Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"szubjektív dolog, h kinek hogy tetszett"
hát ez bizony tényleg az 😄 pl. a cop out példa 😄 én kinyomtam míg másnak rohadtul bejött vagy ellenpélda a börtönös film amit a napokban javasoltam 😄
nekem bejött míg másnak egy trágya volt 😄
Egyébként elég komolytalan volt de annál szórakoztatóbb.
Egy mozizást megér...
(imdb-t már néztem, mielõtt azzal jössz)
Kumiho #2179
akkor minek kérdezed meg, hogy kinek hogy tetszett? megnézed, aztán eldöntöd, h jó-e vagy nem. szubjektív dolog, h kinek hogy tetszett, attól még lehet jó film, ha vkinek nem jön be, vagy éppen ellenkezõleg.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tegnap Kill Bill 2 20adjára és 10/10
Isten városa 9/10
Kumiho #2179
többieknek viszont köszi tényleg
Kumiho #2179
Kumiho #2179
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de azt mondta valaki, hogy az az 1. szóval hatványozottan nem értettem semmit 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Uncsi, már a könyvben is untam a táborozós részeket, de jobb, mint a borzasztóan unalmas 4. rész, illetve az esztelenül szétcincált, kibelezett 5. rész. Szóval úgy kb egyszer nézhetõ. BTW, a Halál Ereklyéit elmagyarázó rajzfilmbetétet tuti, hogy nem azok készítették, akik a film többi részét, mert az jó volt.
5/10
Youth in Revolt:
Ötletes és kreatív volt, és Michael Cera végre megmutatta egy kicsit egy másik arcát is. Sajnos néha viszont már áthágta a normál agyatlan tinivígjáték vonalat, úgyhogy ezért volt jópár poén, ami nem jött be és nem is illett bele az alaphangulatba. Szóval ez is egyszernézõs sajnos. Pedig több volt benne.
6/10
Scott Pilgrim VS The World
Tetszett a vizuális stílus illetve a film tempója, hangvétele. Minden egyben volt igazából, csak több tartalom kellett volna bele. Ez így stílusfilmnek kiváló és pár év múlva szívesen megnézem még egyszer. Michael Cerának viszont most már színészkednie is el kéne kezdenie, mert rendben van, hogy a Nicolas Cage Színészakadémiát elvégezte, de most már arckifejezések is kellenek. Viszont valamilyen okból még mindig bírom a srácot.
7/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Aranyos volt,nem nagyon ertem a lehuzos kritikakat,boven belefer abba a kategoriaba aminek nalam egy rajz/animacios filmnek meg kell felelnie.Nem mostanaban nezem ujra,de csaladi programnak pl kivalo lehet egy ilyesmi moziban.(nem mintha lenne csaladom vagy jarnek moziba😄)
6.5/10
Aranyhaj es a nagy gubanc:
Ez plane jol sikerult,bar a sztori mar unalomig ismetelt klisek sorozata,de a karaktereket nagyon eltalaltak,kiemelkedik kozuluk is a pacikutya meg a kameleon,azok halalosak 😄
Valszeg angolul majd ujranezem,talan meg nagyobbat ut.Kettejuk miatt legyen mondjuk:
7/10
13:
Feszultsegekkel teli film egy beteg jatekrol es annak ketsegbeesett resztvevoirol.No meg egyaltalan nem halivudi befejezessel.Egyszer elment,de azert nem neznem ujra.
5.5/10
The town:
Nem rajongok,sosem rajongtam ezert az Affleck gyerekert legalabbis amit szineszkent eddig hozott az nekem nagyon keves.A rendezesben viszont elkepzelheto hogy idovel tulnovi sajat magat,ez a film szerintem rendben volt.Minden reszet lattuk mar valahol mashol,megis le tudott kotni.Viszont amit masoktol nem olvastam,es nekem nagyon bejott,az Jeremy Renner akinek k.jol allt ez a szerep.Foleg miatta,es Blake Lively szep arcaert:
6.5/10
6.5/10
Kicsit tul van velemenyem szerint lihegve ez a film, annyira nem jo, mint azt beallitottak. Persze nem azt mondom ezzel, hogy nezhetetlen, de nagyobb volt a fustje, mint a langja.
A vege pedig kifejezetten lehuzta a filmet a maga klisessegevel es tul szinhazias szineszi jatekaval. Valami egyedit kellett volna kitalalni a tortenet vegere, nem pedig ezt a szamtalanszor eljatszott es mar unalomig ismetelt befejezest.
Persze azt is meg kell jegyezni, hogy a koltsegekhez kepest nem rossz ez a szinvonal lattunk mar ennel sokkal, de sokkal rosszabb filmeket is.
Azert nezheto a film, de azert nem ismetelnem meg a megtekinteset egy par honapon belul, az is biztos.
Hát a vége nem lett volna olyan transformers szerû, meg ha a fõszereplõt nem abból a kutyás rajzfilmbõl szalajtották volna az idétlen bajuszkájával, meg ha lett volna...meg ha..ha..
6/10, de ez is csak azért klafa voltm a kilátás a tetõrõl)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ha igen, nem irnal ilyen okorseget.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
semmi extra/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jó volt, erre számítottam, Robert De Niro kõkemény benne, mint mindig😊
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
hihetetlenül semmittelen szarszemét egy valami ez
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kb. 4 napja ilyen 10 perceket nézek belõle szaggatva, most 55-nél abbahagytam, mert borzalmasan unalmas, és semmit mondó. Az animációs film mûfaj kicsit felhígult, futószalagon jönnek az újak, amik ugyanarra a sablonra épülnek, semmi önálló értékkel...
Nalam kb itt all a dolog. De birom masok ujfent micsoda kritikus szemmel nezik a dolgokat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Autós jelenetekre meg zenére rágyúrhattak volna még.
8/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
10/4
kétszer aludtam be rajta, semmi különlegeset nem láttam benne.
Most komolyan, gyilkosság nélküli bankrabló banda, de az egyik begõzõl és erõszakoskodik? Mennyi ilyen film volt eddig? 100? Ja és összejön a tússzal, megint csak 100 ilyen volt.
Skyline
10/5
ezen csak egyszer aludtam el az elején, de itt is akkora hasonlóság van a war of the worlds-el, hogy csak lestem. Pl. az a jelenet anikor csápokkal keresik õket a szobában õk meg elbújnak a bútorok mögé, az egy az egyben benne volt a war of the worldsben. Nem értem nincs egy saját ötletük? Ja és a röpködõ lények meg a crysisbõl lettek lopva.
imdb: 8,0
rottentomatoes: 94 %
Büdzsé: 37 millió dollár
Amerikai bevétel: 91,5 millió dollár
Eddigi összbevétel: 142,8 millió dollár
No, hát akkor ez is kipipálva. Látvány tekintetében teljesen hozta amit elvártam. Véres, gusztustalan, és ütõs. A 3D jót tett neki ez tény (bár a zavaró részek számomra itt is megvoltak.. homályos háttér, a gyors mozgásoknál nem igazán látom amit kéne, plusz néhány az arcodba toljuk effekt valószínüleg az ülõhelyem miatt nem volt annyira földbe döngölõs, de nagyvonalakban azért megvolt az élmény).
A többi része, ami a hangulat, a történet, a csavar, az meg a megszokott nulla. Hiába, az elsõ rész és a második rész bizonyos hányada, az volt az igazi. Ez csak tocsogjunk a vérbe movie volt. A csapdák se nyügöztek le, az végképp nem, hogy mindegyik akkor ölt, amikor már csak 1 másodperc kellett volna a delikvensnek a meneküléshez. Nem az, hogy szarik a többi életére és a sajátját menti inkább, vagy annyira böszme, hogy nem hallgat a kazettára. Nem, mindenki hõsiesen csinálta a dolgát, de az idõzítõ 1-3 másodperccel hamarabb lejárt. És akkor jöhet a vér. Elég hamar rájöttem a sémára, így már-már unalmas volt nézni és nem izgulni senkiért.
De legalább a végén megprobáltak tisztelegni az elsõ résznek. Nem pontozom, egyszer belefért, nem bántam meg hogy megnéztem, de jövõre ne kérdezzétek mi volt benne, mert nem fogok rá emlékezni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez is jó film.
Az operációs rendszeren is túl...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Áámérikái álkátrész, Orosz álkátrész, egy kutya, mindégyik made in Taiwan!"😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Aki azt hitte, hogy egy óriáspolip végezhet a Megalodonnal, az tévedett, hiszen a tavalyi szörnyfilmes siker, a Gyilkos cápa vs Óriáspolip fõszereplõje visszatér és most egy krokoszaurusszal veszi fel a küzdelmet. "
megnéztem a filmet és sztem kurva gagyi lett XD
2010ben olyan szarul csinálták meg látványilag is h áááááh
nemtudom kinél lett ez siker...