Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Tehat te meg nem lattal olyan filemt, ahol a fohos a nagy gonoszbol hirtelen jo fiu lesz, elhagya a csalajda de talal maganak masik not, vegul a legjobb baratja arulja el es meg a vegen kiderul, hogy felig kamu a vilag?

Javaslom kezdjel el surgosen moziba vagy kolcsonzobe jarni, mert kicsit ciki volt ez a beszolas 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]Crassus
ez kész!😄

http://www.youtube.com/watch?v=aGLCQfsiSIs

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Szinte ugyan ilyen volt igen! De nem ez, ez egy picit "gyerekesebb"
De témájában hasonló volt... és ugyan úgy volt benne ilyen medencés jelenet is (csak ott nem úsztak, szimplán "pancsoltak"😄)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mondjuk ezek asszem pont nem vámpírok.
Tegnap láttam tvben a Bûvölet c. tinifilmet... csajokról szól, akik picit boszorkányosdit játszanak...stb... régen már láttam, nem rossz, viszont bevillant 2 tinifilm, amit még régen meg akartam keresni csak nem tudom a címüket...

1ik: Hasonló témájú, mint ez... csak itt pasik vannak és vámpíros story... ha jól emlékszem van egy srác, aki belekeveredik egy ilyen menõ társaságba, akik aztán mindent felajánlanak neki (atom nõkkel sex, siker, pénz...stb) és aztán kiderül, hogy az egész társaság vámpír... valami ilyesmi volt, ha jól emlékszem😄

másik: Ebbõl még kevesebbre emlékszem... az biztos, hogy van benne egy csaj, aki iszonyatos sokat szív (kóla talán) és a végén szinte (vagy ténylegesen) beadja az aranylövést magának... ez a csaj ha jól emlékszem a Mia Kirshner volt... de ez sem biztos... És volt a csajsziban ha jól emlékszem egy jó adag leszbikus hajlam😄

Szóval ha ennek a 2 tinifilmnek ha meg tudnátok mondani a címét (ködös körülírásom ellenére😄) azt nagyon megköszönném

SASboy
mondj már hasonló filmet.

nice legs. what time to open?

Sephi
Repo Man -

Ekkora marhasagot... ez tiz eve megalta volna a helyet de semmi uj, megint a megszokott ugyanaz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ROCKnROLLA
Pedig kb onnantól lett vola fun-horror a film. 😄 Én is csak másodszorra néztem meg a filmet, kb 1 éve én is 3/4 óra után hagytam abba, de tényleg kb a 2. fele a jó.

3/4 óra után abba kellett haggyam, pedig kedvelem a horrorokat

minden tekintetben amatõr film - gagyi viccek, tré trükkök, gáz az egész

CSOCSO
Scott Pilgrim vs. the World

Cera for president!!! 😄 imadom a csakot! Nagyon komoly bena/szerencsetlen geeket tudsz jatszani minden filmjeben 😄

Az osszes karakter hatalmas volt, a verekedesek is teljesen jol meg voltak csinalva, soooot... a szoke kiscsaj vs kalapacsos kekhaju picsa verekedese tiszta animes (bleach) volt. A tobbi meg kepregeny/verekedos jatekokra hajazott.

soxor wtf volt a film.. pl a legjobb haverom meg az ocsem 10 perc utan felallt a filmtol de en nagyon birtam!

8/10
Victor1103
http://trailers.apple.com/trailers/wb/greenlantern/

Elsõ trailere itten-e 😛

Véleményem: Jó film lesz biztos, de Reynold annyira nem való Green Lanternek mint Maguire Pókembernek vagy Evans Captain Amerikának. Csupa tejfeles szájú

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

zaki
thx <#worship>

Tyler1
Pillangó

Az 1973-ban készült film Steve McQueen és Dustin Hoffman fõszereplésével, Henri Charrière öneletrajzi drámája, amely a francia-guayanai börtönszökését meséli el. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki eddig nem látta, borzasztóan jó és durva film, gyerekkorom óta nagy kedvencem, amit muszáj rendszeresen újranéznem.
9/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tetovált lány

Hát nem dobtam el az agyam tõle, amennyire fel van kapva de nem rossz krimi vagy mi.
Inkább olyan szemszögbõl érdekes, hogy nem halivúdi blockbuster még is szépen kaszált, jó film, remek kritikák stb.
csak egy jó script/könyv kell hozzá, pár jó színész + a kamera és kész - magyar filmgyártás észhez kaphatna már!!!

