Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Skyline

Jeeeezusom.. mi a szar volt ez?????????

Alap otlet erdekes volt.. megvalositas tetszett, trailer kivancsiva tett erre ezt kapom? Cloverfield ennel sokkal jobb volt! ha az olyan 8-9 korul volt akkor ez max 5!
A sztoribol SEMMI nincs megmagyarazva, volt par dolog ami hulyeseg volt de csomo minden tetszett erre az egeszet elbasztak a vegen.

ev legnagyobb csalodasa szerintem :(
vegicsek
Meglestem a paranormal activity-t mondván rákészülök a második részre ami felkeltette az érdeklõdésem, szeretem a parázós filmeket.Maga a kézikamerázós stílus bejött, nem úgy mint a cloverfieldben.
Döcögõsen indult, de elején pont emiatt volt idegtépõ hogy basszus legyen már valami.A karakterek elég sarkítottak, ami idegesítõ lehet, de összeségében hozta a thrilleres hangulatot.A második részre biztos nem áldozok idõt, trailer alapján nemsok újdonság van benne.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Idétlen idõkig
10/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
"nem használok.."

nem kell használni, csak beírod gugléba a film címet, és elsõ link, az imdb :D nevét én sem tudtam, de nem nehéz, mert szõke képet kell kereni, akinek kivan emelve a neve :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nem használom az imdb-t :D
a gáz h a nõ nevét (filmbeli) sem tudom így nehezen tudtam utánakeresni xD
Tyler1
megnéztem Maggie Grace, a Takenben is szerepelt, meg a Lostban is :)

Tyler1
imdb a barátod :D

Gurren
vegicsek
Helló
Buta kérdés, de nem hagy nyugodni, de egy filmcímet keresek aminek max 1 hónapja láttam a magyar trailerét, arról szólt hogy kalapos emberek írják meg mindenkinek a sorsát, és vigyáznak a rendre, de egy csávó szembeszegült a sorssal mert találkozott egy nõvel bla-bla
esetleg aki látta is már eredeti nyelven, véleményt is mondhatna, elõre is köszi

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

The Experiment - a kísérlet
10/9
elejétõl kezdve megfogott ,nem unatkoztam egy percet sem :D
mondjuk aránylag én csípem az ilyen 1-2 szobában játszodó filmeket , talán mert rohadtul megmutatkozik a színészi játék.
elég durva egy film ,szépen bemutatja a kísérlet eredményét :)
am Adrian Brody nõjének a nevét jó lenne tudni mert rohadt jól nézett ki :D
tigeroo
köszi :D
tigeroo
zárójeles mondandómat értelmezd elõbb :)

beefnek szántam, sõt pont h spoiler gyilkos volt :(
Tyler1
Az ördög maga

Jó film volt 7/10

Malakai
Google: "movie" comedy roadtrip find parents meteorite shit airplane
2. találat: Joe Dirt (Kismocsok), ez lesz az szerintem. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ezt a filmet keresed, és a repo men-t pedig lehúzod?

<#eljen> <#vigyor3>
tigeroo
amúgy melyik volt az a film, ami:

ilyen abszolút amerikai vígjáték film volt, egy hosszúhajú rokker(?) csókáról szólt aki ügyefogyott volt kicsit és barangolt a világban tán a szüleit kutatta. volt benne 1 rész amikor azthitte hogy talált egy meteoritot és amikor el akarta adni akkor egy faszi kiröhögte hogy az bizony egy nagy szardarab és egy repülõgéprõl pottyantották le. ennyi konkrétumra emlékszem :D megtudja valaki mondani a címét?
tigeroo
jó, ennyi erõvel vissza lehet vezetni a homéroszi eposzig is...
Az elmúlt pár nap:

Távkapcs:

Jó volt újra látni, már régen láttam... még mindig Adam Sandler legjobb filmje!:) 8/10

Rettegés:

Tegnap volt a tvben, Mark Wahlberg iszonyat jó színész és Reese Witherspoon még jól is nézett ki (talán nem volt annyira csúcsos az álla mint most:D) Jó kis thriller volt, de mondjuk 1x nézõs 7/10

Élõhalottak éjszakája (a 90-es):

Fasza kis zombis film... izgalmas, pörgõs, kellõen brutális... pont olyan amilyennek lennie kell 7/10

Nagy hal:

Ez viszont egy szóval megfogalmazva TÖKÉLETES... Hihetetlen egy film, fantasztikusan, hogy tudták ezt kitalálni:) Viszont a végét utáltam:( De hát... kellett hozzá, hogy kerek legyen a történet... egy ember története, akivel annyi minden megtörtént... 10/10

Blasta
ezen a logikan vegighaladva NEM LEHET JO olyan film aminek temaja kicsit/nagyon hasonlit mar latott filmekehez?
Az osszes folytatast, akciofilmet, vigjatekot, stb le lehet akkor szarozni, klisehegyezni...

