Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnos nem tévedtem, az egészbõl árad a gagyiság, halálian gyenge trükkök, a zombik inkább röhejesek mintsem félelmetesek, a tûzharcok és az akciók pocsékul vannak megkoreografálva. Az egész olyan, mint valami 80-as évek béli rosszul sikerült horrorfilm. Továbbra is tartom ,hogy a széria leggyengébb része, a 3. ami szerintem szintén elég gyenge köröket ver rá.
4/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elég jó kis akciófilm, a szokásos "lehetetlen lenne de azért poén" klisével, de azért jóféle. A szereplõk szerethetõk, a csaj meg nagyon is:) A fõgenyó full idiótaságokat beszél, de jó értelemben. Van benne pár jó beszólás is. Az akciók szerintem rendben vannak.
8/10
UI: soha ne érintsd meg a kalapot :D
de ahogy Sly mondja ,hogy gunnár XDDD gánnör inkább sztem...
gondolom akk nálunk sem fog kasszát robbantani. lassan azt tudom elképzelni kis hazánkban, h a BD elõbb lesz a polcokon, mint a film a mozikban.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hiába, az angoloknak nagyon jól megy ez a zombi cuccos))
7/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
De hát mindenki hibázhat.
JEEEZUSOM!?!?!?! mi volt ez? o-O
Nem szeressem a grindhouse filmeket de ez valami iszonyat alladek film volt.
Minden el volt tulozva, nem szabad komolyan venni a film egy percet sem. Minden ott van a szeren. Neha volt egy-ket vigjatekba illo poen is.
Komolytalan film ami nagyon szorakoztato is tud lenni.
Es az itten elo ( akar llegalis akar nem) bevandorlok valoban leszarjak, hogy a tobbi emberrel mi van. A lenyeg, hogy ok mar itt vannak. MEKKORA IGAZSAG!
Nem lattam sok ilyen tipusu filmet, mert nem is igazan szeretem oket, mert gagyik, baromsagok. de ezt eltalaltak.
10 est adnek ra mert szamomra uj stilus es nem tudok belekotni! Ez a film ugy jo ahogy van.
ha egyszerûen leírod, h ez a film szar, azzal többet elérsz, mint h ezen kitudja hány órán keresztül gondolkodtál, h poénos legyen.
7/10 Elég jó film bár kissé érzelgõs.Nem nagyon hihetõ hogy egy annyira eldurvult erõszakos jellemû csaj mint Annie pár nap alatt bûnbánó meg önfeláldozó emberré válik.
Egyébként leszarom, hogy van a pontozás a többi helyen. Igazából teljesen fölösleges dolognak is tartom, és csak azért van, hogy legyen. Bõven elég 5 pont, hisz ha nagyon muszáj, akkor jöhet a részpont is. Ennyi.
A filmmel pedig az volt a baj, hogy egy hulladék.
(és nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb helyen tízes skálán értékelnek)
DFTBA ಠ_ಠ
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bérgyilkos, bérgyilkos utód, Nõ...
Semmi különös de szórakoztató...
6/10
De amit az RTL készíttetett hozzá attól majdnem hánytam.<#falbav>#falbav>
De a film a kedvenceim között van.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ennyire más mindenkinek a véleménye. Én kb. 2,5 hete láttam és talán ez a film volt a legjobb romantikus vígjáték, amit valaha láttam.
Nagyon jó volt, néhány szadizással, de azt szerencsére csípem. Samuel L. Jackson egy állatkirály.. :D
8/10
Egy jó Stephen King film,3-4 részes.Egy New Englandi kis sziget halászvárosára hatalmas téli vihar jön miközben felbukkan egy rejtélyes idegen is aki mindenkirõl tud mindent és erõs hipnotikus képességei is vannak.
az elején egész érdekesnek indul, aztán átmegy kliséhalmazba, ami érthetõ mert lényegében egy olyan film amit nem kell komolyan venni, de ezt meg lehetett volna csinálni úgy is, hogy izgalmas legyen.
néztem a szoundtrekkjén a számlistát és egész jónak tûnt, de így a filmben valahogy nálam nem passzoltak a zenék.
ami tetszett, hogy nem finomkodtak, volt elég erõszak benne.
