Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
Black Swan

elment elment, de hogy ez mitõl 10 pontos sokmindenkinek fogalmam sincs, max 6 pont
tigeroo
Montanosz
miért ki ez? simán elmenne ilyen arccal egy horror filmben))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tigeroo
amikor sam bemegy az apja irodájába a sok játékgépnél mi annak a zenének a címe?
tigeroo
tron legacy

fú bazz...inkább csináltak volna egy riméket...az eredeti úgy volt jó ahogy... kár érte!

daft punk dj, sétabotos program habi volt nagyon, meg a végén a "fényrepülõk"... túlzás volt már sztem.
egynek elment azért
MrSpock
Sajnos az a baj,hogy tendenciálisan gyártanak filmeket,és 90%a egy nagy rakás ...! Ha csak azért ülsz le egy filmet meg nézni,mert ajj van benne leszbi,vagy esetleg mint most a "legmenõbb" üvegtigris 3,ahol egy nõi fenék eladja az egész mozit,illetve ezt emelik ki legfõképp,a netes társadalom. Black Swan esetében semmi öncélú mutagatás vagy csak hatásvadász jelenet,és még annyira nem is látsz semmit,hanem igenis megköveteli ezt a történet. A film egyáltalán nem ezzel operál,hogy mindenki nézze meg mert hatalmas ,fenomenális szexjelenet látható. És érdekes nem is Natalie miatt került ez elõtérbe,hisz õt láthattuk már meztelenül,vagy majdnem. Mila Kunis,aki tipikusan hypeolt csaj,bár nem értem miért,nah de nem is ez a lényeg. Én nem ezekért kezdtem neki,és néztem végig,mert ahogy más írta lentebb ,ha leszbit akarnék van egyéb formátum ami még látványos is. És a filmet nemzetközileg sem úgy akarták eladni,ezzel a jelenetsorral. A plakátok meg tényleg jók,érdekesek,inkább jellemzik eme alkotást.
De persze én megértem nem érdekel nem nézed meg,mint ahogyan én sem sok-sok filmet,hiába a nagy tömeghisztéria.

Go Jeff Go!!!!

Sir Quno Jedi
Nem tudom, hogy feltûnt-e, de nem a konkrét filmmel van bajom, hanem a tendenciával.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Mert így érdekesebb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hegi90
Akkor miért nem írod le, hogy nem tetszett/nem nézed meg mert nem szereted a stílusát, ahelyett, hogy belemagyaráznál röhejes dolgokat, és kifakadnál mint egy óvodás?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sir Quno Jedi
Nem szeretem a thrillereket, kamuerotikával, vagy anélkül sem. A krimiket sem szeretem. Soroljam még?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Én úgy adtam arra a filmre 9.5/10-et, hogy elõtte csak a trailert láttam, topikban se olvastam róla semmit. Ezen kívül utólag tudtam meg, hogy néhányan nagyon oda vannak a leszbis jelenetért (ami bruttó fél perc, ebbõl 10 másodperc sincs a "leszbizés" másrészt abból se látszik semmi). Engem annyira nem fogott meg a film közben érdekes módon, és a készítõk se úgy akarják beállítani, hogy itt brutális orgia történik.

Úgyhogy nyugodtan nézdd meg a filmet, kitûnõ thriller, nincs benne drámázás, se kamuerotika.

NP meg tényleg megérdemel egy Oscart, nagyon rég láttam már ilyen jó színésznõt. Ja és kibaszott szexi is, igen. Szal összességében a film tarol mindent, bár még sose az a film kapott Oscart, ami nekem a legjobban bejött, úgyhogy mind1 is errõl beszélnem 😄

Shep
Fel kellene végre fogni (ennyi idõsen meg pláne), hogy mindenkinek más tetszik!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

böröczk
Nem csak egyedik, hanem gyönyörûek is szerintem a plakátok : D Ahogy a jelenetek is, a végét meg speciel szájtátva bambulja az ember, aki tudja értékelni A filmeket.