Jotol lopni nem szegyen, a repo men sem csinalt mast, mint kb. 100000 masik film, de legalabb stilust vittek az egeszbe, igazan jo szineszekkel, R-es korhatarral meseltek egy sztorit, nem is annyira rosszul.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Nem, a pletykák szerint JCVD lett volna Jet Li helyett (sztem ennek is köszönhetõ, hogy át kellett írni a szerepet, ami érzõdik a szövegeken és a jeleneteken) és Dolph megverte volna õt, ezért nem akarta elfogadni. :)
CSOCSO
The Expendables

nem tudom mit vartatok ettol a filmtol, de hozta azt amit EN vartam!

7/10

tetszett de ennyi szinesz miatt szinte mindenki keveset szerepelt. Szivesen neztem volna meg a fiukat egy darabig.

jo kis csihi-puhi film volt! Terry nagy fegyvere nem volt gyenge :D Jet li szerintem borzasztoan nezett ki es nagyon gagyi volt a szerepe. Dolph, Stathan, Stallone szerepe tetszett a legjobban.

Amugy szvsz Stathan verekszik a legszebben az osszes kozul.Sajnalom, hogy Rourke, Willis es Arni kb semmit nem csinalt. Gondolom ezert nem fogadta el JCVD a szerepet mert valszeg semmit nem kellett volna csinalnia azon kivul hogy megjelenik fel perce valahol.....
Lehet, hogy nem normális, de igaza van :D Ha csak azt nézzük, hogy a Repo! The Genetic Opera már ellõtte ezt a szerves-kölcsönös dolgot (és tuti, hogy nem ez volt az elsõ ilyen témájú film), a többi meg a szokásos hollywoodi sablonok keveréke, akkor teljesen igazat mond. Ugyanakkor, szerintem élvezhetõ film volt, különösen egy-két zeneválasztás volt erõs, és hogy a témához passzolva be merték vállalni a véres jeleneteket is, az is tetszett.

http://videodrome.freeblog.hu/

Gurren
nagyobb marhaság mint az Expendables, vagy annyira azért nem?

tigeroo
Melyik vámpír illik hozzád?
X rádöbbent,hogy:
Edward Cullen-modern vámpír,nem kell tõle félni,nem fog megenni!Teste nem olvad el a napon,csak csillog,mint a gyémánt.

na ez itt a baj.
Blasta
nem vagy te normalis

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jim Morrison
megnéztem volna, de most megkimeltel 1-2 oratol. Koszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
akkor ezt se kell megnéznem, csekk...

(srsly, wtf?)
SASboy
nyilván erre gondoltam...
többiek meg örülni fognak a spoilerednek<#lama>

nice legs. what time to open?

Sephi
Tehat te meg nem lattal olyan filemt, ahol a fohos a nagy gonoszbol hirtelen jo fiu lesz, elhagya a csalajda de talal maganak masik not, vegul a legjobb baratja arulja el es meg a vegen kiderul, hogy felig kamu a vilag?

Javaslom kezdjel el surgosen moziba vagy kolcsonzobe jarni, mert kicsit ciki volt ez a beszolas :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]Crassus
ez kész!:D

http://www.youtube.com/watch?v=aGLCQfsiSIs

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Szinte ugyan ilyen volt igen! De nem ez, ez egy picit "gyerekesebb"
De témájában hasonló volt... és ugyan úgy volt benne ilyen medencés jelenet is (csak ott nem úsztak, szimplán "pancsoltak":D)

mondjuk ezek asszem pont nem vámpírok.
Tegnap láttam tvben a Bûvölet c. tinifilmet... csajokról szól, akik picit boszorkányosdit játszanak...stb... régen már láttam, nem rossz, viszont bevillant 2 tinifilm, amit még régen meg akartam keresni csak nem tudom a címüket...

1ik: Hasonló témájú, mint ez... csak itt pasik vannak és vámpíros story... ha jól emlékszem van egy srác, aki belekeveredik egy ilyen menõ társaságba, akik aztán mindent felajánlanak neki (atom nõkkel sex, siker, pénz...stb) és aztán kiderül, hogy az egész társaság vámpír... valami ilyesmi volt, ha jól emlékszem:D

másik: Ebbõl még kevesebbre emlékszem... az biztos, hogy van benne egy csaj, aki iszonyatos sokat szív (kóla talán) és a végén szinte (vagy ténylegesen) beadja az aranylövést magának... ez a csaj ha jól emlékszem a Mia Kirshner volt... de ez sem biztos... És volt a csajsziban ha jól emlékszem egy jó adag leszbikus hajlam:D

Szóval ha ennek a 2 tinifilmnek ha meg tudnátok mondani a címét (ködös körülírásom ellenére:D) azt nagyon megköszönném

SASboy
mondj már hasonló filmet.

nice legs. what time to open?

