Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ez a film a filmgyártás szégyene, nekem is volt szerencsém látni 😄
komolytalan (azokon a trutyihangokon baze röhögnöm kellett 😄)

Grotesque

(Rengeteg spoilerrel!)
Beteg vagyok... fekszek egész nap az ágyamban, mi mást csináljon az ember... nézzen meg egy jó kis filmet... nincs kedvem elõkapni a dvdimet, gépen alig néhány film van... hmmm.. Grotesque... nah nézzük😄
Hát... nagyon kemény volt... ez az igazi szadista japán film, aminek semmi értelme, csak az, hogyan szabdalják az embereket halálra. De valamiért mégis érdekes volt... Vegyünk 3 embert... egy párt, akik most jöttek össze és egy õrült doktort, aki elrabolja ezeket. Elkezdi kellemesen kínozni a srácot, majd megmondja, hogy mindketten meghalnak, kivéve ha sikerül felizgatniuk a faszit szexuálisan... hát meg is kezdõdik a "játék" a csajt megerõszakolja... de "csak" újjal, aztán a srácnak kiveri a farkát a csajra...hmmm... talán ez volt számomra a film olyan jelenete, ahol kikapcsoltam volna legszívesebben, mert én röpködõ végtagokra voltam kíváncsi😄
Aztán pár jelenettel odébb két asztalon fekszik a csaj meg a srác, elkezdi õket picit aprítani (ujj/karlevágás, melbimbónyisszantás, herékbe szögverés, faroklevágás, szemkiszúrás) a legtöbbet a srácon hajtotta végre, mert mondta a doki, hogy ha nem viseli el, akkor a csajon folytatja... nah és akkor amikor levágta a srác farkát, akkor megszólal, hogy EZAZ! Sikerült felizgatnotok! Köszönöm!Oo
Aztán kezelésbe veszi õket, szép fehér orvosi szobákban kúráltatja õket és mondja, hogy amint rendbe jönnek már el is engedi õket. A párocska nagy nehezen, de kezd megbízni a fasziban, hogy tényleg így lesz majd és minden rendbe jön... sõt a faszi még azt is mondta, hogy feladja magát a rendõrségen és odaadja hatalmas vagyonát is nekik kárpótlásként... (itt azért már érezhetõ volt a kamu😄)
És emiatt a jelenet miatt volt már, mint a többi torture horror... jól megkínozza az embereket, amjd utána mint a legjobb barátjuk úgy viselkedik velük... nagyon kemény és félelmetes:S
Aztán persze felébred a párocska már megint a kínzókamrában... mert egy végsõ izgatós "játékot" akar játszani a doki velük... ezt már nem mesélem el, mert a legdurvább jelenete a filmnek, lényeg az, hogy nem sikerül és mind2en meghalnak😄 És a film egész idáig tök jó lenne... de az itt levõ utolsó pár képkocka elront mindent... a srác meghal, a csaj felidegesíti a dokit, aki levágja a fejét dühében...stb és mikor lerepül a csaj feje a helyérõl, amikor visszazuhan beleharap a doki nyakába, a srác lábonszúrja, azt látjuk mintha meghalna, majd a csaj feje leesik és a sráccal szemezve nagynehezen lecsukja a szemét... nah ez mi a faszra volt jó? Ilyen baromság???? Ok a test képes fej nélkül még pár mpig mozogni, de egy fej csak úgy beleharapjon valakinek a nyakába???? Nah hagyjuk már😄😄😄
Persze a doki nem halt meg és az utsó jelenet már a következõ áldozatszerzésérõl szól... klisé

Bocs, hogy ezt mind leírtam, de biztos nem sokan látták ezt a szart😄 Nem lenne vészes film, de ez az utolsó jelenet mindent elrontott... addig gondolkodtam, hogy talán megtartom, de onnantól érvénybe lépett a "megnézem a filmet és shift+del" terv😄
4/10

