Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Nálunk forgatták. 😊
Jakuza001
A postamester (Going Postal)

Kifejezetten jonak volt mondhato kis koltsegvetesu filmhez kepest.
10/7

jólvan aztán meglett a válasz h neki miért kellett szerepelnie 😄
azért az is durva volt,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ennek a törékeny nõnek a fejét beleverik a betonba azt semmi baja 😄 majd 4-5szor a talajba éa skkor érezte meg h hopp itt történt vele valami 😄DD

Kimbo-nak meg kurvávra kár volt szerepelnie mert semmi jelentõséggel sem bírt :S szóval nem másfél órás filmt kaptunk volna hanem 3 perccel kevesebbet azt kalap..

összességében sztem nem rossz, 1szernézõs kis filmecskét kaptam! akinek bejön a börtönös-verekedõs film annak ez tetszeni fog!
10/7.5
ROCKnROLLA
én majd 11 felé nézem, aztán írok egy véleményt, de már elõre félek 😄

elkezdtem nézni 😄
icipici spoiler
---------------------------- hát az a törékeny japán börtönõr néni kicsit meghökkentett 😄 mifaszé raknak ilyet be egy filmbe 😄DDD
kimbo 😄 hát ja azon én se de megnézem aztán majd véleményezek 😄
Tyler1
poszter lemaradt

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
c kategóriás kick off film ez, sokat senki ne várjon tõle. aki szokott ilyeneket nézni az tudja mirõl beszélek, a poszter is becsapós, mert a nagy neveket rárakták, de a fõszereplõt nem. nem lennék meglepve, ha Kimbo meg Vinnie Jones 1 jelenet erejéig szerepelne csak a filmben 😊

ROCKnROLLA
kössz az ötletet, már húzom is

valaki a múltkorában börtönös filmcímet kért!
most bukkantam erre rá!

Lelakatolva (Locked Down) 2010

rövid tartalom..:
Danny, egy igazi rendõr, de egyik bevetése során kudarcot vall. Emiatt kénytelen börtönbe vonulni, majd részt venni a fogvatartottak harcában.Irvin, a harcmûvészetek bajnoka,segít Dannynak,hogy bebizonyítsa családjának ártatlanságát, és igazságot szerezzen.Persze, ha túléli a börtönben a bajokat.

szereplõ(k):
Vinnie Jones ... Anton Vargas
Tony Schiena ... Danny
Ling Bai ... Guard Flores
Kevin 'Kimbo Slice' Ferguson ... King
Dwier Brown ... Kirkman
Rashad Evans ... Colton
Cheick Kongo ... Silas
Jim Morrison
rip 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

daver88
Salt ügynök

Nekem nem jött be, ennél sokkal jobbra számítottam a postok alapján...5/10

CSOCSO
-l
1, a szakáll sokat öregít
2, filmekre azért mindegyiket jól megcsinálják😉 Pl: Indiana jones 4😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
lehet.
mer' hajlamos vagy asz hinni, hugy egy színész akit csak a tv-ben láttál biztos nem öregszik, oszt há' nem megõszül a vén szerecsétlennye?!

Sir Quno Jedi
"illúziórombolóan megöregedtek" ekkora faszságot is rég hallottam?!?! Lehet nem így is?!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
jól? õk MÁR akkor jól megöregedtek, mikor engem még slaggal kellett leveretni szarás után a babakádban 😄

Antonio Banderas - nesze neked deszperádó, na õ tényleg jól megöregedett
Brad Pitt - az aranyhajú szépfiú megõszülve, rajta sem gyengén fogott az idõ
Matt LeBlanc - wtf? õ lenne Joey az örök csajozógép?

csak pár név, akik számomra illúziórombolóan megöregedtek :S

Megtörhetetlen
Hatalmas film , és a zenéje is valami kegyetlenül jó lett! ÉS mindenkit biztosíthatok felõle hogy nem nem vígjáték 😉
Most néztem moziban a Devil-t, és igazából nekem nem igazán jött be, már az elején tudtam hogy az az ördög akire tippelek, valahogy egy lift kívánja hogy nyomasztó legyen, de nem jött át... A Walking dead sokkal nyomasztóbb holott az nem is egy liftben játszódik... Volt 1-2 pillanat amikor belémfagyott az ürülék, de az is csak azért mert hirtelen képváltás és nagy hangjelenség 😊
Mindenesetre kb 6.5/10, töltsétek le, bnõn jót lehet mulatni miközbe nézi, de ennyi :S

fry day fry day sálálálláláá

desigo
Bud Spencer,Terence Hill,Clint Eastwood is jól megöregedett már
Tyler1
basszus Leslie Nielsen 😞
mûfajteremtõ volt a filmszakmában, nyugodjon békében!

Ez így valami vígjátéknak tûnik... <#hehe>
SötétBarom
Harry Brown

Kicsit lassú, de helyenként nagyon erõs bosszúfilm, fõszerepben egy nyudíjassal.

8/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

:/
Nyugodj békében!

desigo
Oh :/
nyugodjon békében
jó sok vígjátékban szerepelt...
CSOCSO
tenyleg gagyi volt a legutobbi shrek. eroltetett poenokkal volt tele. egyszer se rohogtem hangosan.
CSOCSO
RIP Leslie Nielsen 😞 nagyom imadtam a stilusat. Nem is tudtam hogy a szomszedban lakott par merfoldre tollem.
Totti5
Szamár és a macska miatt megérte, sírva röhögõs volt jó pár jelentük, a többi közepes alá erõlködés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

???

Tyler1
Shrek Forever After

Nem tetszett. Szerencsére lezárták az egészet, mert semmi ötlet nem volt már benne. Unalmas is volt, meg fõként az elsõ részbõl táplálkozott.
Egyedül Szamáron meg a macskán nevettem fel óriásiakat, de õk sem tudták megmenteni nagyon.

Viszont büszkék lehetünk, h a fõellenséget, egy magyar mulatós sztárunk ihlette.

Kamaty Zokniban
KUTYASZARBAN?? 😮OOOOOO

Kamatyoljatok, de csak Zokniban!

Kutyaszorítóban

1 évvel ezelõtt láttam elõször ezt a kult filmet... másodszorra még jobban ütött... Mr Pink FTW😄
9/10

Sir Quno Jedi
Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja 2010
(Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore)

Korrekt kis film volt, kiválóan szórakoztam rajta, tudom ajánlani kicsiknek és nagyoknak is. Jó iparos munka.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
akartam irni azt is, hogy parszor a film kozben a troll face jutott eszembe a Farrelrol es a Rage guy a Markrol.

( valaki erti egyaltalan amit akarok mondani ?😄)
CSOCSO
The Other Guys

Will Farrel az isten 😄

Nem nooormalis a csako ezekkel a sulyosan faraszto filmjeivel.

Az osszes szinesz jateka tetszett a poenok tipikus Farrelesek voltak, Mendez csaj baba volt mi mas kell meg?

Na jo.. a penzmosasos sztori annyira nem volt szorakoztato de akkor is imadtam minden percet.

9/10

nagyon szivesen neztem volna egy 10 perces baki felveteles video osszeallitast.
Igazán meglepõen jó film. Nem is gondoltam hogy ennyit kihoznak a kevés költségvetésbõl.

Egyszer mindenképpen nézõs ha nem zavar hogy a zombik a itt is bespeedezett hosszútávfutó/parkour/atléta hibridek.

DE!!! Legalább itt meg van magyarázva hogy miért.
csak az volt a bajom,hogy az udvar az nem igazi udvar volt , de hát mind1 nem para...
felon - az elítélt

így egy év után megnézve megint ütött rendesen! a vége meg elég jóra sikeredett , még majdnem meg is könnyeztem 😄
10/9
a félvér hercegnél azért jobb

Jakuza001
Herr Riporter sokadik resz.
Szvsz ez volt eddig a leggyengebb lancszem.

Montanosz
na hála egyes szervezeteknek, mindkét legnagyobb sorozatos oldal lehúzta a redõnyt, pedig náluk ingyen lehetett letölteni, bezzeg a pénzért meg sms-letöltõs oldalak nem zavarják õket, remélem egyszer az összes korrupt jogvédõs szervezet tagja dutyiba kerül pedofília miatt..

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tigeroo
spoiler:

ja lehet. csak nekem az rémlik ahogy kimegy az utcára a saját házából a faszi, ott meg van emelve az egész kert szintje és úgy ül le... meg ha a saját házában "fészkeltek" volna be a négerek, akkor ott nyoma lett volna úgyis (pokróc az ablakhoz, kaja, stb.)

de passz, lehet.
DeerHunter01
ez mikori kép ?
múltkor mutatták a tv-ben (1 hete kb.) és ott sokkal jobban nézett már ki mint itt

\"Erről van szó!\"

Harry Potter 7/1

Jó volt, csak nee lett volna screener😄😄
Várom a folytatást😊
7/10

ProGabe
Douglas kezd kilábalni a betegségébõl!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]Crassus
huhh elsõ rész brutál volt!
Aki itt rendõr abban aztán van kurázsi😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tommygear
Millenium trilógia
8/10

Szellemíró
borzasztó/10
PetruZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Az az "idegen" ház a *sajátja* volt, a családjáé. 😊 Teljesen egyértelmû volt, félre sem lehetett érteni.
- A kettészakadt zombinõ csak... valaki volt. Lényegtelen. Ez a jelenet azért kellett bele, hogy a lássuk, a hõsnek van szíve, annak ellenére, hogy egy zombiról van szó. 😊

tigeroo
nemtudom milesz még a 4 részig, lehet hülyeséget mondok de na.

a néger csávó a fiával ahova beköltözött... ott a seriff megjegyezte hogy ismerte õket, és egybõl ment a szekrényhez és levette a kulcsot, honnan tudta hogy mi van ott? egy idegen házban?

akkor az a kettészakadt zombinõ ki volt?
PetruZ
<#fejvakaras>