7/10, meert pár dologot feleslegesnek tartottam a film cselekményének fõ szempontjából, érdektelennek tûnik, ok könyvadaptáció ott biztos mélyebb a dolog, de itt tök felesleges volt sztem- csaj kínlodása cakk-pakk a gondnokával
ROCKnROLLA
Dead Snow (2009, IMDB: 6,5)

Norvég film. Magyar címe: Náci zombik 😄 Marha jó film. Nem félõs, csak trancsírozós, bár az elsõ fele elég lassúcska. Vannak benne tök jó poénok, meg abszurdumok, amiken jókat visítottam 😄 Érdemes megnézni.

9/10

jAsOn VoOrHeEs
Itt egy kis ismertetõ a lentebbi francia horrorokról. Már én is ledaráltam õket régebben.

A l'intérieur - Inside / Ott bent 2007 IMDb: 7.1/10
Haute tension / Magasfeszültség 2003 IMDb: 6.8/10
Ils - Them / Õk 2006 IMDb: 6.6/10
Frontiere(s) 2007 IMDb: 6.1/10
Dans ma Peau - In My Skin IMDb: 2006 6.6/10
Sheitan 2006 IMDb: 5.5/10

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ROCKnROLLA
nézzed csak 😄 pár hsz-el lentebb is van pár ajánlás tõlem😉

Scott Pilgrim vs The World (2010, IMDB: 8,0)

Hát érdekes volt. Durván képregényesre sikerült, és hát kurvajó ötletek, meg kivitelezések vannak benne. Voltak fasza poénok is 😄 A zenék többsége az isten volt. Szeretem a földhöz ragadtabb filmeket (zombisok kivételek 😄), és ez nagyon nem az, de ezt eddig is tudtam.

8/10

zaki
na, ezt megnézzük, francia horrorok kemények 😄

ROCKnROLLA
La Horde (2009, IMDB: 6,0)

Megint egy francia film, ez most zombis. Egy nagy tömbházban játszódik az egész film, hogy a kb 10 nem-zombi h próbálja meg túlélni a zombikat.. Sok vér, hent, igazi zombis film.😊

7/10

Az is rajta van a listámon😊

Sir Quno Jedi
na ez odabax

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Krezga
Ha beteg film, akkor A Szerb film. Eléggé aberrált.
Tudom, hisz még te ajánlottál nekem ilyen filmeket😄

ROCKnROLLA
Ne értsd félre, mert én imádom az olyan filmeket, ahol rengetegen halnak meg, sok a durvaság, a vér, stb... Csupán megjegyeztem 😄

Asszem az insidet meg is nézem showder klub után😄
Mellesleg ez már csak ilyen... a halál is az élet része... hát még a filmeké😄

ROCKnROLLA
Inside (2007, IMDB: 7,0)

Õõõ, WTF? Durván vérengzõs film, gyakorlatilag annyi ember hal meg a filmben, mint a 2 VH-ban összesen.. Azért nem volt rossz, de néhol már nem picit szürreális.

6/10

Frontier(s) (2007, IMDB: 6,1)

Akárcsak az elõzõ film, ez is francia. Francia fiatalok egy zsák pénzzel elmenekülnek egy határmenti motelba... ahol egy neonáci család tengeti mindennapjait, nem túl békésen. Sztoriról elég ennyi. Itt szintén 165.211 ember halt meg, ha jól számoltam.. Viszont jó kis film volt ez is.

7/10

Az 1. fejezet tényleg szar... de mégis kell a filmbe, hogy ráhangolódj erre a beteg családnak az aberrált életére😄

dartonita
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Taxidermia

Hat oszinten szolva nem neztem vegig,az elso fejezet is epp eleg volt.Azert ez a bejegyzes is eleg beszedes.

mi volt benne amiért hányingered volt? csak spoilerbe vmi spoilermenteset irj már 😄
nem lenne semmi baj, ha nem tartanád jobbnak a losers ami tényleg szar
SASboy
nem várom el tõled, mert már a film nézése alatt fel kellett volna tünnie.

fûrész 3d
hát 10/3
ha nem 3d-re adják akkor 10/8
3d élmény abszoult nem volt meg 😄 nem éri meg moziban nézni 😮
többet vártam 😞
avatart 3d-ban néztem és ott tényleg 3d-s élményt kaptam de itt 2-3 jelenet volt amikor lehetett vmicske 3dimenzios élményt érezni de többségében tök gáz volt.
de mint mondtam ha sima filmben adják és nem promozzák szét h 3d-s lesz a fürész akkor viszont fasza lett volna 😊
Tatyla
végül is tényleg megállná az elsõ rész önállóan a helyét de a 2-3 összefügg erõsen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

És elvárod, hogy ezután a kijelentés után én is így gondoljam?

#59427: Beteg film, de nem tudok az ilyentõl rosszul lenni... nem nagyon láttam még olyan filmet, ami kiverte volna nálam a biztosítékot és félbehagytam volna... jó... persze ami szar, azt félbehagyom😄

REALista
Tény hogy túlértékelik de nem rossz azért van benne pár jó poén...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Victor1103
A Expendablesen félúton én is bealudtam. Középszerû szar volt az egész!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szabi84
hülyevagy?😄 milyen gyerekkorod volt?😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

dartonita
Uh respect hogy kepes voltal vegignezni.Mi 30-40perc utan komoly hanyingerrel kuzkodve lekapcsoltuk.Beteg film.

[HUN]Crassus
"The Expendables -

Ekkora marhasagot reg nem lattam... vegig sem birtuk nezni.
"

WHAT??? te nemvagy normális baszki!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kaposi1
"A kártyavár összedõl Stieg Larsson nagysikerû, Millenium címû regény- és film-trilógiájának befejezõ, utolsó része. A három rész szervesen összetartozik, lineárisan következnek egymásból, külön-külön csak töredékesen érthetõek."

Szóval nem kérdeztem semmit.<#vigyor>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

SASboy
rossz film, polgárpukkasztás az egész.

Willenbrock
Jó film,a kakas keményen bûntet 😊

kaposi1
Ez a három film történetben összefügg?
Mert a "Tetovált lányt" nagyon lezárták a végére.
Amúgy arra én is adnék egy 9/10-et ,pont tegnap néztem.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Victor1103
Köszönöm a tippeket! mindenképp megnézem mindet. A lány aki tûzzel játszik és A kártyavár összedõl 1000% hogy a következõk a sorban utána jöhet a többi. Engem idáig az taszított, hogy nem angol nyelvûek a filmek , de ezek után úgy vagyok vele hogy leszarom ha a filmek ilyen jók^^

Sephi
Scott Pilgrim-rol annyit, hogy nekem ez a gyerek nagyon bejon, vannak ezek a spontan fassagai meg az az arc 😄

Sephi
Eat, Pray, Love -

Borzalmas, vontatott semmi ertelme.

The Expendables -

Ekkora marhasagot reg nem lattam... vegig sem birtuk nezni.

The Losers -

Fenyevekkel jobb mint a The Expendables.

Taxidermia

Azta! A magyarok TUDNAK filmet csinálni! Micsoda felüdülés volt egy ilyet látni azután a sok szarfoshugy magyar tömegvígjáték után😊
Nagyon súlyos, nagyon geci, nagyon gyomorfogató, nagyon nyomasztó film.
Nem láttam még filmet, ami ennyire felháborító és ugyanakkor mégis ironikus/helyenként vicces lenne(gondolok itt a nagy kövér disznóra...)
7.5/10

Grotesque😄😄😄

Nah viccet félretéve a Mártírok az mostanában nagyon bejött nekem, ha szereted a picit brutálisabb thrillereket.😊

Tatyla
nézd meg a Millennium trilógia másik két részét is tegnap fejeztem be:

A lány aki a tüzzel játszik 9/10
A kártyavár összedõl 9/10

Noomi Rapace a kis kedvencem lett egyböl

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA