Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karate kolyok:
Jackie bacsit tenyleg jo volt latni,de szamomra elvezhetetlen es ertekelhetetlen volt ez a film ezzel a kis neger lanynak tuno fiucskaval.
Unalmas,sablonos tortenet par latvanyos rugdosassal a vegen.Igaz mostanaban tul sok harcmuveszettel foglalkozo filmet neztem valszeg,azert is tunik szamomra ez nagyon vacaknak.Kisgyerekeknek kisse brutalis(tord el a labat,nyomoritsd meg az ellenfelet tipusu mester?wtf?)
,nagy gyerekeknek bargyu.
3/10
Sokadik újranézés után is könnyesre röhögöm magam rajta! Bár a papírvágós részt megint áttekertem, azt csak egyszer tudtam végignézni sokszor felszisszenve. Még most is kiráz a hideg, ha eszembe jut...
Holnap este meglesem a 2. részt is :D
Már nagyon várom a 3D-s 3. részt!!!!
Sam (Tobey Maguire) és Tommy (Jake Gyllenhaal) teljesen ellentétei egymásnak. Sam többszörösen kitüntetett katona, apja nyomdokain példás karriert futott be, míg Tommy - a család feketebáránya - épp most szabadult és csak sodródik az árral. Amikor Sam gépét lelövik a tálibok Afganisztán felett, Tommy kötelességének érzi, hogy Grace (Natalie Portmen) és két kislánya segítségére legyen, és megpróbálja a fivére családjában keletkezett ûrt betölteni. A gyász és a szükség egy új családot teremt, ahol Tommy mindjobban magára talál. Immár nem mint segítõ, hanem mint családfõ van jelen Grace oldalán. Mikor Sam váratlanul hazatér, a két fivérnek szembe kell néznie egy új helyzettel, ahol szerelem, hûség, férfiasság már mindkettõjüknek mást jelent, mint korábban...
ajánlom/10
nem azok hanem konkrétan az elsõ rész feldolgozása volt,vagy te mit láttál? csak mert sok szöveg szó szerint lett áthozva , minden fõbb szál jelen volt ebben a filmben is :S
en is meglestem vegre. Teljesen rendben volt, tetszett!
Jo volt latni Jackie-t... szamomra mar szinte minden filmje egy ajandek. ( meg akkor is ha nem valami jo film)
Szerintem ez nem kifejezetten gyerek múvi. Oké, hogy nem vérzik benne senki, de azért elég durva verések vannak benne. Ezzel szemben amikor bementem a moziba megnézni 600ezer kisgyerekes család volt a teremben. Ezzel nem is lenne gond, de sikerült pont egy olyan debill kissrác mellé ülnöm (vagyis oda szólt a jegyem) akinek az értelmi színvonala, hát hogy is fogalmazzak, elég alacsony volt. Az autós résznél amikor Hahn mester kiborul ott kérdezte az anyjáékat, hogy de most mér, most mi lesz, most mi történt (anyja mondja neki hogy mi történt) --> de honnan tudod, most akkor ez lesz meg az lesz?
Whatever... gyermeki átélés, nincs is vele gond, de legközelebb otthon dvd -n, ne közvetlenül a fülembe, plshtxvm. :)
Maga a film kellemes csalódás volt. Sokkal rosszabbra számítottam. Leszámítva a karate/kungfu keveredést ugye (filmcímre gondolok). Nem szabad figyelembe venni a régi karatekölyök múvikat, ez csak hajaz rá, de nem azok feldolgozása. Egyszer meg lehet nézni mindenképpen.
7/10
Bazinga!
Amekkora felhajtas volt neki,meg nagy slager volt.....hat nem szaltam el a filmtol.....nem izgultam kicsit se,a sztori se volt nagyon nagy....latvany pedig eleg ritkan....7\10 mert R8 Spyder-el furikazott :P
:) Semmi okosság :P
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy nekem a 2 alapvetõen tetszett. Az elsõ 1 óra szerintem marha jó volt de miután leesett, hogy itt megint robot fight lesz kissé csalódott lettem :(
Egyébként warmachine nem gépágyú lenne?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bazz el kezdtem, de ez 2,5 óra? Felét bírtam elsõre, én ilyeneket nem tudok leküzdeni egyszerre. De meglepõen jó, sõt. Én mikor hírét hallottam a filmnek már elástam, mert hát minek megint RB, a Costneres épp elég és fasza volt tizenx éve.