BTW: Tudnátok ajánlani hasonlóan brutális filmeket... de esetleg ne legyen idióta illetve lehetne valami érdekes története is😄
Illetve olyan horrort, amin tényleg beszarik az ember? Mert az ilyeneket már nagyon hiányolom... köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
de az mi?
fûrésznél az egyetlen lényeg a látvány. nem tudom mitõl lesz jobb ha tudja, h x-nek levágták a kezét és megetették egy másik emberrel(ez csak példa). ezeket ha nem látja az ember, akk tök érdektelen.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

azt vágom,hogy adott filmenknél a lényeget megkérdi de nem is szereti a horrort?! ezt nemtudtam 😄
Nem szereti a horror filmeket és mindig megkér valakit, hogy mondja már el a durva részeket... puszta kíváncsiságból😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

yah , na ezért sem olvastam el 😄
erdekes_cimet_kapott_a_mission_impossible_4
DeerHunter01
saját felelõsségére olvassa el mindenki 😄
hisz eleve ha leirom hogy mi benne a durva akkor úgyis tudni fogja hogy túléli e vagy sem az az ember aki épp "játszik", oda az izgalom 😄

\"Erről van szó!\"

XDDDDDDDD
lol elõre tudni akarja mit fog látni 😄 nálad nem játszik az izgalom ?XD

am holnap éjjeliõri melóba valószínû ledarálom a vissza a jövõbe 1-2-3at
DeerHunter01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elején a csajnak a hasát szétb@ssza a körfürész, rendesen mutatják, kiesik a bele is..., szokásos medvecsapda is van benne , egy nõnek a gyomrába van a kulcs és a csávónak kell kihúznia azt egy nagyon hosszú madzagon tépi ki mint az állat jönnek kis húsdarabok is, Linkin Park énekese a kocsijában ébred oda van ragasztva nagyon erõsen a háta a székhez és ki kell szabadulnia hogy elérje a piros kart és meghúzza, jön le a hátáról a bõr meg a hús, a haverjai a kocsi köré voltak láncolva meg kifeszitve, az egyik meg a kocsi alatt, mivel nem sikerül a játék ezért a kocsi alatt lévõre ráesik a kerék mivel az emelõ összecsuklik, feje szétmegy dirib-darabra, a kocsi megindul az egyiknek egy kampó van az állába meg az orrába asszem, a lökhárítóhoz volt láncolva kiszakad az egész feje, a harmadikat elüti és kirepül a szélvédõn keresztül.
a csaj benn ég a kazánba, a csávó átszúrja mindkét mellén a kampót és húzza fel magát a láncon de végül leszakad az egész melle mert nem bírta a terhelést, meg Jill azt álmodja hogy kivan kötözve , sín van elõtte vagy 20 méter és Hoffmann megindít felé egy ilyen éles szerkezetet ami szétviszi az egész testét. kb ennyi 😄

szóval van benne durva rész bõven.

\"Erről van szó!\"

Jim Morrison
akkor spoilerbe plz mondjatok el a durva reszeket 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Montanosz
Ráhibáztál mert pont ajánlani akartam egyet amit most néztem délután...

Altitude
Nagyon korrekt kis scifi.
7/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

dartonita
Our family wedding:
Uristen....?Hogy volt kepes Forest Whitaker eladni magat egy ilyen fosra?Evek ota az elso olyan film amibe bele kellett tekernem hogy hamarabb vege legyen.Kinszenvedes.
1/10

Glory:
Denzel Washington,Morgan Freeman,Matt Broderick.Ez viszont tetszett,szeretem a haborus filmeket.
7/10

Seth
Fordítva nem? A mozis,kamerába huhogós befejezés a Spielberg féle (és gyengébb, szerintem)

PSN ID.: Beegabor

ROCKnROLLA
Devil's playground (2010)

Zombis film, a sztori nagyjából a szokásos: teljesítménynövelõ szer, önkéntes tesztalanyok, gebasz, valaki immúnis... Ettõl függetlenül egy elég jó kis film volt, 1-2 apróbb hibát leszámítva. Egyik nagy kedvencem a fõszereplõ srác (Danny Dyer), és szintén játszik benne egy általam kedvelt arc (Craig Fairbrass). Akciók egész jók, megéri megnézni. Senki ne számítson forradalmi újításra a hasonló filmekhez képest, de simán jó kikapcsolódás.

