Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10/9.5
olyan jelenetet kellett volna kitalálniuk h lássuk elmekült,de mind1.
egyébként rohadt jó volt a film és a másfél óra rohadt gyorsan eltelt 😞
valaki írta,hogy kár volt azért a pár percért arnoldnak meg willisnek adni a szerepet,sztem meg tökéletes döntés volt,hgy minden apró szerepet is csúcskategóriás színész játszott el.
amúgy én annyit hiányoltam,hogy ugye visszament a banda a nõért , és egybõl azt láttuk ahogy megrohamozzák az épületet! Nos én szívesen néztem volna meg ahogy a repülõvel leszállnak és átmennek a kerítésen is..stb
de mind1 a lényeg,hogy nálam eddig ez a film viszi a pálmát ebben az évben.
Budapest xDDDDDDDD
hát örülök,hogy egy ilyen volumenü filmben mi magyarok is "részt vehettünk".
aki nem látta a filmet annak meg a Budapest az semmit se mond szal nem is spoiler 😊
Az más kérdés,hogy ha nem natur no name színészek játszották volna el a szerepet akkor mennyire tetszett volna 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
akkor meg fogom lesni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amugy azok meg a Resi 5-ben beli zombik voltak meg a kutyák a brutál nagy hóhért is beleszámitva !
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ekkora szar egy filmet! 😄 A kamera nézetek jók voltak, 3D filmet meg már láttam párat, de a film önmagában halálunalmas volt! Lurdy-házban néztük meg, és mindenki röhögött a filmen! 😄 Elõször azt hittem, hogy paródia filmet nézek, vagy vígjátékot, aztán megjelentek alagutat fúró zombik, szájból kijövõ csõvel, 2 nyíló kutyák... 😄 Még jó, hogy ingyen néztem 😄
most látatlanban megmondom hogy ez a film (ha tényleg elkészül) akkor tiltólistás lesz jó pár országban
ez az Uwe Boll se tudja már máshogy felhívni magára a figyelmet... mi lenne ha egyszer egy jó filmet csinálna? 😊
Bazinga!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Gondolom a Tront sem fogják játszani.. Milyen szerencse, hogy felhúzták azt a szart, az avatarral hülyére tudták kaszálni magukat.. -.-
F E L V A G Y O K H Á B O R O D V A ! ! !
de hát ez van ha forgalmazót is úgy kell összeguberálni egy filmnek :S
mert kering a neten egy ilyen hülyeség, hogy sly lesz gesztesi arnold meg gáti oszkár
biztos nem gáti lesz arnold hangja arra a 2 mondatra 😄
(legalábbis nagyon remélem)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sly szinkronja Gesztesi lesz 😮 szinkron nálam kilõve! nem igaz, h egy ilyen filmmel a létezõ összes hibát megcsinálják a b*zi magyarok!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de #58270!
3d-ben forgatott: igazi real 3d hatás, éles, eredeti színárnyalatok megmaradnak, szemkímélõbb, és fényévekre van a konvertált szaroktól.
hádde nem is volt benne 3 percenként akcijó, meg nem is volt benne csöcs, meg kiforduló belek. mijezaszar? ^^
nagyon tetszett! hihetetlen egészet alkot ez a film, akárcsak az elsõ része (és ezáltal a kettõ együtt). kicsit mondjuk nekem már sok a shield, tehát már túl comic-os (érted komikus <#idiota>#idiota>). tipikusan egy olyan dolog, ami gyerekesnek hat annak, aki nem képregényen nõtt fel
RDJ tényleg tökéletes a szerepre, Rourke és Rockwell parádéznak, Johannson pedig több, mint gyönyörû 😊
várom a 3-dik részt és az Avangerst!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a mostani konverziók 6-8 hét alatt mennek végbe. f*sz tudja, hogy hogyan csinálják, a lényeg, hogy szarul 😄
ahhoz, hogy jó legyen, szó szerint mindennek el kell készíteni a 3D-s modelljét. a Harry Potter VI elsõ X percét is így csinálták, nem is volt sokkal rosszabb, mint egy eleve 3D-ben forgatott film
Cameron számításai szerint a Titanic 3D-s változata fél, háromnegyed éves munkálatokat igényel, na meg a rendezõt. ennek nem úgy kéne mennie, hogy Béla, aki keni-vágja a programokat nekiáll filmet csinálni 😊
Van különbség a 3D filmek minõsége között, értem, hogy az egyik pl. digitális utómunkaként kapta meg, míg másikat elve így készítették?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Jó volt együtt látni a régi akciófilmek sztárjait együtt.
A történet semmi extra csak a színészek miatt kuriózum a film.
Schwarzi meg Bruce Willis kb teljesen fölöslegesen szerepelt benne arra a kis idõre.