Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Valaki tud nyilatkozni errõl a filmrõl? Elérhetõ rendes verzába, de nem tudom megéri-e leszedni.:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Jakuza001
Hagy de re debileknek nem lehet megmagyarazni. 😄
Majd o legkozelebb szinkronizalja, aztan meglesz a legujabb Uwe Boll clone. 😄

Blasta
Jah, egy kalap szar lett

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Jonah Hex

Az ember azt hinné, h egy kemény vadnyugati alapokra helyezett képregényadaptációt, Josh Brolinnal, John Malkovich-al, és Megan Fox-al a Warner Bros megtud csinálni faszára. Hát sajnos nem. Igaz egy tök amatõr rendezõvel nem is lehet jó filmet csinálni. Tök érthetetlen forgatókönyv, gyatra szövegek, össze-vissza vagdosások, végig koromsötét jelentek - kb. ezzel lehet jellemezni az egészet. 70 perces játékideje ellenére is untatott.
Megérdemelte a bukást, pedig én az elõ-, és utójelek ellenére is biztattam magam, h nekem tetszeni fog.
3/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

PetruZ
The Expendables: Most értem haza moziból, angol hanggal, feliratosan néztük (MOM Park) és jó volt. 😊 No, a felirat az nem, nagyon sok minden kimaradt belõle, de maga az angol szöveg teljesen érthetõ volt. A film nagyon tetszett, igazi oldszkúl akciómozi kicsit modernebb felfogásban, de ez csak jót tett neki. A poénok egy része is ült (más része azért nem annyira), akció volt elég bõven, néhol Rambo 4-et idézõ trancsírozásban, voltak nagy robbanások, OMFG jelenetek, szóval élveztük. 😊 Nálam 7/10, mert azért nem nyújt annyira maradandó élményt és pár dolog is csak lógott a levegõben, de egyébként aki a 80-as évek akciófilmjeit szerette, ezzel sem foghat mellé.
tigeroo
TOY STORY

(alcím😊

Nem Tolsztoji sztori!<#idiota>
Mert a Játéktörténet jobban hangzana?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kicsikiraly
caps lock off, írásjelek on.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Victor1103
ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYOD - 8.9 JÓ DE NEM OLYA JÓ MINT A TOY STORY 3

TOY STORY 3 - 10 NEKEM A LEGJOBB ANIMÁCIÓS MESE MOSTANTÓL

KICK-ASS - 9.1 ELBORULT TÖRTÉNET DE SZÓRAKOZTATÓ

IRON MAN 2 - 9.5 PÁRBESZÉD SOK DE LEGALÁBB NEM ÉRDEKTELEN
AKCIÓ VISZONT KEVÉS DE LÁTVÁNYOS
INKÁBB EZT MINT A TRANSFORMERS 2

PREDATORS - 7.0 AMÍG EL NEM ALUDTAM RAJTA 7.0 VOLT(LETT)

MR. NOBODY - 8.3 EZ ELÉG KOMPLEX DE ÉLVEZETES FILM

BLACK HAWK DOWN - 9.3 ÉN CSAK MOST LÁTTAM DE NEM FOGOTT RAJTA
AZ IDÕ MERT A BOMBASZAKÉRTÕ IS MILITARISTA
FILM DE ELBÚJHAT MÖGÖTTE

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

desigo
stargatelost
Bandslam

Intelligens feelgood dráma, fasza zenéléssel, jól elhelyezett poénokkal.

8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
világéletemben toy storynak ismertem, talán ha 3x hallottam ezt a magyar címet, de akk meg azt hittem ez ilyen marketing szlogen.

ProGabe
már régebben is felötlött bennem az alábbi dolog, de most, hogy jön a 3-dik rész DVD-n és ezzel együtt a trilógia díszdoboza, amin ott virít a dolog, megkérdezem, hátha tudja valaki a választ:

a Toy Story-nak mi a jó büdös k*rva-g*ci*-k*rvaéletért az a magyar (al)címe, hogy 'Játékháború'??????

