Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
a bunyót néztem meg tegnap 😄 kb 1 éve láttam ^^
Port
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Végre nem egy holywood-i tucatfilm, nem sok svéd filmet láttam, de ez tetszett.
7/10
Alvajáró - In my sleep
1x megnézõs , kiszámítható, végén nem nagy csattanós, tipikus holywood-i sablonfilm.
5/10
A sötétség határán - Edge of Darkness
Mell jó színész, amit a karakteréböl kilehetett azt kisajtolta, még jónak is igérkezett a film de 50 perc után rájöttem h nem foglakoztak sokat a forgatókönyvel, többet is kilehetett volna hozni sztem...
5,5/10
Mirrors 2
15 perce után kikapcs... majd másnaposan ködös fejjel mikor nem lesz más megnézem.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
majd a Battle: LA készítõi megmutatják, hogyan is kéne ezt csinálni!
nemzetközi trailer
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#wow2>#wow2> why? sztem ez egy tipikusan sokszor nézõs akciófilm. nem hosszú, nem erõltetett, nem gagyi, nem hatásvadász.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egy kis pörgõs 1,5 órás akció film. Nem hiszem, hogy valaha is megnézem még egyszer, de most nagyon lekötött minden perce.
Emlékezz rám
Maga a film is érdekes és képes lekötni az embert, de amivel szerintem ütött ez a film az a vége.. jött egy mondtad és jelenet, amikor beugrott minden és mondom nem lehet ez a film vége, mert nem errõl szólt 😄 aztán a következõ pillanatban megerõsítettek, hogy, de ez lesz a vége.. azóta se szabadulok a gondolattól.. soha nem találtam volna ki a végét, de a film végeztével eszembe jutnak mondatok, utalások és megértem a film mondanivalóját.
Az út
Nálam ez is egyszer nézõs film.. szeretem a poszt apokaliptikus filmeket, de ez különösebben még le sem kötött. De azért megcsinálták a megfelelõ hangulatot és elég nyomasztó néhol.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Resident Evil 2 - Apocalypse: Ott folytatódik, ahol az elsõ véget ért, Raccoon City karantén alatt, de a fertõzés terjed és az Umbrella tovább genyózik mindenkivel. Néhány túlélõ (és persze Alice) sorsa összefonódik, hogy megmentsenek egy kislányt, aki kijuttathatja õket a városból. Szokványos RE-popcorn rengeteg idióta illogikus dologgal. 5/10
Resident Evil 3 - Extinction: A T-vírus elárasztotta és sivataggá változtatta a Földet, ahol magányos túlélõk (néhányan az RE2 végérõl is visszatérnek) küzdenek a fertõzött hordákkal a túlélésért, miközben az Umbrella tovább genyózik mindenkivel, csak most már a föld alól és az ûrbõl. Próbálják megtalálni azt a kulcsot, ami Alice-t immúnissá, ugyanakkor szuperemberré tette. RE + Mad Max + kicsit FallOut + Doom, de rettenet ökörség, jórészt darálás és tovább erõltetett "logika", borzasztó befejezéssel. 3/10
Ha már belekezdtem, folytatom a további RE részekkel is, de majd késõbb. 😊
The Other Guys: NYC két legmenõbb, leg-cool-abb zsaruja egy váratlan balesetben elhalálozik és máris megindul a tülekedés a szervezeten belül, hogy ki lépjen a helyükre. Ebben a rangsorban semmi esélye annak a párosnak, amelynek egyik tagja egy okoskodó aktakukac, a másik pedig egy "A Hírhedt Esetben Szereplõ Balfék Zsaru", aki a visszatérésre, a Nagy Ügyre vár. De amikor beletenyerelnek egy nagyon magasra nyúló ügybe, mindkettõjük élete felfordul... Fúú, nem is tudom. Voltak jó részei és rossz részei, Will Ferrell és Mark Wahlberg jól játszik egymás alá, de maga a sztori a pénzügyi dolgaival és a számunkra jórészt ismeretlen amcsi felügyeleti szervezetek és intézkedések állandó emlegetésével túl bonyolult, és ehhez mérten a film is hosszú, az egyszeri nézõ elveszti az érdeklõdését és már csak a poénokra, meg az akciókra vár, amelyek azért nem mindig durrannak akkorát, mint a felvezetések sejtetik. Azért nem volt rossz, de meg kell nézni még egyszer, hogy összeálljon. Addig 7/10.
Aki Kecskemét környéki annak most jó.
2000 Ft-ért csomó filmet megnézhetsz este 6-tól reggel 6-ig a mozi maratonon.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Thai filmek kezdenek látványosságban felnõni a kinai filmekhez, hát az egész film tulajdonképp egy másfélórás csata volt))
volt némi gyenge pillanata, meg ilyen szövegek hogy azért harcolunk hogy ne legyen többet háború, meg néhány idétlen poén de összeségében ok.
6/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez csodálatos volt... mûvészi... a maga módján persze.
Ennyire komoly horrorfilmet még nem láttam... olyan horrorfilmet, ami ilyen témákat feszegetne.
Jó volt, helyén volt minden, lesokkolt
9/10
Tv-ben adták, úgyhogy gondoltam végig nézem mostmár x év után. Sosem értettem, h csõdítettek össze akkor olyan szereplõgárdát egy vámpír filmre, de gondolom akkor még nem volt ennyire elázott maszlag a vámpír mítosz, mint napjainkban. A film amúgy nem rossz, de a jótól is messze van számomra.
Folyó szeli ketté
Ez sem volt rossz, de semmi érdemleges sztorija nincsen. Mintha egy sorozat epizódját ragadták volna ki hosszabb kivitelben.
Brad Pitt azért mindkét filmben hozta magát, elnézve a mostani pesti képeit sajnálom, h megöregedett.
Nincs is ezzel gond, szerintem sokan hasonlóan vagyunk ezzel. 😊 Nekem mondjuk az Up is tetszett, mint minden Pixar-os, a Cars-t tartom kicsit alulértékeltnek. Én nem láttam még a sárkányosat, de így is ki merem jelenteni, hogy TS3 az év animációsa, azt nem lehet überelni. 😊
igazából nem vártam sokat, nem is kaptam sokat hagyományos hállivúdí múví, látványos bugyuta kiszámítható sztori, a fõszereplõ srác néhol idegesítõen gyenge Cage hozza a szerepét, a csaj szép, dugni nem dugnak 😞 😞 😞 Egyszóval átlag tinifilm, de engem szórakoztatott a látványvilága miatt!
Ezért a boldog pillanatokért: 6/10!
fry day fry day sálálálláláá
Az elsõt nem láttam de állítólag arról híres egy ebben volt az elsõ éles szeretkezés.
Hát a második rész nem nagy durranás, pusztán Harisu miatt érdemes megnézni, õ az egyik fõszereplõ.
5/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Véresebb, brutálisann filmre számítottam, de így is volt pár jó jelenet. A történet jó volt, Gibson nagyon jó mint mindig ( megöregedett õs is... ), kicsit lájtos krimi, kevéske akcióval, de ami volt benne az ütõs volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de ez az eset abba az csekélyke, icike-picike 5%-ba tartozik, amiben nagyon_nagyon_nagyon nem.. 😊
#59359-t, nagy hõs-t idézve a hibátlan elsõ 10 perc után engem is sokként ért az az óvodásokat célzó gagyiság, ami utána következett. :_/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
DFTBA ಠ_ಠ
nice legs. what time to open?
ez se rossz, de miért kell ezt is 3D-re tolni :S
Avatar után nehéz nekem olyat mutatni látványban amitõl ugy állok fel hogy az állam a földön és ahogy írtak errõl többen nagyobb látványra számítottam ( a trélerbe el volt lõve a lényeg ). A story érdekes és nagyon bejött, az akció és a látvány elment, inkább érdekes volt az egész. Többször nem fogom megnézni.
8/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Már a Holtpont-ban is imádtam ezeket a maszkos figurákat.
És ahogy nézem ez a halálfejes illetve apácás jelmez nagyon komoly.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Régen láttam utoljára, újra elõvettem, mert nagy poszt-apo kedvenc. Már el is felejtettem, hogy 3 nagyobb kaliber is játszik a filmben (Christian Bale, Matthew McConaughey és Gerard Butler), ráadásul messze nem a megszokott szerepükben, ami miatt külön tetszik a mozi. A sárkányos filmek közül messze a legjobb, dark hangulat, látványos helyszínek - a készítõk igyekezete minden képkockán meglátszik.
10/8
Mindenképpen érdekes volt teljesen más képi világ mint amit egy hasonló átverõs filmtõl elvárnánk, ettõl kicsit olyan színpadiasak az egyes részek mások meg inkább viccesek, de mindenképp eredeti!
fry day fry day sálálálláláá
9/10, és csak azért 9, mert nem tartott még 6 óra hosszan... ha így lett volna akkor 10/10