De ez tök más szögbõl mutatja be az egészet, ami számomra sokkal racinálisabb, és sokkal terjedelmesebb bevezetést ad Robin Hoodról. Eddig simán komolyabb mint az elõzõ Kevin bácsival.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
BASZ/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hát az elsõ részt is elég gyengének találtam de ez meg aztán végképp nulla volt. Volt benne 2-3 rövidke akció a köztes idõt meg semmitmondó unalmas párbeszédek töltötték ki. Az egész még mindig ilyen bevezetõ film hatását keltette csak itt a végére nem született meg a hõs hacsak War Machine születése nem tekintendõ annak. Azt már nem is nagyon akarom ragozni mert ez ugye a film és rendezõi szabadság meg tudom is én még mi, de Fury mikor szolizta így le magát, de még ha bent is szorult egy szoli ágyban akkor legalább a haja lett volna olyan, mint a képregényben. Na mindegy azért 1x meg lehetett nézni, meg láttam már sokkal rosszabb filmeket is.
5/10 (tudom azt írtam ,hogy nulla a film de azért nem annyira, hogy nulla pontot is érjen)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Day of the Dead, vagy akár a diary of the dead is sokkal szarabb. Szerintem ez simán hozza a REC színvonalat.. És mitõl "trendlovagló" ???
Hát szerintem ez a film így tökéletes ahogy van, na jó majdnem tökéletes, mert a végén a vizes jelenet nem kellett volna bele, de minden egyéb profi munka volt két és fél óra volt a film de egy percét nem untam pedig nem szeretem a túl hosszú filmeket, de annyira jól volt kivitelezve az egész, a történet, a párbeszédek, a vágás a díszlet. A zene az meg valami fenomenálisan jó volt annyira jól el volt találva mindenütt, hogy szinte hihetetlen. Nem is fecsérlem tovább a szót, ezt a filmet mindenkinek érdemes megnézni.
9,8/10
Fogalmam sincs mire számítottam. Arra biztos nem, hogy ez jó is lehet.És tényleg nem az. Fapofával végignézni egy vígjátékot nem biztos , hogy a nézõ hibája
borzalom/10
PSN ID.: Beegabor
Néha be-bealudtam a moziba, mert azé itt-ott erõsen uncsi, de vannak erõsségei is. 1xnézõs, menekülõs, árulásos, rómais, piktes, gyakós (de nem b@szós). Végülis elég korrekt na.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Klasszikus zombifilm, 28dl stílusú zombikkal. A mûfaj kedvelõinek kötelezõ, nagyon korrekt darab. Nyúlt ötleteket innen-onnan, de nem válik kárára.
kibaszottul tetszett/10
a köteles bunyoktól már a fas*om ki van
De igaz, legalább nem szálltak el a készítõk, úgy mint szoktak. De hát régen sem volt más a helyzet :D Ez akciófilm, nem dokumentum film. Tango&Cashtõl kezdve, az összes régi jó akciófilm tele volt égbekiálltó baromságokkal. Mégis tökös, fasza kis filmek voltak :)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Korrekt 5 részes BBC sci-fi minisorozat. Hangulatra Abyss-osan kezdõdik és van jó néhány párhuzam. Sci-fi rajongóknak ajánlom, másoknak tán túl lassú és régimódi (pont ez a jó benne, hogy nem full amcsi baromság). Ebben van jellemfejlõdés és igazi hõsök.
Nem árulok el semmit a sztoriból, nézzétek meg.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerencsétek, hogy nem akkor írtam róluk, mert voltam én ennél idegesebb is. :)
Pl ott volt a vörös szemû szõke vámpír kurva, aki mindenkit a gondolatával agyontudott kínozni, nah az fogja, megkínozza csóri gyereket, mondom hellyeah! -pedig faszom tudja miért valami drámai zene szólt- erre ráfordul Bélára, betargeteli, nah mondom, kész, ezaz, megérte várni másfél órát. Erre benyögi, hogy õt nem tudja megkínozni!
