Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyenkor azt kell, "Hogy már van egy a házban", s gyorsan beugrani a fotel mögé 😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Sephi
Jo reggelt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CalebJoe
lol nem is tudtam hogy házas ember vagy csak nem KT-So-t vetted el?<#idiota>
CSOCSO
Soot!!! most hogy belegondolok...

CSOCSO
How to train your dragon.

Egesz aranyos kis mese. Par dolog kiszamithato volt es sajna akarhanyszor mutogattak a fekete sarkanyt allandoan a pokemonok jutottak eszembe 😞

Minden mas sarkany sarkanyosan nezett ki de ez meg mint ha valami piros/feher labdabol bujt volna elo.

Ez a mese inkabb fiatalabbaknak lett keszitve, de azert jo film. A Felesegem meg kijelentette, hogy akar egy sarkanyt.. szal....
7/10

I.C.ram
Mártírok:

Háááát érdekes volt 😄 De kicsit beteg.
Sephi
Get Him to the Greek -

Ezt a katasztrofat! Eskuszom nem szoktam igy kikelni magambol de ez a film borzalmasan unalmas volt.

Senkinek sem ajanlom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
hát elnézve a trailert, egy nevesebb fsz-vel moziba is vihették volna. dvd-s filmhez képest elég komoly, Danny Trejot úgy is régen láttam már xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tommygear
Megtörhetetlen
Nekem meg kifejezetten szórakoztató kis esti mulatság volt, nem azt mondom hogy megszakadtam a nevetéstõl, de elég korrekt poénok voltak benne, a színészi játékkal sem volt gond, akcióból is volt benne bõven, nekem bejövõs volt

Szerintem simán üti a 8/10-et 😉

Egyszóval ha egyszernézõs is de egyszer meg kell nézni 😊

fry day fry day sálálálláláá

Tyler1
The Other Guys

Nekem sima középszerû akciófilm volt, pár buta poénnal. Marky Markot bírom, de Will Ferrell stílusától idegbajt kapok(és õ a legkeresettebb vígjáték sztár?!wtf ). Az elejét meg úgy összevágták, h azt se tudtam mi a fuck van...
Egyszer mindenképp nézhetõ és a Cop Outnál tényleg jobb.
6/10

Willenbrock
Az Utolsó ördögûzõhöz nem tud valaki magyar feliratot?

CalebJoe
csak kéne rá a jó öreg VHS-es szinkron angolul nem tetszett sose
CSOCSO
A Wiki tol jott ki jelenleg....
setuh
Ma ujra elovettem a Se7en-t,kituno szineszi alakitasok es vegig lekoto cselekmeny, nalam ez meg most is 10/10.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ProGabe
és 720p-ben? 😛PPP

én várom, hogy "nekiessen" valami igazán jó csapat is, mondjuk Esir 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kontrakcio
hát, nekem nem jött be :S 5.5/10

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

CSOCSO
Kint van az Alien Anthology

a sample fileok jol neznek ki 710p ben
Jaja Tom Savini-n én is néztem egyet😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
thx, akk bepróbálom szinkronosan.

tommygear
ritkán mondok ilyet, de elég jó a szinkronja
tommygear
The Other Guys 7/10

na ez jó lett <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Shep
Szerintem nagyon jó a szinkron.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
villámkérdés:
The Other Guys - felirat v szinkron?

Shep
Tudtok ajánlani olyan vígjátékot/akcióvígjátékot ami a The Other Guys-hoz hasonló poénokra épül?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

stargatelost
A Másnaposok szerintem is gyenge, nem nagyon nevettem el magamat....

Get Him to the Greek viszont tényleg jobb volt, bár nem váltja meg a világot, mégis kellemes szórakozást nyújtott, és nem alpári poénokból építkezett, hanem valamivel intelligensebben csinálta ( pl ha valaki elesett, vagy elütötték, nem direktbe mutatták, hanem csak a háttérben, így a jelenet nem arra fókuszált, mégis ezáltal több poéntartalma lett 😄). ilyesmi....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shep
Hát én eddig nem sok filmjét láttam (2-3 talán) és egyik sem jött be.

dartonita
Jack Black-et imadom,foleg a zeneje miatt,de lehet hogy o tolta fel ennyire szamomra a Tropusi Vihart is,ha meglatom mar vigyorgok 😄
Tegnap potoltam a Machetet:
Hogy ezt eddig miert nem lattam?!Van egy uj szuperhosom,es Jessica Alba mellett egy uj szerelmem is.(Rodriguez kisasszony)Kurvajo kis film,porgos,komikusan veres,es tetszik ahogy itt is befogtak az oregedo de meg nagyon is karakterisztikus sztarokat a rosszfiu szerepekbe.Na meg hogy visszakoszontek az Alkonyattol Pirkadatig szereploi kozul is nehanyan.Egyben van a film nagyon,nem is varhattam volna el tobbet tole,bar az elso fele jobban tetszett mint a vege.
8/10

Shep
Nekem a Cop Outs is bejött bár ez azért jóval jobb volt.

