Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ugye van hozzá felirat?(mert én csak olyan verziót találtam ami égetett angol felirattal van ,az meg nem az igazi :(
kedvet adtál ahhoz,hogy megnézzem :D
igazából pont az a vége kellet hoyg legyen,azok után amin keresztulmentek más megváltás nicns számukra.Így volt jó.pont

kaposi1
Egyszer nézõs!
Én már semmin se lepõdök meg.
Azért vannak ennél keményebb filmek is.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

jah olyan gueneai pig szerû "alkotás"
Magyarul értelmetlen és unalmas gore.Célja az undorkeltése.Nem élvezhetõ.

BTW a ReGOREgitated Sacrifice c. filmet látta valaki innen?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szerb film

Hát... végre megtört a jég... VÉGRE! Végre kiborított egy film... de milyen egy rohadék aljas módszerrel... végignéztem de a végén már remegtem a dühtõl. Én még azt gondoltam, hogy az Éden tó egy igazságtalan film... hahh...
Hát... nem gondoltam, hogy valaha is fogok ilyen dolgokat látni... amit még mondjuk haverokkal bebaszva jól ki is röhögök:D de a végefele már olyan határokat léptek át a készítõk, ami megbocsájthatatlan.
Amikor az ember már azt hinné hogy vége a filmnek és már szétbaszott az idegroham... akkor jön még egy utolsó kis félperces jelenet... csak az íze kedvéért;) Ha az a jelenet nincs, akkor a végére még azt is mondanám hogy... méltó lezárás???? Hát nem tudom:D
Egy biztos... ezt a filmet a sátán teremtette... soha ne nézzétek meg, de ugyanakkor mégis... mert ilyet még nem láttatok;)
Csakis erõs idegzetû és kíváncsi-fáncsi embereknek ajánlott:D:D
nemtudomosztályozni/10

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AntiHero
The Social Network

9/10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kaposi1
Sziki-szökevény (Wrongfully Accused)<#wink>

The Tortured

Ez állat volt, pislogtam nagyokat a végén, remek kis hétvégi film. :)
balvin
Báránysültek hallgatnak, Eszement freddy...

harlond
TV-m nincs sajna, csak DVD jöhet szóba(hogy megmaradjunk a legális megoldásoknál) és köszi szépen nagyon a cimeket, van amiket láttam de olyan is amit még nem. ha van jöhet még :) köszi!!

kastil
Fú faszom.

Dear John

Hát, jó eg rakás szar volt. Dögunalom végig, bár nem az lett a végén, mint amire számítottam, hanem sokkal rosszabb. El lett cseszve, végig ásítottam, nem tetszett. 3/10

Bérgyilkosék

Nem volt rossz, de sok "marhaság" volt benne. Párszor nevettem, akció a filmhez elment, de ezer meg egy jobbat láttam már ugyan ezzel a történettel. 5/10

Hétmérföldes szerelem

Jóóóó, jóóó, jóóó, ezt is láthattuk már, de nekem bejövõs volt nagyon, sokat nevettem, és végre megkedveltem a két fõszereplõt, mint színészt :D
nyolcas lazán.

Gurren
Airplane!
Ûrgolyhók

mondjuk aki ezeket még nem látta, az soha nem nézett TV-t

Desiderata
Mr. Nobody valaki látta ezt a filmet? hasonló a Pillangó-hatáshoz? érdemes megnézni?
Maffia?
Drakula halott és élvezi?

fifi
tegnap néztem pont egy ökörséget: Bilko fõtörzs

sztem jó volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

harlond
Sziasztok!
nagyon szeretem a Nagy durranás, Csupasz pisztoly részeket illetve a Top Secter és ehhez hasonló filmeket! tudnátok nekem még ilyen típusú filmet mondani?? nagyon megköszönném!! ÜDV!

Hegi90
jaja, ezaz! Köszi, ideje bepótolni, amit gyerekkoromban nem mertem megnézni :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Book of Shadows: Blair Witch 2
itt van-e!!!!444444444
nem kastély hanem raktár....
és kutyák
"He goes to a closet and grabs a rifle to shoot the dogs. Upon reopening the front door, however, they have vanished. Kim and Stephen come running down and tell Jeff to put the gun away. When he goes back to the closet, he finds Erica inside with her back turned to him. He turns her around and they discover that she is dead."