Kumiho #2179

böröczk
<#eljen><#eljen><#eljen>

Kumiho #2179

böröczk
nem, mer a mila kunis szerintem undorító : D de mondjuk Portman csúnyán le is játszotta, meg alapból eltörpül a szerepe mellett

Kumiho #2179

ProGabe
egyáltalán nem úgy akarják eladni ezt a filmet, ahogy írod. az már egy másik dolog, hogy jó pár geek-nek annyi jött le, hogy a Star Wars-os csaj dug benne a Family Guy-os csajjal^^

én nem is tudtam, hogy van benne leszbikus-jelenet mindaddig, amíg az elsõ kamerás fos ki nem jött, amit megnézett valami igénytelen monitor-elõtt élõ söpredék és telespammelte a netet (vagyis az egyetlen helyet, ahol lehet valaki) a haverjaival

a filmnek az év egyik legegyedibb plakátokat köszönhetjük, már azokon is érzõdött, hogy itt valami nagyon egyedi készül. persze Aronofsky-tól nem is annyit várok, hogy "két balett táncos drámázik"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
És? Maszti miatt nézted meg?! Volt benne leszbi jelenet?! Sztárok fogdosták benne egymás micsodáját!? Ugyehogynem...

azért az eli könyvét is elég volt egyszer megnézni 😄 bõven sok volt...
Sir Quno Jedi
Régen rossz, mikor egy másfél órás filmet azzal akarnak eladni nekem, hogy van benne 17 másodperc leszbi jelenet, meg masztizik egy hülye "színésznõ" (persze alig láthatóan és azt is kicenzúrázzák). Minek?! Rühellem ha nagyfilmet csak ilyen olcsó, filléres erotikával hájpolnak. Leszarom melyik színésznõ masztizik, legyen inkább JÓ SZÍNÉSZnõ. Érdekes, pl. a Book of Eli-ben nem volt maszti?! De a The Road-ban sem és még sorolhatnám... PEDIG megnézik az emberek.

Legmostmégjobb mikor a zemberek bámulják a VV4-ben a ruppótlan "erotikát"?!? Nem telik már poreszre sem a csórókáméknak, avagy mi a rohadás van?!?!?!?!

hát Ezaz..gondolkodtam megnézem padmét ahogy izgatja a kis lulut,.,de megláttam magon Alexis Amore gigapacket,,mondom,,padméé mésza picsába😄

Alexis szeretlek!!

Mr. Lui Padre személyesen?

Sir Quno Jedi
Nodeazt jutyúbon megnézed (pár perc gondolom), minek hozzá a tökuncsi filmkörítés?!?!

Ha poreszt akar az ember terraszámra van fent a hálón a hárdkór jóság, minek ehhez a sok szofterotikus szart nézni, amibõl másfél óra bugyuta sztori és pár perc ovis maszatolás... Felõlem a portmen is lehet, leszarom.

dartonita
Kis nosztalgia volt tegnap.

Ravasz,az agy es a ket fustolgo puskacso:
Imadom,akarmikor meg tudom nezni.Azon keves filmek koze tartozik amelyik szinkronosan is tetszik.
9/10

Bloff:
Na ez viszont szinkronosan rossz.Az elmeny viszont amit nyujt,megkozeliti az 'elso reszt'.
8.5/10

Wedding crashers:
Kozepesnel valamivel jobb romkom,a mostanaban megjelentekhez kepest mindenkeppen ude szinfolt,foleg Rachel McAdams miatt ♥
6/10

Grincs:
Sokan utaljak,gagyinak talaljak de nekem az egyik kedvenc karacsonyi filmem.Valamiert nagyon bejon,jo hangulata van.
7/10

Teccet a két csajszi közti jelenet mi, lány létedre? <#wave><#eljen><#worship>
böröczk
még a sztori is több ennél, amit leírtál, sõt köze sincs hozzá, de igazából nem a sztori miatt dicséri ennyire mindenki. én azt modnom, szánd rá magad : D megéri.

Kumiho #2179

Montanosz
......ja, régóta foglalkozom démonológiával, aztán érzékenyen figyelem az efféle filmeket))

[HUN]Crassus
Fiiiiiinom!!!

http://www.imdb.com/video/imdb/vi26843161/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Murder3
jajj ez a 3d a faxomon jön már ki.
nekem elég az ithoni monitoroi minõpség is.
egy szar film ami a filmipar 90%-át teszi ki a 3d-vel is szar ami meg nézhetõ vagy netalán jó az meg 3d nélkül is jó...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Victor1103
Hát nem tudom akármennyire jó is volt Natalie P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
duplamasztija + lezbi akciója
akkor is. Pont ez az, hogy én is úgy hallottam hogy ez egy legleg film és úgy voltam vele na üsse kõ meglessük.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

MrSpock
Ha megnézed azért ez nem úgy van😊 Szerintem igenis egy jó film,bár nem mindenki vevõbb a mûvészibb filmekre😊

Go Jeff Go!!!!

