Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elment elment, de hogy ez mitõl 10 pontos sokmindenkinek fogalmam sincs, max 6 pont
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
fú bazz...inkább csináltak volna egy riméket...az eredeti úgy volt jó ahogy... kár érte!
daft punk dj, sétabotos program habi volt nagyon, meg a végén a "fényrepülõk"... túlzás volt már sztem.
egynek elment azért
De persze én megértem nem érdekel nem nézed meg,mint ahogyan én sem sok-sok filmet,hiába a nagy tömeghisztéria.
Go Jeff Go!!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Úgyhogy nyugodtan nézdd meg a filmet, kitûnõ thriller, nincs benne drámázás, se kamuerotika.
NP meg tényleg megérdemel egy Oscart, nagyon rég láttam már ilyen jó színésznõt. Ja és kibaszott szexi is, igen. Szal összességében a film tarol mindent, bár még sose az a film kapott Oscart, ami nekem a legjobban bejött, úgyhogy mind1 is errõl beszélnem 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kumiho #2179
Kumiho #2179
én nem is tudtam, hogy van benne leszbikus-jelenet mindaddig, amíg az elsõ kamerás fos ki nem jött, amit megnézett valami igénytelen monitor-elõtt élõ söpredék és telespammelte a netet (vagyis az egyetlen helyet, ahol lehet valaki) a haverjaival
a filmnek az év egyik legegyedibb plakátokat köszönhetjük, már azokon is érzõdött, hogy itt valami nagyon egyedi készül. persze Aronofsky-tól nem is annyit várok, hogy "két balett táncos drámázik"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Legmostmégjobb mikor a zemberek bámulják a VV4-ben a ruppótlan "erotikát"?!? Nem telik már poreszre sem a csórókáméknak, avagy mi a rohadás van?!?!?!?!
Alexis szeretlek!!
Ha poreszt akar az ember terraszámra van fent a hálón a hárdkór jóság, minek ehhez a sok szofterotikus szart nézni, amibõl másfél óra bugyuta sztori és pár perc ovis maszatolás... Felõlem a portmen is lehet, leszarom.
Ravasz,az agy es a ket fustolgo puskacso:
Imadom,akarmikor meg tudom nezni.Azon keves filmek koze tartozik amelyik szinkronosan is tetszik.
9/10
Bloff:
Na ez viszont szinkronosan rossz.Az elmeny viszont amit nyujt,megkozeliti az 'elso reszt'.
8.5/10
Wedding crashers:
Kozepesnel valamivel jobb romkom,a mostanaban megjelentekhez kepest mindenkeppen ude szinfolt,foleg Rachel McAdams miatt ♥
6/10
Grincs:
Sokan utaljak,gagyinak talaljak de nekem az egyik kedvenc karacsonyi filmem.Valamiert nagyon bejon,jo hangulata van.
7/10
Kumiho #2179
http://www.imdb.com/video/imdb/vi26843161/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nekem elég az ithoni monitoroi minõpség is.
egy szar film ami a filmipar 90%-át teszi ki a 3d-vel is szar ami meg nézhetõ vagy netalán jó az meg 3d nélkül is jó...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Go Jeff Go!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Kumiho #2179
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
The Social Network
tipikusan egy olyan film, amit bármikor szívesen megnéz az ember. tehát ha majd a kései jövõben megveszi a tv és kapcsolgatás közben elkapom a 28-ik percben, akkor is végignézem!
Sunshine (újra)
ez még mindig jó. Danny Boyle nagyon tud valamit. ideje lesz rendesen megnéznem a Trainspottingot és a Sekély...-t is. mindkettõt láttam már vagy 5-ször, de inkább csak részleteiben, a fejemben meg összeollóztam õket 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki adja vissza az 1:41 percet az életembõl/10
Röviden és tömören: El nem tudom képzelni hogy valaki egy ilyenért pénzt adjon hogy moziba láthassa:S És ráadásul még ez a film Oscar gyanus? Érthetetlen..
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
4/10
Kellemesen csalódtam, simán lerágtam a körmöm, gyorsan megnéztem 2X))
8/10
Persze néhol bosszantott a vallási zagyvaság, meg az ördög nem mászkál köztünk személyesen, de valahogy így mûködik a démoni megszállottság..
no jöhet a social network
Kumiho #2179
durva h 1 óra alatt letöltöd meg megis nézed a több mint 1 órás filmet 😮OO
film: 4,5
csavar a végén: 6 (eddigiekhez képest)
trancsirozos részek: 0 ( mennyire halálgagyi volt benne a vér effekt, meg a belek, szánalmasan véggigondolatlan megvalósítások voltak benne.. bár végülis gusztustalan volt, csak inkább mint egy gusztustalanul megfõzött kaja, nem mint a szétszabdalt belek : D)
ez sem gyõzött meg, még mindig az elsõ rész számomra az egyetlen fûrész..
aztán voltak összefüggéstelen részek pl kocsis jelenet, vagy a legeleje.. azokat meg minek?
Kumiho #2179
Az összes ilyen egy kamerából mutatjuk végig az egész filmet baromságtól az idegbajt kaptam de ez a film teljesen jól volt megcsinálva. Valószínûleg azért mert az egész egy dokumentum filmnek hatott és ha nincs a legvégén 1 jelenet akár el is lehetne hinni, hogy tényleg csak egy dokumentum film.
7/10