Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már Nicolas Cagerõl beszélünk akkor meg kell említeni a következõ filmjét Drive Angry 3D,ezután a klipp után Drive Angry 3D cool klipp
szerintem mindenkinek várós a film!Nagyon illik ez a szerep Nic Cagehez!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

tigeroo
fegyverneppert énis megnéztem most, helyén volt, jókis film, még nem láttam.
Pont most néztem meg én is egy Nicolas Cage filmet, Ez pedig az idõjós c. film(The Weather man). Nem tudom kilátta,de szerintem nagyon frankó.

10\8

Shep
The Collector (2009)

Hát végre egy jó film, az elsõ 15 perc után beindul a dolog és végig pörög, tényleg bele lehet élni magunkat a tag helyébe ahogy bujkál a házban és próbál segíteni. A hangok a zene a vágások egytõl egyig nagyon jók, a szokásos filmes túlzások persze itt is megvannak de valahogy nem tûnik fel annyira, mint máshol. Egy a lényeg aki egy kis borzongásra vágyik az nyugodtan nézze meg szerintem nem fog csalódni.

9/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigeroo
jay + manny párosa a legjobb 😊

márcsak azért is mert ed o'neil 😛
Krezga
Tron

Mivel most mindenhonnan a Tron Legacy folyik, ezért megnéztem az elsõt, az eredetit. Huhh, hát mai fejjel nem egyszerû nem mosolyogni rajta. Az elején nagyon nehezen bírtam ráhangolódni, többször újra is kellett kezdenem, de aztán csak végignéztem. Egyszer nézhetõ, bár nem igazán ajánlom, szerintem nem köti le a mai embereket.
Dynamic
Eleve kétszer akkora a vászon. Ha középen ülsz, gyakorlatilag az egész látótered lefedi, így sokkal inkább "benne vagy" a filmben. Plusz a 3D-s hatások is szerintem érzékelhetõen jobbak IMAX-ben. A Tron is azért eléggé adta a 3D élményt, szintén IMAX-ben. Persze ízlések és pofonok, csodát ne várjon senki, de nullának semmikép nem nevezném.
Viszont normál moziban már én sem nézek 3D-t. Ott már annyi pluszt nem nyújt.
SötétBarom
Primer

Hááááátõõõõõ izé. Férfiasan bevallom nem értettem. 😄DDD Retry valamikor eredeti nyelven.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
A Mocskos Zsaru New Orleans utcáin nagyon jó, és ott aztán alakít rendesen 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Blasta
Üvegtigris 3: na ezt már tényleg nem kellett volna!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

davidka003
Tényleg ennyire sok különbség van az IMAX 3D és a sima 3D között? Nem IMAX-ban néztem és nagy nulla volt az egész filmben a 3D.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

CSOCSO
Tron 3D IMAX experience.

A latvany nagyon jo volt. 3D ott volt a szeren (igaz jo par resz 2d volt) de a filmtol tobber vartam...
7/10
ROCKnROLLA
Egy sorozatot ajánlok mindenkinek: Modern Family
Vígjáték, és egyszerûen isten!!! Aki a fingós okádós káromkodós poént szereti az ne nézze, de akinek fejlettebb a humorérzéke az rögtön akadjon rá mert nagyon jó, csak függõséget okoz.. 😄

(annak ki ismeri: PHIL az isten 😄)

bexinho
Én láttam, és tényleg nem volt rossz volt. Bár hiába nem akciófilm, mégis csak vontatott volt számomra. 😞

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Az idõjós sem volt rossz filmje, sõt. Csak abban nem volt elég robbantás és hulla, ezért sokaknak nem jött be 😊

Imádom ezeket a hangokat😄
Bár akiket még bírok az Mikó István, Kálid Artúr, Csõre Gábor, Dolmány Attila... kedvenc szinkronhangjaim😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
amúgy a varázslótanoncért kár, nagyon kiddie lett, pedig volt benne potenciál.

szintúgy a szellemlovasért. ha a párbeszédeket is megírják rendesen, és nem csapják össze a filmet (az eleje miatt) akkor no.1 film lett volna szerintem
(mekkora badass rész amikor a 2 szellemlovas megy a sivatagban)

kick/ass-ben kurvanagyot alakított, neki az a szerep tökéletes volt.

all in all, várom a jövõben hátha lesz még 1-2 jó szereplése... és dörner györgy féle eddie murphy, jim carrey mellett csak az õ magyarhangja miatt nézem direkt szinkronosan ezeket a filmeket 😊
Jah és Józsa Imre FTW!😄

Hát jah... az a cgi világ elég fos volt, de maga a film tetszett😊

bexinho
A képletek az jó lett volna, ha nem csapták volna össze a vége felé. Imádom a földönkívüli történeteket, filmeket, docukat, de valahogy nem jött át a hidrogénezett hajú scooter rajongó stílus 😄

bexinho
Cage-nek sok jó filmje volt, nem is ezt vitatom. Hanem azt, hogy a 2005-ös Fegyvernepper óta nem találja a helyét. Habár a Kick-Ass nem volt rossz, de Cage nem szerepelt sokat se. De ott végre alakított, és nem azzal a fapofával, mint azt tette az elmúlt évek filmjeiben.