Mondom mi a fasz? Nah ott lerúgtam gondolatba a monitorom, csak új és túl drága volt.
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hûtõjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdõlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belõle.\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ja,akkor így már értem a 8,9 pontokat az expendable-re <#hehe>#hehe>
a mai akciófilmek NEVETSÉGES HÜLYESÉGEK!!!
Ha egy Salt, Szupercsapat 4 vagy 5 vagy 6/10 az expendablest nem lehet kevesebb ezeknél, ha igen az illetõ egy emos kis idióta, vagy pl: Salt 0/10 nála
persze, hogy jobb a pusztító, meg a terminátor 2 vagy a tango és cash de azok 11/10 akciófilm mûfajban :-D
crankel meg halálos iramamarhaságokkal meg még véletléenül se tenném egy mondatba, mert ég és föld és nem minõségre gondolok!
szerintem csak nekünk érte meg, hogy megnézted, mi legalább röhögtünk egy jót
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The Expendables-Bemutató: október második fele
Machete-Bemutató: november 25.
ezt nem kicsit cseszték el
alap,hogy addig aki teheti megnézi otthon...
The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.torrent
De az elvárásaimat nézve, szinte semmit nem kaptam, így ebbõl a szemszögbõl.. nem lett jó. :)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
......
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
én csak az elsõ részt néztem meg az elég is volt
botrányos de persze csajoknak ez kell...
Bazinga!
What about the forests?
Hát öööö izé. Spoiler, de inkább csak idehányok.
Baszki ezek a vámpírok nem égnek el a napon. WTF? ÚGY ÉRTEM MI A FASZ?
Na mind1. Szóval csillognak. CSILLOGNAK! De ez ennyi, megmutatja a csóri gyerek, hogy így van és kész. Aztán állhat hatkilóméteres napsütésbe, a bõre baszik rá. Nem csillog.
De fokhagyma, kereszt? Végülis ezek annyira nem fontosak, de baszki legalább az, hogy be kéne hívnia a házba. NEM! bemegy õ magától, baszik erre is. Csóri gyerek faterja vagy mije, meg orvos. Mégis baszik vért inni. Mert õk csak bambit esznek az erdõben.
Nah mind1. Lelkileg feldúlt a dolog, de mind1. Ebben a világban a vámpírok csak vért isznak, és szét kell õket tépni, hogy meghaljanak ennyi, meg erõsek. Rendben van. Minden író maga hozza a szabályait.
(De akkor legalább mindig csillognának napon!)
Érezték is, hogy ez ide kevés lesz, 5 perc alatt már a vérfarkas indiánok is elõkerülnek, meg gondolatolvasás és jövõbelátás.
De könyörgöm csóri gyerek még rendesen gondolatot se tud olvasni, amelyik vámpír arra jár feltörli vele a padlót, pedig van egy nem gyenge kis elõnye.
Jövõbelátás meg. BAH. Látom a jövõt, de az állandóan változik, szóval faszom tudja mi lesz. Ha épp jó az írónak, hogy jövõbelát az egyik karakter, akkor még azt is megmondja, milyen színû bugyit visel a támadó vámpír, ha meg épp rossz az írónak, hogy jövõbe lát a karaktere, akkor uhh most homályos, meg most nem az õ döntéseit figyelem. Aztán lazán belök egy ilyet, hogy 20 különbözõ ember döntéseit figyeli, de azt, aki az egészet tervezi, azét baszik.
A vérfarkasokkal nem lett volna baj. Végülis farkasok. DE BASZNAK TELIHOLDKOR ÁTVÁLTOZNI. Akkor változnak át, amikor jól esik nekik, nem vérszomjasak, és naná, hogy nem csak az ezüst öli meg õket, hanem lazán derékba töri egy vámpír. De minden író maga hozza a saját szabályait. Nyugi. Azt mondjuk jó volt megtudni, hogy 20 indián gyártja az összes farmer rövid gatyát, mert amennyi elszakadt a filmben, amiatt, hogy átváltoztak.... Persze amikor a fõ farkas ember megsérült, és visszaváltozott, akkor újra volt rajta alsó, miközben haldoklott, biztos húzott magára egyet.
Meg volt valami vámpír klán is, akik húde felügyelnek mindent, aztán a második filmbe nem csinálnak semmit.
Az elsõ film még rendben volt, mert nem történt semmi érdekes, de tini vonalon mozgalmas volt, szeret, nem szeret, vámpír, nem vámpír, megesz, nem esz meg. Ilyenek.
De a második filmben nem történik semmi. A Black Eyed Peases csávó jön egyszer, lenne 1 perc akció azt is megvágják. Olyan unalmas a film, hogy végén a fõszereplõ csávónak kell egy olasz városba elmenni a fõtérre kiállni a napra, hogy egyáltalán valaki életveszélyben legyen.
Bezzeg ha elégne a napon! Nem kéne repülnie meg ilyesmi, fogná magát, és kiállna otthon a teraszra és mint minden rendes vámpír elégne. Nem, õ megy CSILLOGNI egyet Olaszország közepire, hátha ott felkelti az érdeklõdését annak a vámpír klánnak, akik amúgy is figyelnek mindenkit, szóval megcsinálhatta volna otthon is.
Amúgy meg pont ez a Volturi van oda a feltûnõsködés miatt, miközben középkori köpenyben, vörös kontaktlencsével járnak.
A harmadik film végre okébb volt, volt akció, voltak történések, szövetkezéskezdemények, erre megint megerõszakolja saját magát az író.
A Jasper karakter tényleg királyabb így, de nem kellett volna ezt 2 filmmel korábban eldönteni? Mert ott még úgy viselkedik, mint aki most lett vámpír, meg kábé mint egy idióta, most meg kifejezetten az egyik legerõsebb, leghiggadtabb és legokosabb vámpírnak tûnt. Carlyle-ra ezerszer jobban ráillet volna ez a szerep, remélem a könyvben okosabban van ez kibontva.
A Victoria, aki 3 részen keresztül hûdegonosz, és megakarja ölni Bélát, és lényegében egy jelentõs karakter, ráosztják egy nevesincs színésznõre, hogy utána, amikor fontos szerepe lesz, egyszerûen lecseréljék Bryce Dallas Howard-ra. Bye, Bye my illusion!
Szóval állnak a fénylõ hóban, (miközben csóri gyerek baszik csillogni), és elõjönnek karatézni a gonosz vámpírok. Addig is feltûnt, de ezek a vámpírok porcelánból vannak, vagy mi a fasz. Mer mért? Ki a faszom talál ki ekkora hülyeséget? Az iszonyat erõs vámpírok kábé szét törnek minden érintésre! Köszi puszi.
Pedig még azt a traumát túl éltem, hogy a vámpírok, akiket megöl a napfény, és a vérfarkasok, akik csak holdfényben tudnak átváltozni NAPPAL csatáznak (Filmes bácsi, sötétben nem látszik a gyenge CGI, tetszik tudni!)de azon, hogy a vámpírhadsereg egy "jót" se tud megölni, majd csóri néger vámpír, aki az egész csata alatt az egyik bokorba maradt szarni, vagy elment pézsmapatkányt vadászni mert kurvaéhes volt, nah az elõjön és kishíján szétkap két vérfarkast! Give me a break! Ha a csata közepén csinálják akkor oké, de így csak vicc kategória volt, fõleg úgy hogy 8 vámpír és 12 vérfarkas meg csak nézte, hogy nézmá meghal a haversrác.
Szval lelkileg lefárasztó volt a harmadik is, és persze sok volt a Béla jelenet is, de volt benne akció, szval a harmadik jobb lett.
Twilight 2/10
New Moon 2/10
Eclipse 3/10 (Van valaki, aki bármi nyomot talált arra, hogy mikor vagy hol, vagy merre, vagy kibeszélt napfogyatkozásról? Vagy faszér ez a cím?)
Kíváncsian várom a 4. "Még mindig csillogunk, de egy részben csak egyszer címû részt."
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hûtõjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdõlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belõle.\"