Hegi90
Ez tuti nem, ezt ismerem :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sir Quno Jedi
Superman Batman Apocalypse 2010

Nos ez elég korrekt egy film volt azt hiszem. Darkside nem az a kimondottan könnyû ellenfél és bepillantást nyerhetünk Supergirl születésébe. Persze a Wonder Woman és Batman rajongók sem fognak unatkozni közben...

9/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kicsikiraly
A lost in translation egy kifejezés azokra a szavakra, amik elvesznek tolmácsolás közben, mert esetleg nem lényegesek, vagy a tolmács lassan reagál. A szavak elveszett jelentése.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Talán ez?

Nem láttam, de emlékszem hogy ez a film trailer alapján vmi ilyesmirõl szólt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hegi90
Lehetséges. A trailerét megnézve jó unalmas film lehet :D

thx!

Ideglelés 2. ?

elb4sztam bocs

Blair Witch - Ideglelés 2. ?

Machete

csak azért nem 10/10, mert akkora "hülyeség", hogy sztem nem tudnám még 1x végignézni pár éven belül. viszont ez alkalommal amikor láttam, szemtelenül jó volt! kicsit féltem, hogy gagyi lesz, de nem...az elsõtõl az utolsó percig élveztem! fuckyeah!

Hegi90
Srácok keresek egy filmet, remélem tudtok segíteni.
Kb 10 éve láttam az HBO-n, egy rövid részére emlékszek belõle, ami arról szólt, hogy egy csapat fiatal egy kastélyszerû épületben volt, ami tele volt kamerázva. A kastély központi részén voltak a monitorok, amik a kamerákhoz voltak kapcsolva. Ezen látták, hogy a kastély elõtti részen kutyák vagy farkasok vannak, és be akarnak jönni. Páran lementek megnézni, de nem találtak semmit, és mire visszatértek a központi helyiségbe, addigra az egyik társuk fel volt akasztva. Tehát valamilyen horrorfilm lehetett :D

Elõre is köszi :)

Montanosz
..nem tudom, engem teljesen ellazít a film és felfrissit.
van egy hasonlo hangulatú film, persze most nem jut eszembe a címe. arrol szol hogy egy japán nõ nyit egy kávézót finnországban, persze elõször mindenki idegenkedik tõle de aztán szép lassan elfogadják...

Beneath Hill 60
Háború az aknászok és bányászok szemszögébõl..
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
12 részes formátumot maximálisan támogatnám én is. A 22-24 részes évaddal muzsikáló sorozatok egyfolytában idõt húznak, és kurva irritáló. (Lost, PB, 24, stb.)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DeerHunter01
Az elítélt (Felon)

10/9

\"Errõl van szó!\"

ProGabe
6 részes az elsõ évad. ez csak egy dolog, de amúgy sem mutogathatják, ahogy valaki "a f*szát veri" két részen át, mert rajtad kívül a kutya sem nézné

ha rajtam múlna minden sorozat 12-13 részes lenne, mert nem tudják megtölteni tartalommal azt a 22-23-at, amit berendel az adott csatorna

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kaposi1
Idáig még nem láttam, de most már kezd érdekelni ez a film.
Scarlett Johansson és Bill Murray mint egy pár hát....
Na mindegy ne legyenek elõítéleteim.<#wink>

kastil
Ja, és ha már többen is felhozták a The Walking Dead-et, akkor én is írnék róla pár szót;

Elsõ 3 részt szedtem le, nem tudom, hogy van e még.

Szóval szerintem totál el van kapkodva az egész. Ha már sorozat, akkor simán néztem volna legalább másfél-két részen keresztül csak azt, hogy kimászik a korházból, és szerencsétlenkedik, ehelyett egy rész alatt "betanítják", engem ez lefosott.
Maradék két rész is ilyen, túl sokminden történik, kicsit összpontosíthattak volna évadonként egy fõszálra vagy tudomisén.
Igaz, nem tudtam róla jóformán semmit, viszont én jobban vártam/örültem volna egy Legenda vagyok szerû sorozathoz.