6-7/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
9,5 / 10
Amúgy én inkább online sorozatos vagyok... abszolút kedvenc a Vészhelyzet, a Harmadik Mûszak, Elit alakulat (bár ez mini), és Végül a Pacific.
A Pacific egészen jó kis sorozat, bár nekem lagymatag az Elit alakulat után. Minden esetre így is nagyot üt, kedvenc témám a történelembõl, amúgy is ez. 9 / 10
Ha már újat nem lehet mutatni, legalább nem 16+os budget volt. 1szer jó volt. 7/10
Serenity
A cancelezett Firefly sorozat "befejezõ" filmje. Nagyon jó volt, de nem tudom feldolgozni hogy miért csak 1 évadot élt meg a sorozat:(, ráadásul úgy lett az félbevágva hogy sehogy... 9/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A múlt héten láttam. Nem nagy durranás...egyszer meg lehet nézni....van benne egy két poén, de kb ennyi....átlagos sztory, gyenge film.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Shield pedig az elejétõl pörög és tényleg a legjobb zsarus sorozat. 10/10 egyértelmûen.
nice legs. what time to open?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tipikusan az a film amikor az elején megkérdi magában az emberfia hogy mi a fene akar ez lenni?
Aztán persze képtelen abba hagyni a nézését....
Enyhén beteges és bizar film....
8/10
a shield mondjuk akciódusabb , LA gettó, korrupt zsaruk, és jó színészek :) Mondjuk volt olyan évad ami nem vot annyira jó, de összeségében tuti... kapott jó pár díjat is... szerintem kezd el nézni, egy két epizód után ugy is meglátod... de szigoruan az elejétõl, mert nagyon fontosak az elsõ részek, évad...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem csalodtam,jo szineszek,kello feszultseg,akcio.Snipes gyakrabban kaphatna ehhez hasonlo szerepeket,ahogy Vincent D'Onofrio is,ot kedvelem nagyon.
7/10
She's Out of My League:
Sokaig vartam mire megneztem,az elozetesektol hanytam kb olyan gagyinak tunt.Ehhez kepest egesz jol sikerult vigjatek,egynek boven elmegy.
5.5/10
9:
Jopofa,kicsit magasabb szintu mondanivaloval is biro animacios film.A nagy-nagy beharangozok utan mondjuk szamomra nem volt akkora durranas,de lehet hogy csak a szar magyar szinkron miatt.
6/10
igaz ez sorozat, de hihetetlen jó, legjobb zsarus sorozat amit láttam, CSI meg hasonlók labdába se rúgnak mellette.... csak az elejétõl érdemes nézni, mert a fõ szál mind a hét évadon keresztül megy.... 10/10
Váááá ez a film felbaszott és megnevettetett egyszerre:D Utálom az ilyet, amiben a fõszereplõ ennyire nerd és szerencsétlen... de mégis jópofa volt az egész összességében:D
7/10
Szerelmünk lapjai
Ez gyönyörû volt... nincs más szó rá, egyszerûen csodálatos. Nem szeretem úgy általában a romantikus filmeket, de az ilyen jellegûekért oda vagyok.
10/10 hibátlan
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
The Road 7/10 volt pár gázos rész
The Book of Eli 7/10 ez nem volt olyan durva
Children of Men 8/10 ez tetszett a legjobban!
Choke off
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem lehet, hogy csak maga a téma, meg a sereg hozáállása vicces? Kb. a 2/3 igaz annak ami a filmben volt. És ez ... gáz.
Nem tudom, pl. a benzinkutas jelenet is nagyon betalált nálam, vagy a végén a diskurzus a tojásporról ...
nem is értem hogy lehet minden filmnek a folytatását elbaszni (tisztelet a pár kivételnek),pedig az elsõ rész tetszett,kábé az elsõ egy órában nem történik semmi csak ásítoztam aztán se sokkal több,szégyellhetik magukat a készítõk és ó te jó ég imdb-n 6,0 pont milyen hülye igényei vannak az embereknek ha ezt ennyire értékelik...
3/10
Astro boy
na ez viszont nagyon jó kis animációs film már régen vártam a megjelenést pont olyan volt amit elvártam tõle.
9/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA