Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gurren
engem se, pedig sokáig halogattam a megnézését, mert mindenhol azt írták, hogy mennyire megrázó :|

Hegi90
Rekviem egy álomért 5/10

Nem érintett meg.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Shep
Hát ülök, vagy te állva netezel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
jólvan leülhetsz
Kicsikiraly
más dolog a fárasztó, azokat szeretem, ezek szimplán nem tartalmaznak értéket, de hangsúlyozom hogy SZÁMOMRA, egyéni véleményem 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Shep
-ok +ók

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát te kész vagy, errõl pofázok, hogy a nevét próbálták az eredetének megfelelõen ejteni erre meg na, jó hagyjuk inkább, mert nem érted mirõl beszélek. Azért mert angol a film eredeti nyelve, nem kell minden nevet úgy ejteni ahogy õk, hanem meg kell próbálni a név származási helyén használt formában visszaadni, szerintem ez a korrekt, nem a majmolás. Angolszászok nyelvet használok idegen neveket nem tudnak és nem is akarnak rendesen kiejteni (tisztelet a kivételnek).pl.: Király - hallottam már Kirali-nak, Kiral-nak meg ki tudja még minek.

tommygear
mert magyarul nem Budapeszt a város neve
Shep
De hát jó az úgy, magyarosan úgy ejtik 😄

Shep
Mondjuk nem is értem ,hogy a Buda-Pestet miért nem úgy szinkronizálták ,hogy Buda-Peszt. Meg mikor más filmben Mr Kovács volt akkor miért nem azt mondtá ka szinkronban ,hogy Mr. Koveksz. Hát de tényleg már na. 😄

Tyler1
magyarok meg 30 éve mondják Sztálónénak Sztálónt, engem ez jobban idegesít.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shep
Jó ha nem érted mirõl beszélek akkor ...

tommygear
nehogy már az eredeti nyelv legyen a szar
lol
Shep
Hát de az amcsik nem tudnak külföldi nevet normálisan kiejteni úgyhogy ezt én nem venném alapul.

Ja és szerintem nem becenév. Na de részemrõl a téma lezárva szerintem jó, hogy nem Gunnereznek, mint a hülye amcsik.

tommygear
hát hallgasd már meg angolul, GÁNÖR a helyes kiejtés itt meg gunároznak
tommygear
07:17
ProGabe
az becenév, tehát fosul mondja

ez olyan, mint a prison break szinkronban a bárovz és a tánkrédi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Na rosszul írtam azt mondta: Megváltunk Gunnártól és ez jó is így véleményem szerint.

Tyler1
gúnár<#banplz>

Shep
Na megnéztem a gúnáros részt. Azt mondja Gunner szerintem az teljesen jó, mivel ez skandináv név akar lenni azok meg gánöröznek ahogy itt lentebb írta egy kolléga.

Shep
Hát akkor lehet csak én tekertem jó helyre, ilyen gúnárok nekem nem voltak 😊

tommygear
nevetséges lett ez az expendables szinkron 😄
gunner helyett gúnár <#eljen>
Shep
Belenéztem az Expendables szinkronos verziójába és teljesen jónak tûnik 😊

DeerHunter01
😄DDDDDDDDDDDDDDD

\"Erről van szó!\"

Shep
Nemrég volt itt téma a Resident Evil széria és, hogy mennyire gyengék egyes részek, bezzeg az elsõ rész meg milyen jó. Hát mondom megnézem már újra hátha tényleg és régen csak rossz napom volt és azért nem tetszett.
Sajnos nem tévedtem, az egészbõl árad a gagyiság, halálian gyenge trükkök, a zombik inkább röhejesek mintsem félelmetesek, a tûzharcok és az akciók pocsékul vannak megkoreografálva. Az egész olyan, mint valami 80-as évek béli rosszul sikerült horrorfilm. Továbbra is tartom ,hogy a széria leggyengébb része, a 3. ami szerintem szintén elég gyenge köröket ver rá.

4/10

zaki
még mindig bluray az

ne keverjétek vele

ROCKnROLLA
The Losers (2010)

Elég jó kis akciófilm, a szokásos "lehetetlen lenne de azért poén" klisével, de azért jóféle. A szereplõk szerethetõk, a csaj meg nagyon is😊 A fõgenyó full idiótaságokat beszél, de jó értelemben. Van benne pár jó beszólás is. Az akciók szerintem rendben vannak.

8/10

UI: soha ne érintsd meg a kalapot 😄

mivan???? szinkronnal hogy lenne már?
a feláldozhatók sample-ba belenéztem XD sly és rourke hangja kurva jó!
de ahogy Sly mondja ,hogy gunnár XDDD gánnör inkább sztem...
1.5 honapja van 1080p blueray 😄 aki megakarta nezni mar megnezte

Tyler1
nabaszki mozipremierrel egy napon kijött A_felaldozhatok_iNT_CUSTOM_BRRip_XviD_Hungarian(...)

gondolom akk nálunk sem fog kasszát robbantani. lassan azt tudom elképzelni kis hazánkban, h a BD elõbb lesz a polcokon, mint a film a mozikban.

A jesszusom mi volt ez mondatnál megijedtem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Montanosz
Devil's Playground

hiába, az angoloknak nagyon jól megy ez a zombi cuccos))
7/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Így friss fejjel visszanézve, tényleg nem túl poénos😊 Egyébként kb 25 perc lehetett az egész, mire végeztem vele.
De hát mindenki hibázhat.
CSOCSO
itten elo : amerikaban elo

(bocs)
CSOCSO
Machete

JEEEZUSOM!?!?!?! mi volt ez? o-O

Nem szeressem a grindhouse filmeket de ez valami iszonyat alladek film volt.
Minden el volt tulozva, nem szabad komolyan venni a film egy percet sem. Minden ott van a szeren. Neha volt egy-ket vigjatekba illo poen is.

Komolytalan film ami nagyon szorakoztato is tud lenni.

Es az itten elo ( akar llegalis akar nem) bevandorlok valoban leszarjak, hogy a tobbi emberrel mi van. A lenyeg, hogy ok mar itt vannak. MEKKORA IGAZSAG!

Nem lattam sok ilyen tipusu filmet, mert nem is igazan szeretem oket, mert gagyik, baromsagok. de ezt eltalaltak.

10 est adnek ra mert szamomra uj stilus es nem tudok belekotni! Ez a film ugy jo ahogy van.
Tyler1
5 sort olvastam elég is volt. kifigurázni akármilyen filmet lehet, minõségtõl függetlenül. ebbõl végülis véleményt nem is lehet kiszûrni, mert a hülyeség az minden emberben random generálódik.
ha egyszerûen leírod, h ez a film szar, azzal többet elérsz, mint h ezen kitudja hány órán keresztül gondolkodtál, h poénos legyen.

Willenbrock
The Invisible

7/10 Elég jó film bár kissé érzelgõs.Nem nagyon hihetõ hogy egy annyira eldurvult erõszakos jellemû csaj mint Annie pár nap alatt bûnbánó meg önfeláldozó emberré válik.

Én szóltam, hogy ez fárasztó😄 (másoknak amúgy tetszett - de tudom, õk is, én is buták vagyunk nem?)

Egyébként leszarom, hogy van a pontozás a többi helyen. Igazából teljesen fölösleges dolognak is tartom, és csak azért van, hogy legyen. Bõven elég 5 pont, hisz ha nagyon muszáj, akkor jöhet a részpont is. Ennyi.

A filmmel pedig az volt a baj, hogy egy hulladék.
Kicsikiraly
kb olyan mint mikor az ötvenéves irodai unatkozó elvált feleségek idióta feliratokkal próbálják utánozni az icanhascheezburgert a macskás képeikkel, és elhiszik hogy ezek a feliratok rajtuk kívül másoknak is viccesek. meg lehet szépen összesezedetten fogalmazni hogy mi bajod egy filmmel.

(és nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb helyen tízes skálán értékelnek)

DFTBA &#3232;_&#3232;

davidka003
De mi az értelme az ilyen romantikus vígjátékoknak? Nulla történet, arról szól, hogy nyalják egymást 2 órán keresztül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Montanosz
Wild target

Bérgyilkos, bérgyilkos utód, Nõ...
Semmi különös de szórakoztató...
6/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kaposi1
Az eredeti video kazettás szinkronnal nagyon tetszik.
De amit az RTL készíttetett hozzá attól majdnem hánytam.<#falbav>
De a film a kedvenceim között van.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
opensubtitles tele van ám szpemelve bassza meg. vmi gyökér regtelen ember töltöget minden feliratot, de azt sem tudja, h kell. gecire idegesítõ, átláthatatlan az egész.

7mérföldes szerelem: pont az olvasom, hogy nem nagy durranás?! 😊
Ennyire más mindenkinek a véleménye. Én kb. 2,5 hete láttam és talán ez a film volt a legjobb romantikus vígjáték, amit valaha láttam.
ROCKnROLLA
Unthinkable (2010)

Nagyon jó volt, néhány szadizással, de azt szerencsére csípem. Samuel L. Jackson egy állatkirály.. 😄

8/10

PetruZ
How To Train Your Dragon (2010): Egész jó volt, látványos is, vicces is, és az animáció is teljesen rendben volt. A sztori... hát ezerszer láttuk már, de lehet úgy is készíteni, hogy ne legyen unalmas, itt is sikerült egész jól összehozni, és még némi felnõttes, komolyabb tartalom is szorult bele itt-ott. Minden korosztálynak ajánlott. 7/10
Willenbrock
Az Évszázad Vihara

Egy jó Stephen King film,3-4 részes.Egy New Englandi kis sziget halászvárosára hatalmas téli vihar jön miközben felbukkan egy rejtélyes idegen is aki mindenkirõl tud mindent és erõs hipnotikus képességei is vannak.