106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Igazából nem akarom letörni a kritikai érzéked, de szvsz a bárgyú Tobey Mcguire-nél sokkal jobb volt a reboot.. (na meg végre felhagytak a csukóból lövi a hálót hülyeséggel). Ha elolvasol pár korai pókember képregényt még talán ez állt hozzá a legközelebb.
  • mrzed001
    A csodálatos pókember
    Popcorn mozinak elmegy, de amúgy hatalmas csalódás.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A drogos Peter Parker, aki folyamatosan betépett arccal és totál belassulva jár-kel ... kivéve amikor felhúzza a maszkját, mert akkor ugrik-mászik-hálózik meg hipersebesen csúzlizza magát. Ez utóbbi miatt volt csak nézhető a film egyébként. Az előző úgy lengett a fonálon, mint egy puziák, ez legalább emberien.
    A színészi alakítása, nos ha a minden-másnapos re-ex-drogost akarta eljátszani, az kiválóan ment neki. Érzelmi és értelmi téren egy teáscsészével vetekedett.
    Amúgy sztori szinten is a pók sorozat megcsúfolása, se azok az igazi pókos beszólások, se az ésszel oldom meg mert erősebb az ellenfél megoldások nem voltak.
    Amúgy ebben a részben hányan ismerték meg Parker arcát ??
    Aztán meg mutogatta a suliban is a szuper képességeit (csak a hülye nem jönne ám rá a suliban, hogy ki is a pókica).
    Mintha nem is akarta volna elrejteni kilétét (hülye írók, ez nem az IronMan !)
    A női főszereplő ... hát nem is tudom. A szőke hiperzseni laborpipi. Nem tudom hányszor akarják ezt az ócska poént még letömni a torkunkon.
    De az biztos, hogy jobban adta a szerepét, mint a partnere.

• PetruZ
    Á, ugyan, ez (Message From Space) még annál is jobb és két évvel korábbi. :) Sőt, emlékszik-e még valaki a Hawk The Slayer-re? :)
  • Sir Quno Jedi
    Oan mint a jégkalózok, csak ezt szemlátomást komolyan gondolták... :DDD
  • desigo
    Hm érdekesen hangzik,ha már velem egyidős akkor beszerzem :)
  • Sir Quno Jedi
    Battle Beyond the Stars 1980

Hét mesterlövész, avagy Hét szamuráj sci-fi köntösben. Mai szemmel elképzelhetetlenül gagyi, de az akkori szintet azért simán hozza, szvsz. szórakoztató, mégha nagyon egyszálas és kiszámítható is. Van benne pár jó ötlet is, meg poén is.
  • tomsolo
    Persze, azok hülyeségek. De nekem ez gyerekkoromban verte a connant.
  • Seth
    Ennek az első részét imádtam kiskoromban . Az utána lévők már rémesen rosszak voltak
  • tomsolo
  • n000rbi

Kíváncsi vagyok milyen lesz az új film.
  • Sir Quno Jedi
    Amázingolós Csókember

Nekem is tetszett. Rebootnak pont jó ez, most már jöhetnének az igazi keményfiúk.
  • Tyler1
    A csodálatos Pókember

Jó volt ez. Már csak azért is, mert ezt végig tudtam nézni, ellenben az előző trilógiával, amiben az a színésznek titulált meztelen csiga játszotta a főszerepet. Garfield számomra ezerszer alkalmasabb volt erre a szerepre, már csak azért is, mert rajta látszódott, hogy némi tesztoszteron azért jelen van a szervezetében. Emma Stone is mennyivel élvezhetőbb jelenség, mint Dunst.
    Maga a sztori ebben sem volt világmegváltó, a főgenya karaktere elég gyenge lett. Nem volt igazi tétje az eseményeknek, mert ez a Gyík is csak szükséges rossz volt, nem eredendően rossz.
    De egy elfogadható, nézhető(ez nagyon fontos) alapnak jó lett, amiből lehet tovább építkezni, kicsivel több komolysággal, több akcióval, több pókemberrel.
    6,5/10
  • sandor8206
    mai napig a legjobb kalandfilm és sztem az egyik legjobb filmzene
  • Cumshot
    Crazy Stupid Love

9/10

Jon a tel, a depi meg az ilyenkor szokasos dolgok, ugyhogy elkezdtem romantikus komediakat nezni mostanaban, es mivel nagyon birom Emma Stone-t es Steve Carell-t is, gondoltam ideje megnezni ezt a filmet is. Nem is bantam meg, bejott.
    Ryan Goslingot viszont zsigerbol nem szerettem regebben, az ifju Ferkules miatt eleg eroteljesen elt bennem a nyalokafeju szoke hulyegyerek figuraja.
    Kellemesen csalodtam benne is, nem gondoltam volna hogy igy kikupalodik.
    Ha valaki azt mondja nekem 10-12 eve hogy egyszer meg egy kigyurt swaggert alakit majd egy A-kategorias romantikus filmben, az arcaba rohogok.
    Steve Carell is hozza a szokasos jo formajat. Amikor fapofaval
    kiugrik a film elejen az autobol, majdnem behugyoztam a rohogestol.
    Igy szeretjuk.
    A babysittert alakito kis modell csaj (az America's Next Top Hooker nemtom melyik evadjabol) nem igazan valo szinesznek, o volt a legszurkebb karakter a filmben.
    A Steve Carell fiat alakito kissrac legalabb 10 evvel fiatalabb nala, de frankon leckeket vehetne tole. Mondjuk azt mar reg tudjuk, hogy modellbol es zeneszbol ritkan lesz jo szinesz. Talan majd egyszer beerik o is.
    Emma Stone viszont jo mint mindig, bar itt csak mellekszereplo.
    Talan o az egyetlen olyan szinesz, akit annak ellenere tartok nagyon jonak, hogy szerintem keptelen lenne egy full negativ karaktert eljatszani. Van egy kislanyos auraja, ami ezt egyszeruen nem teszi lehetove. Szerintem.
    Szoval elegge bejott a film, ajanlom mindenkinek.
  • SASboy
    margin call, inside job, too big to fail.
    mindhárom nagyon jó film szvsz. (bár lehet azért, mert közel áll a téma)
  • Tyler1
    Lehet, ha a Conant bevállalta, akkor mondjuk egy új Terminator is simán beleférne. Durva lenne, hogy 30 év differenciával még mindig ő lenne félmeztelen robotállat :D
    Connor meg már 3 volt, az első lehet rég halott lesz, mikor Arnold még zúzza a Skynet koponyákat :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én is 8 voltam akkoriban :)
  • Sir Quno Jedi
    Mindez 1982-ben, mikor még én is csak 8 éves forma kismandró voltam... Szal. murva.
  • Sir Quno Jedi
    A kezdet...

És ami jár, az jár...

Azt mondanám erős 15/10...
  • Sir Quno Jedi
    És mikor meghal, utána komputergrafikával támasszák fel újra, mivel ő a tökéletes Conan modelje.
  • Sir Quno Jedi
    Máh rég tudjuk. Fiatalkorom egyik meghatározó jelenete, mikor áll a nővére kezét fogva, a kígyókirály odalép, bűvöli azzal a halott szemével (brutálisan jól tolta a színész) és huss, a nővére feje lebucskázik mellé a hóba, ő meg közben csak szorongatja a kezét. Nabazzz...
  • bakkerman
    amilyen irányba halad a modern technika,fog ő még játszani 85 évesen is kigyúrt gyilkológépet :D
  • Tyler1
    Arnold újra Conan lesz 2 év múlva

Beindult az öreg...
  • bakkerman
    te nem??!!!

