Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kifejezetten jonak volt mondhato kis koltsegvetesu filmhez kepest.
10/7
azért az is durva volt,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kimbo-nak meg kurvávra kár volt szerepelnie mert semmi jelentõséggel sem bírt :S szóval nem másfél órás filmt kaptunk volna hanem 3 perccel kevesebbet azt kalap..
összességében sztem nem rossz, 1szernézõs kis filmecskét kaptam! akinek bejön a börtönös-verekedõs film annak ez tetszeni fog!
10/7.5
icipici spoiler
---------------------------- hát az a törékeny japán börtönõr néni kicsit meghökkentett 😄 mifaszé raknak ilyet be egy filmbe 😄DDD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
most bukkantam erre rá!
rövid tartalom..:
Danny, egy igazi rendõr, de egyik bevetése során kudarcot vall. Emiatt kénytelen börtönbe vonulni, majd részt venni a fogvatartottak harcában.Irvin, a harcmûvészetek bajnoka,segít Dannynak,hogy bebizonyítsa családjának ártatlanságát, és igazságot szerezzen.Persze, ha túléli a börtönben a bajokat.
szereplõ(k):
Vinnie Jones ... Anton Vargas
Tony Schiena ... Danny
Ling Bai ... Guard Flores
Kevin 'Kimbo Slice' Ferguson ... King
Dwier Brown ... Kirkman
Rashad Evans ... Colton
Cheick Kongo ... Silas
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2, filmekre azért mindegyiket jól megcsinálják😉 Pl: Indiana jones 4😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mer' hajlamos vagy asz hinni, hugy egy színész akit csak a tv-ben láttál biztos nem öregszik, oszt há' nem megõszül a vén szerecsétlennye?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Antonio Banderas - nesze neked deszperádó, na õ tényleg jól megöregedett
Brad Pitt - az aranyhajú szépfiú megõszülve, rajta sem gyengén fogott az idõ
Matt LeBlanc - wtf? õ lenne Joey az örök csajozógép?
csak pár név, akik számomra illúziórombolóan megöregedtek :S
Most néztem moziban a Devil-t, és igazából nekem nem igazán jött be, már az elején tudtam hogy az az ördög akire tippelek, valahogy egy lift kívánja hogy nyomasztó legyen, de nem jött át... A Walking dead sokkal nyomasztóbb holott az nem is egy liftben játszódik... Volt 1-2 pillanat amikor belémfagyott az ürülék, de az is csak azért mert hirtelen képváltás és nagy hangjelenség 😊
Mindenesetre kb 6.5/10, töltsétek le, bnõn jót lehet mulatni miközbe nézi, de ennyi :S
fry day fry day sálálálláláá
mûfajteremtõ volt a filmszakmában, nyugodjon békében!
Kicsit lassú, de helyenként nagyon erõs bosszúfilm, fõszerepben egy nyudíjassal.
8/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nyugodj békében!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem tetszett. Szerencsére lezárták az egészet, mert semmi ötlet nem volt már benne. Unalmas is volt, meg fõként az elsõ részbõl táplálkozott.
Egyedül Szamáron meg a macskán nevettem fel óriásiakat, de õk sem tudták megmenteni nagyon.
Viszont büszkék lehetünk, h a fõellenséget, egy magyar mulatós sztárunk ihlette.
1 évvel ezelõtt láttam elõször ezt a kult filmet... másodszorra még jobban ütött... Mr Pink FTW😄
9/10
(Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore)
Korrekt kis film volt, kiválóan szórakoztam rajta, tudom ajánlani kicsiknek és nagyoknak is. Jó iparos munka.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
( valaki erti egyaltalan amit akarok mondani ?😄)
Will Farrel az isten 😄
Nem nooormalis a csako ezekkel a sulyosan faraszto filmjeivel.
Az osszes szinesz jateka tetszett a poenok tipikus Farrelesek voltak, Mendez csaj baba volt mi mas kell meg?
Na jo.. a penzmosasos sztori annyira nem volt szorakoztato de akkor is imadtam minden percet.
9/10
nagyon szivesen neztem volna egy 10 perces baki felveteles video osszeallitast.
Egyszer mindenképpen nézõs ha nem zavar hogy a zombik a itt is bespeedezett hosszútávfutó/parkour/atléta hibridek.
DE!!! Legalább itt meg van magyarázva hogy miért.
így egy év után megnézve megint ütött rendesen! a vége meg elég jóra sikeredett , még majdnem meg is könnyeztem 😄
10/9
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ja lehet. csak nekem az rémlik ahogy kimegy az utcára a saját házából a faszi, ott meg van emelve az egész kert szintje és úgy ül le... meg ha a saját házában "fészkeltek" volna be a négerek, akkor ott nyoma lett volna úgyis (pokróc az ablakhoz, kaja, stb.)
de passz, lehet.
múltkor mutatták a tv-ben (1 hete kb.) és ott sokkal jobban nézett már ki mint itt
\"Erről van szó!\"
Jó volt, csak nee lett volna screener😄😄
Várom a folytatást😊
7/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aki itt rendõr abban aztán van kurázsi😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Az az "idegen" ház a *sajátja* volt, a családjáé. 😊 Teljesen egyértelmû volt, félre sem lehetett érteni.
- A kettészakadt zombinõ csak... valaki volt. Lényegtelen. Ez a jelenet azért kellett bele, hogy a lássuk, a hõsnek van szíve, annak ellenére, hogy egy zombiról van szó. 😊
a néger csávó a fiával ahova beköltözött... ott a seriff megjegyezte hogy ismerte õket, és egybõl ment a szekrényhez és levette a kulcsot, honnan tudta hogy mi van ott? egy idegen házban?
akkor az a kettészakadt zombinõ ki volt?