Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Már csak a szereplõ felhozatal...
Kumiho #2179
én nem tudok többet
Black Swant kritikák alapján többnek gondoltam.
tipikus amcsimajmolás, amerika majmolás, akadémia majmolás, nem volt rossz, de annyira jó se, mint mondják.
Natalie Portman zseniális, már rég kijár neki az oszkár, fantasztikus a filmben is, kellõen beteg, de sok a klisé és a kiszámíthatóság is (vége pl)
Mila Kunis csak egy koszszem a filmben, igazából féltem, hogy elrontja, de szerencsére nem tette, hozta a tõle maximum kitelhetõ formát, nem piszkított a filmbe, és tetszett, ahogy SPOILER belekeveredett a bezizizett-skizo-paranoid natalie duóba harmadikként
Sztori 5/10
Rendezés 7,5/10
N.P. alakítása 10/10
Kumiho #2179
8/10
Rég láttam már ennyire beteg filmet, de nagyon tetszett!Natalie Portman és Mila Kunis közös jelenetéért már megérte megnézni a filmet!Ezek után nem hiszem , hogy más kaphatja a nõi Oscart csak Natalie Portman!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#wow1>#wow1>
9.5/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nagyon jo film, jo rendezés, jo képek, fasza zene, Fincher érti a dolgát...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#60206: Köszi, ezt láttam már párszor😊 És tényleg börtönéletes filmekre gondoltam😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egész jó kis története van, a megvalósítás is korrekt de azért volt jó pár érdekes és nem túl életszerû dolog a filmben, ami egy natúr akciófilmnél nem lett volna gond de itt valahogy nem állták meg a helyüket.
7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Érdekes film volt... tetszett a téma, amit feszegetett és az meg pláne, hogy igaz történeten alapult. Mondjuk picit hosszú volt és néha leült a sztori, de nem vészesen.😊
7/10
Az elítélt
Nah ez zseniális volt... imádom az ilyen börtönfilmeket... mondjatok már kérlek hasonló kimagasló börtönfilmeket (Remény rabjait, Halálsoront, Kísérletet láttam).
9/10
Ember a holdon
Nem tudtam mire számítsak, csak annyit tudtam, hogy egy Jim Carrey-s dráma. Nos meglepõdtem, hogy ez egy életrajzi film és az emberek tényleg vevõk voltak az efféle "humorra".
Jim Carrey zseniálisan játszik benne, szokásához híven, a film pedig érdekes a maga dráma/vígjáték keveredésével.
7/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Black Swan 7/10 nálam is,kicsit kiszámítható volt,de végülis lekötött.
Nataliet amúgy is bírom.
Go Jeff Go!!!!
egyébként én tûzre való szemétnek tartom a filmet, ez egy másik vélemény
ha már skandináv filmgyártás, akkor Ádám Almái és tsai <#eljen>#eljen>
azért ez kicsit erõs, fõleg hogy a modernkori horror mûfajhoz annyi köze van, mint az Alkonyatnak 😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nos eljött a Let The Right One In amerikai változatának megnézésének ideje is)
Az eredetit máig a horrorfilmek koronázatlan királyának tartom - nem csak én hanem a közel 50! díj is amit elnyert bizonyítja hogy van benne valami)))
Hát ugye nehéz elrugaszkodni az eredetitõl,de a zene hozza a hangulatot, ha a sztorit már tudjuk is......köszi a felirat fordítójának!
7/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Bár az elsõ 3 nálam nem volt nagy durr, kíváncsi voltam, milyen lett az új 3D-s rész. Ha már egyszer az Avatar 3D technikájával reklámozták, annyira rosszra csak nem készíthették... pedig de. Messze az eddigi leggyengébb rész, helyenként kifejezetten zsékategória.
A trükkök legtöbbször 15 évvel ezelõtti CGI színvonalat tükröznek, a történet egy vicc, a rendezés katasztrófa. Bár túl sokra nem tartom a rendezõt, azért korábban csak összehozott már egy Halálhajót és egy tökös Halálfutamot, amik némi halvány reménykedésre adtak okot. Azonban sajnos az új Residentnél gyengébbet valszeg már õ is csak vért izzadva tudna alkotni, ez minden eddigi béna rendezését alulmúlja.
10/3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vmi jo kis indianos filmre faj a fogam.Ajanlottok vmit?😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
eléggé unatkoztam a film alatt, a The Town szerintem sokkal jobb
ez egy olasz meló másolat volt kb pluszba egy kis bankrablással és ez az undorító home made filmre emlékeztetõ effekt is benne volt akár csak a közellenségekben
Száguldó bomba 5/10
vontatott, egyszernézõs
Végre sikerült megnézni. Azért vegyesek az érzéseim, jó volt, az ötlet is, a megvalósítás is. De messze van a tökéletestõl. A végét elkapkodottnak éreztem (vagy lehetett volna fél órával hosszabb, vagy az elsõ felét lehetett volna rövidebbre venni), a gyors ugrálások a jelenetek között, túl szájbarágós is volt helyenként. Nálam ez max egy 7-es, többet vártam tõle. A Dark city, vagy akár az elsõ Mátrix ennél ütõsebb volt számomra.
És csak azt tudom mondani, hogy KÖTELEZÕ!!!
Spoiler mentesen próbálom leírni de azért soilerbe fogom tenni nehogy baj legyen belõle:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ÉS amit nem tudok kihagyni az a leszbikus jelenet... az emberek az Elemi Ösztön Óta ilyen brutális szexjelenetet filmen nem valósítottak meg, sõõõt annál is sokkal keményebb volt, egyszerûen gyönyörû, és a vége is "Tökéletes!" 😊
fry day fry day sálálálláláá
Ismerõs színészek miatt nem volt rossz a szereposztás, a történet érdekes, bár a cselekmény módja a szokásos ebben is. CGI az pont olyan mint amilyen egy tévés, dvds filmbe való, talán még szarabb is az átalgnál, de elmegy. 1szer jó volt.
6/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egyébként jó hogy nem írták át a végét, így kerek a történet.
Érthetetlen számomra, h ilyen történetek még felkeltik Hálivúd figyelmét, 8-10 éve 12 volt egy tucat, ezekbõl a vonatelszabadulós filmekbõl. Nem is volt ez másra ítélve, mint halálra kérem szépen, mert ilyen filmért 2010-ben már mozijegyet nem ad ki az emberek többsége. És jól is teszik mert, ismét csak egy C-kategóriás történetet sikerült kitalálniuk, amelyhez összecsõdítettek pár szép nevet. Egyébként nem rossz(bár vannak nagyon szép igénytelen jelenetei), csak az ilyen sztorik, már egy Thomas a gõzmozdonyban is futottak még kategória.
egyszernézõs/10 - film+ ebbõl micsoda maratont fog csinálni 1-2 év múlva
40 perc után kikapcs. Ez a legborzasztobb filmélményem 2010ben
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
óó, hát ez iszonyúan hangulatosra sikeredett😄
a képregény és geek vonal ügyesen meg van oldva, pörög szinte egész végig, nem éreztem azt hogy unnám.
kick-asshez viszonyítva egy pár léptékkel jobb szerintem, nekem megér egy 9/10-et
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene