Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki látta már? tényleg elég durva? 😄
Eden Lake (2008)
színes, égetett feliratos, angol horror, thriller
--- DVDRip.HunSub ---
A legdurvább film a THE DESCENT óta.
üdv,

Véletlenül botlottam bele egy nagyon jó filmbe:

Knallhart (2006)

10/10 elfogultság nélkül, mindenkinek ajánlom.
Victor1103
Skyline

Kövezzetek meg, de ez nekem bejött😄 Na jó azért annyira nem de mivel eléggé éhínséges idõket élünk scifi terén így simán egyszernézõs kategória volt. CG pedig néhol ugyan eléggé elnagyolt volt máshol viszont nagyon látványos.

1 szó mint 100: Az élvezhetõségi faktor magasabb volt nálam mint tegnap a Black Swannál. 7/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

öregharcsa
The Crazies - Tébolyultak

Nekem elég jól átadta a hangulatot, ritka az olyan film amit ennyire odafigyelve(feszülten) nézek végig ... nekem bejött...

8/10

http://pspfilez.extra.hu/

Piranha (2010)

Az elõbb fejeztem be, és... nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Alexandre Aja, mint rendezõ jól cseng (Sziklák Szeme remake), viszont néha õ is mellényúl.

Nagyon érdekes lett a végeredmény, mert mint film ér vagy 10-bõl 3 pontot, azonban ha a szórakoztató faktort nézem, akkor van az több is bõven. 😊

Tetszett a beach partyk felhõtlen érzése, a hülye amcsi tinik 'a bulin kívül mindenre xarunk' életérzése is nagyon átjön. Ráadásul ennyi nõi mellet is ritkán látni egy filmbe zsúfolva, már a triplaikszeken kívül úgyértem. 😄
Jól sikerült a fényképezés, viszont a trükkök nincsenek a helyzet magaslatán. A lassú, közeli képeken jól mutat 1-1 hal, azonban ha sok van belõlük és mozognak is... nos ott sokszor zavar van a rendszerben.

Nekem kifejezetten tetszenek az olyan filmek, ahol az ijesztegetésen kívül van egy kis feszültségoldó humor - nos itt akad bõven. Igazából 2-3 percenként nevettem egy jóízût, mert szinte minden rémisztõbb kép után van vmi feloldó humorforrás. A nevesebb szereplõk sajnos csak mellékszereplõk, az egyetlen akit kicsit többet mutatnak, az Elizabeth Shue, belõle jó kis milf lett. 😎 😄

Verdikt: Mocskos és vicces szórakozás, 10/6
Gengszterek fogadója

Montanosz
lehet, nekem nem jött át, nem voltam rá hangolódva, de mint írtam nem tiltakozom ha másnak überkirály))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Montanosz
hahó!
írtam kissé visszább, egyszeri szórakozások, ha nem vagy híve a történelmi hûségnek.

illetve a legújabb filmje a posztapokaliptikus elég jó lett!

Halihó

Aki látta és emlékszik rá, tudna írni véleményt egy régi filmrõl, tv-film sorozatról. 90-es évek elején készült. Sharpe-ról szól aki angol katona Indiában. Sharpe aranya stb. a címek vagy 10 részes. Sean Bean a fõszereplõ és most felkerült egy "videókölcsönzõ" oldalra a részek, érdekelne a téma?! DE ha csak elég kalandos és nem unalmas.
stargatelost
Lol pont utána jön a lényeg
Fasza mindfuck film a Black Swan, 7-8/10 pontot megér

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Te vagy eddig sztem az elsõ, aki a második részt többre tartja ennél.. 😊
fifi
nem volt ez olyan rossz, de Kamarás Iván sztem vmi förtelmesen gyenge...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
Üvegtigris 3

Elvesztette már a kultikus jelentõségét ez a film is. Sztem az eddigi leggyengébb rész lett ez.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Montanosz
hát nem....

Black Swan

mivel meguntam az elsõ 1 óra után így nem is pontozom, ettõl persze másnak izgi lehet és 10 pontos, bár nálam mondjuk a Szárnyas Fejvadász az a 10 pontos, annak meg a sarkába sem ér hangulatilag...

Gurren
<#zavart2>

tommygear
ne magadból indulj ki ember 😄D
ez SL alrege
Hegi90
Nem lehet mindenkinek ugyanolyan ízlése 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sir Quno Jedi
Na, csak nehogy kiagyald a 12/10-et jövõ hétre! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

böröczk
a stílusa szerintem nem is behatárolható a Black Swan-nek. Egyedi, ahogy a rendezõ is, és van egy saját stílusa, amit nem lehet kategorizálni.
Egyébként ha nagyon be kéne, akkor valami pszichothiller inkább. : D De a thriller is túl durva szerintem.. Egyedi mûfaja van annyi.
nálam 8 helyett már 9/10, napokat agyalva rajta.

