Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most látatlanban megmondom hogy ez a film (ha tényleg elkészül) akkor tiltólistás lesz jó pár országban
ez az Uwe Boll se tudja már máshogy felhívni magára a figyelmet... mi lenne ha egyszer egy jó filmet csinálna? 😊
Bazinga!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Gondolom a Tront sem fogják játszani.. Milyen szerencse, hogy felhúzták azt a szart, az avatarral hülyére tudták kaszálni magukat.. -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
F E L V A G Y O K H Á B O R O D V A ! ! !
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de hát ez van ha forgalmazót is úgy kell összeguberálni egy filmnek :S
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mert kering a neten egy ilyen hülyeség, hogy sly lesz gesztesi arnold meg gáti oszkár
biztos nem gáti lesz arnold hangja arra a 2 mondatra 😄
(legalábbis nagyon remélem)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sly szinkronja Gesztesi lesz 😮 szinkron nálam kilõve! nem igaz, h egy ilyen filmmel a létezõ összes hibát megcsinálják a b*zi magyarok!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de #58270!
3d-ben forgatott: igazi real 3d hatás, éles, eredeti színárnyalatok megmaradnak, szemkímélõbb, és fényévekre van a konvertált szaroktól.
hádde nem is volt benne 3 percenként akcijó, meg nem is volt benne csöcs, meg kiforduló belek. mijezaszar? ^^
nagyon tetszett! hihetetlen egészet alkot ez a film, akárcsak az elsõ része (és ezáltal a kettõ együtt). kicsit mondjuk nekem már sok a shield, tehát már túl comic-os (érted komikus <#idiota>#idiota>). tipikusan egy olyan dolog, ami gyerekesnek hat annak, aki nem képregényen nõtt fel
RDJ tényleg tökéletes a szerepre, Rourke és Rockwell parádéznak, Johannson pedig több, mint gyönyörû 😊
várom a 3-dik részt és az Avangerst!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a mostani konverziók 6-8 hét alatt mennek végbe. f*sz tudja, hogy hogyan csinálják, a lényeg, hogy szarul 😄
ahhoz, hogy jó legyen, szó szerint mindennek el kell készíteni a 3D-s modelljét. a Harry Potter VI elsõ X percét is így csinálták, nem is volt sokkal rosszabb, mint egy eleve 3D-ben forgatott film
Cameron számításai szerint a Titanic 3D-s változata fél, háromnegyed éves munkálatokat igényel, na meg a rendezõt. ennek nem úgy kéne mennie, hogy Béla, aki keni-vágja a programokat nekiáll filmet csinálni 😊
Van különbség a 3D filmek minõsége között, értem, hogy az egyik pl. digitális utómunkaként kapta meg, míg másikat elve így készítették?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó volt együtt látni a régi akciófilmek sztárjait együtt.
A történet semmi extra csak a színészek miatt kuriózum a film.
Schwarzi meg Bruce Willis kb teljesen fölöslegesen szerepelt benne arra a kis idõre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10/10
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kész, Tony Jaa-nak vége, mindent lerombolt magáról, amit felépített az elsõ (nemzetközi) filmjeivel. Az OB3 egyszerûen rossz és élvezhetetlen, csak így egyszerûen. Láthatóan az agyára ment az a magányos remetés buddhista misztikus baromság, ami már az OB2 forgatását is hátráltatta, de most már totál elment az esze. A film nagy része (a másfél órából kb. 80 (!) perc) dögunalmas maszlag, és az a kevéske harcjelenet is borzasztó rossz (talán csak egyet kivéve: a hollóembert (?) játszó Dan Chupong jelenete, amikor a király embereit kifekteti; kár, hogy a végén, amikor már Jaa-val küzd, mennyire elrontották az egészet). Unalmas, kínkeserves lassú, semmitmondó, egyáltalán nem ajánlott. 2/10
Aztamindenit! Végre egy film, amiben jót alakít Angelina😄
Egyébként nagyon meghökkentõ volt az egész... amilyen lassan és altatósan indult a film, úgy vettem észre pár perc múlva, hogy nem vagyok képes abba hagyni és már végig is néztem 2 és fél órát. Bár a végén voltak benne már olyan részek, amik nem kellettek volna és sokkal drámaibban is le lehetett volna zárni, de tekintve, hogy megtörtént események alapján készült... talán kellettek ezek bele😊
Nagyszerû film, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a kicsit melankolikusabb filmeket.
9/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De mint mondtam nekem mindegy. És ha lehet ezzel lezárnám ezt a gondolatmenetet, tehát nem várok választ.
Go Jeff Go!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én ezt nem értem,ebbõl is látszik sokan kákán is csomót keresnek.
Itt nem a hangzáson van a súly hanem ez a címe és kész. Vagy már megszoktátok,hogy mindenféle szar névvel ellátják a kreatív emberkék a filmeket,és már kivagytok éhezve,hogy lehessen fikázni. Ez tipikus nyuszi esete a sapkával!
Eredeti cím,plusz mellé a jelentése miért nem jó ez? Mindenki tudja mirõl van szó,megnézik a plakátot aki véletlenül nem ismerné és ugyanúgy beül rá. Ennyi!!
Go Jeff Go!!!!