Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szarra számítottam, mert sokan leszarozták, de hozta a játék hangulatát, nagyon jó volt a látványvilága és Wahlberg hiteles volt. Akció sajnos nem sok és az is a végén és voltak benne buktatók is és nem a bulett tájmra épült a film és és és, de jól szórakoztam nem akartam kikapcsolni egy pillanatig sem.
7/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hmm... stílusos kis thriller... féltem, hogy megint egy klisé film lesz, de szerencsére nem így volt😊
Aki szereti a csavaros és idegileg felbszó thrillereket, annak ajánlom😄
7/10
jah és nem a Babe-ra gondolok
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
zseniális sorozat, nagyon jol visszaadja a korabeli hangulatot, életet, jo rendezések, zene és jó karakterek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HBO-n ment, láttam az elejét, aztán hazajöttem gondoltam leszedem. Közel sem volt annyira rossz, mint amennyire itt egyesek lehúzták, bár a jótól kurva messze van ez tény. Viszont jól szórakoztam! Nagy mínusz az Alone in the Dark jelenet kibaszott pofátlan koppintása, ill. az utolsó teljesen felesleges fél óra.
5,5/10
A Coen-testvérek legújabb filmje, melyet sokan már Oscar befutónak, és a mûfaj feltámasztójának neveznek. Hát utóbbival én nem értek egyet, bár örülnék ha jóval több western születne, és szélesebb körökben is érdekelt lenne még ma is. Szóval maga a cselekmény középszerû, viszont a szereplõk, a párbeszédek, a rendezés hatalmasra sikeredett. Hiányoltam a drámaiságot, vagy vmi pluszt, ami kiemelte volna a történetet is, de úgy lefolyt a vége, h csak néztem, h "what? ennyi lenne?".
8 pontot megér, de örültem volna egy komolyabb, drámaibb cselekménynek is, az elsõ 30 perc 10/10.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát ez valami hatalmasan jó film, nem pörgõs nem akciós de valahogy mégis magával ragadja az embert a történet. A kislány pedig valami eszméletlen jól játssza a szerepét. Igaz ugyan ,hogy én nem ezt vártam (a régi feldolgozást nem láttam) de ennek ellenére jól szórakoztam.
9/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én sem bírtam, hát lekaptam. Ez film (127ó) simán 10/10. Full HD-ben, meg 11-et is ér majd!
What about the forests?
innen próbáltam leszedni de olyan béna vagyok h nem sikerül :S
Aki szereti Ben Stiller féle filmeket, az most sem fog csalódni, nagyon jó lett ez is, mint a korábbi részek! 😄😄
8/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Summer Glau -t mi is szeretjük 😊
+1 fotó mert belõle sosem elég 😄 (Wolovitz cseszteti éppen szegényt 😄)

Bazinga!
sovány,nincs melle,nagy állkapocs ... :S nekem nem jön be (na jó egy icipicit 😄
A Mielõtt felkel a nap folytatása... 9 év van a két film között... a történetben is ennyi telt el... a 2 szereplõ ennyi idõ után látja egymást... itt már kevesebb a romantika... ez inkább a "Mi lett volna ha..."
6.5/10
Spancserek
Komolyan mondom hálás vagyok az ilyen JÓ vígjátékokért.😄 Nem azt a tipikus gagyi romantikus foshalmaz vígjátékot kaptam... sempedig egy amerikai pitét.
Leginkább a Felkoppintva, Másnaposok és hasonló igényes vígjátékokhoz tudnám hasonlítani.
Imádtam, szarrá röhögtem magam és rohadt jó története volt😊
9/10
Hát basszus! WOW! Ez odacsapott! Kurvára bele tudtam élni magam, sajnos vagy nem sajnos. Reynolds nagyon jól tudta átadni az egész helyzetet, kezdve a semmitnemtudással, aztán a reménykedés blablabla... Kicsit félve néztem meg, hogy vajon mitõl lesz izgalmas egy film ami végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, hogy a Fülkével is ugyanígy voltam, és nagyon nagyon tetszett az is), de egy percig nem unatkoztam. (Talán csak az 1. percben amikor reklám volt 😄 ) Mindenkinek kötelezõ!
9/10
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Vhol olvastam, hogy nagyon durva börtönfilm, imdb-n is 7.6-on áll, na mondom fasza, ez biztos gecijó lesz. hát apám, ez a "film" jelzõtõl is kurva messze van. Nem is tudom mi a szar volt ez, egy épkézláb párbeszéd is egyetlen jelenetben volt, de azt is a semmirõl pofázták.
0/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ez egy vacsi új szuperhõsös sorozat, szuperpoverek nélkül. Egész faja az elsõ két rész és az egyik fõszereplõ mindenki kedvence, Summer Glau:
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Fresh Prince mozifilm jöhet! 😊
Bazinga!

mert pl. az üvegtigris3 az komédia, és megnézném, de nincs még jó minõségben
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Tudtok ajánlani, valami jó komédiát/filmet/ ?
Valami olyasmit, ami mostani film.
mostanában nem néztem komédiát, és ezért nem vagyok képben. 😊
köszike
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!