Kumiho #2179

lol 😄DDDDDDDDDDD
alregek egymás közt XDDDDDDDDD
kajak szinte ugyanazt irtátok xD

jóvolt jóvolt - elment elment
ez mitõl 10 pontos - ez mitõl nem 9 pontos
sokmindenkinek fogalmam sincs - sokmindenkinek fogalmam sincs
max 6 pont - min 8 pont

:A?S😄?:ASD:A?SDASd
DaemoonHunter
Black Swan

jóvolt jóvolt, de hogy ez mitõl nem 9 pontos sokmindenkinek fogalmam sincs, min 8 pont

tommygear
Black Swan

elment elment, de hogy ez mitõl 10 pontos sokmindenkinek fogalmam sincs, max 6 pont
tigeroo
Montanosz
miért ki ez? simán elmenne ilyen arccal egy horror filmben))

tigeroo
amikor sam bemegy az apja irodájába a sok játékgépnél mi annak a zenének a címe?
tigeroo
tron legacy

fú bazz...inkább csináltak volna egy riméket...az eredeti úgy volt jó ahogy... kár érte!

daft punk dj, sétabotos program habi volt nagyon, meg a végén a "fényrepülõk"... túlzás volt már sztem.
egynek elment azért
MrSpock
Sajnos az a baj,hogy tendenciálisan gyártanak filmeket,és 90%a egy nagy rakás ...! Ha csak azért ülsz le egy filmet meg nézni,mert ajj van benne leszbi,vagy esetleg mint most a "legmenõbb" üvegtigris 3,ahol egy nõi fenék eladja az egész mozit,illetve ezt emelik ki legfõképp,a netes társadalom. Black Swan esetében semmi öncélú mutagatás vagy csak hatásvadász jelenet,és még annyira nem is látsz semmit,hanem igenis megköveteli ezt a történet. A film egyáltalán nem ezzel operál,hogy mindenki nézze meg mert hatalmas ,fenomenális szexjelenet látható. És érdekes nem is Natalie miatt került ez elõtérbe,hisz õt láthattuk már meztelenül,vagy majdnem. Mila Kunis,aki tipikusan hypeolt csaj,bár nem értem miért,nah de nem is ez a lényeg. Én nem ezekért kezdtem neki,és néztem végig,mert ahogy más írta lentebb ,ha leszbit akarnék van egyéb formátum ami még látványos is. És a filmet nemzetközileg sem úgy akarták eladni,ezzel a jelenetsorral. A plakátok meg tényleg jók,érdekesek,inkább jellemzik eme alkotást.
De persze én megértem nem érdekel nem nézed meg,mint ahogyan én sem sok-sok filmet,hiába a nagy tömeghisztéria.

Go Jeff Go!!!!

Sir Quno Jedi
Nem tudom, hogy feltûnt-e, de nem a konkrét filmmel van bajom, hanem a tendenciával.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Mert így érdekesebb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hegi90
Akkor miért nem írod le, hogy nem tetszett/nem nézed meg mert nem szereted a stílusát, ahelyett, hogy belemagyaráznál röhejes dolgokat, és kifakadnál mint egy óvodás?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sir Quno Jedi
Nem szeretem a thrillereket, kamuerotikával, vagy anélkül sem. A krimiket sem szeretem. Soroljam még?!

Hegi90
<#eljen>

Hegi90
Én úgy adtam arra a filmre 9.5/10-et, hogy elõtte csak a trailert láttam, topikban se olvastam róla semmit. Ezen kívül utólag tudtam meg, hogy néhányan nagyon oda vannak a leszbis jelenetért (ami bruttó fél perc, ebbõl 10 másodperc sincs a "leszbizés" másrészt abból se látszik semmi). Engem annyira nem fogott meg a film közben érdekes módon, és a készítõk se úgy akarják beállítani, hogy itt brutális orgia történik.

Úgyhogy nyugodtan nézdd meg a filmet, kitûnõ thriller, nincs benne drámázás, se kamuerotika.

NP meg tényleg megérdemel egy Oscart, nagyon rég láttam már ilyen jó színésznõt. Ja és kibaszott szexi is, igen. Szal összességében a film tarol mindent, bár még sose az a film kapott Oscart, ami nekem a legjobban bejött, úgyhogy mind1 is errõl beszélnem 😄

Shep
Fel kellene végre fogni (ennyi idõsen meg pláne), hogy mindenkinek más tetszik!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

böröczk
Nem csak egyedik, hanem gyönyörûek is szerintem a plakátok : D Ahogy a jelenetek is, a végét meg speciel szájtátva bambulja az ember, aki tudja értékelni A filmeket.

