Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az meg hogy vitatott kit érdekel? ez LEGENDA! ezt semmilyen történész nem fogja lerombolni, meg vitatni a hülyeségeivel. Herkules is legenda, senkit nem is érdekel, h nem is létezett, meg nincsen félisten, meg Zeusz sincsen.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azt a legnehezebb megszokni a filmben, h átmagyarázza az egész legendát.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
most irod , hogy ez az elõzményeket mutaja be igy meg örülök neki és örülök annak is,hogy nem egy újradolgozást kaptunk hiszen mint mondtam Kevin Costner féle Robin Hood sztem rohadt jó lett! Megse birom mondani hányszor láttam, tv-ben ment akkor megnéztem sokszor 😄
Ez így volt jó ahogy volt. Végre nem non stop harc és látványfilm, de kellõen volt adagolva a nagyon! látványos attak pont megfelelõ ideig. A zene, a szereplõk, szövegek, látvány, történések és a hangulata:
10/10 , sokkal jobb volt mint az 1 pedig az is minõségi volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
igaz, h az egész dolog talán csak korabeli mesemonda, de Ridley Scott pont azt a részét próbálta bemutatni, ami aztán az egész mítoszának legvitatottabb és legérdektelenebb pontja.
de semmi gond nem lett volna, h a tisztelt rendezõ bácsi olyan címet ad, amibõl talán kiderül h végig elõzményt látunk, és nem várja a naív közönség, h majd õ fák tetején nyilazza a lovaskocsikat, amit ugye elvárunk a mítosztól. ez egy hatásvadász és undorító dolog volt sztem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy jó film, sokat szexelnek benne 😊 szerintem nem csak a nõ hibbant hanem a rendõr is, mindenesetre érdekes film
Itt mindenkinek bejott. 5en neztuk mindenki csak jot mondott rola.
Mivel disney film nem akarok belekotni mindenbe... volt egy-ket dolog amit mashogy csinaltam volna de emiatt legyen mondjuk 8/10
Nagyon jo film de nem volt tokeletes szamomra.
/a csaj tenyleg szep volt 😄 /
és nekem semmi bajom nincs a Costneressel, sõt mai napig megnézem akárhol, akármikor adják.
te miért nem akarsz egy még jobb robin hood filmet látni?
hát az összes pozitívum törölve, jöjjön a cudar valóság.
elsõ kérdésem: ennek mi a fuckért nem az lett a címe h RH - A kezdet? mert ebben 2,5 fél óra alatt 2 perc amit az igazi RH-ra szenteltek.
baszki ennyi idõt elbasztam egy tök más sztorira? hát köszi Ridley Scott, te most átírtad a picsába a Robin legendát mert olyan király rendezõ vagy!
második kérdésem(márcsak spoilerbe merem):
na szóval nem rossz film, ha abszolút elfelejtjük, h kirõl kéne szólni, látványos és végülis egyszer mindenképpen meglehet nézni a baszott hibái ellenére is, na de mint Robin Hood...hát egy dupla nulla!
és igen Kevin Costner ismét megvédte a címet, reméljük ez még egy darabig így marad! Cate Blanchettet meg vki üldözze már el Hálivúdból.
Azta! Ennél semmilyenebb filmet még nem láttam... csak úgy eltelt és annyi... semmi extrát nem nyújtott... Egy szemfényvesztõ, egy szerelem, egy tragédia, egy kis epikusság... nah de várjunk... nézzük csak meg az utolsó 10 percet... AZAQRVA!😄😄😄
Ennél nagyobb átverést még nem láttam filmben! Fantasztikus😄 Tényleg azt gondoltam, hogy lapos a film, de az utolsó néhány perc adott az egésznek értelmet😊
tökéletes/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
8/10
hát mit mondjak kurvajó kis akció-film , pár jópofa poénnal fûszerezve!