Sephi
Repo Man -

Ekkora marhasagot... ez tiz eve megalta volna a helyet de semmi uj, megint a megszokott ugyanaz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ROCKnROLLA
Pedig kb onnantól lett vola fun-horror a film. :D Én is csak másodszorra néztem meg a filmet, kb 1 éve én is 3/4 óra után hagytam abba, de tényleg kb a 2. fele a jó.

3/4 óra után abba kellett haggyam, pedig kedvelem a horrorokat

minden tekintetben amatõr film - gagyi viccek, tré trükkök, gáz az egész

CSOCSO
Scott Pilgrim vs. the World

Cera for president!!! :D imadom a csakot! Nagyon komoly bena/szerencsetlen geeket tudsz jatszani minden filmjeben :D

Az osszes karakter hatalmas volt, a verekedesek is teljesen jol meg voltak csinalva, soooot... a szoke kiscsaj vs kalapacsos kekhaju picsa verekedese tiszta animes (bleach) volt. A tobbi meg kepregeny/verekedos jatekokra hajazott.

soxor wtf volt a film.. pl a legjobb haverom meg az ocsem 10 perc utan felallt a filmtol de en nagyon birtam!

8/10
Victor1103
http://trailers.apple.com/trailers/wb/greenlantern/

Elsõ trailere itten-e :P

Véleményem: Jó film lesz biztos, de Reynold annyira nem való Green Lanternek mint Maguire Pókembernek vagy Evans Captain Amerikának. Csupa tejfeles szájú

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

zaki
thx <#worship>

Tyler1
Pillangó

Az 1973-ban készült film Steve McQueen és Dustin Hoffman fõszereplésével, Henri Charrière öneletrajzi drámája, amely a francia-guayanai börtönszökését meséli el. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki eddig nem látta, borzasztóan jó és durva film, gyerekkorom óta nagy kedvencem, amit muszáj rendszeresen újranéznem.
9/10

Tetovált lány

Hát nem dobtam el az agyam tõle, amennyire fel van kapva de nem rossz krimi vagy mi.
Inkább olyan szemszögbõl érdekes, hogy nem halivúdi blockbuster még is szépen kaszált, jó film, remek kritikák stb.
csak egy jó script/könyv kell hozzá, pár jó színész + a kamera és kész - magyar filmgyártás észhez kaphatna már!!!

7/10, meert pár dologot feleslegesnek tartottam a film cselekményének fõ szempontjából, érdektelennek tûnik, ok könyvadaptáció ott biztos mélyebb a dolog, de itt tök felesleges volt sztem- csaj kínlodása cakk-pakk a gondnokával
ROCKnROLLA
Dead Snow (2009, IMDB: 6,5)

Norvég film. Magyar címe: Náci zombik :D Marha jó film. Nem félõs, csak trancsírozós, bár az elsõ fele elég lassúcska. Vannak benne tök jó poénok, meg abszurdumok, amiken jókat visítottam :D Érdemes megnézni.

9/10

jAsOn VoOrHeEs
Itt egy kis ismertetõ a lentebbi francia horrorokról. Már én is ledaráltam õket régebben.

A l'intérieur - Inside / Ott bent 2007 IMDb: 7.1/10
Haute tension / Magasfeszültség 2003 IMDb: 6.8/10
Ils - Them / Õk 2006 IMDb: 6.6/10
Frontiere(s) 2007 IMDb: 6.1/10
Dans ma Peau - In My Skin IMDb: 2006 6.6/10
Sheitan 2006 IMDb: 5.5/10

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ROCKnROLLA
nézzed csak :D pár hsz-el lentebb is van pár ajánlás tõlem;)

Scott Pilgrim vs The World (2010, IMDB: 8,0)

Hát érdekes volt. Durván képregényesre sikerült, és hát kurvajó ötletek, meg kivitelezések vannak benne. Voltak fasza poénok is :D A zenék többsége az isten volt. Szeretem a földhöz ragadtabb filmeket (zombisok kivételek :D), és ez nagyon nem az, de ezt eddig is tudtam.

8/10

zaki
na, ezt megnézzük, francia horrorok kemények :D

ROCKnROLLA
La Horde (2009, IMDB: 6,0)

Megint egy francia film, ez most zombis. Egy nagy tömbházban játszódik az egész film, hogy a kb 10 nem-zombi h próbálja meg túlélni a zombikat.. Sok vér, hent, igazi zombis film.:)

7/10

Az is rajta van a listámon:)

Sir Quno Jedi
na ez odabax

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3