Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tegnap néztem meg a Gyalog galoppot - nem is értem, hogy eddig miért nem láttam még : D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
aki ilyen filmet megír,rendez,eljátszik vagy megnéz az mind egy beteg állat!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nehezteléssel fogtam neki, de sokan mondták, hogy nekik tetszett, úgyhogy megnéztem. Nem csalódtam. Nagyon el van találva az egész. Történetvezetés, szereplõk, rendezés, ZENE(!), mind mind csillagos ötös, telitalálat. A programozós részek más filmekhez képest fényévekkel hitelesebben vannak bemutatva, ez még egy piros pont. Kibaszott inspiráló, érdemes megnézni!
Egy dolog ami nem tetszett benne, és egybõl szemetszúrt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Picit zavaros volt elõször, de aztán rájöttem ám én okos, hogy ez a szokásos "picitmegkuszálomasztoritmertazjó" sztori😄
Jó volt nagyon... picit a Pszichonaut c. játék és a Incepcion jutott róla eszembe így hirtelen😊
Jim Carreynek az biztos, hogy minden szerep jól áll!
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Viszont van 1 japán film,ahol 1 párt rabolnak el,és 1 kis bódéban tartják fogva õket,és ott szadóznak rajtuk,,és a fickó monnya a végén hogy mit csináljanak a nõjével,levágják stb..és az egészet veszik kamerára...annak mi is a címe?..megnézném megint😊
vhoyg iennek kellet volna serb filmnek is lennie
Geci film volt... de annyira nem, mint az Eden Lake.
A gyerekek tudnak gonoszak lenni... a felnõtt nõk meg pláne:@
8/10
#59543: én is azt a verziót néztem, de leszedtem hozzá magyar feliratot és berakattam a tetejére😄 Sose néztem így filmetXD
Ez a film a sátán! Kb az utolsó fél óráig nem gondoltam, hogy ez különösen kemény lenne... de vááááá... a faszomat... fõleg a vége... amikor már azt hinnéd, hogy ok, ez van, aztán jön még egy kis jelenetecske... a rohadt életbe!
Nézzétek meg... mert ilyet nem láttatok még, de csak óvatosan:S
Ok, szedem is 😊
Én már semmin se lepõdök meg.
Azért vannak ennél keményebb filmek is.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Magyarul értelmetlen és unalmas gore.Célja az undorkeltése.Nem élvezhetõ.
Hát... végre megtört a jég... VÉGRE! Végre kiborított egy film... de milyen egy rohadék aljas módszerrel... végignéztem de a végén már remegtem a dühtõl. Én még azt gondoltam, hogy az Éden tó egy igazságtalan film... hahh...
Hát... nem gondoltam, hogy valaha is fogok ilyen dolgokat látni... amit még mondjuk haverokkal bebaszva jól ki is röhögök😄 de a végefele már olyan határokat léptek át a készítõk, ami megbocsájthatatlan.
Amikor az ember már azt hinné hogy vége a filmnek és már szétbaszott az idegroham... akkor jön még egy utolsó kis félperces jelenet... csak az íze kedvéért😉 Ha az a jelenet nincs, akkor a végére még azt is mondanám hogy... méltó lezárás???? Hát nem tudom😄
Egy biztos... ezt a filmet a sátán teremtette... soha ne nézzétek meg, de ugyanakkor mégis... mert ilyet még nem láttatok😉
Csakis erõs idegzetû és kíváncsi-fáncsi embereknek ajánlott😄😄
nemtudomosztályozni/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ez állat volt, pislogtam nagyokat a végén, remek kis hétvégi film. 😊
Dear John
Hát, jó eg rakás szar volt. Dögunalom végig, bár nem az lett a végén, mint amire számítottam, hanem sokkal rosszabb. El lett cseszve, végig ásítottam, nem tetszett. 3/10
Bérgyilkosék
Nem volt rossz, de sok "marhaság" volt benne. Párszor nevettem, akció a filmhez elment, de ezer meg egy jobbat láttam már ugyan ezzel a történettel. 5/10
Hétmérföldes szerelem
Jóóóó, jóóó, jóóó, ezt is láthattuk már, de nekem bejövõs volt nagyon, sokat nevettem, és végre megkedveltem a két fõszereplõt, mint színészt 😄
nyolcas lazán.
Drakula halott és élvezi?
sztem jó volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nagyon szeretem a Nagy durranás, Csupasz pisztoly részeket illetve a Top Secter és ehhez hasonló filmeket! tudnátok nekem még ilyen típusú filmet mondani?? nagyon megköszönném!! ÜDV!
itt van-e!!!!444444444
nem kastély hanem raktár....
és kutyák
Nos ez elég korrekt egy film volt azt hiszem. Darkside nem az a kimondottan könnyû ellenfél és bepillantást nyerhetünk Supergirl születésébe. Persze a Wonder Woman és Batman rajongók sem fognak unatkozni közben...
9/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
thx!