#71122: huhúú tényleg,na ez nem jutott eszembe,pedig tényleg nagy film
  • Sir Quno Jedi
    Azt szereted?!??!
  • Solid Snake
    Nagyiporesz lolmá
  • Sir Quno Jedi
    néznél inkább tisztességes HDporeszt, ahelyett, hogy ilyen perverz szarságokra hajtasz... :D
  • Solid Snake
    Tőzsdecápák alapmű
  • bakkerman
    *tud pár címet
  • bakkerman
    halihó,olyan filmeket keresek,aminek a középpontjában a tőzsde,vagy a bankvilág van. Jöhetnek hollywood-i produkciók is,de a dokumentum filmekre is vevő vagyok :) Aki ezen kategóriákból pár címet,annak megköszönöm :))
  • ZilogR
    Abraham Lincoln a vámpírvadász szinkronnal
    Háát, olyan furán tetszős, nekem a szinkronszövegek miatt OMG érzések néha. Kicsit olyan, mintha az akciók közét akarnák kitölteni a jelenetek. SZépen elosztva az a pár látványjelenet a film során. Kezdő szintű CGI, 300-ból ismert fröccsenő fekete vér és lassított gyilok, Abraham pedig Neo fekete "pörgős" kabátjában. BTW olyan emlékeim vannak, hogy kasza is volt a trailerben, de a filmben mintha kimaradt volna - gondolom nem akartak amis aratójelenetet... :P

6/10, mert kicsit újat adott, bár gyenge minőségben (sajnos)
  • TaRka0107
    Nagyon megosztja az embereket ez az új Pókember. Nekem tetszett, talán jobb is volt mint a sima. Bár nagy Pókember fan vagyok:D Most megnézem majd fullhd-ban. Még a nyáron láttam moziban 3D-ben:)
  • IXEMGabeo
    sőt a Homokember se
  • IXEMGabeo
    persze, hogy az lett:O ezen mi volt meglepő?

Mondjuk sajnáltam, alapjáraton ő nem volt gonosz ugyanúgy ahogy Octopus se
  • k0trapali #71115
    Ja és rájöttem mi a végén az a kis... Bocs ha vótmá'
    Conors skizofrén lett, saját magával beszélget.
  • Reg5
    Batman: TDKR

Az első Batman film, amit moziban láttam (2D). Igazság szerint bele kötni nem tudok, mert nagyon tetszett. Az egyetlen negatívum annyi volt, hogy az utolsó 5-10 percről muszáj volt elmenni a szar buszközlekedés miatt...
  • IXEMGabeo
    szerintem is jó volt, külön örültem, hogy a Dr Connors volt az ellenfele! az egész úgy ahogy van a mai filmeket tekintve rendkívül jó alkotás
  • Jim Morrison
    (végre) megnéztem a Skyfall-t.
    Sajnos kezdés előtt tíz perccel nem a megfelelő idegállapotba kerültem, de azt kell hogy mondjam kimondottan jó lett. Jók a helyszínek, szereplők (Bond találkozása a főgonosszal haláli :D), jelenetek, párbeszédek (jópár poén), utalások ,meg úgy minden. Nem szeretnék spoilezeni meg ilyenek, úgyhogy csak annyit mondok (szerintem) megéri ezért (is) moziba menni, nem kell sajnálni azt a pár ezer forintot, megérdemlik.
    ha pontoznom kéne, akkor a kategóriájában: 10/10.

(valami mintha hiányzott volna, de ezt hangulatom ra fogom :D)
  • k0trapali #71111
    Bűzlött ez nekem is... de így legalább beigazolódott a gyanúm, hogy kamu.

Újra néztem a csodálatos pókembert. HD minőségben, Szinkronosan.
    Gwen hangja még mindig nem tetszik. Olyan érzésem volt miután megnéztem, hogy tuti lesz 2. rész mert eléggé kibontakozóban van még póki fiú. Nem az a rutinos hálóhintás lett belőle a végére, hanem túl van egy nagyobb ellenségen és még van mit tanulnia.
    Soundtrack jó, szereplők jók. Ben bácsi halála rész pedig elég drámaira sikeredett vagy legalábbis komolyabbra mint az előző szériában. Meg fogom még nézni párszor az biztos mert van stílusa és bele tudom magam élni.
    7,5/10 csak mert nem egy TDKR.
  • tommygear
    nem lesz ilyen