Tyler1
trailert megnéztem, egyik balettos lány rászáll a rivális balettos lányra, és másfél órán keresztül thrilleresen drámáznak 😊 igazából rá nem tudnám venni magam, hogy megnézzem, pedig kecsegtetõ az a sok dicséret.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
1szer jó volt, de hogy többször??? szinte semmi sem történik benne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

böröczk
te vagy érthetetlen, egy nagy kérdõjel vaty..
<#wilting><#wilting><#wilting>

Kumiho #2179

Szabi84
úgy hallottam ez valami leglegleg film

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ProGabe
holnap meg kell néznem ezt a filmet 😄

The Social Network

tipikusan egy olyan film, amit bármikor szívesen megnéz az ember. tehát ha majd a kései jövõben megveszi a tv és kapcsolgatás közben elkapom a 28-ik percben, akkor is végignézem!

Sunshine (újra)

ez még mindig jó. Danny Boyle nagyon tud valamit. ideje lesz rendesen megnéznem a Trainspottingot és a Sekély...-t is. mindkettõt láttam már vagy 5-ször, de inkább csak részleteiben, a fejemben meg összeollóztam õket 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Victor1103
Black Swan

Valaki adja vissza az 1:41 percet az életembõl/10

Röviden és tömören: El nem tudom képzelni hogy valaki egy ilyenért pénzt adjon hogy moziba láthassa:S És ráadásul még ez a film Oscar gyanus? Érthetetlen..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sztem meg hulladék volt moziban 😄 ha tudom be se ülök, szinte semmi 3d élményt nem kaptam 😄
Shep
Honnan tudod, hogy az Ördög nem mászkál közöttünk? Napi kapcsolatban vagytok, vagy mi? 😊

Shep
Na megnéztem én is a 'csodálatos' Fûrész 7-et ha már az eddigi részeket is végignéztem (De minek? Az elsõ rész még jó volt). Hát ez a rész aztán nagyon kellett. Annyira ötlettelen volt az egész, az eddigi részek még úgy ahogy alkottak egy kerek valamit de ez már csak ilyen utólagos belemagyarázás volt. Az egészben az a jó, hogy elvileg már nem lesz több rész 😊

4/10

Montanosz
Devil

Kellemesen csalódtam, simán lerágtam a körmöm, gyorsan megnéztem 2X))
8/10

Persze néhol bosszantott a vallási zagyvaság, meg az ördög nem mászkál köztünk személyesen, de valahogy így mûködik a démoni megszállottság..

böröczk
jó persze, mondjuk a fûrészeknek többek között ez a lényege, de nekem már kicsit unalmasak : / meg nem volt tiszta az eleje, sem a kocsis jelenet, szerintem fölöslegesek voltak. gondolom, kis 3d villogtatás : D vagy bemelegítés

no jöhet a social network

Kumiho #2179

böröczk
erre tippeltem amúgy

Kumiho #2179

böröczk
lekaparTAM : D

Kumiho #2179

Azért tûnt gagyinak, és furcsa színûnek a vér, mert 3D-re tervezték, ott szép vörösnek tûnt. 😉 Szerintem állat volt moziban, amikor a szemét kinyomta a csõ... pislogtam nagyokat. 😊
mivan? :S nem 1 órája irod h lekaparod 😄 gondolom idõ mire lejön és még megnézed 😮
durva h 1 óra alatt letöltöd meg megis nézed a több mint 1 órás filmet 😮OO
böröczk
Saw 7

film: 4,5
csavar a végén: 6 (eddigiekhez képest)
trancsirozos részek: 0 ( mennyire halálgagyi volt benne a vér effekt, meg a belek, szánalmasan véggigondolatlan megvalósítások voltak benne.. bár végülis gusztustalan volt, csak inkább mint egy gusztustalanul megfõzött kaja, nem mint a szétszabdalt belek : D)
ez sem gyõzött meg, még mindig az elsõ rész számomra az egyetlen fûrész..
aztán voltak összefüggéstelen részek pl kocsis jelenet, vagy a legeleje.. azokat meg minek?

Kumiho #2179

Shep
The Last Exorcism

Az összes ilyen egy kamerából mutatjuk végig az egész filmet baromságtól az idegbajt kaptam de ez a film teljesen jól volt megcsinálva. Valószínûleg azért mert az egész egy dokumentum filmnek hatott és ha nincs a legvégén 1 jelenet akár el is lehetne hinni, hogy tényleg csak egy dokumentum film.

7/10

böröczk
na jó, lekapartam, adok neki egy esélyt : D

Kumiho #2179

tommygear
Vacancy (Antal Nimród filmje)

szidják mint a kurvaélet, de mostanában olyan sok szar filmet néztem sorozatba, hogy komolyan felüdülés volt ez a film
10/8

Kate Beckinsale meg <#finom><#finom>