Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem érintett meg.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DFTBA ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ja és szerintem nem becenév. Na de részemrõl a téma lezárva szerintem jó, hogy nem Gunnereznek, mint a hülye amcsik.
ez olyan, mint a prison break szinkronban a bárovz és a tánkrédi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sajnos nem tévedtem, az egészbõl árad a gagyiság, halálian gyenge trükkök, a zombik inkább röhejesek mintsem félelmetesek, a tûzharcok és az akciók pocsékul vannak megkoreografálva. Az egész olyan, mint valami 80-as évek béli rosszul sikerült horrorfilm. Továbbra is tartom ,hogy a széria leggyengébb része, a 3. ami szerintem szintén elég gyenge köröket ver rá.
4/10
Elég jó kis akciófilm, a szokásos "lehetetlen lenne de azért poén" klisével, de azért jóféle. A szereplõk szerethetõk, a csaj meg nagyon is😊 A fõgenyó full idiótaságokat beszél, de jó értelemben. Van benne pár jó beszólás is. Az akciók szerintem rendben vannak.
8/10
UI: soha ne érintsd meg a kalapot 😄
de ahogy Sly mondja ,hogy gunnár XDDD gánnör inkább sztem...
gondolom akk nálunk sem fog kasszát robbantani. lassan azt tudom elképzelni kis hazánkban, h a BD elõbb lesz a polcokon, mint a film a mozikban.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hiába, az angoloknak nagyon jól megy ez a zombi cuccos))
7/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
De hát mindenki hibázhat.
JEEEZUSOM!?!?!?! mi volt ez? o-O
Nem szeressem a grindhouse filmeket de ez valami iszonyat alladek film volt.
Minden el volt tulozva, nem szabad komolyan venni a film egy percet sem. Minden ott van a szeren. Neha volt egy-ket vigjatekba illo poen is.
Komolytalan film ami nagyon szorakoztato is tud lenni.
Es az itten elo ( akar llegalis akar nem) bevandorlok valoban leszarjak, hogy a tobbi emberrel mi van. A lenyeg, hogy ok mar itt vannak. MEKKORA IGAZSAG!
Nem lattam sok ilyen tipusu filmet, mert nem is igazan szeretem oket, mert gagyik, baromsagok. de ezt eltalaltak.
10 est adnek ra mert szamomra uj stilus es nem tudok belekotni! Ez a film ugy jo ahogy van.
ha egyszerûen leírod, h ez a film szar, azzal többet elérsz, mint h ezen kitudja hány órán keresztül gondolkodtál, h poénos legyen.
7/10 Elég jó film bár kissé érzelgõs.Nem nagyon hihetõ hogy egy annyira eldurvult erõszakos jellemû csaj mint Annie pár nap alatt bûnbánó meg önfeláldozó emberré válik.
Egyébként leszarom, hogy van a pontozás a többi helyen. Igazából teljesen fölösleges dolognak is tartom, és csak azért van, hogy legyen. Bõven elég 5 pont, hisz ha nagyon muszáj, akkor jöhet a részpont is. Ennyi.
A filmmel pedig az volt a baj, hogy egy hulladék.
(és nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb helyen tízes skálán értékelnek)
DFTBA ಠ_ಠ
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bérgyilkos, bérgyilkos utód, Nõ...
Semmi különös de szórakoztató...
6/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
De amit az RTL készíttetett hozzá attól majdnem hánytam.<#falbav>#falbav>
De a film a kedvenceim között van.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ennyire más mindenkinek a véleménye. Én kb. 2,5 hete láttam és talán ez a film volt a legjobb romantikus vígjáték, amit valaha láttam.
Nagyon jó volt, néhány szadizással, de azt szerencsére csípem. Samuel L. Jackson egy állatkirály.. 😄
8/10