Elsõre Travoltát megse ismertem :|
kopaszon körszakállal,nekem durva volt 😄
jól játszotta a szerepét.
szóval na ami jó az jó, ez jó volt 😄
sokkal rosszabbra számítottam. a látvány rendben volt, egy-két butaság, nameg Dinsey...
nem kellett volna sokkal több ahhoz, hogy ebbõl a forgatókönyvbõl kihozzanak egy jobb filmet. az már más lapra tartozik, hogy eleve rosszul választották meg az alapszitut. semmi "homokszörny", semmi epic "boss"
a végét viszont nem értettem valamit, valószínûleg csak egy szkript-beli hanyagság az oka. szóval
aztán utána Kingsley visszateszi a dugót és láss csodát: RESET WTF????? :S
talán ha a "prinsz" megöli a nagybácsit, visszateszi a dugót, aztán rátapasztja az ujjacskáját, akkor nem lett volna ennyire logikátlan ez az egész? egy fél kib*szott mondatot nem tudott volna odahányi valaki, aki kompetens volt a forg. könyv alakításában? Jerry Bruki, mi a fsz van veled?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Karate kolyok:
Jackie bacsit tenyleg jo volt latni,de szamomra elvezhetetlen es ertekelhetetlen volt ez a film ezzel a kis neger lanynak tuno fiucskaval.
Unalmas,sablonos tortenet par latvanyos rugdosassal a vegen.Igaz mostanaban tul sok harcmuveszettel foglalkozo filmet neztem valszeg,azert is tunik szamomra ez nagyon vacaknak.Kisgyerekeknek kisse brutalis(tord el a labat,nyomoritsd meg az ellenfelet tipusu mester?wtf?)
,nagy gyerekeknek bargyu.
3/10
Sokadik újranézés után is könnyesre röhögöm magam rajta! Bár a papírvágós részt megint áttekertem, azt csak egyszer tudtam végignézni sokszor felszisszenve. Még most is kiráz a hideg, ha eszembe jut...
Holnap este meglesem a 2. részt is 😄
Már nagyon várom a 3D-s 3. részt!!!!
Sam (Tobey Maguire) és Tommy (Jake Gyllenhaal) teljesen ellentétei egymásnak. Sam többszörösen kitüntetett katona, apja nyomdokain példás karriert futott be, míg Tommy - a család feketebáránya - épp most szabadult és csak sodródik az árral. Amikor Sam gépét lelövik a tálibok Afganisztán felett, Tommy kötelességének érzi, hogy Grace (Natalie Portmen) és két kislánya segítségére legyen, és megpróbálja a fivére családjában keletkezett ûrt betölteni. A gyász és a szükség egy új családot teremt, ahol Tommy mindjobban magára talál. Immár nem mint segítõ, hanem mint családfõ van jelen Grace oldalán. Mikor Sam váratlanul hazatér, a két fivérnek szembe kell néznie egy új helyzettel, ahol szerelem, hûség, férfiasság már mindkettõjüknek mást jelent, mint korábban...
ajánlom/10
nem azok hanem konkrétan az elsõ rész feldolgozása volt,vagy te mit láttál? csak mert sok szöveg szó szerint lett áthozva , minden fõbb szál jelen volt ebben a filmben is :S
en is meglestem vegre. Teljesen rendben volt, tetszett!
Jo volt latni Jackie-t... szamomra mar szinte minden filmje egy ajandek. ( meg akkor is ha nem valami jo film)
Szerintem ez nem kifejezetten gyerek múvi. Oké, hogy nem vérzik benne senki, de azért elég durva verések vannak benne. Ezzel szemben amikor bementem a moziba megnézni 600ezer kisgyerekes család volt a teremben. Ezzel nem is lenne gond, de sikerült pont egy olyan debill kissrác mellé ülnöm (vagyis oda szólt a jegyem) akinek az értelmi színvonala, hát hogy is fogalmazzak, elég alacsony volt. Az autós résznél amikor Hahn mester kiborul ott kérdezte az anyjáékat, hogy de most mér, most mi lesz, most mi történt (anyja mondja neki hogy mi történt) --> de honnan tudod, most akkor ez lesz meg az lesz?