Kumiho #2179

böröczk
<#eljen><#eljen><#eljen>

Kumiho #2179

böröczk
nem, mer a mila kunis szerintem undorító : D de mondjuk Portman csúnyán le is játszotta, meg alapból eltörpül a szerepe mellett

Kumiho #2179

ProGabe
egyáltalán nem úgy akarják eladni ezt a filmet, ahogy írod. az már egy másik dolog, hogy jó pár geek-nek annyi jött le, hogy a Star Wars-os csaj dug benne a Family Guy-os csajjal^^

én nem is tudtam, hogy van benne leszbikus-jelenet mindaddig, amíg az elsõ kamerás fos ki nem jött, amit megnézett valami igénytelen monitor-elõtt élõ söpredék és telespammelte a netet (vagyis az egyetlen helyet, ahol lehet valaki) a haverjaival

a filmnek az év egyik legegyedibb plakátokat köszönhetjük, már azokon is érzõdött, hogy itt valami nagyon egyedi készül. persze Aronofsky-tól nem is annyit várok, hogy "két balett táncos drámázik"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
És? Maszti miatt nézted meg?! Volt benne leszbi jelenet?! Sztárok fogdosták benne egymás micsodáját!? Ugyehogynem...

azért az eli könyvét is elég volt egyszer megnézni 😄 bõven sok volt...
Sir Quno Jedi
Régen rossz, mikor egy másfél órás filmet azzal akarnak eladni nekem, hogy van benne 17 másodperc leszbi jelenet, meg masztizik egy hülye "színésznõ" (persze alig láthatóan és azt is kicenzúrázzák). Minek?! Rühellem ha nagyfilmet csak ilyen olcsó, filléres erotikával hájpolnak. Leszarom melyik színésznõ masztizik, legyen inkább JÓ SZÍNÉSZnõ. Érdekes, pl. a Book of Eli-ben nem volt maszti?! De a The Road-ban sem és még sorolhatnám... PEDIG megnézik az emberek.

Legmostmégjobb mikor a zemberek bámulják a VV4-ben a ruppótlan "erotikát"?!? Nem telik már poreszre sem a csórókáméknak, avagy mi a rohadás van?!?!?!?!

hát Ezaz..gondolkodtam megnézem padmét ahogy izgatja a kis lulut,.,de megláttam magon Alexis Amore gigapacket,,mondom,,padméé mésza picsába😄

Alexis szeretlek!!

Mr. Lui Padre személyesen?

Sir Quno Jedi
Nodeazt jutyúbon megnézed (pár perc gondolom), minek hozzá a tökuncsi filmkörítés?!?!

Ha poreszt akar az ember terraszámra van fent a hálón a hárdkór jóság, minek ehhez a sok szofterotikus szart nézni, amibõl másfél óra bugyuta sztori és pár perc ovis maszatolás... Felõlem a portmen is lehet, leszarom.

dartonita
Kis nosztalgia volt tegnap.

Ravasz,az agy es a ket fustolgo puskacso:
Imadom,akarmikor meg tudom nezni.Azon keves filmek koze tartozik amelyik szinkronosan is tetszik.
9/10

Bloff:
Na ez viszont szinkronosan rossz.Az elmeny viszont amit nyujt,megkozeliti az 'elso reszt'.
8.5/10

Wedding crashers:
Kozepesnel valamivel jobb romkom,a mostanaban megjelentekhez kepest mindenkeppen ude szinfolt,foleg Rachel McAdams miatt ♥
6/10

Grincs:
Sokan utaljak,gagyinak talaljak de nekem az egyik kedvenc karacsonyi filmem.Valamiert nagyon bejon,jo hangulata van.
7/10

Teccet a két csajszi közti jelenet mi, lány létedre? <#wave><#eljen><#worship>
böröczk
még a sztori is több ennél, amit leírtál, sõt köze sincs hozzá, de igazából nem a sztori miatt dicséri ennyire mindenki. én azt modnom, szánd rá magad : D megéri.

Kumiho #2179

Montanosz
......ja, régóta foglalkozom démonológiával, aztán érzékenyen figyelem az efféle filmeket))

[HUN]Crassus
Fiiiiiinom!!!

http://www.imdb.com/video/imdb/vi26843161/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Murder3
jajj ez a 3d a faxomon jön már ki.
nekem elég az ithoni monitoroi minõpség is.
egy szar film ami a filmipar 90%-át teszi ki a 3d-vel is szar ami meg nézhetõ vagy netalán jó az meg 3d nélkül is jó...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer