Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blair Witch - Ideglelés 2. ?

Machete

csak azért nem 10/10, mert akkora "hülyeség", hogy sztem nem tudnám még 1x végignézni pár éven belül. viszont ez alkalommal amikor láttam, szemtelenül jó volt! kicsit féltem, hogy gagyi lesz, de nem...az elsõtõl az utolsó percig élveztem! fuckyeah!

Hegi90
Srácok keresek egy filmet, remélem tudtok segíteni.
Kb 10 éve láttam az HBO-n, egy rövid részére emlékszek belõle, ami arról szólt, hogy egy csapat fiatal egy kastélyszerû épületben volt, ami tele volt kamerázva. A kastély központi részén voltak a monitorok, amik a kamerákhoz voltak kapcsolva. Ezen látták, hogy a kastély elõtti részen kutyák vagy farkasok vannak, és be akarnak jönni. Páran lementek megnézni, de nem találtak semmit, és mire visszatértek a központi helyiségbe, addigra az egyik társuk fel volt akasztva. Tehát valamilyen horrorfilm lehetett 😄

Elõre is köszi 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Montanosz
..nem tudom, engem teljesen ellazít a film és felfrissit.
van egy hasonlo hangulatú film, persze most nem jut eszembe a címe. arrol szol hogy egy japán nõ nyit egy kávézót finnországban, persze elõször mindenki idegenkedik tõle de aztán szép lassan elfogadják...

Beneath Hill 60
Háború az aknászok és bányászok szemszögébõl..
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
12 részes formátumot maximálisan támogatnám én is. A 22-24 részes évaddal muzsikáló sorozatok egyfolytában idõt húznak, és kurva irritáló. (Lost, PB, 24, stb.)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

DeerHunter01
Az elítélt (Felon)

10/9

\"Erről van szó!\"

ProGabe
6 részes az elsõ évad. ez csak egy dolog, de amúgy sem mutogathatják, ahogy valaki "a f*szát veri" két részen át, mert rajtad kívül a kutya sem nézné

ha rajtam múlna minden sorozat 12-13 részes lenne, mert nem tudják megtölteni tartalommal azt a 22-23-at, amit berendel az adott csatorna

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kaposi1
Idáig még nem láttam, de most már kezd érdekelni ez a film.
Scarlett Johansson és Bill Murray mint egy pár hát....
Na mindegy ne legyenek elõítéleteim.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kastil
Ja, és ha már többen is felhozták a The Walking Dead-et, akkor én is írnék róla pár szót;

Elsõ 3 részt szedtem le, nem tudom, hogy van e még.

Szóval szerintem totál el van kapkodva az egész. Ha már sorozat, akkor simán néztem volna legalább másfél-két részen keresztül csak azt, hogy kimászik a korházból, és szerencsétlenkedik, ehelyett egy rész alatt "betanítják", engem ez lefosott.
Maradék két rész is ilyen, túl sokminden történik, kicsit összpontosíthattak volna évadonként egy fõszálra vagy tudomisén.
Igaz, nem tudtam róla jóformán semmit, viszont én jobban vártam/örültem volna egy Legenda vagyok szerû sorozathoz.

Egy kis spoiler jön

3. Részben eszébe jut, hogy jé a néger, a rádió, atlanta környéke, kicsit mintha a forgatókönyvíroknak is akkor villant volna be. Így éreztem... Asszony félrekúr, ezt is kár volt elbaszni már az elején.
A néger felesége, aki zombi.. Hát az is elég összecsapottnak tûnt nekem.
Nézni fogom még egy darabig, mert kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belõle, de jelenleg szivesebben nézek meg egy Dextert vagy LOS-t akár harmadszor is, még ha totál más kategória is..

kastil
The Loved Ones

Ühüm.
Beteg, kibaszott beteg. Nálam simán 9 pontos. Kicsit bánom, hogy megnéztem a trailert, sokat lelõtt sajna, de így is fasza volt nagyon.

Monsters

Háááát, elég gyenguska volt szerintem, egynek elment, de 6 pontnál többet én nem adnék, semmi eredeti nem volt benne. Sok eröltetett marhaság, viszont a csaj mindent visz.

Terhes Társaság

Erõs 8-as, nevettem eleget, de láttam már jobbat.

Ujrakezdok - Szerelmes szingli szittert keres

Nálam bejövõs volt, szeretem az ilyen csöpögõs mosolygós szarokat.
7, mert nem volt meglepetés.

Blasta
Csak miert ez lett a magyar címe, rejtely

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
Elveszett jelentés

Harmadjára is 10/10))

- Nem is tudom adtam e valaha max 10 pontot egy filmre, ezért különösen jelentõségteljes a pontozásom)))-

Montanosz
Micmacs

egynek jó volt.....
7/10

Brolly
Predators
hmhmhm, háát a film elõtt olvasgatva néhány kommentet nem sok jót vártam, az pedig egy pillanatig se jutott az eszembe, hogy megközelíti az elsõ részt. Szereplõkkel nem volt olyan nagy problémám, Brody a doki meg a csaj nem tetszett, a többi kis jóindulattal jó volt. Azt nem értem, hogy mi a ráknak kell erõltetni még az ilyen filmekben a nõket... -1 pont, mert feltétlenül szükség volt egy szokásos nõre, az egyik legjobb katona, és megesik mindenkin a szíve, tipikus klisé... Brody se jött át, nem akciófilmbe illõ arca, tekintete stb. je van, nem egy Arnold.. 😄 magával a filmmel annyi bajom volt még, hogy a Predatorok gyengék voltak az elõzõ részekhez képest, ha hûek maradtak volna a vonalakhoz, akkor itt is egy predator gyilkolászott volna végig, de ugye valami újdonság kellett. Mint pl. a kutyák.. pf, hát úgy néztek ki, mint egy szg-es játékban.. nah mindegy összességében nem volt rossz, de mégegyszer nem hiszem, hogy lesz újranézés. Inkább leszedem az elsõ részt. Hja még nagy plussz a zenének, amit hagytak 😊
5/10

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

CSOCSO
LOOOL 😊
DeerHunter01
Szerintem is nagyon jó film.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak a vége nem tetszett, hogy mindenki meghalt

\"Erről van szó!\"

Stalingrad / Sztálingrád

Korábban még nem láttam ezt az 1993-as német filmet, most pótoltam.

A film a II. VH egyik legvéresebb csatáját mutatja be a film egy maroknyi német katona szemszögébõl. Végre egy olyan mozi, amiben nem elvakult, fanatikus náci minden német katona, hanem sok a szimplán kényszerbõl besorozott ember, akit család, rokonok, menyasszony, feleség vár haza.

Teljesen más az atmoszférája a filmnek, mint mondjuk egy Ryan-nek, vagy hasonló hollywoodi háborús filmnek - sokkal naturálisabb, sokkal valószerûbb, sokkal hihetõbb.

A filmen látszik hogy nem mai darab, de ez nem is hátrány, csak erõsíti az ott zajló háborús õrület ábrázolását.

10/8
Tatyla
basszus pedig ezt vártam nagyon<#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem, újabb, meg mondom ilyen sulis-koleszos tinifilmféleség😄
De ez is jónak néz ki... felírom a listára köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Montanosz
Scott Pilgrim...

hát nekem kicsit zavaros volt de Cerka miatt végig néztem, meg örültem volna ha Jason Schwartzman többet szerepel))9

batman
Az elsõ nem az Elveszett fiúk?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

vegicsek
Gyáá, erre kíváncsi leszek : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

CSOCSO
Skyline

Jeeeezusom.. mi a szar volt ez?????????

Alap otlet erdekes volt.. megvalositas tetszett, trailer kivancsiva tett erre ezt kapom? Cloverfield ennel sokkal jobb volt! ha az olyan 8-9 korul volt akkor ez max 5!
A sztoribol SEMMI nincs megmagyarazva, volt par dolog ami hulyeseg volt de csomo minden tetszett erre az egeszet elbasztak a vegen.

ev legnagyobb csalodasa szerintem 😞
vegicsek
Meglestem a paranormal activity-t mondván rákészülök a második részre ami felkeltette az érdeklõdésem, szeretem a parázós filmeket.Maga a kézikamerázós stílus bejött, nem úgy mint a cloverfieldben.
Döcögõsen indult, de elején pont emiatt volt idegtépõ hogy basszus legyen már valami.A karakterek elég sarkítottak, ami idegesítõ lehet, de összeségében hozta a thrilleres hangulatot.A második részre biztos nem áldozok idõt, trailer alapján nemsok újdonság van benne.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Idétlen idõkig
10/10

Tyler1
"nem használok.."

nem kell használni, csak beírod gugléba a film címet, és elsõ link, az imdb 😄 nevét én sem tudtam, de nem nehéz, mert szõke képet kell kereni, akinek kivan emelve a neve 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nem használom az imdb-t 😄
a gáz h a nõ nevét (filmbeli) sem tudom így nehezen tudtam utánakeresni xD
Tyler1
megnéztem Maggie Grace, a Takenben is szerepelt, meg a Lostban is 😊

Tyler1
imdb a barátod 😄

Gurren
vegicsek
Helló
Buta kérdés, de nem hagy nyugodni, de egy filmcímet keresek aminek max 1 hónapja láttam a magyar trailerét, arról szólt hogy kalapos emberek írják meg mindenkinek a sorsát, és vigyáznak a rendre, de egy csávó szembeszegült a sorssal mert találkozott egy nõvel bla-bla
esetleg aki látta is már eredeti nyelven, véleményt is mondhatna, elõre is köszi

The Experiment - a kísérlet
10/9
elejétõl kezdve megfogott ,nem unatkoztam egy percet sem 😄
mondjuk aránylag én csípem az ilyen 1-2 szobában játszodó filmeket , talán mert rohadtul megmutatkozik a színészi játék.
elég durva egy film ,szépen bemutatja a kísérlet eredményét 😊
am Adrian Brody nõjének a nevét jó lenne tudni mert rohadt jól nézett ki 😄
tigeroo
köszi 😄
tigeroo
zárójeles mondandómat értelmezd elõbb 😊

beefnek szántam, sõt pont h spoiler gyilkos volt 😞
Tyler1
Az ördög maga

Jó film volt 7/10

Malakai
Google: "movie" comedy roadtrip find parents meteorite shit airplane
2. találat: Joe Dirt (Kismocsok), ez lesz az szerintem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ezt a filmet keresed, és a repo men-t pedig lehúzod?

<#eljen> <#vigyor3>
tigeroo
amúgy melyik volt az a film, ami:

ilyen abszolút amerikai vígjáték film volt, egy hosszúhajú rokker(?) csókáról szólt aki ügyefogyott volt kicsit és barangolt a világban tán a szüleit kutatta. volt benne 1 rész amikor azthitte hogy talált egy meteoritot és amikor el akarta adni akkor egy faszi kiröhögte hogy az bizony egy nagy szardarab és egy repülõgéprõl pottyantották le. ennyi konkrétumra emlékszem 😄 megtudja valaki mondani a címét?
tigeroo
jó, ennyi erõvel vissza lehet vezetni a homéroszi eposzig is...
Az elmúlt pár nap:

Távkapcs:

Jó volt újra látni, már régen láttam... még mindig Adam Sandler legjobb filmje!😊 8/10

Rettegés:

Tegnap volt a tvben, Mark Wahlberg iszonyat jó színész és Reese Witherspoon még jól is nézett ki (talán nem volt annyira csúcsos az álla mint most😄) Jó kis thriller volt, de mondjuk 1x nézõs 7/10

Élõhalottak éjszakája (a 90-es):

Fasza kis zombis film... izgalmas, pörgõs, kellõen brutális... pont olyan amilyennek lennie kell 7/10

Nagy hal:

Ez viszont egy szóval megfogalmazva TÖKÉLETES... Hihetetlen egy film, fantasztikusan, hogy tudták ezt kitalálni😊 Viszont a végét utáltam😞 De hát... kellett hozzá, hogy kerek legyen a történet... egy ember története, akivel annyi minden megtörtént... 10/10

Blasta
ezen a logikan vegighaladva NEM LEHET JO olyan film aminek temaja kicsit/nagyon hasonlit mar latott filmekehez?
Az osszes folytatast, akciofilmet, vigjatekot, stb le lehet akkor szarozni, klisehegyezni...

Jotol lopni nem szegyen, a repo men sem csinalt mast, mint kb. 100000 masik film, de legalabb stilust vittek az egeszbe, igazan jo szineszekkel, R-es korhatarral meseltek egy sztorit, nem is annyira rosszul.

PetruZ
Nem, a pletykák szerint JCVD lett volna Jet Li helyett (sztem ennek is köszönhetõ, hogy át kellett írni a szerepet, ami érzõdik a szövegeken és a jeleneteken) és Dolph megverte volna õt, ezért nem akarta elfogadni. 😊
CSOCSO
The Expendables

nem tudom mit vartatok ettol a filmtol, de hozta azt amit EN vartam!

7/10

tetszett de ennyi szinesz miatt szinte mindenki keveset szerepelt. Szivesen neztem volna meg a fiukat egy darabig.

jo kis csihi-puhi film volt! Terry nagy fegyvere nem volt gyenge 😄 Jet li szerintem borzasztoan nezett ki es nagyon gagyi volt a szerepe. Dolph, Stathan, Stallone szerepe tetszett a legjobban.

Amugy szvsz Stathan verekszik a legszebben az osszes kozul.Sajnalom, hogy Rourke, Willis es Arni kb semmit nem csinalt. Gondolom ezert nem fogadta el JCVD a szerepet mert valszeg semmit nem kellett volna csinalnia azon kivul hogy megjelenik fel perce valahol.....
Lehet, hogy nem normális, de igaza van 😄 Ha csak azt nézzük, hogy a Repo! The Genetic Opera már ellõtte ezt a szerves-kölcsönös dolgot (és tuti, hogy nem ez volt az elsõ ilyen témájú film), a többi meg a szokásos hollywoodi sablonok keveréke, akkor teljesen igazat mond. Ugyanakkor, szerintem élvezhetõ film volt, különösen egy-két zeneválasztás volt erõs, és hogy a témához passzolva be merték vállalni a véres jeleneteket is, az is tetszett.

http://videodrome.freeblog.hu/

Gurren
nagyobb marhaság mint az Expendables, vagy annyira azért nem?

tigeroo
Melyik vámpír illik hozzád?
X rádöbbent,hogy:
Edward Cullen-modern vámpír,nem kell tõle félni,nem fog megenni!Teste nem olvad el a napon,csak csillog,mint a gyémánt.

na ez itt a baj.
Blasta
nem vagy te normalis

Jim Morrison
megnéztem volna, de most megkimeltel 1-2 oratol. Koszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
akkor ezt se kell megnéznem, csekk...

(srsly, wtf?)
SASboy
nyilván erre gondoltam...
többiek meg örülni fognak a spoilerednek<#lama>

nice legs. what time to open?