Varázslótanoncot leszedtem, de haverok mondták, meg ne nézzem, mert szörnyû a film. Semmit mondó történet, olcsó számítógépes trükkök. Igazából erre leszek kíváncsi: Season of the Witch (Boszorkányvadász) Azt hiszem ezt forgatták Mo-on.

ROCKnROLLA
A Fegyverek szavá-ban szerintem jó volt. Mellesleg az egy isten film... meg is kéne néznem 😄

tigeroo
jah igaz, nem azért akartam "vitázni"😄

amúgy tényleg kár hogy semmi normális alakítása nemvolt - najó, talán a képletekre így utólag visszagondolva, az kellemes emlék maradt
REALista
Azok elõbb készültek...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tigeroo
a sziklában + angyalok városában is sztem elég jó volt 😊
Victor1103
A varázslótanonc nem volt rossz. Semmi extra, de egynek elmegy. Persze nem Cage alakítása volt a film legfõbb erénye.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

bexinho
Amilyen jót alakított a filmben, azóta nem találja helyét a filmiparban 😄 Ideje lenne már betalálnia egy remek filmmel!

Jim Morrison
a fegyverneppert en se neztem vegig, de a bevezeto video baromi jo 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hu,újra kéne nézni, hatalmas film tényleg

Fegyvernepper 10/9, Cage egyik legjobbja

kb évente újranézem 😊
fegyverneppert elkezdtem de nekem unalmassá vált pedig bírom Cage bácsit meg a hangját is de nem bírtam végnézni, egyszer lehet nekiülök és újra megnézem
Montanosz
ízlés dolga, én meg példa a 127 órán aludtam be, másoknak meg tetszik))

True Grift
kellemes volt, bár valójában a vadnyugaton nem hiszem hogy egy 14 éves, hamvas bõrû, õzike tekintetû lányka sokáig mászkált volna ártatlanságát megõrizve)))
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

vegicsek
Buried

A vélemények alapján többet vártam volna a filmtõl.A csávó szenvedése az elején körülbelül annyit váltott ki belõlem hogy hát igen, biztos szar lehet.Az utolsó fél órában viszont már tényleg hozta a hangulatot

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

bexinho
nekem a fegyvernepperek es az osszeutkozesek 10/10, masik en 8/10, a tobbivel egyetertek! nem valasztottal rosszul :-)

Victor1103
Mivel a mostani 2010-es szaroktól amit mostanság láttam már a szõr is felállt a hátamon úgy döntöttem inkább a közelmúlt filmjei között keresem meg a fogamra valót és szerencsére nem egy gyöngyszemre bukkantam

Mindegyikrõl nem írok részletesen csak annyit, hogy aki bármelyiket nem látta ezek közül nyugodtan tegyen velük egy próbát mert valóban nagyon remek filmek mind.

Az ember gyermeke 8/10

A belsõ ember 8/10

Éberség 8/10

Ütközések 9/10

A másik én 9/10

Fegyvernepper 9.5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

jaja értem én h mivolt a mondanivalója a tv-s résznek de akkor is untam na , bocs én ilyen vagyok :S

tyler.: akkor adhatnál lnket ha 3 kattból megvan az eredeti kép + vid
Tyler1
sõt, ha 3mat kattintasz akk megnézheted az eredeti képeket amiket csinált, 4et kattintasz akk még a videót is.

ez igaz történet!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

stargatelost
omájgád, ennek mi értelme hogy negyed óránként tudósítasz arról mi történik a filmben, aztán végül is kiderül hogy más lesz a végkifejlet? Miért nem jó egyben az egészet értékelni? Azért ennyire nem unhattad....
Tv bejelntkezéses részre pedig arra gondolsz, amikor magát interjúvolja? Az a film egyik legzseniálisabb része, sajnálom, hogy nem tudtad értékelni...
Elvileg igaz, khm. izé, kettõt kattintasz, és kiderül hogy valóban igaz történet.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ááá semmi olyasmi azért is durva 😄
azért én is kicsit beleuntam ,majdnem beleásítoztam a filmben, szóval annyira nem jó mintahogy itt sokan favoljak xD
am ez elvileg igaz történet alapján készült...

am most ott tartok,hogy az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
esõ elkezd esni és kiszabadul! másik képkocka h a kocsijanal van, no ilyen gyorsan nem érhet oda fõleg nem sebesülten 😄 de van egy érzésem,hogy ezt csak álmodja , közben meg az esõ nem is esett anynira h kitudjon szabadulni

na ok, jól gondoltam xD

tv bejelentkezéses rész kurvára unalmas
sõt azóta alig várom h vége legyen

no elkezdõdik a film megint, kezd picit izgalmas lenni
mikor elkezdi legvágni a saját kezét, bár ez is durva,hogy elkezdi vágni és semmi ordibálás 😄 no meg félig levágta és egy könnycseppet semm hullajt 😄
végül levágja a kezét és egybõl nem ájul el😄DDD bazz ilen nincs sztem, de lehet én vagyok a naív és valóban kilehet bírni egy ilyet :S
ja és kézvágás után még felveszi a hátizsákot és szépen továbbmegy 😄 hát ez kész
bár ha igaz történet alapja akkor elvileg lehetséges de ez durva nah

azért a vége aránylag nem sikerült rosszul de valóban a közepénél eléggé "belealudtam" 😄
am a legvégén a
kanapén az igazi aaron volt ugye
?
de ha
levágta a kezét akkor h a fenébe tud még mindig turákat szervezni?
Tyler1
én csak feléig bírtam. pedig faszán feelingesen indult ez a west-ausztrál, lóháton baktató, texas kalapos, keménykötésû sheriffes hangulat, sztori viszont ómájgád.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

stargatelost
Red Hill (2010)

Nem akarom más véleményét ócsárolni, de ezt a szemetet a Takenhez hasonlítani enyhén szólva is nevetséges. Annyira ostoba egy film ez a red hill, hogy az már szánalomra méltó. Pedig egész kellemesen indult, (enyhe filmkezdés spoiler): új rendõr a kisvárosba érkezik, mindenki leugatja, még nem találja a helyét, közben meg egy rab is megszökik, mondom jó lesz ez. De aztán amikor fõhõsünk legurul a lejtõn, teljes egészében magával rántja a filmet és meg sem állnak a lejtõ aljáig.
A szereplõk mind egy szálig agyhalottak, (enyhe spoiler): a film elsõ felében kivétel nélkül mindegyiküknek lehetõsége lett volna lelõni Jimmy-t. Tiszta lövéssel, úgy hogy el voltak bújva. Egyszerûen hihetetlen amit mûvelnek, az egyik össze-vissza bujdos a székek között, mikor kezében a fegyver, az ellenség pedig háttal neki. ÁÁÁÁ
A végkifejlet, hogy mi is történt valójában pedig ugyancsak egy ordenáré nagy baromság, a nevetséges flashbackrõl meg ne is beszéljünk.
A rendezõ meg rohadtul elveszett saját filmje mûfajában, nem tudta eldönteni hogy egy horrort csináljon vagy egy bosszúfilmet. Így lett a kettõ keveréke egy gagyi maszlag.
Komolyan, csak akkor nézzétek meg, ha kaparni akarjátok az arcotokat az emberi hülyeségen.

1/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tigeroo
sokk...?

bexinho
Na mégsem Carlito útját néztem meg, hanem A Perfect Getaway-t. Filmkatalógusun elég középszerûen áll, IMDB-n viszont meglepõen jó értékelést szedett össze. Úgy ültem neki, hogy egy egyszernézõs, kiszámítható film lesz. Csodás környezet (720p-ben eszméletlen), film feléig azt sem tudni, ki kicsoda, viszont amikor a sztori kiderül a film közepénél, addigra már rájöttem ki kivel is van!

Számomra erõs 7,5/10

hát elkezdtem de nekem ez magas,hogy
ráesik a kezére a sziklagömb azt semmi jajgatás vagy valami 😄
Diaznál ugyan az a helyzet, mint Jaime Pressleynél... régen az is iszonyat jó nõ volt... ok most se rossz alakra, de a feje iszonyat idegesítõ... azok a gülü szemek... vááááá😄
Viszont a kettõ között az a különbség, hogy az utóbbi egy igen jó színész😄

Sose értettem, hogy Diaz miért van benne minden filmben... iszonyat idegesítõ szerepeket adnak neki:S (vagy ez is csak a kinézet miatt van?😄)

127 óra
trailert most néztem meg és kurvára tetszik 😄 szép helyen játszódik nagyon szép tájakat mutat be... szóval nézõs lesz ez 1-2 napon belül így elöljáróban 10/8at adok rá
arra azt mondjak h kurvajó
de miért? 😄 spoiler nélkül vmi infot rola h miért ilyen durva? am ez nem egy sima magyar film ? (de nem horror)
bexinho
Tegnap bepörgettem 720p-ben az Insomnia-t, Nolan elsõ ismertebb filmjét Al Pacino és R. Williams, illetve Hilary Swank kisasszony fõszereplésével.
(picit jobbra számítottam)

6/10

Mindjárt megnézem a "Carlito's Way" címû 1993-as krimit, Sean Penn és ismételten Al Pacino fõszereplésével 😊

bexinho
...még szõke lánnyal szóba állni se!