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

valaki nemtudna nekem mondani temetõs horrorfilmcímeket?
a temetõ kapui és a kedvencek temetõje 1-2 kilõve!
szucsy89
áá pedig beülnék rá megint :/
mark oh
Damage 5/10<#zavart2>

Shelter 5/10 <#circling>

Choke off

SötétBarom
IMAX?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Az Õrzõk Legendája 3D / Legend Of The Guardians 3D

Részemrõl az év egyik legjobban várt filmje volt Zack Snyder baglyos 3D meséje.
A trailert számtalanszor láttam, nagyon bejött, így igen nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban. Ahogy az lenni szokott, ha magasak az elvárások, az sok jót nem jelent, de nem ebben az esetben!

Nálam eddig az év legjobb animációs filmje, magasan. Eddig animációs filmnél egyszer sem éreztem azt, hogy túl rövid volt a film, és ráadást követeljek, de ebben az esetben úgy elröppent a 90 perc, hogy talán fél órának sem tünt.

Az Õrzõk Legendája roppant látványos, ilyen gyönyörû, aprólékosan kidolgozott világot, és ilyen minõségû animációt még sosem küldtek a filmvászonra. A Snyderre jellemzõ lassítások-gyorsítások tökéletesen illenek a filmbe, több jelenet is káprázatosan szépre sikerült. Meglepett, hogy helyenként eléggé dark a hangulat, talán a 9-hez tudnám hasonlítani, de itt szerencsére nem vitték el annyira 16+ irányba, nem is illett volna ehhez a filmhez.

Nehéz elfogultság nélkül beszélnem a filmrõl, de nálam csak az egyébként meglepõen jó 3D-hez kötelezõen járó szinkron vont le egy pontot a teljességbõl.

A történet bár egyszerû, mégis sikerült lebilincselõ, varázslatos mesévé szõni a filmvásznon. Folytatást neki!

10/9
OMG vkit ennyire idegesít ,hogy gunárnak ejtik? am meg sztem gunnárnak mondta Sly , tehát két "n" betüvel.
nincs benne gáz,csak én gánnörnek mondtam volna ennyi 😄 de azt a pár alkalmat mikor kimondja a nevét kibírjuk 😄
am meg a szinkron teljesen jó lett mi sem bízonyítja ezt minthogy senki se talált semmi kivetnivalót benne csak ezt a név kiejtést ^^
Montanosz
Pancserpolice

7/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
mellesleg mozikban ennek örömére újból vetítik majd. bár nem nálunk-.-

PetruZ
Kamui (2009): Japán, XVII. század, menekülõ, önmagát függetlenítõ ninnya, aki egy szigeten megbúvó halászfaluba kerül és már-már rendezõdik a helyzete, de itt is megtalálják és a hatalom ökle ártatlanokat is eltipor... Semmi különös, semmi extra, de a sziget környéki jelenetekért, a korabeli cápavadász hajóért, meg pár jó akciójelenetért érdemes megnézni. Az elején még sok a "wire", de a végén ez szinte teljesen megszûnik. 5/10

