Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Majd o legkozelebb szinkronizalja, aztan meglesz a legujabb Uwe Boll clone. 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az ember azt hinné, h egy kemény vadnyugati alapokra helyezett képregényadaptációt, Josh Brolinnal, John Malkovich-al, és Megan Fox-al a Warner Bros megtud csinálni faszára. Hát sajnos nem. Igaz egy tök amatõr rendezõvel nem is lehet jó filmet csinálni. Tök érthetetlen forgatókönyv, gyatra szövegek, össze-vissza vagdosások, végig koromsötét jelentek - kb. ezzel lehet jellemezni az egészet. 70 perces játékideje ellenére is untatott.
Megérdemelte a bukást, pedig én az elõ-, és utójelek ellenére is biztattam magam, h nekem tetszeni fog.
3/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
TOY STORY 3 - 10 NEKEM A LEGJOBB ANIMÁCIÓS MESE MOSTANTÓL
KICK-ASS - 9.1 ELBORULT TÖRTÉNET DE SZÓRAKOZTATÓ
IRON MAN 2 - 9.5 PÁRBESZÉD SOK DE LEGALÁBB NEM ÉRDEKTELEN
AKCIÓ VISZONT KEVÉS DE LÁTVÁNYOS
INKÁBB EZT MINT A TRANSFORMERS 2
PREDATORS - 7.0 AMÍG EL NEM ALUDTAM RAJTA 7.0 VOLT(LETT)
MR. NOBODY - 8.3 EZ ELÉG KOMPLEX DE ÉLVEZETES FILM
BLACK HAWK DOWN - 9.3 ÉN CSAK MOST LÁTTAM DE NEM FOGOTT RAJTA
AZ IDÕ MERT A BOMBASZAKÉRTÕ IS MILITARISTA
FILM DE ELBÚJHAT MÖGÖTTE
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Intelligens feelgood dráma, fasza zenéléssel, jól elhelyezett poénokkal.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a Toy Story-nak mi a jó büdös k*rva-g*ci*-k*rvaéletért az a magyar (al)címe, hogy 'Játékháború'??????
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a temetõ kapui és a kedvencek temetõje 1-2 kilõve!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Részemrõl az év egyik legjobban várt filmje volt Zack Snyder baglyos 3D meséje.
A trailert számtalanszor láttam, nagyon bejött, így igen nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban. Ahogy az lenni szokott, ha magasak az elvárások, az sok jót nem jelent, de nem ebben az esetben!
Nálam eddig az év legjobb animációs filmje, magasan. Eddig animációs filmnél egyszer sem éreztem azt, hogy túl rövid volt a film, és ráadást követeljek, de ebben az esetben úgy elröppent a 90 perc, hogy talán fél órának sem tünt.
Az Õrzõk Legendája roppant látványos, ilyen gyönyörû, aprólékosan kidolgozott világot, és ilyen minõségû animációt még sosem küldtek a filmvászonra. A Snyderre jellemzõ lassítások-gyorsítások tökéletesen illenek a filmbe, több jelenet is káprázatosan szépre sikerült. Meglepett, hogy helyenként eléggé dark a hangulat, talán a 9-hez tudnám hasonlítani, de itt szerencsére nem vitték el annyira 16+ irányba, nem is illett volna ehhez a filmhez.
Nehéz elfogultság nélkül beszélnem a filmrõl, de nálam csak az egyébként meglepõen jó 3D-hez kötelezõen járó szinkron vont le egy pontot a teljességbõl.
A történet bár egyszerû, mégis sikerült lebilincselõ, varázslatos mesévé szõni a filmvásznon. Folytatást neki!
10/9
nincs benne gáz,csak én gánnörnek mondtam volna ennyi 😄 de azt a pár alkalmat mikor kimondja a nevét kibírjuk 😄
am meg a szinkron teljesen jó lett mi sem bízonyítja ezt minthogy senki se talált semmi kivetnivalót benne csak ezt a név kiejtést ^^
Avatar - The Last Airbender: Fél óra után kikapcsoltam, nem bírtam tovább... így értékelés sincs. A háttérsztorival nem is lett volna bajom, ha nem gyerekekkel és nem így próbálják eljátszatni az egészet, és ha fordítanak némi gondot a történet belsõ egységességére. Túl komolykodós és ezáltal nevetségesen blõd és borzasztóan hihetetlen lett az egész, nem tudom elképzelni azt a fantasy világot, ahol így beszélnek a gyerkõcök (fõleg a fõszereplõ). A történet is megfelelõen komoly-kalandozós helyett röhejes lett és megfelelõ logika híján lépten-nyomon a saját kardjába dõlt. Az már csak ráadás, hogy a CGI is erõsen so-so kategória volt, de több helyen kilógott a lóláb, pl. az elsõ nagy harcban az earthbender-ek falujában (ott hagytam abba).
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem érintett meg.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DFTBA ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja és szerintem nem becenév. Na de részemrõl a téma lezárva szerintem jó, hogy nem Gunnereznek, mint a hülye amcsik.
ez olyan, mint a prison break szinkronban a bárovz és a tánkrédi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.