Egy kis spoiler jön

3. Részben eszébe jut, hogy jé a néger, a rádió, atlanta környéke, kicsit mintha a forgatókönyvíroknak is akkor villant volna be. Így éreztem... Asszony félrekúr, ezt is kár volt elbaszni már az elején.
A néger felesége, aki zombi.. Hát az is elég összecsapottnak tûnt nekem.
Nézni fogom még egy darabig, mert kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belõle, de jelenleg szivesebben nézek meg egy Dextert vagy LOS-t akár harmadszor is, még ha totál más kategória is..

kastil
The Loved Ones

Ühüm.
Beteg, kibaszott beteg. Nálam simán 9 pontos. Kicsit bánom, hogy megnéztem a trailert, sokat lelõtt sajna, de így is fasza volt nagyon.

Monsters

Háááát, elég gyenguska volt szerintem, egynek elment, de 6 pontnál többet én nem adnék, semmi eredeti nem volt benne. Sok eröltetett marhaság, viszont a csaj mindent visz.

Terhes Társaság

Erõs 8-as, nevettem eleget, de láttam már jobbat.

Ujrakezdok - Szerelmes szingli szittert keres

Nálam bejövõs volt, szeretem az ilyen csöpögõs mosolygós szarokat.
7, mert nem volt meglepetés.

Blasta
Csak miert ez lett a magyar címe, rejtely

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
Elveszett jelentés

Harmadjára is 10/10))

- Nem is tudom adtam e valaha max 10 pontot egy filmre, ezért különösen jelentõségteljes a pontozásom)))-

Montanosz
Micmacs

egynek jó volt.....
7/10

Brolly
Predators
hmhmhm, háát a film elõtt olvasgatva néhány kommentet nem sok jót vártam, az pedig egy pillanatig se jutott az eszembe, hogy megközelíti az elsõ részt. Szereplõkkel nem volt olyan nagy problémám, Brody a doki meg a csaj nem tetszett, a többi kis jóindulattal jó volt. Azt nem értem, hogy mi a ráknak kell erõltetni még az ilyen filmekben a nõket... -1 pont, mert feltétlenül szükség volt egy szokásos nõre, az egyik legjobb katona, és megesik mindenkin a szíve, tipikus klisé... Brody se jött át, nem akciófilmbe illõ arca, tekintete stb. je van, nem egy Arnold.. :D magával a filmmel annyi bajom volt még, hogy a Predatorok gyengék voltak az elõzõ részekhez képest, ha hûek maradtak volna a vonalakhoz, akkor itt is egy predator gyilkolászott volna végig, de ugye valami újdonság kellett. Mint pl. a kutyák.. pf, hát úgy néztek ki, mint egy szg-es játékban.. nah mindegy összességében nem volt rossz, de mégegyszer nem hiszem, hogy lesz újranézés. Inkább leszedem az elsõ részt. Hja még nagy plussz a zenének, amit hagytak :)
5/10

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

CSOCSO
LOOOL :)
DeerHunter01
Szerintem is nagyon jó film.
csak a vége nem tetszett, hogy mindenki meghalt

\"Errõl van szó!\"

Stalingrad / Sztálingrád

Korábban még nem láttam ezt az 1993-as német filmet, most pótoltam.

A film a II. VH egyik legvéresebb csatáját mutatja be a film egy maroknyi német katona szemszögébõl. Végre egy olyan mozi, amiben nem elvakult, fanatikus náci minden német katona, hanem sok a szimplán kényszerbõl besorozott ember, akit család, rokonok, menyasszony, feleség vár haza.

Teljesen más az atmoszférája a filmnek, mint mondjuk egy Ryan-nek, vagy hasonló hollywoodi háborús filmnek - sokkal naturálisabb, sokkal valószerûbb, sokkal hihetõbb.

A filmen látszik hogy nem mai darab, de ez nem is hátrány, csak erõsíti az ott zajló háborús õrület ábrázolását.

10/8
Tatyla
basszus pedig ezt vártam nagyon<#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem, újabb, meg mondom ilyen sulis-koleszos tinifilmféleség:D
De ez is jónak néz ki... felírom a listára köszi:)

Montanosz
Scott Pilgrim...

hát nekem kicsit zavaros volt de Cerka miatt végig néztem, meg örültem volna ha Jason Schwartzman többet szerepel))9

batman
Az elsõ nem az Elveszett fiúk?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

vegicsek
Gyáá, erre kíváncsi leszek : )

http://www.youtube.com/v/nx_zo5CCURs&version=3

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.