, egyáltalán nem ajánlott. 2/10
Elcserélt életek

Aztamindenit! Végre egy film, amiben jót alakít Angelina😄
Egyébként nagyon meghökkentõ volt az egész... amilyen lassan és altatósan indult a film, úgy vettem észre pár perc múlva, hogy nem vagyok képes abba hagyni és már végig is néztem 2 és fél órát. Bár a végén voltak benne már olyan részek, amik nem kellettek volna és sokkal drámaibban is le lehetett volna zárni, de tekintve, hogy megtörtént események alapján készült... talán kellettek ezek bele😊
Nagyszerû film, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a kicsit melankolikusabb filmeket.
9/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
a címet a magyar forgalmazó stúdió dönti el, nem 1 db ember aki pénz kap érte. az eredeti cím még maradhatott is volna ha az emberek 50%-a kitudná mondani, de sajnos nem tudja!

Egyrészt azért mert nem 2Ft-ot kapott érte a fordító (legalábbis gondolom) a szótárat pedig mindenki ki tudja nyitni, másrészt számomra az Expendables mint eredeti cím sokkal tökösebben hangzik, mint a "Feláldozhatók" tehát hangzásban is valami hasonló felütésû cím lett volna jó.

De mint mondtam nekem mindegy. És ha lehet ezzel lezárnám ezt a gondolatmenetet, tehát nem várok választ.

MrSpock
De miért baj,ha az a címe? Mit bonyolítsák? Biztos én vagyok a hülye a faék agyammal nem tudom felfogni ezt!:-)Keresve sem találnának találóbb címet neki. Hisz zsoldosok,szinte senkinek nem hiányoznak ha fûbe harapnak. Nem kell mindent magyarítani szerintem,vagy megfelelõt keresni rá.

Go Jeff Go!!!!

Tyler1
nincs gond az eredeti címmel, de ha lefordítják az már nem jó. ezt nem értem...

Nem az eredeti címmel van a gond (annak örülünk), hanem a faék egyszerûségû címfordítással.

Szerintem többnyire egy cím alapján el lehet dönteni, hogy alap szinten érdekel e az adott film. Aztán van aki utána néz jobban, valaki meg beül rá.

Shep
Most nem tudom de szerintetek mit jelent az ágyútöltelék szó ha úgy gondoljátok nem jó az expendables magyar címének?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MrSpock
Végre egy film ami eredeti címén kerül moziba,és most sokan kiakadnak!
Én ezt nem értem,ebbõl is látszik sokan kákán is csomót keresnek.
Itt nem a hangzáson van a súly hanem ez a címe és kész. Vagy már megszoktátok,hogy mindenféle szar névvel ellátják a kreatív emberkék a filmeket,és már kivagytok éhezve,hogy lehessen fikázni. Ez tipikus nyuszi esete a sapkával!
Eredeti cím,plusz mellé a jelentése miért nem jó ez? Mindenki tudja mirõl van szó,megnézik a plakátot aki véletlenül nem ismerné és ugyanúgy beül rá. Ennyi!!

Go Jeff Go!!!!

Tyler1
csak cím alapján nekem szembe nem jutna megnézni semmit, mert egy c kategóriás filmnek is lehet szupercímet adni.

Ez rendben van, de nem hiszem hogy csak ezzel az 1 szóval lehet tükrözni az eredeti jelentését. Én pl ha gõzöm nem lenne mi ez a film, csak a cím alapján eszembe nem jutna megnézni. De mindegy, majd a kasszáknál kiderül.

Tyler1
mást meg nem adhattak neki. ez most nem csengésre megy hanem jelentésre.

Attól, hogy tükörben azt jelenti még nem cseng jobban.

tommygear
felejtsétek már el ezt az Ágyútöltelékeket 😄
azt csak egy amatõr fordító találta ki