Avatar - The Last Airbender: Fél óra után kikapcsoltam, nem bírtam tovább... így értékelés sincs. A háttérsztorival nem is lett volna bajom, ha nem gyerekekkel és nem így próbálják eljátszatni az egészet, és ha fordítanak némi gondot a történet belsõ egységességére. Túl komolykodós és ezáltal nevetségesen blõd és borzasztóan hihetetlen lett az egész, nem tudom elképzelni azt a fantasy világot, ahol így beszélnek a gyerkõcök (fõleg a fõszereplõ). A történet is megfelelõen komoly-kalandozós helyett röhejes lett és megfelelõ logika híján lépten-nyomon a saját kardjába dõlt. Az már csak ráadás, hogy a CGI is erõsen so-so kategória volt, de több helyen kilógott a lóláb, pl. az elsõ nagy harcban az earthbender-ek falujában (ott hagytam abba).
Blasta
Back to the future 4 mi??? OMG <#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Dehogy is BTF4, nem lesz folytatás. 😊 25 éves évfordulója van az elsõ résznek és ennek ünneplésére elkészítették az eredeti trailer kockára hû, de mai minõségû változatát. Itt meg lehet nézni mindkettõt és össze lehet hasonlítani.
CSOCSO
ha jol emlekszem az kamu volt.. orosz upscallingelt dvd rip volt
Tyler1
hell no! de sajnálom ezt a faszit komolyan 😞 pedig 20 év alatt semmit nem változott, ugyanaz a kisfiús arca van 50 évesen is.

Back To The Future IV - Teaser
tommygear
néha 😄
Gurren
engem se, pedig sokáig halogattam a megnézését, mert mindenhol azt írták, hogy mennyire megrázó :|

Hegi90
Rekviem egy álomért 5/10

Nem érintett meg.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Shep
Hát ülök, vagy te állva netezel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
jólvan leülhetsz
Kicsikiraly
más dolog a fárasztó, azokat szeretem, ezek szimplán nem tartalmaznak értéket, de hangsúlyozom hogy SZÁMOMRA, egyéni véleményem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shep
-ok +ók

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát te kész vagy, errõl pofázok, hogy a nevét próbálták az eredetének megfelelõen ejteni erre meg na, jó hagyjuk inkább, mert nem érted mirõl beszélek. Azért mert angol a film eredeti nyelve, nem kell minden nevet úgy ejteni ahogy õk, hanem meg kell próbálni a név származási helyén használt formában visszaadni, szerintem ez a korrekt, nem a majmolás. Angolszászok nyelvet használok idegen neveket nem tudnak és nem is akarnak rendesen kiejteni (tisztelet a kivételnek).pl.: Király - hallottam már Kirali-nak, Kiral-nak meg ki tudja még minek.

tommygear
mert magyarul nem Budapeszt a város neve
Shep
De hát jó az úgy, magyarosan úgy ejtik 😄

Shep
Mondjuk nem is értem ,hogy a Buda-Pestet miért nem úgy szinkronizálták ,hogy Buda-Peszt. Meg mikor más filmben Mr Kovács volt akkor miért nem azt mondtá ka szinkronban ,hogy Mr. Koveksz. Hát de tényleg már na. 😄

Tyler1
magyarok meg 30 éve mondják Sztálónénak Sztálónt, engem ez jobban idegesít.

Shep
Jó ha nem érted mirõl beszélek akkor ...

tommygear
nehogy már az eredeti nyelv legyen a szar
lol
Shep
Hát de az amcsik nem tudnak külföldi nevet normálisan kiejteni úgyhogy ezt én nem venném alapul.

Ja és szerintem nem becenév. Na de részemrõl a téma lezárva szerintem jó, hogy nem Gunnereznek, mint a hülye amcsik.

tommygear
hát hallgasd már meg angolul, GÁNÖR a helyes kiejtés itt meg gunároznak
tommygear
07:17
ProGabe
az becenév, tehát fosul mondja

ez olyan, mint a prison break szinkronban a bárovz és a tánkrédi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Na rosszul írtam azt mondta: Megváltunk Gunnártól és ez jó is így véleményem szerint.

Tyler1
gúnár<#banplz>

Shep
Na megnéztem a gúnáros részt. Azt mondja Gunner szerintem az teljesen jó, mivel ez skandináv név akar lenni azok meg gánöröznek ahogy itt lentebb írta egy kolléga.

Shep
Hát akkor lehet csak én tekertem jó helyre, ilyen gúnárok nekem nem voltak 😊

tommygear
nevetséges lett ez az expendables szinkron 😄
gunner helyett gúnár <#eljen>