Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Szerintem nagyon jó a szinkron.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
villámkérdés:
The Other Guys - felirat v szinkron?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shep
Tudtok ajánlani olyan vígjátékot/akcióvígjátékot ami a The Other Guys-hoz hasonló poénokra épül?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

stargatelost
A Másnaposok szerintem is gyenge, nem nagyon nevettem el magamat....

Get Him to the Greek viszont tényleg jobb volt, bár nem váltja meg a világot, mégis kellemes szórakozást nyújtott, és nem alpári poénokból építkezett, hanem valamivel intelligensebben csinálta ( pl ha valaki elesett, vagy elütötték, nem direktbe mutatták, hanem csak a háttérben, így a jelenet nem arra fókuszált, mégis ezáltal több poéntartalma lett 😄). ilyesmi....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shep
Hát én eddig nem sok filmjét láttam (2-3 talán) és egyik sem jött be.

dartonita
Jack Black-et imadom,foleg a zeneje miatt,de lehet hogy o tolta fel ennyire szamomra a Tropusi Vihart is,ha meglatom mar vigyorgok 😄
Tegnap potoltam a Machetet:
Hogy ezt eddig miert nem lattam?!Van egy uj szuperhosom,es Jessica Alba mellett egy uj szerelmem is.(Rodriguez kisasszony)Kurvajo kis film,porgos,komikusan veres,es tetszik ahogy itt is befogtak az oregedo de meg nagyon is karakterisztikus sztarokat a rosszfiu szerepekbe.Na meg hogy visszakoszontek az Alkonyattol Pirkadatig szereploi kozul is nehanyan.Egyben van a film nagyon,nem is varhattam volna el tobbet tole,bar az elso fele jobban tetszett mint a vege.
8/10

Shep
Nekem a Cop Outs is bejött bár ez azért jóval jobb volt.

Shep
Hát van, én az ilyen Other Guys féle poénokat szeretem. Pl a Másnaposokban egyetlen valamire való poén volt szerintem mégpedig a Nérós, Trópusi Viharban meg egyetlen jó rész volt az pedig az akció a végén a többin sírni tudnék annyira gáz számomra, pedig Ben Stillernek eddig többnyire jó vígjátékait láttam leszámítva azt a kutyaszar eltüntetõs Jack Black-es agymenést.

[HUN]Crassus
nekem a Cop Out sokkal jobban tetszett😛

viszont még mindig a Get him to the Greek hatása alatt vagyoK😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Brolly
"még gyengébb Másnaposokat"
Áhh, látszik, hogy van egy-két fajta humorérzék..

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

dartonita
The Other Guys:
Most neztem meg en is.A Masnaposok tenyleg nem valami nagy alkotas,legalabbis nekem nem etalon.A Tropusi Vihar egyik masik resze viszont fergeteges szerintem.
Egyikhez sem hasonlitanam,de volt ez a Cop Out nevu borzalom,azt messze kenterbe veri.Nagyon jo szovegek vannak benne,bar azert nehol kicsit laposka.Igy is kellemes meglepetes.
7/10

A kaptárnak csak 3 folytatása van, mivel a 4. résznél tartunk.

Blasta
"Az egyetlen negatív dolog a filmmel kapcsolatban a szerelmi szál, hiszen Dre beleszeret Mei Ying-be, ami azért egy kicsit elgondolkodtató, hogy egy néger kisfiú miért lesz szerelmes egy kínai lányba, hiszen semmi közös sincsen bennük."

itt már a pincébõl fórumozok, beszarás <#taps><#eljen><#nevetes1>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"A film érdekessége, hogy egy régi filmnek a feldolgozása, ám a rendezõ modernebb környezetbe helyezte a történetet. Jackie Chan ismételten nagyon jól alakítja szerepét, ám ez nála már megszokott. "

Kész, padlóztam 😄DDDDDDDD

Blasta
"Az Umbrella társaság megint közbelép! Újabb halálos harcok várhatóak, rengeteg izgalom és küzdelem. "

Sírok bazmeg, ezek a szövegek valami fenomenálisak 😄DDDDD

Trópusi Vihart és a még gyengébb Másnaposokat

hát a másnaposok sztem kurva jó lett ellenben a trópusi vihar vmi szar sztem
Shep
The Other Guys

Hát ez nagyon jó volt, évek óta nem láttam ilyen jó vígjátékot. Mielõtt valaki felhozná az ultrapocsék Trópusi Vihart és a még gyengébb Másnaposokat megjegyzem ,hogy azoktól ez a film fényévekkel jobb. Tök jó poénok (1-2 azért kicsit már sok volt) korrekt akciók, megfelelõen idióta helyzetek és történet.

9/10

tigeroo
<#eljen>

beteg film!

viasztestek:

omg hát rosszabbra számítottam végülis elég jó volt😊
ProGabe
Sintel

9 pont

itt megnézhetõ ez a nagyon-nagyon jó CGI rövidfilm: KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dartonita
Ananasz Expressz:

Reg lattam,el is felejtettem hogy ez ilyen qrvajo vigjatek.
Seth Rogant nagyon csipem.Es van benne par olyan mondat amin kifekudtem.
-"Latjatok?Ez alatt nincs semmi szor!Verekedesnel jobb az aerodinamikam"
-"En vagyok a gyikarc aki mar 9kor alszik a buliban,mi?"
😄D
Kicsit beteg film,de nagyon bejon.
8/10

Tyler1
a képregényt nem vágom, szóval nincs mihez hasonlítanom, de minden megvan benne ami egy tökéletes akciófilmhez kell.

Kicsikiraly
A filmkritika nem arról szól, hogy leírod a film történetét...

DFTBA &#3232;_&#3232;

PetruZ
Ha bevállalták volna az eredeti képregény sztoriját, kb. az évtized egyik kimagasló filmjérõl beszélnénk, így gyakorlatilag egy szimpla akciófilm lett belõle, ami nagyjából 0.5%-át tartalmazza a képregénynek (pár név és kb. ennyi). Ennek ellenére szerintem sem volt rossz, ha jól emlékszem, anno 7-et adtam rá.
SötétBarom
Kotródjál el reklámozni máshová <#kocsog>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szucsy89
cikkírót nem kerestek?
mflex
😄!

What about the forests?

mflex
Lehet, hogy sikeres oldal lesz, de én írok pár kritikát.
Amikor az oldalra lépek olyan érzésem van, mintha valami elvetemült kommunista oldalra lépnék. A dizájn nem jött be, valahogy egyáltalán nem illik a mozik hangulatába az egész kinézet. A másik, hogy a spoilert, még hírbõl sem ismeritek, le van írva, hogy a filmek mirõl szólnak, csak pár saját megjegyzés a firkásztól, ami számomra unalmas. Néhány ember itt kis újból jobb kritikát ráz ki magából, a filmbuzi (fény)évekkel jobb, ettõl függetlenül sok sikert és kitartást.

What about the forests?

Shep
Hát nekem elsõre is csak 2 óra volt utána még 2x vittem végig mindkétszer alig több, mint 1 óra alatt és hardon.

wesker24
Jah rövidnek rövid volt de ameddig tartott az szerintem jó volt vagyis számomra ! Habár én is 4 óra alatt végigvittem !

Cinemagyar.hu - Moziról. Magyarul.

Azért választottuk címünknek a Cinemagyar-t, mert egyszerre három szót is magában foglal: a cinema, a magyar és a gyár szavakat. Oldalunkon elsõsorban mozimegjelenésekkel foglalkozunk: filmkritikákat, filmajánlókat kínálunk. Tájékoztatunk, Moziról – Magyarul. Saját szempontjaink alapján elemezzük a hollywood-i „gyárak” alkotásait. Megvitatjuk a filmes híreket, beszámolunk a várható filmbemutatókról, megmutatjuk a legújabb elõzeteseket. Írói hálózatunk fiatal filmesekbõl áll, akiknek mind szenvedélye a mozi. Továbbá riportokat készítünk a legfrissebb, legérdekesebb európai kulturális eseményekrõl: kiállításokról, színházi elõadásokról, megemlékezésekrõl, és még sokminden másról. Tudósítunk, Kultúráról - Most.
Cinemagyar.hu - Moziról. Magyarul.
www.cinemagyar.hu
Shep
Kár, hogy olyan rövid lett, mint egy hosszabb demo 😊

Shep
Hát én meg csak olyanokat ismerek akiknek tetszik köztük nekem is.

wesker24
A film folytatását is láttuk mi hogyan zajlik hiszen a Wanted cimû játék onnan kezdödik amikor a filmnek vége lett !
én még nem is láttam 😄
Kandurex
hát ha õ jelenti a buzi fogalmat...akkor huncut csávó vagyok 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kicsikiraly
nekem is tetszett, bár akkor még nem jártam ide, hogy úgy kritikusabban szemléljem a filmeket, de nem értem miért nem tetszenek az embereknek ezek a kitalált dolgok. aki 100%-ig reális dolgokat akar látni, ahol minden háttérinformációt megmagyaráznak, az menjen nézzen dokumentumfilmet (persze ezt most nem úgy értem, hogy a dokumentumfilmek szarok, én azokat is nagyon szeretem 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
hát én nem még találkoztam olyannal, akinek tetszett volna, de itt is volt néhány ember, aki nem tudta megemészteni a kanyarodó golyót 😄

Shep
Ki húzta le? Mindet felpofozom 😊

Tyler1
na mégegyszer akk 1st link

Tyler1
Wanted

Mindenki lehúzta anno, nekem nagyon bejött. Most újra nézve sem tudok mást mondani, pörgõs, adrenalinos, üresjáratmentes az egész, a fizikai törvényeket meg leszarom(képregényeknél amúgy is ritkán létezik ilyen).
Várom a folytatást...
8/10

(amúgy a fsz csávó[/url] simán kinéz Gerard Butler öccsének vagy fiának, vagy nemtudom)

Hát jah, a szerep illett hozzá😄😄😄

Valaki emlékszik még erre?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
Drogos ribi szerintem nem csinált ebbõl problémát XDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tommygear
Brooklyn's Finest <#eljen>

8/10
Tikal
Predators

nem volt rossz, de voltak butaságok, meg gagyi jelenetek 😊
azért vicces olt mikor mindannyian lõtték a "kutyát" de senki nem találja el, majd a csaj két vágással odébb már leteriti egy lövéssel, aha...stb...
végefõcim dal? azt hittem véletlenul bekapcsolt a rádió 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Néha kell ilyen nõ is, aki jól megbasz hátulról, majd leköp és lehugyoz<#idiota>

CSOCSO
a cikkben levo interjus videoban is benne volt a rodrigez kiscsaj meg alba.
Hat. Alba nem gyengen noiesebb es szexibb. Rodrigez is egesz aranyos mindaddig mig meg nem szolalt, hogy "dude"
Meg is lepõdtem, hogy hh levetkezett egy ilyen film miatt😄D
De akkor gondolom Lindsay és az "anyja" sem voltak meztelenek😛