Whatever... gyermeki átélés, nincs is vele gond, de legközelebb otthon dvd -n, ne közvetlenül a fülembe, plshtxvm. 😊
Maga a film kellemes csalódás volt. Sokkal rosszabbra számítottam. Leszámítva a karate/kungfu keveredést ugye (filmcímre gondolok). Nem szabad figyelembe venni a régi karatekölyök múvikat, ez csak hajaz rá, de nem azok feldolgozása. Egyszer meg lehet nézni mindenképpen.
7/10
Bazinga!
Amekkora felhajtas volt neki,meg nagy slager volt.....hat nem szaltam el a filmtol.....nem izgultam kicsit se,a sztori se volt nagyon nagy....latvany pedig eleg ritkan....7\10 mert R8 Spyder-el furikazott 😛
:) Semmi okosság :P
Amúgy nekem a 2 alapvetõen tetszett. Az elsõ 1 óra szerintem marha jó volt de miután leesett, hogy itt megint robot fight lesz kissé csalódott lettem 😞
Egyébként warmachine nem gépágyú lenne?
Bazz el kezdtem, de ez 2,5 óra? Felét bírtam elsõre, én ilyeneket nem tudok leküzdeni egyszerre. De meglepõen jó, sõt. Én mikor hírét hallottam a filmnek már elástam, mert hát minek megint RB, a Costneres épp elég és fasza volt tizenx éve.
De ez tök más szögbõl mutatja be az egészet, ami számomra sokkal racinálisabb, és sokkal terjedelmesebb bevezetést ad Robin Hoodról. Eddig simán komolyabb mint az elõzõ Kevin bácsival.
BASZ/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hát az elsõ részt is elég gyengének találtam de ez meg aztán végképp nulla volt. Volt benne 2-3 rövidke akció a köztes idõt meg semmitmondó unalmas párbeszédek töltötték ki. Az egész még mindig ilyen bevezetõ film hatását keltette csak itt a végére nem született meg a hõs hacsak War Machine születése nem tekintendõ annak. Azt már nem is nagyon akarom ragozni mert ez ugye a film és rendezõi szabadság meg tudom is én még mi, de Fury mikor szolizta így le magát, de még ha bent is szorult egy szoli ágyban akkor legalább a haja lett volna olyan, mint a képregényben. Na mindegy azért 1x meg lehetett nézni, meg láttam már sokkal rosszabb filmeket is.
5/10 (tudom azt írtam ,hogy nulla a film de azért nem annyira, hogy nulla pontot is érjen)
Day of the Dead, vagy akár a diary of the dead is sokkal szarabb. Szerintem ez simán hozza a REC színvonalat.. És mitõl "trendlovagló" ???
Hát szerintem ez a film így tökéletes ahogy van, na jó majdnem tökéletes, mert a végén a vizes jelenet nem kellett volna bele, de minden egyéb profi munka volt két és fél óra volt a film de egy percét nem untam pedig nem szeretem a túl hosszú filmeket, de annyira jól volt kivitelezve az egész, a történet, a párbeszédek, a vágás a díszlet. A zene az meg valami fenomenálisan jó volt annyira jól el volt találva mindenütt, hogy szinte hihetetlen. Nem is fecsérlem tovább a szót, ezt a filmet mindenkinek érdemes megnézni.
9,8/10
Fogalmam sincs mire számítottam. Arra biztos nem, hogy ez jó is lehet.És tényleg nem az. Fapofával végignézni egy vígjátékot nem biztos , hogy a nézõ hibája
borzalom/10
PSN ID.: Beegabor
Néha be-bealudtam a moziba, mert azé itt-ott erõsen uncsi, de vannak erõsségei is. 1xnézõs, menekülõs, árulásos, rómais, piktes, gyakós (de nem b@szós). Végülis elég korrekt na.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Klasszikus zombifilm, 28dl stílusú zombikkal. A mûfaj kedvelõinek kötelezõ, nagyon korrekt darab. Nyúlt ötleteket innen-onnan, de nem válik kárára.
kibaszottul tetszett/10
a köteles bunyoktól már a fas*om ki van