Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Elkezdtem nézni a Damages-t... a Shield óta nem néztem még meg egyszerre 5 résznél többet egy sorozatbol egyszerre, de tegnap leültem elé és végéig néztem a fél évadot, szerintem ma be is fejezem az elsõ évadot 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

egyetértek

[HUN]Crassus
sure......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Épp most akarom újranézni az Egy makulátlan elme örök ragyogását, mivel egész héten a soundtrackjét hallgatom : ) Bár nem jellemzõ, hogy filmeket újranézek, de erre sajnos már nem emlékszem részletesen és tudom, hogy tetszett.
Tegnap néztem meg a Gyalog galoppot - nem is értem, hogy eddig miért nem láttam még : D
Tikal
biztos volt mondanivalója is a filmnek.........

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]Crassus
"lekurták a családját,uyge az apa a saját gyerekét" például....
aki ilyen filmet megír,rendez,eljátszik vagy megnéz az mind egy beteg állat!

Harry Potter és a Halál Ereklyéi - 1. rész, avagy Harry Potter és az egész estés prológus.
CSOCSO
szerintem gagyi volt... kb mint ha a vh1 on neztem volna valami celeb dokumentum filmet.
Hegi90
Akarom mondani Parker....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
The Social Network

Nehezteléssel fogtam neki, de sokan mondták, hogy nekik tetszett, úgyhogy megnéztem. Nem csalódtam. Nagyon el van találva az egész. Történetvezetés, szereplõk, rendezés, ZENE(!), mind mind csillagos ötös, telitalálat. A programozós részek más filmekhez képest fényévekkel hitelesebben vannak bemutatva, ez még egy piros pont. Kibaszott inspiráló, érdemes megnézni!

Egy dolog ami nem tetszett benne, és egybõl szemetszúrt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Fanning (a Napster feltalálója) a csajánál belenézett a laptopba, akkor ugye a facebook volt megnyitva neki. Fanning pedig egybõl rásokkolt, mintha most látott volna elõször weboldalt. Még csak be se volt jelentkezve... Elég kiábrándító

8/10

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egy makulátlan elme örök ragyogása

Picit zavaros volt elõször, de aztán rájöttem ám én okos, hogy ez a szokásos "picitmegkuszálomasztoritmertazjó" sztori😄
Jó volt nagyon... picit a Pszichonaut c. játék és a Incepcion jutott róla eszembe így hirtelen😊
Jim Carreynek az biztos, hogy minden szerep jól áll!
8/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Miért?

[HUN]Crassus
betegek vagytok b+

Ha tényleg a grotesquere gondolsz, akkor az vígjáték a szerb filmhez képest😄

Grotesque 😄
egyébként pont az a film ami nem tudom minek készült el,megnéztem de különösebben nem mozgatott meg,a beteg részek teljesen aberáltak,van 1-2 jó ötlet,
pl amikor a brét belenyomja a szemébe a fazon,vagy amikor levágja a fejét a csajnak és még kurja tovább
ezek egész kellemes kis beállítások volt,de amikor
lekurták a családját,uyge az apa a saját gyerekét
az vhogy kivette az élét a dolognak.és átment vmi nagyon aberált mozgóképbe.

Viszont van 1 japán film,ahol 1 párt rabolnak el,és 1 kis bódéban tartják fogva õket,és ott szadóznak rajtuk,,és a fickó monnya a végén hogy mit csináljanak a nõjével,levágják stb..és az egészet veszik kamerára...annak mi is a címe?..megnézném megint😊

vhoyg iennek kellet volna serb filmnek is lennie

The girl next door (nem a szüzet szüntess)

Geci film volt... de annyira nem, mint az Eden Lake.
A gyerekek tudnak gonoszak lenni... a felnõtt nõk meg pláne:@
8/10

Most akartam keresni warez-bb-n, ahol minden fent van... de onnan most látom, hogy ki van tiltva az összes ilyen beteg film😄😄

kastil
ó vazz én is ezt a verziót szedtem, bár nem is találtam másikat. ha valaki tud olyat amin nincs égetett felriat az link pls

Perszeeee... az még ok is... el is fogadtam, persze, hogy nincs más lehetõség, de amikor
ott van az a kopasz pacák utána, amikor már meghaltak és utasítja az embereit, hogy ok, akkor most egy kis nekrofília következik és a kicsivel kezdje a faszi....
hát akkor így meg tudtam volna fejelni a monitort😄

#59543: én is azt a verziót néztem, de leszedtem hozzá magyar feliratot és berakattam a tetejére😄 Sose néztem így filmetXD

kastil
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3726752/a-serbian-film-hu

kastil
Fel vagyok háborodva!!! És ez jót és rosszat is jelent... Jót, mert végre egy film, ami ki tudott akasztani... rosszat, mert iszonyat geci módszerrel:@
Ez a film a sátán! Kb az utolsó fél óráig nem gondoltam, hogy ez különösen kemény lenne... de vááááá... a faszomat... fõleg a vége... amikor már azt hinnéd, hogy ok, ez van, aztán jön még egy kis jelenetecske... a rohadt életbe!
Nézzétek meg... mert ilyet nem láttatok még, de csak óvatosan:S

Ok, szedem is 😊

de ugye van hozzá felirat?(mert én csak olyan verziót találtam ami égetett angol felirattal van ,az meg nem az igazi 😞
kedvet adtál ahhoz,hogy megnézzem 😄
igazából pont az a vége kellet hoyg legyen,azok után amin keresztulmentek más megváltás nicns számukra.Így volt jó.pont

kaposi1
Egyszer nézõs!
Én már semmin se lepõdök meg.
Azért vannak ennél keményebb filmek is.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

jah olyan gueneai pig szerû "alkotás"
Magyarul értelmetlen és unalmas gore.Célja az undorkeltése.Nem élvezhetõ.

BTW a ReGOREgitated Sacrifice c. filmet látta valaki innen?

Szerb film

Hát... végre megtört a jég... VÉGRE! Végre kiborított egy film... de milyen egy rohadék aljas módszerrel... végignéztem de a végén már remegtem a dühtõl. Én még azt gondoltam, hogy az Éden tó egy igazságtalan film... hahh...
Hát... nem gondoltam, hogy valaha is fogok ilyen dolgokat látni... amit még mondjuk haverokkal bebaszva jól ki is röhögök😄 de a végefele már olyan határokat léptek át a készítõk, ami megbocsájthatatlan.
Amikor az ember már azt hinné hogy vége a filmnek és már szétbaszott az idegroham... akkor jön még egy utolsó kis félperces jelenet... csak az íze kedvéért😉 Ha az a jelenet nincs, akkor a végére még azt is mondanám hogy... méltó lezárás???? Hát nem tudom😄
Egy biztos... ezt a filmet a sátán teremtette... soha ne nézzétek meg, de ugyanakkor mégis... mert ilyet még nem láttatok😉
Csakis erõs idegzetû és kíváncsi-fáncsi embereknek ajánlott😄😄
nemtudomosztályozni/10

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AntiHero
The Social Network

9/10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kaposi1
Sziki-szökevény (Wrongfully Accused)<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

The Tortured

Ez állat volt, pislogtam nagyokat a végén, remek kis hétvégi film. 😊
balvin
Báránysültek hallgatnak, Eszement freddy...

harlond
TV-m nincs sajna, csak DVD jöhet szóba(hogy megmaradjunk a legális megoldásoknál) és köszi szépen nagyon a cimeket, van amiket láttam de olyan is amit még nem. ha van jöhet még 😊 köszi!!

kastil
Fú faszom.

Dear John

Hát, jó eg rakás szar volt. Dögunalom végig, bár nem az lett a végén, mint amire számítottam, hanem sokkal rosszabb. El lett cseszve, végig ásítottam, nem tetszett. 3/10

Bérgyilkosék

Nem volt rossz, de sok "marhaság" volt benne. Párszor nevettem, akció a filmhez elment, de ezer meg egy jobbat láttam már ugyan ezzel a történettel. 5/10

Hétmérföldes szerelem

Jóóóó, jóóó, jóóó, ezt is láthattuk már, de nekem bejövõs volt nagyon, sokat nevettem, és végre megkedveltem a két fõszereplõt, mint színészt 😄
nyolcas lazán.

Gurren
Airplane!
Ûrgolyhók

mondjuk aki ezeket még nem látta, az soha nem nézett TV-t

Desiderata
Mr. Nobody valaki látta ezt a filmet? hasonló a Pillangó-hatáshoz? érdemes megnézni?
Maffia?
Drakula halott és élvezi?

fifi
tegnap néztem pont egy ökörséget: Bilko fõtörzs

sztem jó volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

harlond
Sziasztok!
nagyon szeretem a Nagy durranás, Csupasz pisztoly részeket illetve a Top Secter és ehhez hasonló filmeket! tudnátok nekem még ilyen típusú filmet mondani?? nagyon megköszönném!! ÜDV!

Hegi90
jaja, ezaz! Köszi, ideje bepótolni, amit gyerekkoromban nem mertem megnézni 😄

Book of Shadows: Blair Witch 2
itt van-e!!!!444444444
nem kastély hanem raktár....
és kutyák
"He goes to a closet and grabs a rifle to shoot the dogs. Upon reopening the front door, however, they have vanished. Kim and Stephen come running down and tell Jeff to put the gun away. When he goes back to the closet, he finds Erica inside with her back turned to him. He turns her around and they discover that she is dead."

Hegi90
Ez tuti nem, ezt ismerem 😊

Sir Quno Jedi
Superman Batman Apocalypse 2010

Nos ez elég korrekt egy film volt azt hiszem. Darkside nem az a kimondottan könnyû ellenfél és bepillantást nyerhetünk Supergirl születésébe. Persze a Wonder Woman és Batman rajongók sem fognak unatkozni közben...

9/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kicsikiraly
A lost in translation egy kifejezés azokra a szavakra, amik elvesznek tolmácsolás közben, mert esetleg nem lényegesek, vagy a tolmács lassan reagál. A szavak elveszett jelentése.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Talán ez?

Nem láttam, de emlékszem hogy ez a film trailer alapján vmi ilyesmirõl szólt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hegi90
Lehetséges. A trailerét megnézve jó unalmas film lehet 😄

thx!

Ideglelés 2. ?

elb4sztam bocs