Shep
Hát van, én az ilyen Other Guys féle poénokat szeretem. Pl a Másnaposokban egyetlen valamire való poén volt szerintem mégpedig a Nérós, Trópusi Viharban meg egyetlen jó rész volt az pedig az akció a végén a többin sírni tudnék annyira gáz számomra, pedig Ben Stillernek eddig többnyire jó vígjátékait láttam leszámítva azt a kutyaszar eltüntetõs Jack Black-es agymenést.

[HUN]Crassus
nekem a Cop Out sokkal jobban tetszett😛

viszont még mindig a Get him to the Greek hatása alatt vagyoK😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Brolly
"még gyengébb Másnaposokat"
Áhh, látszik, hogy van egy-két fajta humorérzék..

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

dartonita
The Other Guys:
Most neztem meg en is.A Masnaposok tenyleg nem valami nagy alkotas,legalabbis nekem nem etalon.A Tropusi Vihar egyik masik resze viszont fergeteges szerintem.
Egyikhez sem hasonlitanam,de volt ez a Cop Out nevu borzalom,azt messze kenterbe veri.Nagyon jo szovegek vannak benne,bar azert nehol kicsit laposka.Igy is kellemes meglepetes.
7/10

A kaptárnak csak 3 folytatása van, mivel a 4. résznél tartunk.

Blasta
"Az egyetlen negatív dolog a filmmel kapcsolatban a szerelmi szál, hiszen Dre beleszeret Mei Ying-be, ami azért egy kicsit elgondolkodtató, hogy egy néger kisfiú miért lesz szerelmes egy kínai lányba, hiszen semmi közös sincsen bennük."

itt már a pincébõl fórumozok, beszarás <#taps><#eljen><#nevetes1>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"A film érdekessége, hogy egy régi filmnek a feldolgozása, ám a rendezõ modernebb környezetbe helyezte a történetet. Jackie Chan ismételten nagyon jól alakítja szerepét, ám ez nála már megszokott. "

Kész, padlóztam 😄DDDDDDDD

Blasta
"Az Umbrella társaság megint közbelép! Újabb halálos harcok várhatóak, rengeteg izgalom és küzdelem. "

Sírok bazmeg, ezek a szövegek valami fenomenálisak 😄DDDDD

Trópusi Vihart és a még gyengébb Másnaposokat

hát a másnaposok sztem kurva jó lett ellenben a trópusi vihar vmi szar sztem
Shep
The Other Guys

Hát ez nagyon jó volt, évek óta nem láttam ilyen jó vígjátékot. Mielõtt valaki felhozná az ultrapocsék Trópusi Vihart és a még gyengébb Másnaposokat megjegyzem ,hogy azoktól ez a film fényévekkel jobb. Tök jó poénok (1-2 azért kicsit már sok volt) korrekt akciók, megfelelõen idióta helyzetek és történet.

9/10

tigeroo
<#eljen>

beteg film!

viasztestek:

omg hát rosszabbra számítottam végülis elég jó volt😊
ProGabe
Sintel

9 pont

itt megnézhetõ ez a nagyon-nagyon jó CGI rövidfilm: KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dartonita
Ananasz Expressz:

Reg lattam,el is felejtettem hogy ez ilyen qrvajo vigjatek.
Seth Rogant nagyon csipem.Es van benne par olyan mondat amin kifekudtem.
-"Latjatok?Ez alatt nincs semmi szor!Verekedesnel jobb az aerodinamikam"
-"En vagyok a gyikarc aki mar 9kor alszik a buliban,mi?"
😄D
Kicsit beteg film,de nagyon bejon.
8/10

Tyler1
a képregényt nem vágom, szóval nincs mihez hasonlítanom, de minden megvan benne ami egy tökéletes akciófilmhez kell.

Kicsikiraly
A filmkritika nem arról szól, hogy leírod a film történetét...

DFTBA &#3232;_&#3232;

PetruZ
Ha bevállalták volna az eredeti képregény sztoriját, kb. az évtized egyik kimagasló filmjérõl beszélnénk, így gyakorlatilag egy szimpla akciófilm lett belõle, ami nagyjából 0.5%-át tartalmazza a képregénynek (pár név és kb. ennyi). Ennek ellenére szerintem sem volt rossz, ha jól emlékszem, anno 7-et adtam rá.
SötétBarom
Kotródjál el reklámozni máshová <#kocsog>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szucsy89
cikkírót nem kerestek?
mflex
😄!

What about the forests?

mflex
Lehet, hogy sikeres oldal lesz, de én írok pár kritikát.
Amikor az oldalra lépek olyan érzésem van, mintha valami elvetemült kommunista oldalra lépnék. A dizájn nem jött be, valahogy egyáltalán nem illik a mozik hangulatába az egész kinézet. A másik, hogy a spoilert, még hírbõl sem ismeritek, le van írva, hogy a filmek mirõl szólnak, csak pár saját megjegyzés a firkásztól, ami számomra unalmas. Néhány ember itt kis újból jobb kritikát ráz ki magából, a filmbuzi (fény)évekkel jobb, ettõl függetlenül sok sikert és kitartást.

What about the forests?