7/10

tommygear
SAW 3D
8/10 jó vóóót <#eljen>
szerintem a zombis hatásosabb volt(vagyis hogy azzá vált nyomtalanul eltûnt) eredetileg úgy láttam...

A spilberg féle rendõrös változat elég gyengus.

egyébként a legjobb horror filmek közé tartozik legalábbis az 1 a 2-õt nem láttam(nem éri meg hogy utána napokig zavarjon)...a fantáziára bízza,és valljuk be mi lehet annál félelmetesebb ami nem látható és egyszerû környezetbe játszódik egy lakás ami akár bárkié lehetne...

DeerHunter01
sima fehér színû a felirat.

\"Erről van szó!\"

feliratosan adják a mozik -> milyen színû a felirat?
csak mert az avatar 3d-ben néztem és a feliratot nem lehetett elolvsni mert ilyen halvány zöldes színû volt 😞
DeerHunter01
SAW VII
10/8
Méltó lezárása(???) volt az eddigi részeknek.

\"Erről van szó!\"

ProGabe
Day & Night (a Toy Story 3 elõtti kisfilm)

na ez a 6 perc kéremszépen mindent elvitt kocsikázni, amit elmúlt 10! évben láttam! ez egy csoda! nem tudom megfogalmazni azt a kifejezést, ami kiült az arcomra, miközben néztem. hm, mégis megvan: totális ámulat

még mindig a Pixar a legjobb!

ja és Toy Story 1-3: 30/30 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az új RS Alien film, csak még nem jött ki😊
ROCKnROLLA
Serbian film 😉

Willenbrock
Új sci-fit/horrort tud ajánlani valaki?

Találmány 7/10 ravasz történet,kicsit nehezen érthetõ.
Cargo 6/10 nem rossz de valamiért már az elején sejtettem hogy ilyen virtuális világos blöff lesz benne.A Pandorum és a Moon is jobb volt azért.

plck
Én is ezt láttam, csak messzirõl(ágyból)néztem és nem nagyon esett le elõször hogy mit vágott oda..😄

Tyler1
Ninja

Jól indult aztán kicsit ellaposodott, mindenesetre korrekt, nézhetõ B film.

ROCKnROLLA
Én moziban láttam, és ott a "zombis" féle verzió volt, amikor a csaj dobott egy touchdown-t a faszival a kamerába...

Ettõl az "e" kérdõszócskától néha már a falat tudnám kaparni...D😄
Willenbrock
Felirat van-e már hozzá?

Tyler1
most mondtam el, h annyi fake verzió van belõle, h több embertõl hallottam h látták a 2. részt holott csak vmi szart láttak, amit vki a házában forgatott(mondjuk nagy többsége csaj volt, akiket persze h ilyennel nem nehéz átverni).

Csinált Asylum koppintást, Paranormal Entity a címe, és fényévekkel jobb mint ennek a második része... amúgy miként láthatta a második részt 3-4 hónapja amikor pont egy hete volt a premier? He?? Mellesleg én nem fake verziókról beszélek, hanem az elsõ résznek két vége van, az egyikben meghal a csaj(zsaruk lelövik, moziban látható cucc), a másikban meg zombi lesz(dvd-n alternatív jelenet). Ennek ellenére a második rész vége meg... nem értem.
Tyler1
paranormal activitybõl 245,78 millió fake verzió létezik. én már 3-4 hónapja hallottam olyan embereket akik látták a 2. részt, váltig állították 10x jobban beszartak mint az elsõtõl.
lehet te is vmi homemade-et néztél 😄
mondjuk aztán fasz tudja, csinált belõle az Asylum is koppintást, de ilyet még a hülye is tud csinálni, és megint csak basszák meg azok akik a semmibõl lettek milliomosok<#action>

Paranormal Activity 2

Hát ez? Aki nem látta a - nem mozis verzió - elsõ rész végét az miként érti meg a második rész végét??????? Valahol olvastam, hogy az elsõ résznek azt a végét ahol a rendõrök jönnek Spielberg javasolta az eredeti helyett, akkor most mi van? Mi mi mi mi mi? Melyik verziót kell értelmezni a második részhez, a mozisat vagy az alternatív dvd verziót??

Nem tudok rá pontot adni, mert nem értem az egészet.
dartonita
Igazad volt az eredeti az igazi,nem lehet visszaadni a hangulatat.
Siman 9/10

Lesz ez meg igy se:
Nicholson fenomenalis amit az arcaval kepes muvelni,egyszeruen imadom.Ebben a filmben a tobbiek is hozzak amit kell,es az elso felora is tartogatott meglepetest:
"Zsidok ulnek az asztalomnal!!..."
Es ott ul Cuddy es Taub kb 25evesen 😄
8/10

Tyler1
thx, reménykedem 😊

ProGabe
természetesen elõfordulhat (sõt, szokott is), hogy újra megveszik a jogokat. erre persze nagyobb az esély, ha külföldön is újra megjelentetik az adott filmet

ha már off, egy kis geekwatch 😊

hivatalos, hogy Cameron köv. filmjei az Avatar 2 és 3 lesznek. 2014 és 2015. forrás

The Dark Knight Rises - ez pedig a következõ /Riddler nélküli!/ - Batman film címe innen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
off:
joglejárat után már esélytelen, h megint forgalmazzanak egy filmet pl. dvd-n?

mark oh
Devil's Playground 5/10 A karakterek nagyon gázak

Monsters 7/10 Ez tetszett,igaz nem egy cloverfield de ez is titokzatos volt.

Choke off

SötétBarom
Egynek bõven jó. Szerintem adj neki egy esélyt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ok..kösz xD

tommygear
én elkezdtem de abbahagytam 😄 meguntam, szóval vond le a következtetéseket 😄
Tyler1
akkora baromság, h arra sem emlékszem végig néztem-e.

Hello,a
A Lazarus-terv mien film,,?

Hoppá, nem is tudtam, hogy ebbõl van újabb változat is 😮
Asszem belenézek, te pedig mindenképpen nézd meg az eredetit, nagyon jó.
Valaki látta már az ízek, imák szerelmeket? Érdemes megnézni? Az ajánlója jónak tûnik.
még nem kezdték az amcsik, csak az elsõ rész van kint
dartonita
A-a.En most a Russell Crowe fele valtozatra gondoltam.Sokakat lattam nyafogni hogy unalmas,vontatott es keves a csatajelenet de nekem pont igy volt megfelelo.

Ket ujabb regebbi remekmu:

Ha olni kell:
Regen lattam,jo volt ujra felidezni.Nem is emlekeztem ra hogy ennyi nagynevu szinesz jatszik benne.Kiefer Sutherland rox,a hangja meg aztan plane 😄
7.5/10

12 duhos ember:
A Jack Lemmon fele valtozatot neztem meg,es meg mindig pazar.Asszm probat fogok tenni a regebbivel is,nagyon tetszik ez a film.
8.5/10

Monsters.

Ne várjatok pörgõs szörnyfilmet. Az egész egy kellemes lassú road movie egy meglehetõsen furcsa útvonalon. Van egyfajta hangulata de aki pörgést vár az felejtse el.
Annyit nem ér meg hogy moziban nézze meg az ember de nekem kellemes kikapcsolódás volt. Egy az átlagosnál alacsonyabb költségvetésû hálivúdi filmnek tûnik elsõ látásra de aztán bele gondolva hogy ezt az egészet 15 000 dollárból hozták össze már teljesen korrekt az anyag.
nem olvastam vissza, de melyik Robin Hood-ra gondolsz? Kevin Costner- Sean Connery változatra? Mert szerintem az a legjobb, stílusos, nincs benne semmilyen speciális effekt, a történet i jó. Én majdnem minden évben megnézem, nem lehet megunni 😊
Azért az kicsit túlzás, hogy a németek film terén nem alkottak jókat vígjátékokon kívül... Csak nem a mostani mainstream filmeket kell nézni, hanem mondjuk a filmtörténet egyik elsõ stílusirányzatát, a húszas évek német expresszionizmusát. Azon belül kezdésnek mondjuk a Metropolis vagy a Dr. Caligari.